ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ Π.Π ΜΕ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ: «ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΠΛΗΞΑΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ» -ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, η Ρωσία κατηγόρησε ευθέως ΗΠΑ και Πολωνία για επιθέσεις εναντίον ρωσικών στόχων βαθιά στην επικράτεια της χώρας.

    Αυτό δεν συνιστά απλά κλιμάκωση αλλά αιτία ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Μόσχα έχει πλέον δικαίωμα αυτοάμυνας και νομιμοποιείται να πλήξει, τουλάχιστον, στόχους στην Πολωνία.

    Τα δεδομένα από αναχαιτισμένα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή των ΗΠΑ και της Πολωνίας στην προετοιμασία επιθέσεων στη Ρωσία, δήλωσε στο TASS μια πηγή από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας.

    «Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέλυσαν ηλεκτρονικά εξαρτήματα των αναχαιτισμένων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, που χρησιμοποιούνται από την Ουκρανία για επιθέσεις σε αντικείμενα ρωσικής υποδομής – ειδικότερα στη Σεβαστούπολη, στην Κριμαία, στις περιφέρειες Κουρσκ, Μπέλγκοροντ και Βορόνεζ», ανέφερε η υπηρεσία.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών στη Ρωσία, «μια σειρά από γεγονότα επιβεβαιώνουν την άμεση(!) εμπλοκή των ΗΠΑ και της Πολωνίας στη μαζική στρατιωτική-υλικοτεχνική υποστήριξη του καθεστώτος του Κιέβου, στην προετοιμασία και την υλοποίηση(!) κοινών τρομοκρατικών επιθέσεων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

    Η Μόσχα υποστηρίζει ότι «τα αεροηλεκτρονικά και οι σταθμοί ελέγχου drone κατασκευάστηκαν από την αμερικανική Spektreworks, μια εταιρεία που πραγματοποίησε τον αρχικό συντονισμό και τον έλεγχο των drones στο αεροδρόμιο Scottsdale στην Αριζόνα».

    Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες τόνισαν ότι «η τελική συναρμολόγηση και οι δοκιμές πτήσης αυτών των drones πραγματοποιήθηκαν στην πολωνική επικράτεια, κοντά στο αεροδρόμιο Rzeszow, που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ως κύριο κόμβο ανεφοδιασμού για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις».

    «Η εγκατάσταση ωφέλιμου φορτίου, η αποστολή πτήσης και η ίδια η εκτόξευση πραγματοποιήθηκαν από την Οδησσό και το Κριβόι Ρογκ», υποστηρίζουν Ρώσοι ειδικοί.

    Ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατάφεραν πλήγματα στα στρατιωτικά αεροδρόμια Engels-2 (περιοχή Σαράτοφ) και Ντιάγκιλεβο (περιοχή Ριαζάν) στις 6 Δεκεμβρίου. Μετά τα πλήγματα αυτά ακολούθησε η όγδοη μαζική πυραυλική επίθεση κατά των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας.

    Μήνυμα Μεντβέντεφ σε Πολωνούς, Αμερικανούς & Βρετανούς

    Καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι χτεσινές δηλώσεις του Ν.Μεντβέντεφ. Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ περιέγραψε τους νόμιμους στρατιωτικούς στόχους για τη Ρωσία μέσω του καναλιού του στο Telegram.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του, νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι για τη Ρωσία μπορεί να περιλαμβάνουν τη στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της εχθρικής χώρας και τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών που είναι σύμμαχοι της εχθρικής χώρας.

    Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σύγκρουσης με την Ουκρανία, το ζήτημα των νόμιμων στρατιωτικών στόχων ερμηνεύεται με διαφορετικούς τρόπους, αλλά υπάρχουν «κανόνες συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του πολέμου (jus in bello), οι οποίοι ριζώνουν σε ιερές πηγές».

    Αναλυτικά:

    «Ποιοι θεωρούνται νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι σήμερα; Στο πλαίσιο των κατονομαζόμενων κανόνων πολέμου, αυτοί είναι:

    Τυχόν εχθρικά στρατεύματα (νόμιμοι και παράνομοι μαχόμενοι) που δεν αποσύρονται επίσημα από τις ένοπλες δυνάμεις τους.
    Κάθε στρατιωτικός και βοηθητικός εξοπλισμός του εχθρού.
    Οποιαδήποτε αντικείμενα που σχετίζονται με στρατιωτικές υποδομές, καθώς και μη στρατιωτικές υποδομές που συμβάλλουν στην επίτευξη στρατιωτικών στόχων (γέφυρες, σταθμοί μεταφοράς, δρόμοι, ενεργειακές εγκαταστάσεις, εργοστάσια και εργαστήρια, τουλάχιστον μερική εκπλήρωση στρατιωτικών παραγγελιών κ.λπ.).
    Η στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της εχθρικής χώρας.
    Οι ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών που μπήκαν επίσημα στον πόλεμο, που είναι σύμμαχοι της εχθρικής χώρας, και τα αντικείμενα που βρίσκονται στο έδαφός τους, που αναφέρονται στις παραγράφους 1-4.

    Σήμερα, όμως, υπάρχει ένα βασικό ερώτημα: μπορεί ο υβριδικός πόλεμος, που κήρυξε de facto το ΝΑΤΟ στη χώρα μας, να θεωρηθεί είσοδος της Συμμαχίας στον πόλεμο κατά της Ρωσίας; Μπορεί η προμήθεια τεράστιας ποσότητας όπλων στην Ουκρανία να θεωρηθεί επίθεση στη Ρωσία;

    Και κατά συνέπεια, παρατίθενται σε παραγράφους οι στρατιωτικοί στόχοι του μπλοκ του Βορείου Ατλαντικού. 1-4 αυτής της σημείωσης;

    Οι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ τραγουδούν με μια φωνή ότι οι χώρες τους και ολόκληρο το μπλοκ δεν βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία.

    Αλλά όλοι γνωρίζουν καλά ότι όλα είναι διαφορετικά…».

    Πηγή: warnews247.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Αν ισχύει αυτό τοτε πουτιν μου συγνώμη αλλά τον ηπιες ήδη, οι ίδιοι οι δικοί σου θα σε βγάλουν απ την μέση.

    2. Ντιμιτρι μου, Ντιμίτρι μου, τι νομίζεις θα ρίχνεις πυραύλους όπου και όποτε θέλεις στην Ουκρανία καταστρέφοντας τι υποδομές (τι διάολο πόλεμος είναι αυτός ;!!) και οι άλλοι θα μείνουν με δεμένα τα χέρια; Καλά χτυπήματα και στην Μόσχα.

    3. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

    4. Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΞΥΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ.
      ΜΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

    5. ΕσέναΚο’υλη θα σε πάρει ο διαλος μλκα που δίνεις οπλα χωρις την συναίνεση του λαού

    6. Αυτη η ΗΠΑ και ο ιμπεριαλισμός της ειναι η πηγη του κακου και της καταστροφής

      1. Σας πήραν χαμπάρι αλλά είστε τόσο γλυκουληδες που το ξέρετε ότι λέτε μαλακίες και αυτοσαρκαζεστε
        Όταν θα γίνει πραγματικά ο Γ’ παγκόσμιος δε θα έχουμε την δυνατότητα να το σχολιάσουμε

    7. Τωρα εχει καθε δικαιωμα η Ρωσια να πληξη και στρατιωτικες υποδομες της Πολωνιας.Ευχομαι το ταχυτερο.

    8. O Tριτος Παγκοσμιος Πολεμος δε θα γινει τωρα , θα γινει μετα τον αντι . Η αποκαλυψη γι αυτα… οποτε οτι αλλο λεγεται ειναι ψεμα η στημενο για την παγκοσμια κυβερνηση που ερχεται ( δηλαδη μπορει να σου πουν α τελικα δεν εγινε παγκοσμιος πολεμος… παμε τωρα σε μια ωραια παγκοσμια κυβερνησουλα ) . Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης στις ειδησεις , το ”2022” θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… ειναι ολοι πιονια ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

      1. αυτό με τους ψεύτικους εξωγήινος το είχε πει ο Φον Μπράουν απο την δεκαετία του 1970, πως όταν τα ζώα (σ.σ. η ανθρωπότητα δλδ) σταματήσει να πιστευει ότι θα πεθάνει απο τρομοκρατικές επιθέσεις, πανδημίες, κτλ, θα τους παρουσιάσουμε και την απειλή των εξωγήινων και θα είναι όλα ψέμματα

        1. και μετα ολοι ξυπνησατε ιδρωμενοι , χα χα χα

    Comments are closed.