ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ- ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε

    Κοινοποίηση:
    1

    ΈΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ! 

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση υπέγραψε συμφωνία με την κοινοπραξία BioNTech/Pfizer για τη διάθεση του εμβολίου που παρασκευάζει για την Covid-19, ανακοίνωσε η επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου με ανάρτησή της στο Twitter.

    «Αυτή η 5η συμφωνία είναι άλλο ένα ορόσημο στις προσπάθειές μας να παράσχουμε σε όλους τους πολίτες έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπιστεί η πανδημία», πρόσθεσε η επίτροπος.

    «Υπογράψαμε το πέμπτο συμβόλαιο με παραγωγό εμβολίου, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα από τα πιο υποσχόμενα εμβόλια στο μέλλον, για τους Ευρωπαίους», σημείωσε από την πλευρά της η πρόεδρος της Κομισόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

    «Συνολικά έχουμε εξασφαλίσει 1,2 δισ. δόσεις μελλοντικών εμβολίων έως τώρα. Περισσότερες θα ακολουθήσουν. Ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή», σημείωσε επίσης η Φον ντερ Λάιεν.

    H Pfizer ζητεί κατεπείγουσα έγκριση του εμβολίου στις ΗΠΑ
    Αίτημα για επείγουσα αδειοδότηση κατέθεσε σήμερα Pfizer και BioNTech στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για το εμβόλιό τους ενάντια στη νόσο της Covid-19.

    Η Pfizer μέτρησε 170 περιστατικά μόλυνσης από τον κορωνοϊό μεταξύ των εθελοντών που έλαβαν μέρος στις δοκιμές και, όπως έγινε γνωστό, τα 162 εξ αυτών αφορούσαν σε άτομα που έλαβαν εικονικό φάρμακo, ενώ τα οκτώ σε εθελοντές που είχαν εμβολιαστεί, πράγμα που σημαίνει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου ήταν 95%.

    Πρόκειται για το πρώτο εμβόλιο που αναμένεται να πάρει αδειοδότηση από τον FDA και θα χρησιμοποιεί αγγελιοφόρο RNA (mRNA), γενετικό υλικό δηλαδή που βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να καταπολεμήσει τον νέο κορωνοϊό. Μάλιστα, οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι το εμβόλιό τους δεν έχει προβλήματα ασφάλειας.

    Με ποιες εταιρείες έχει υπογράψει συμφωνίες η ΕΕ
    Οι Βρυξέλλες είχαν ανακοινώσει από την περασμένη εβδομάδα μια συμφωνία με την αμερικανική Pfizer και τη γερμανική BioNTech, που προέβλεπε την αγορά «έως 300.000.000 δόσεων».

    «Λίγες ημέρες μετά το συμβόλαιό μας με τις BioNTech και Pfizer, με χαρά ανακοινώνω μια νέα συμφωνία», δήλωνε τότε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με αφορμή τη σύμβαση με την CureVac, που «θα μας επιτρέψει να αγοράσουμε έως 405.000.000 δόσεις εμβολίου».

    «Πρόκειται για το πέμπτο συμβόλαιο με μια φαρμακευτική εταιρεία για το χαρτοφυλάκιό μας των εμβολίων κατά της Covid-19», υπογράμμιζε η Φον ντερ Λάιεν.

    Οι δόσεις των εμβολίων κορωνοϊού που έχει παραγγείλει η ΕΕ
    «Εργαζόμαστε και σε μια έκτη συμφωνία με τη Moderna, με την οποία έχουμε ήδη ολοκληρώσει τις διερευνητικές συζητήσεις. Ελπίζουμε ότι θα ολοκληρώσουμε αυτό το συμβόλαιο σύντομα», συμπλήρωσε η επικεφαλής της Κομισιόν.

    Πριν από τις Pfizer/BioNTech και CureVac, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέγραψε τρία συμβόλαια για την προπαραγγελία πιθανών εμβολίων: με τη σουηδο-βρετανική AstraZeneca και την αμερικανική Johnson & Johnson (έως 400.000.000 δόσεις από την κάθε μία), όπως και με το γαλλο-βρετανικό δίδυμο Sanofi-GSK (έως 300.000.000 δόσεις).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. μια χαρα αυτοι που θα το κανουν δεν θα κολανε απο εμενα που δεν θα το κανω , ετσι δεν παει εμβολιασμενος ανθρωπος δεν κολαει απο αλους σωστα .

    2. να το κανουν πρωτα αυτοι να σφιξει η κ@λοτρυπιδα τουs..π.χ o αστρατευτos φυγοδικos φυγοστρατοs πλαστογραφοs μπουγατσαs κυδωνιατηs ο βοσποροχεσμενοs βαψωμαλλιαs ερωτυλοs παρ’ολιγο διγαμοs ο λουλουκοs καραφλοs πωλητηs φαρμακου για τουs καραφλουs…

    3. Νά κάνετε ότι σας λέει τό Εβραϊκό γουρουνάκι ή Στέλλα

    4. ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ…
      Το κινέζικο βιολογικό εργαστήριο στη Wuhan ανήκει στη Glaxo,
      που κατά σύμπτωση είναι και ιδιοκτήτρια της Pfizer με το εμβόλιο φόλα που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα οικονομικά της Black Rock που μαζεύει τα κόκκινα δάνεια των Ελλήνων που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα οικονομικά και της Open Foundation Society του καμπαλιστή σατανά Σόρος που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα συμφέροντα η γερμανική εταιρεία Winterthur που έκτισε το κινέζικο εργαστήριο που κατά σύμπτωση αγοράστηκε από τη γερμανική Allianz και κατά σύμπτωση την έχει μεγαλομέτοχος ο κολοσσός Vanguard που κατά σύμπτωση είναι μέτοχος της Black Rock που ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες της Ελλαδας και διαχειρίζεται το 1/3 του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου.
      Που κατά σύμπτωση είναι και μεγαλομέτοχος της Microsoft και του Μπίλ Gates που κατά σύμπτωση είναι και μέτοχος της Pfizer και σήμερα πρώτος χρηματοδότης του ΠΟΥ.
      Είναι αρκετά ξεκάθαρο γιατί ήρθε μια νυχτερίδα και μολύνθηκε ολόκληρος ο πλανήτης.

    5. NA TO KANOYN OΛOI OI KINEZOI …ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ …ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ..Κ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΙΑΣ…Κ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΔΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ…ΕΦΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ..ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Κ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ

    6. Πειραματοζωο η Ελλαδα απο χρονια..ας κανουμε κ το εμβολιο να μας εξαφανισουν εντελως απο προσωπου γης …κ σαν προβατα πολλοι φοβητσιαρηδες θα τρεξουν να το κανουν..να προλαβουν μην χασουν κ δεν παρουν την δοση τους….ΜΑΣΟΝΟΙ δεν το κανω κ ας πεθανω αυριο..stick it up your arse FIRST!!!

    7. Εύγε για την ενημέρωση και την συνέντευξη του Αντωνιάδη.Τουρκικό όμως γιατί, πώς το εμβόλιο; παράγεται εκεί και από ποιάν εταιρεία;

    8. Ας σταθούμε στις φράσεις “ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο”, πρώτον από που προκύπτει η ασφάλεια, σύμφωνα με την μέχρι σήμερα αποδεκτή διαδικασία ένα υποψήφιο εμβόλιο έπρεπε να περάσει από τέσσερα στάδια ελέγχων με ελάχιστη διάρκεια συνολικά περί τα τέσσερα χρόνια, έγινε αυτό? και αφού είναι ασφαλές θα μας δίνει η εταιρεία και η κυβέρνηση ή η ΕΕ έγγραφη βεβαίωση και εγγύηση ότι δεν θα υπάρχουν παρενέργειες, ώστε αν κάτι τύχει να ξέρουμε ποιός θα μας αποζημιώσει και ποιός θα πάει φυλακή. Δεύτερον αποτελεσματικό με ποιόν τρόπο αφού ακόμα δεν έχει περάσει τα προβλεπόμενα τεστ ούτε έχει δοκιμασθεί στην πράξη. Όσο για την επιστροφή στην κανονικότητα, ο εγκλεισμός είναι προϊόν πολιτικής απόφασης και όχι της λοίμωξης αυτής καθ’ αυτής και όποιος πιστεύει ότι είναι μονόδρομος ας δεί το παράδειγμα της Σουηδίας

    9. Ο Π.Ο.Υ ανακοινωσε για την ευρωπη οτι το επομενο εξαμηνο θα ειναι παρα πολλη δυσκολο προφανος εχουν υπολογισει οτι θα εχει βγει το εμβολιο.
      Και η κυβερνηση υπολογισει μεχρι το επομενο εξαμηνο μετρα αρα κατι ξερουν και δεν μας το λενε….
      ο εφιαλτης θα συνεχιστει για αλλο μισο χρονο!.

    10. Στους τόπους του Διαφωτισμού συσκότιση πλήρης!!

    11. Σιγα μην μπορουν αυτοι οι μαλακες
      Να φερουν εμβολιο σε λιγες μερες
      Ουστ…

    12. Για μενα που μενω Κυπρο θα πω για την Στελλα Κυριακιδου οτι ειναι κατι σαν θυληκος Αβραμοπουλος με προσμιξη απο Αννα Διαμαντοπουλου, οσοι την θυμαστε. Την προωθει καργα το συστημα, πολυ φιλοδοξη και μεγαλο καθαρμα,πρωτη παντα στα φεμινιστικα και λοιπα, οργανο του Σατανα και βρωμοψυχη. Απο οικογενοια μεγαλοδικηγορων , ο αδερφος της και ο αποθανων πατερας της μεσα στις μασωνικες στωες απο παλια.

    13. Υπάρχει άμεσα διαθέσιμο ένα έμβολο, δια πάσα νόσον και πάσαν μαλακίαν. Είναι μίας δόσης και συνιστάται η λήψη του από το ορθόν. Περιορισμένα αποθέματα, γι’ αυτό, ενδιαφέρεται η άρχουσα τάξη;

    14. Kαριόλα Κούλη,ούτε πεθαμέμο δε θα με δεις ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΛΛ

      ΒΑΛΤΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ

    15. Βαλτε τις δοσεις των εμβολιων στον ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ !!!!!!!!!

    16. Να εμβολιαστούν οι ίδιοι οι κούληδες και να εμβολιάσουν και τους λαθρομετανάστες που έφεραν εδώ. Ας αφήσουν ήσυχους τους έλληνες να επιλέξουν οι ίδιοι τι θέλουν να κάνουν. Εγώ δεν το κάνω ακόμα και να με πληρώσουν. Όχι μόνο γιατί θεωρώ τα εμβόλια επικίνδυνα αλλά γιατί το βλέπω και σαν ένα είδος χαράγματος. Το χάραγμα του συστήματος. Δε θα μολύνω το σώμα και την ψυχή μου με αυτό το πράγμα.

    17. Χαίρομαι που το Μακελειό γλεντάει τα τσιράκια της ΝΤΠ.Συνεχίστε έτσι.Σας στηρίζουμε.Όσο για το εμβόλιο,έχουμε πει στον Κούλη και την κομπανία του ότι σε περίπτωση που το επιβάλλουν αντισυνταγματικά και τυραννικά είτε άμεσα είτε έμμεσα όπως προειδοποιεί και ο κορυφαίος δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης,θα αντιμετωπίσουν την οργή των ζωντανών Ελλήνων.

    Comments are closed.