ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ – ΑΘΩΩΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    Κοινοποίηση:
    Στο Αυτόφωρο οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση 26χρονης στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

    Στις 22 Ιουνίου θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι δύο κατηγορούμενοι για επίθεση σε βάρος λουόμενης στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου από έξι αλλοδαπούς άνδρες που φέρονται να βιντεοσκοπούσαν και να μετέδιδαν ζωντανά το συμβάν.

    Η εκδίκαση της υπόθεσης αν και έφθασε λίγο πριν την έκδοση απόφασης τελικώς οδηγήθηκε σε αναβολή με βάση τις διατάξεις για κρείσσονες αποδείξεις προκειμένου να προσέλθει στο δικαστήριο και να καταθέσει η παθούσα που κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της.

    Με βάση μάλιστα το υλικό και τη διαδικασία που προηγήθηκε της απόφασης αναβολής, ο εισαγγελέας υπέβαλλε αθωωτική πρόταση για τους δύο κατηγορούμενους, πακιστανικής καταγωγής, στους οποίους αποδίδεται απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Οι ίδιοι αρνήθηκαν ότι έλαβαν μέρος σε όσα καταγγέλλει η 26χρονη ότι έγιναν σε βάρος της έξω από την πλαζ και ενώ περίμενε τον σύζυγο της.

    Στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι είπαν πως είδαν τους τέσσερις γνωστούς τους να κατευθύνονται προς την 26χρονη για να της μιλήσουν και πως οι ίδιοι στάθηκαν πιο πίσω και δεν αναμείχθηκαν σε τίποτα καθώς ο ένας από αυτούς δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής στην χώρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Παίζει τον εισαγγελέα να τον σπρώχνει κανά πάκι! γι αυτό….Έλληνες είμαστε μόνοι μας. ούτε αστυνομία ούτε κράτος ούτε τίποτα υπάρχει. Ετοιμαστείτε. Η ώρα φτάνει που θα πρέπει να θυμηθούμε τα παλιά!

    2. Μέσα η Χρυσή Αυγή, έξω οι βιαστές αλλοδαποί. Η Ελλάδα τελείωσε

    3. Δεν υπαρχει τιποτε πια ουτε νομοι ουτε εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη Ελλαδα σε κατεστρεψαν και ο λαος σου παρακολουθει τον θανατο σου χωρις να κανει κατι να σε σωσει Τραγικο τελος για μια υπεροχη χωρα

    4. Το όνομα του/της εισαγγελέως. Δεν είναι προσωπικό δεδομένο, είναι δημόσιο πρόσωπο και δημόσια εγγραφή ούτως η άλλως.
      Γιατί αρκετά πια με ανθέλληνες αγάδες και γενίτσαρους.

    5. θα θελαμε να ξερουμε γιατι με τα οσα εχουν διαπραξει αυτοι δεν τους ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.Ποιος θα μας το πη.Και μη μου πη κανεις οτι τους υποστηριζει ο σορος. Αυτος δεν ειναι υπερανω της πατριδας μας.Τον πουλο αμεσα!!!

    6. Διώξτε τους αλλοδαπούς απ τις οικοδομές, για εργάτες γής πάρτε Έλληνες, δώστε δουλειά στους Έλληνες !

    7. Μάλλον φόραγαν μάσκες γι’αυτό τους άφησε…..

    8. δικαστηριο πακισταν και εισαγγελεας απο το μπαγκλαντες

    9. εισαγγελέα …οι πακιστανοαφγανοί να κάνουν παρέα στην γυναικα σου και στην μάνα σου και τοτε τα λέμε…

    10. Ο γορλομάτης πήρε τηλέφωνο τόν ζουμπά τόν Εβραίο τό Μηταράκι τόν υπουργό τών λάθρων καί τνον διέταξε νά κανονίσει όπωσδήποτε τήν υπόθεση μέ τά δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής.Ο εισαγγελέας υπακούει στά αφεντικά του.Παμπάλαια αταβιστικά απομεινάρια τών τετρακοσιων χρόνων σκλαβιάς.
      Γιάννης Λάκων

    11. Ειναι γνωστο οτι οι “ελληνες” δικαστες εξαντλουν ολη την αυστηροτητα τους στους Ελληνες παραβατες με τους λαθρο και τους αναρχοκομμουνιστ ειναι πολυ λαρτζ. Μη ξεχναμε πχ οτι φυλακισαν εναν Ελληνα επειδη δεν φοραγε μασκα.

    12. Δηλαδη θα επρεπε να την ειχαν σκοτωσει για να κριθουν ενοχοι;;;;;; Αντε ρε ξευτιλισμενοι νεοταξιτες γεννητσαροι ισοπεδοσατε τα παντα σ’ αυτη την χωρα, πηγαινετε στον αγυριστο!!!!!! Ελευθερος ο ενας, ελευθερος ο αλλος, ολοι ελευθεροι!!!!!!! Απελασεις στους εγκληματιες καμια!!!!!!! Εχουν ολοι αυτοι καταλαβει τα χαλια της Ελληνικης Μπανανιας, γι’ αυτο και ερχονται!!!!!!! Απελασεις τιποτα, ποινες χαδια, επιδοματα αβερτα και ασυλα και ιθαγενειες και τωρα τα κοπροσκυλα ζητανε και ψηφο!!!!!!! Να πατε στα τσακιδια πολιτικαντηδες, που δεν ρωτατε τον Ελληνικο λαο , αν συμφωνει με ολα αυτα τα απαραδεκτα και την αλητεια σας να λυσετε το δημογραφικο προβλημα της χωρας με τους παρεισακτους παρανομους ισλαμιστες!!!!!!!!

    13. Αφήστε ήσυχα τα παιδιά ρε,για επενδύσεις έχουν ερθει

    14. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΔΙΚΑΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΛΕ Κ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΙΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    15. Πείτε κιόλας ότι η τύπισσα είναι παντρεμένη με ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!!! Έλεος λες και χάθηκαν οι Έλληνες. Απορω πως αντέχει να είναι με τον Πακμαν λου θα μυρίζει απο ενα μίλι μακριά.

    16. Αν ήταν Έλληνες θα τους έκλεινε μέσα .Ρατσιστή ε ρατσιστή

    17. ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΥ 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
      ΜΗ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

      1. Σιγά μην τα υποστηρίζουν .
        Μόνο οι έχοντες συμφέροντα και τα κανάλια .
        Κλείσε την τηλεόραση φίλε…να βρεις την υγεία σου

    18. Ρε πιάστε τους με τις μπάτσες μέχρι να λιποθυμήσουν !

    19. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟ@@@@ΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ….ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ο ΚΟΛΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ…..ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ……

    20. Γι αυτο σας εχουνε αποπεμψει σαν ελληνες δικαστες απο την ευρωπαικη αρχη για το κρατος δικαιου μπανανιας που εφαρμοζετε.
      Ξεφτιλες. Οι παλιοι λεγανε το παθημα θα γινει μαθημα, τα πακιστανα τι μαθημα πηρανε; Ελευθεροι θα βιαζουμε θα παρενοχλουμε και θα βιντεοσκοπουμε. ουστ σκυλοι.

    21. Πότε θά αρχίσουν τίς απελασεις τών εγκληματιών αλλοδαπών ; Στήν Δανία τους συγκεντρωνουν σέ ένα νησί καί τούς σαλπαρουν χωρίς επιστροφή. Η Μακρόνησος θά ήταν μιά λύση .

    22. Εντάξει μην τα μεγαλοποιούμε κιόλας.
      Αυτά συμβαίνουν παντού σε όλο τον κόσμο.
      Οι Έλληνες φταίνε που δεν κάνουν παιδιά.
      Οπότε αναγκαστικά θα έρθουν μετανάστες όπως πολύ σωστά λέει ο Κυριάκος.

      1. Αν έδιναν στους Έλληνες οτι Ελαφρύνσεις….αλλά και επιδόματα..5 παιδιά κάθε οικογένεια θα έκανε!!

      2. ρε για αυτο νομιζεις οτι τους κουβαλανε εδω ποσο μεσανυχτα εχεις πως θα κανει ο ελληνας παιδια οταν τον αναγκαζουν να ζει με φιλοδωρηματα κα με ενα σωρο φορους και κουβαλουν δαυτους τους δινουν ενα σωρο χρηματα και τους κανουν και τουμπες αν δεν σκυβουν για οθωμανικο και παρε και τον κυριακο σου και αντε να χαθειται προδοτικα κατακαθια καλα τα ειπε ο μπαλασκας προχθες οτι οι δικαστες τους αφηνουν και τωρα του κανουν εδε του ανθρωπου. κατι τετοια καθικια που κανουν τετοια πραγματα φερτε τους στην κρητη νοτια εχει κατι φαραγκια εδω.παντως απο δικαιοσυνη παμε καλα αφου κλεισανε φυλακη την ΧΑ τωρα ολα πανε πριμα

      3. ΑΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.ΠΩΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!

    23. Δεν έχεις χαρτιά;;; μη στενοχωριέσαι αγορίνα μου θα σου δώσουμε χαρτιά επίδομα σπίτι και θα σου κάτσουμε να μας τον μπολιάσεις κιόλας. Εμείς θέλουμε η κούλα μας να είναι ευχαριστημένη και οι δραστήριοι νεαροί του εκτονωμένοι

    24. Θέλει η δεν θέλει παλουκωμα και πέταμα σε λάκκο με σκατα ενώ είναι ακόμα ζωντανός ο λεχρίτης εισαγγελέας ;;;;;;;;

    25. Ο εισαγγελεας αναψοκοκκινιζε οταν ειδε τα μελαμψα αγορια μπροστα του, και αρχισςε να τριβεται και να φαντασιονετε. Μετα τους αφησε ελευθερους χωρις απελαση.

    26. Είχε η χώρα τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να ξεβρομίσει κ εσεις ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ Χ.Α.
      Τώρα να κάτσετε να σας π@δήξουν τις μανάδες, τις κόρες, τις γυναίκες κ τις αδελφες σας οι πακιστανοί ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΜΕ.
      Σ-Κ-Α-Σ-Μ-Ο.

    27. ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΦΑΤΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΔΙΑ…ΦΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ

    28. Μπράβο κύριε εισαγγελέα και εις ανώτερα…

    29. Πράσινο φώς από τον εισαγγελέα και σε άλλους …
      Αν ήταν η γυναίκα του? η κόρη του? η μάνα του?
      Γ@μημένοι έχετε ξεφτυλίσει την υποτυπώδη δικαιωσύνη που μας έχει απομείνει.,. 🙁

    Comments are closed.