[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ – ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΖΩΣΕ ΚΟΣΜΟ – ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    σδωσω12122

    Ανανέωση, ώρα 21:13

    Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν από πυρά σε ένα εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Κοπεγχάγη σήμερα το απόγευμα.

    Η αστυνομία της Κοπεγχάγης σε ανάρτησή της στο Twitter γράφει ότι αστυνομικοί στάλθηκαν στο εμπορικό κέντρο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

     

    Οι Αρχές συνέστησαν σε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας.

    Το εμπορικό κέντρο Field’s, στη συνοικία Άμαγκερ, βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.

     

    Συνελήφθη ένας ύποπτος για τους πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης

    Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός προσώπου που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

    Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία πληροφορία για τα κίνητρα του δράστη.

     


    Αρχικό κείμενο:

    Αναφορές για πυροβολισμούς μέσα σε εμπορικό κέντρο στο εμπορικό κέντρο Fields στην Κοπεγχάγη,

    Οι άνθρωποι εκκενώνουν πανικόβλητοι την περιοχή – Άνδρας με όπλο εντοπίστηκε στο εμπορικό κέντρο.

    Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλά θύματα.

     

    Δείτε το βίντεο από το σημείο πριν από λίγα λεπτά

     

    Περισσότερα σε λίγο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. πάλι ψεύτικοι πυροβολισμοί για να μαζέψουν ό,τι όπλα έχει ο κόσμος να μην μπορεί να αντισταθεί καθόλου στην επερχόμενη απόλυτη δικτατορία…

    2. Έλα ρατσιστές τι εκανε ο ανθρωπος; στρεσαρησμενος ήταν, αφήστε τον α εσάς ελεύθερο και αυξήστε του την επιδότηση.

      1. Οι Δανοί δεν θέλουν τους ψευτο-προσφυγες σε αντίθεση με το αριστερό Ελλαδισταν. Των Τσιπροκουληδων με το έχει η θάλασσα σύνορα.. Αφήστε τους να μπουν αφού δεν θα μείνουν εδώ κτλ. Όσο για τους βάρβαρους και απολιτιστουε μεθυστακες Σλάβους μόνο Ευρώπη δεν τους λες. Αν εσύ τώρα γουστάρεις Σλάβους η Βουλγαρία δίπλα είναι τραβά εκεί και άδειασε μας την γωνία.

        1. Μαλλον δεν ξερεις τι λες, πηγαινε μια βολτα Παρισι προαστια, και μετα πηγαινε Λιουμπλιανα ή Βαρσοβια και τοτε θα δεις ποιος ειναι πολιτισμενος και ποιος οχι, παντως κλητορειδες δεν κοβονται στην Βαρσοβια και στις υπολοιπες πρωτευουσες της Αν. Ευρωπης, στο Παρισι? Στην Αθηνα? Στην Κοπεγχαγη?

      2. Ευρωπη οπως την ξεραμε ειναι μονο η Ανατολικη.

    3. ΠΑΛΙ??? ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ CLUB ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΤΑ ΛΟΑΤΚΙΑ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΣΑΜΠΑ

    4. ΩΧ Ο ΓΙΑΝ Ο ΛΑΡΣ ΚΙ Ο ΕΡΙΚ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ ΛΙΓΟ

    5. Σίγουρη απόδοση ότι ο δράστης είναι άλλος ένας επενδυτής…

    Comments are closed.