[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] “ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ”! ΕΤΣΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ – ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗ… ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ “ΤΣΙΡΚΟ” ΤΟΥ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    GGHHGHG

    Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την ηγετική ομάδα που οργάνωσε και εκτέλεσε το σχέδιο που οδήγησε στον  θανάσιμο τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στις 7 Δεκεμβρίου 2023 έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, όπου γινόταν αγώνας βόλεϊ.

    Σύμφωνα με το OPEN, πρόκειται για άτομα τα οποία κατηγορούνται ότι είχαν κατασκευάσει έναν περιφερόμενο στρατό που προκαλούσε επεισόδια κυρίως με αστυνομικούς.

    Ο σκληρός πυρήνας των οπαδών ανάμεσα στους συλληφθέντες

    Μάλιστα ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο σκληρός πυρήνας της Θύρας 7. Πρόκειται για πέντε άτομα τα οποία αποφάσιζαν, σχεδίαζαν, έδιναν εντολές και μοίραζαν τους ρόλους.

    Σημειώνεται ότι μεταξύ τους είχαν και προσωνύμια. Στο κόσμο των χούλιγκαν ήταν γνωστοί με τα ονόματα «Όμλε», «Κοντός», «Ρουμάνος», «Κοκο». Ήταν αυτοί που είχαν αποφασίσει ότι θα κάνουν τα επεισόδια στου Ρέντη και είχαν ενημερώσει τους υπόλοιπους για τα σχέδιά τους.

    Ορισμένοι από τους συλληφθέντες παραδέχθηκαν ότι αυτό που ήθελαν να πετύχουν στου Ρέντη ήταν τα επεισόδια με αστυνομικούς.

    Μετέφεραν τα πολεμοφόδια από τον Πειραιά

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι από αυτούς περιέγραψαν την οργάνωση που υπήρχε πριν τα επεισόδια. Είπαν ότι ξεκίνησαν από τον Πειραιά όπου έβαλαν τα πολεμοφόδια μέσα στα αυτοκίνητα και πως ξεκίνησαν πομπή περνώντας από τον Κηφισό. Όταν έφτασαν στου Ρέντη στάθμευσαν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ και μπήκαν στο γήπεδο.

    Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και το άτομο που έδωσε το σύνθημα για το πότε πρέπει να βγουν από το γήπεδο και να πραγματοποιήσουν την επίθεση στη διμοιρία των ΜΑΤ. Το συνθηματικό το οποίο είχε προσυμφωνηθεί ήταν «πάμε να τους καθαρίσουμε».

    Ηγετικό μέλος ετοιμαζόταν να φύγει από την Ελλάδα

    Την ίδια ώρα, στους συλληφθέντες υπάρχει και ένα άτομο που ανήκει στην ηγετική ομάδα και κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν πάνω του 5.000 ευρώ με τους αστυνομικούς να αναφέρουν ότι το ποσό αυτό δικαιολογείται μόνο ως χρήματα τα οποία είχε συγκεντρώσει για να φύγει από την Ελλάδα, καθώς είχε ενημερωθεί ότι οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε τελικό στάδιο για τον εντοπισμό του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τι σχέση έχει ο σύνδεσμος της θύρας 4 με μια εγκληματική οργάνωση που παίρνει εντολές από ψηλά… Εμείς πρώτα από όλα δεν έχουμε πρόεδρο υπόδικο εγκληματία και δεν έχουμε κλέψει ποτέ κάποιο πρωτάθλημα… Έπρεπε να τα σπάσουν και να δούμε νεκρό για να γίνουν συλλήψεις, τώρα που θα αδειάσει η θύρα 7 να δούμε ποιος θα κάνει κερκίδα…

    2. Τόσα χρόνια γιατί δεν βαφτίσαν τους χούλιγκανς εγκληματική οργάνωση να τους κλείσουν φυλακή;Μόνο η Χ.Α τους πείραζε γιατί ενοχλούνταν τα τέκνα του Αυνάν;

    3. Καλά του έκαναν! Χαίρομαι! Καμία επαφή δεν θέλουμε με τους μπράβους Δ.Υ. του κούλη του κληρονόμου. Όποιος χτυπάει κάποιον ώστε να χάσει την πρώτη του κατοικία μέσω κατάσχεσης, δεν είναι άνθρωπος, αλλά σκουπίδι. Επίσης, καμία επαφή με οικογένειες μπασκιναραίων. Η κοινωνία σας θεωρεί τοξικούς και έμμισθους αλήτες. Η κοινωνία υποφέρει και οι βρωμόμπατσοι χαφιέδες τον χαβά τους.

    4. Τώρα, να πω ότι στεναχωρήθηκα που ένας άνδρας των ΜΑΤ σκοτώθηκε; όταν τα καλόπαιδα αυτά χτυπούν γέρους, γριές, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους κλπ σε διαδηλώσεις και φρουρούν τα funds που παίρνουν τα σπίτια του φτωχού κόσμου, όχι λοιπόν δεν θα το πώ. Άλλωστε αυτά τα έχει το μεροκάματο του “τρόμου” της εξουσίας εναντίων των πολιτών.

        1. Σιγά πειραχτηκες νομιμοφρονα σκυφτουλη.Μια χαρά τα λέει.Οι μπάτσοι είναι εχθροί του λαού.

    5. Που να μπουν και οι Ισλαμιστες στο παιχνιδι που δεν το εχουν σε τιποτα να σφαζουν και να βιαζουν.

    6. Και στη Θεσσαλονίκη η Θύρα 4 είχε ορμητήριο την Παλαιών Πατρών Γερμανού, ίδια δομή , ίδιος τρόπος δράσης, τα κινητά αφημένα εκεί για να μη δίνουν στίγμα…..

    7. Και αφήστε τα. δήθεν και …μήθεν .
      Οι δημόσιοι η σστυνομία αποτελούν το προταίτιο και πιο οργανωμένο διεφθαρμένο έγκλημα στην Ελλ@δα.

    Leave a Response