(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΣΟΚ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ …ΑΡΡΕΝΩΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙΣ ΠΑΙΔΟΚΤΗΝΩΔΗΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ. ΠΑΕΙ ΣΟΪ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΛΟΥΜΑΚΟΣ 2

    (Ο αποφυλακισθείς, στη μέση)

    Πανταχού παρών ήταν ο κτηνώδης βιαστής, πτέραρχος ε.α της κομματικής βάσης της ΝΔ, αιμομείκτης Παναγιώτης Λουμάκος, απόστρατος της πολεμικής αεροπορίας και αξιοσέβαστο στέλεχος της γαλάζιας παράταξης στη δυτική Αττική, ο οποίος  και συνελήφθη στα 70 του χρόνια να βιάζει την ανιψιά του, που έπασχε από νοητική υστέρηση και αναπνέει ξανά αέρα ελευθερίας εδώ και έναν χρόνο. Το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής της νέας δημοκρατίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις Αχαρνές, αποφυλακίστηκε στα μουλωχτά στις 10-12-2019, με αναστολή εκτέλεσης της ποινής του.

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΛΟΥΜΑΚΟΣ 1

    Του επιβλήθηκαν «σκληροί» όροι ελευθερίας

     

     
    Μέχρι δηλαδή να οριστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό στο εφετείο. Μάλιστα του επιβλήθηκαν και οι αυτονόητοι περιοριστικοί όροι-χάδι. Να δίνει το «παρόν» στο αστυνομικό τμήμα Μενιδίου, να μη μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να μην επιδιώξει σε καμία περίπτωση να ξαναπλησιάσει την 34χρονη κόρη της αδελφής του.

    Του παρείχαν «ασυλία» και στις φυλακές

    Ο πτέραρχος που βίαζε την ανάπηρη ανιψιά του, είχε προφυλακιστεί στο ευαγές σωφρονιστικό ίδρυμα της Τριπόλεως, το οποίο και αποτελεί καταφύγιο για τους κάθε είδους βιαστές και παιδόφιλους, αφού σ’ αυτήν την φυλακή υπάρχει ειδική πτέρυγα γι αυτά τα αδικήματα, προκειμένου οι δράστες να μην έρχονται σε επαφή και να γνωρίζουν τη χλεύη άλλων ποινικών κρατουμένων. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βιάζει την 34χρονη ανάπηρη ανιψιά του, η οποία πάσχει από σοβαρή νοητική υστέρηση! Τον Απρίλιο του 2017 μάλιστα με εντολή εισαγγελέα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του.

    Ο αξιοσέβαστος απόστρατος μπήκε στην πολιτική …

    Ο Λουμάκος, στην τοπική κοινωνία θεωρούνταν αξιοσέβαστο πρόσωπο  αφού είχε έντονη ενασχόληση με τα κοινά. Ο πτέραρχος ήταν ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στις Αχαρνές, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό που στήριζε το συγκεκριμένο κόμμα. Η σύλληψη του 70χρονου πτέραρχου πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, έπειτα από καταγγελίες. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

    Και με τον Μητσοτάκη φωτογραφίες 

    Όπως καταγράφονταν στο παρελθόν,  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης -τότε -Κούλης Μητσοτάκης, επισκέφτηκε την περιοχή του αιμομίκτη πρώτα στο Αστυνομικό τμήμα όπου συζήτησε με το διοικητή Γ.Μπουτσαρέλη και στελέχη για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, τα περιστατικά εγκληματικότητας και τις ανάγκες του τμήματος. Στη συνέχεια μετέβη στο δημαρχείο όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Γ.Κασσαβό και συζήτησε με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων,συλλόγων και απλούς πολίτες.

    Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις ο κ.Μητσοτάκης συνοδεία βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του δημάρχου βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος,στελέχη της παράταξης,η τοπική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και επιχειρηματίες για να τον ακούσουν και να του εκθέσουν τα προβλήματα της περιοχής.

    Όλα καλά παιδιά. Μη στενοχωριέστε. Κανένα πρόβλημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ?
      ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.
      ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΖΗΤΟΥΝ?
      ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ?
      ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΣΥ(!) ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΗΖΕΙΣ????
      ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΣΥ(!) ΩΣ ΓΟΝΕΑΣ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ?? ( ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΘΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ!)-
      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ- ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ!

    2. Και που ξέρουμε αν ο γέρος Μητσοτάκης γαμούσε όλα τα παιδιά του εν γνώσει της γυναίκας του; Επικρατεί ομερτά, αν μιλήσεις σε σκότωσαν.

    3. Εχω μια απορία…..ολοι αυτοι που τρεχουν να φωτογραφηθούν με πολιτικους και ιδιως με τον καλικάντζαρο δεν διαβάζουν ειδήσεις; δεν βλέπουν τι γινεται γυρω τους; δεν εχουν το αίσθημα της καθαριοτητας της ««ανθρώπινης, λεμε τωρα»» υπόστασης τους;

      1. Αλήθεια τώρα, θέλεις απάντηση η είναι ρητορικό το ερώτημα…..;;;; 🤣😂🙉😁

    4. Αυτό το ζαβό πάντως πουλιά στον αέρα πιάνει. Έναν-έναν τους έχει διαλέξει… Τον 💩γερο δεν τον στηρίζει μόνο, αλλά τον έχει πάρει και αγκαλιά;;;

    5. Θέλουν σε λίγα χρόνια, οι μελλοντική γενιά, όλα αυτά κι όλες τις ανωμαλίες να τις έχουμε για πράγματα φυσιολογικά.

    6. Απορία που υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία? πήρε και τους βαθμούς, γιατί ανώμαλος δεν γίνεσαι στα 70, το έχεις το πρόβλημα.

    7. ο οποίος να μην είναι ανώμαλος?

    8. Σαπιλα, Καταντια των οικογενειακων και των ανθρωπινων θεσμων! Κτηνη!
      Και δεν ειναι αναγκη ναναι το χρωμα γαλαζιο πρασινο η κοκκινο!
      Μονο θλιψη για την εικονα της νεοελληνικης κοινωνιας! Και ποσα δεν φαινονται…

    9. Πάντως από πουκάμισα σκίζουν, τελικά κάτι δεν πάει καλά με τους Νεοέλληνες βολεύονται σε ένα σκατοδημ@σιο και πουλάνε τα πάντα τι να πω ότι πει ο μπαμπάς….!!!!

    Comments are closed.