ΑΛΥΧΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΛΥΣΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΙ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ “ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ”, ΕΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ Ο “ΚΙΛΕΡ” ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, “ΣΦΑΧΤΗΣ” ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ (ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ)

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS-DENDIAS1

    Της κακομοίρας έγινε στα τηλεπαράθυρα με τον κ. Γιώργο Τσίπρα, εξαδέλφο και “βυσματία” του πρωθυπουργού που θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ (φανταστείτε απελπισία εκεί στην Κουμουνδούρου) και τον Νίκο Δένδια, που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.

    Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης στο STAR και στην εκπομπή της Ελένης Τσαγκά, ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε τα περί διορισμών και μετατάξεων «ημετέρων» και δη συγγενών. Ως γνωστό, ο Τσίπρας εξάδερφος, είναι εκείνος που βγήκε μια νύχτα στην ΕΡΤ και μονολογούσε ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του, Ηρακλής Τσίπρας, ήταν ένας καλός άνθρωπος και αντιστασιακός  επί Επταετίας ενώ την ίδια ώρα, “συναγωνιστές” του στην Κρήτη, τον υπεδείκνυαν ως “χαφιέ του Ασλανίδη και δηλωσία”.

    —«Στην πραγματικότητα δεν έχετε αφήσει κανένα συγγενικό σας πρόσωπο αδιόριστο», αντέκρουσε ο κ. Δένδιας, με τον κ. Τσίπρα να τον καλεί να του πει συγκεκριμένα ονόματα.

    «Εσείς ο ίδιος κύριε Τσίπρα. Δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;» τον ρώτησε ο κ. Δένδιας. «Τι είναι αυτά που λέτε; Είστε πολιτικό στέλεχος κύριε Δένδια, δεν ντρέπεστε, τι είναι αυτά που λέτε;», σχολίασε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι είναι πολιτικό στέλεχος από την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε, με τον κ. Δένδια να ρωτά τον κ. Τσίπρα πότε εξελέγη και τον δεύτερο να υποστηρίζει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στον γενικό γραμματέα και τον βουλευτή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτοι ειναι οι Ανθελληνες που μας κυβερνουν .Χαφιεδες ,απαταιωνες ,και κλεφταραδες ………Καλα να παθαιτε Ελληνες……τα θελετε και τα παθαινετε…….Αντι να τους στισετε στον τοιχο….

    2. Ο Γ.Γ. ενός κόμματος είναι σημαντικό πρόσωπο. Όλως τυχαίως δηλαδή έτυχε να είναι ο ξάδερφος του αλβανοτσάμη πρωθυπουργού;;;

    3. ε ρε μασωνε Δενδια…….υπηρετη του Ισραηλ……διωκτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    4. Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ . ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΡΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑ…………..

    5. Παρτο ενα παρταλι και χτυπατο με την μασωνικη καραφλα του αλλου κουκουβαγιοπαρταλιου,οξωω ρε λαμογια.

    Comments are closed.