ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! 25ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ! ΟΡΦΑΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Το ζευγάρι που είχε μια κόρη βρισκόταν σε διάσταση – Οι τσακωμοί και οι αναρτήσεις της Ερατούς στο Facebook
    Ακόμη μια οικογενειακή τραγωδία έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

    Η μικρή κοινωνία του χωριού Χρυσομαλλούσα Λέσβου ξύπνησε μουδιασμένη και συνάμα συγκλονισμένη από τον θάνατο της 24χρονης Ερατούς η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος την πυροβόλησε με καραμπίνα.

    Ο δράστης λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές και ανακρίνεται ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του εγκλήματος. Τι οδήγησε δηλαδή τον 25χρονο να σκοτώσει με καραμπίνα την 24χρονη πρώην γυναίκα του.

    Αποτέλεσμα του φονικού ήταν να βυθιστεί στο πένθος η οικογένεια της 24χρονης και να μείνει και ορφανή από μητέρα η μικρή τους κόρη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, ενώ οι καυγάδες τους ήταν συχνοί.

    Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 24χρονης κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Ερατώ δεν ζει πια, αλλά και οι γονείς του 25χρονου συζυγοκτόνου που δεν περίμεναν ποτέ ότι ο γιος τους θα σκότωνε τη γυναίκα του και θα άφηνε ορφανή την κορούλα του.

    Παρατηρώντας κανείς την σελίδα της άτυχης κοπέλας στο Facebook θα διαπιστώσει μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτούσε πόσο πολύ λάτρευε την κόρη της.

    mother4
    mother5
    mother6
    mother3
    mother2
    mother1
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Πραγματικά γράφετε ότι να ναι μερικοί!! Ο άντρας μου στα 21 ήταν όταν κάναμε το πρώτο μας παιδάκι κ 23 στο δεύτερο! Έλληνες είμαστε κ οι δύο κ τα θέλαμε πολύ!!

    2. Γιατι την σκοτωσε? για κάθε φονο υπαρχει και μια αιτια.

    3. Ποιά ήταν η Εθνικότητα του δράστη?Γιατί Έλληνας και τόσο νέος αποκλείεται με τα σημερινά δεδομένα να ήταν παντρεμένος και πατέρας!!

      1. Πραγματικά γράφετε ότι να ναι μερικοί!! Ο άντρας μου στα 21 ήταν όταν κάναμε το πρώτο μας παιδάκι κ 23 στο δεύτερο! Έλληνες είμαστε κ οι δύο κ τα θέλαμε πολύ!!

    4. Να δουμε τι θα λετε μολις γινει γνωστο οτι ηταν αλβανος….

    5. Αντι να δειτε το δασος βλεπετε το δενδρο. Δεν ξερω αν ηταν η δεν ηταν γυφτισσα η αν ηταν η δεν ηταν γυφτος το χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα για να σας πω να μην μπασταρδευεσθαι. Ουτε με ενδιαφερει ποιος ειναι ενοχος η αθωος Αλλα η βλακεια ειναι ανικητη

    6. Μία Ελληνίδα με το αθάνατο Ελληνικό όνομα ” Ερατώ” , που είναι το όνομα της Μούσας της Ερωτικής Ποιήσεως.
      Μία Ελληνίδα πέθανε , από την ενστικτώδη ενέργεια ενός συμπατριώτη μας. ΄Ας μήν διαλύουμε οι ίδιοι εμείς τον
      Ελληνισμό……………….

    7. ηγγ 5677754 ρε παλαβιαρη, δωσε στιγμα της υπαρξης σου να ερθουν επιστημονες να σε μελετησουν… νερωμενη ανθρωπινη σαρκα.

    8. Αν είναι δυνατόν ρε παιδια μια με τον τρελό που σκότωνε γυναίκες στην Κύπρο,μια με τον άλλον που σκότωσε το αγγελούδι του τεσσάρων χρόνων , τώρα με αυτό εδώ που βαδίζουμε ρε συνάνθρωποι έχουμε διανοηθεί καθόλου;

    9. Νεανικοι ενθουσιαμοι που καταλήγουν μετά από έναν σύντομο γάμο σε μικρά η μεγάλα προβλήματα,δυστυχώς ο τύπος δεν μπορεσε να διαχειριστει την απόρριψη από την γυναίκα του

    10. Ρε βλάκα ηγγ-5677654 από που και ως που την λες γύφτισσα την κοπέλα?
      Κρίμα για το μωράκι.
      Αυτός σε 10-15 χρονια θα ‘ναι έξω.

    11. Απο οτι βλεπω η νεκρη ηταν γυφτισα και το παλλικαρι ηταν ανθρωπος αυτα συμβαινουν οταν μπασταρδευσαι .Τα ιδια επαθε και ο Ησααυ.Ξανακουσατε για αυτον? Ουτε για κανενα απογονο του.Ξυπνα ανθρωπε ο Θεος σου σου απαγορεψε την μοιχεια με αλλα ειδη εκτος απο το ανθρωπινοΔιαβασε τον προφητη Ενωχ να δεις τι λεει για τους μπασταρδους

      1. πας καλα?……. εκτρωμα της δημιουργιας του θεου, δεν ειναι γιυφτισσα κταρχην μουλε…..

      2. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ
        Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΡΦΑΝΟ
        Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕ

      3. εσυ θες επειγοντως ψυχιατρο ηγγ-5677654 εσυ κατσε με τον ενωχ και τον εκωχ ασε μας ρε φιλε με τις θρησκειες αυτες φταινε για τους πολεμους

      4. Καλά ανθρωπέ μου θέλεις ψυχίατρο, τι είναι αυτά που λες;

      5. Το παληκαρι ηταν ανθρωπος??? Να πας στην δικη να τον υπερασπιστεις , να δουμε και το προσωπακι σου. Γαμω τον Θεο σου που πιστευεις κωλοεβραιε.

      6. Και απο οτι βλεπω με σενα εισαι ενας ακομα πιο πολυ γραικος🖕 χοντρομαλακας.Αντε να χαθεις παλιο ρεταλι καφρε γραικε διχως στον ηλιο μοιρα,αποπατε.Φουνταρε ρε αχρηστε,απ᾽ το Σουνιο να φανεις χρησιμος τουλαχιστον στα ψαρια.

    Comments are closed.