ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕ 170 ΧΛΜ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΣΤΗΣ ΔΕΗ Ο ΑΛ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ: ΈΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ. ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ TΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ «JUMBO» ΚΑΙ «ΖΑΧΑΡΙΑΣ». Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    τροχαιο

    Μετά τον τραγικό θάνατο του 23χρονου Αλέξανδρου Ζαχαριά γιο του γνωστού επιχειρηματία, Ζαχαριά, που δραστηριοποιείται στον χώρο του παιχνιδιού, ξύπνησαν τραγικές μνήμες από το σοκαριστικό τροχαίο με εμπλεκόμενο τον γιο του Mr. Jumbo, Γιώργο Βακάκη που είχε χάσει τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2017.

    Και αυτό γιατί υπάρχει μία τραγική σύμπτωση που με έναν θλιβερό τρόπο συνδέει τις δύο οικογένειες. Δυο οικογένειές, δυο επιχειρηματίες, δυο ισχυρά ονόματα στον χώρο του παιδικού παιχνιδιού. Jumbo και Ζαχαριάς είναι δυο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον χώρο του παιχνιδιού. Οι οποίοι μπορεί να είναι ανταγωνιστές επιχειρηματικά ωστόσο συνδέονται με ανάλογα χτυπήματα της μοίρας στην προσωπική τους ζωή.

    Αναλυτικό ρεπορτάζ και στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    1.indd

    Ήταν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες, στον Άγιο Στέφανο όταν το ανθρακί Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, εξετράπη δεξιά της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

    s1

    s2

    s3

    Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.
    Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.
    Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας, ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και ευθεία, αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και πολλά ατυχήματα.

    Ζ1

    Ζ2

    Ζ3

    Τότε που είχε Άγιο

    Πριν από πέντε χρονια, στις αρχές Αυγούστου του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, είχε βιώσει μια εφιαλτική εμπειρία. Συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, τραυματίστηκε, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του super car και για να αποφύγει δύο διερχόμενα οχήματα, «γλίστρησε» στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

    zaxarias-ferrari-palia

    Ξύπνησαν μνήμες 

    Αμέσως ξύπνησαν μνήμες από το σοκαριστικό τροχαίο το οποίο στέρησε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και είχε πρωταγωνιστή τον γιο του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη αλυσίδας παιδικών παιχνιδιών, τον 24χρονο τότε Γιώργο Βακάκη, γιο του Mr Jumbo.

    Ήταν 26 Φεβρουαρίου του 2017 όταν η Porsche του Γιώργου Βακάκη ξέφυγε της πορείας της στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και βρέθηκε στον παράδρομο. Το αυτοκίνητο έπεσε με υπερβολική ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν έξω από τις τουαλέτες σε πάρκινγκ της εθνικής οδού.

    Προσοχή: Το βίντεο είναι πολύ σκληρό

    troxaio-vakakis-1024x683

    vakakis

    Από τη σφοδρή σύγκρουση, έχασαν τη ζωή τους τότε, τέσσερις άνθρωποι, ο γιος του Mr Jumbo, Γιώργος Βακάκης, ο φίλος του και συνοδηγός Ανδρέας Γεωργακόπουλος, η 33χρονη τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία που βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο όχημα και ο τριών χρόνων γιος τους, Παύλος.

    patmanoglou

    vakakis33443

    Σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης το όχημα του Γιώργου Βακάκη έτρεχε με 320χλμ την ώρα, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Honda, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος και ο τριών ετών γιός του κ. Πατμάνογλου, εξαϋλώθηκε με τα καύσιμα να σκορπίζονται στον αέρα, το μοτέρ να εκτινάσσεται σε απόσταση 85 μέτρων και τα δύο οχήματα να κόβονται στη μέση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Καλά συγγνώμη 170 χλμσε αυτόν τον δρόμο και το δικαιολογείται κιόλας?Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ με 170 γιατί το αυτοκίνητο μου δεν αναπτύσσει τέτοια ταχύτητα.. δεύτερον δεν έχω πιει και έχω οδηγήσει γιατί δεν έχω λεφτά να πληρωσω Όχι το αυτοφόρω αλλά ούτε μια κλήση 700 ευρώ οπότε να μιλάτε για τον εαυτό σας .

      1. Και κάτι άλλο.το στοπ και το κόκκινο μπορεί κάποιος να πει ότι αφερεθηκα και έγινε το κακο η ταχυτητα 170 σε ενα δρομο με οριο 50 χλμ ειναι συνειδητη επιλογη .

    2. Οταν ο αλητάμπουρας τρέχει με 170 χλμ και θέτει σέ κίνδυνο όλους τους οδηγούς … καρφώνεται σε μία κολώνα και πάει εκεί που του πρέπει … ά τόν αλήτη ….

    3. περισσότερα σαιτ που διάβασα για το ίδιο θέμα κάποιοι χαρήκανε, όπως χαρήκανε με τον άλλο γιο κάποιου πλουσιου. Φυσικά και όταν έχεις φράγκα αγοράζες ακριβά αμάξια, και όταν είσαι μικρός το μυαλο είναι αλλού και σκοτώνεις κι άλλους. Το θέμα είναι γιατί να χαρούμε; μήπως γιατί ο μπαμπάς μας δε μπόρεσε να γίνει στη ζωή του τζάμπο, η Ζαχαρίας;. Η περιμένουμε να χαρούμε αργότερα και με το γιο του μουστάκα, ψόφησε η κατσίκα μας; γιατί να έχει ο γείτονας, να ψοφισει κι αυτη.Δεκαδες τροχαία και σκοτωμοι γινοντε κάθε μέρα από εμάς, από φτηνά αυτοκίνητα που έχουμε όλοι, γιατί έχουμε φελο στο μυαλό. Τόσο κακία και ζηλεια πια για ανθρώπους που οι γονείς τους προκοψαν; Ας κάναν κάτι και οι δικοί μας. Προς το παρόν ας χαρούμε με την θλίψη των άλλων. Έτσι θα νοιώσουμε καλητέρα ε;

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    4. Την προηγούμενη φορά με την Ferrari την γλύτωσε,γιατί το Ferrari εχει σασί από ανθρακονήματα. Ενω το Golf GTi έχει κλασικό αυτοφερομενο σασί από ατσάλι και στην σύγκρουση με δεντρο αναπτύσονται σαφώς μεγαλύτερες δυνάμεις. Είναι θλιβερό να σκοτώνονται νέοι Άνθρωποι. Στις μεγάλες ταχύτητες όταν υπάρχουν συγκρούσεις με σταθερά εμπόδια η κατάληξη είναι τραγική . Για αυτό δεν πρέπει να πηγαίνει κανείς με μεγάλες ταχύτητες στους δημόσιους δρόμους…

    5. Ας προσεχε, παλι καλα που δεν πηρε αθώους μαζι του

    6. στα @@@ρια μου. ασ προσεχε το @@@@παιδο.
      ευτιχως που δεν σκοτωσε καποιον αθωο..
      στην κολαση και παραπερα…..!!!!!

    7. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ
      ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
      ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

      1. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΥΡΕΟΝΤΑΣ Η ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΝΤΑ… ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ…

    8. Καλό ταξίδι αγόρι μου. Καλό παράδεισο.
      Και εσείς οι κριτες των πάντων θα ηθελα να μου απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις.
      Ποιος από σας δεν έχει τρέξει με 170; Ποιος από σας δεν έχει κάνει προσπεραση; Ποιος από σας δεν έχει ξενυχτησει, έχει πιει και έχει πάρει το αυτοκίνητο μετα;
      Ας μου πει κάποιος από σας πόσα μα πόσα παιδιά στα χωριά απο 10 χρονων οδηγουν μηχανακια, αυτοκίνητα ακόμη και τρακτέρ και οι πατεράδες τους τα καμαρώνουν στα καφενεία;
      Είναι παιδιά γονων; Είναι πλουσιοπαιδα;
      Όχι. Αλλά τότε φταίει η παιδεία, τα σχολεία, η κακια η ώρα, φταίει που περνουν ευκολα το δίπλωμα, φταίνε οι δρόμοι και μερικοί θα λέγανε φταίει η κυβέρνηση.
      Κάθε μέρα σκοτώνονται πολλά νέα παιδιά στους δρόμους. Τα παιδιά του Γιώργου, του Γιάννη, της Ελένης, της Χαρικλειας. Τα παιδιά μας. Σκεφτείτε πραγματικά τι φταίει και αφήστε τα μεγάλα λόγια. Σταματήστε να είστε ξερόλες.

      1. Το καλύτερο σχόλιο έκανες Έφη! Τα είπες όλα και πολύ σωστά! Εύγε

      2. Σίγουρα κρατάς απο απο το 1% του πληθυσμού που εχει σχεση με τους αρχαίους ελληνες.. Μας εχει “πνιξει” όμως το υπόλοιπο 99% ,που ΘΑ επρεπε να υπηρχε τρόπος να διακτινιστει σε αλλο πλανητη, να μολύνει και εκει με την παρουσία του..

      3. θα σου πω κατι αλλο τα αυτοκινητα τα απλα και αλλο το gti που ειναι και φτιαγμενο παρανομα για να αναπτυσει μεγαλες ταχυτητες επειδη ο μπαμπας εχει λεφτα η μετατροπη εφη στοιχιζει πολλες χιλιαδες ευρο και αν βαλει και μπουκαλες με νιτρο παει στα υψη το κοστος οι απλοι παιρνουν ενα αυτοκινητο της σειρας .ναι σκοτωνονται και αυτοι αλλα τις περισσοτερες φορες φταινε οι κατοχοι των ακριβων αυτοκινητων νομιζουν οτι οι δρομοι ειναι περιουσια τους και κανουν οτι θελουν να πηγαινε ενα παιδι για το μεροκαματο να στεναχωρηθω οπως συμβαινει και με τα ντιλιβερι για μετρημενα ευρο φευγουν τα παιδια αδικα αλλα για κατι τετοιους με πειραγμενα αυτοκινητα και με πορσε οχι η χωρα μας δεν εχει δρομους για τετοια αμαξια και μεγαλες ταχυτητες

      4. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ 170 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΜΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ.

        1. έχεις αμάξι Ferrari η pounto,, ίσως στο πήρε ο μπαμπάς η από το βίος σου. Να ρωτήσω. Εσύ στα 23 σου δεν έχεις τρέξει με 170;Δεν έχεις παραβιάσει κόκκινο, STOP, δεν έχεις μπει ποτέ στη Λέα; Αν μου πεις όχι είσαι ψεύτης. Και αν στα 23 σου δεν είχες αμάξι σίγουρα αυτές τις καγκουριες τις έχεις κάνει μεγάλος. Πριν μιλήσεις κοίτα πρώτα την ψυχή σου.

    9. μονο ΤΥΧΑΙΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ…. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΙΟΥΝΓΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.
      ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ “ΑΝΑΤΡΟΦΗ” ΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ Κ ΕΥΠΟΡΟΙ ΟΝΤΕΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΓΗΟΙ ΘΕΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ…..ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ……..ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
      ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.

    10. ΝΑΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ «ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ»…

    Comments are closed.