ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ – YENI SAFAK: ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΝΗΣΙ… ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ – ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    safak

     

    Ποιος διάλογος; Ποιο τραπέζι διαπραγματεύσεων; Αν δεν ξυπνήσουν… χθες στην ελληνική κυβέρνηση, θα οδηγήσουν τη χώρα σε ακρωτηριασμό πριν καν το καταλάβουν.

    Δημοσίευμα της εφημερίδας Yeni Safak θέτει υπό αμφισβήτηση τα 3/4 της Κρήτης. Συγκεκριμένα αναφέρουν οι τούρκοι δημοσιογράφοι και κονδυλοφόροι του Ερντογάν:

    Ενώ οι νομικές θέσεις πολλών νησιών είναι αμφιλεγόμενες, η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της περιοχής, είναι μεταξύ αυτών. Ενώ ένα μέρος του νησιού δόθηκε στην Ελλάδα μετά τον Βαλκανικό Πόλεμο, όταν Μαυροβούνιο, Σερβία και Βουλγαρία παραιτήθηκαν από τα δικαιώματά τους.

    Ο συνταξιούχος υπάλληλος Συνταγματάρχης Ümit Yalım, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είπε: «Μόνο το ένα τέταρτο του νησιού ανήκει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες, η Κρήτη κατά τα ¾ και 14 νησιά ανήκουν στην Τουρκία. Αυτό που συνέβη στην Κρήτη τα τελευταία 100 χρόνια είναι μία από τις πολλές τραγωδίες που δεν έχουν ειπωθεί στην ιστορία μας».

    safak2

    safak3

    safak3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. ΔΩΣΕ ΚΑΞ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΠΑΜΠΑ…ΕΙΝΑΙ ΝΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    2. Αγαπώ α Κρήτη κι ας μην είμαι από εκεί
      Αξία τα παλικάρια της και ο λαός της
      Πατριώτες χρειαζόμαστε γι αυτή τη χώρα
      Τώρα είμαστε όλοι μαζί πέρα από κομματικά κριτήρια
      Μην αφήσετε τίποτα για την Ελλάδα μας και κανέναν
      ΑΡΚΕΤΑ
      ΚΡΗΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ
      ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
      ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

    3. Ε ναι το όνειρο των αριστερών Κρητικών για μια χώρα χωρίς σύνορα …, ας την πάρουν εμείς είμαστε δεξιοί και πατριωτες.,,

    4. εμεισ εχουμε την γερμανια μην φοβαστε τιποτα χε χε

    5. Την Κρήτη θέλουν? Να τους τι δώσουμε δοκιμαστικά για ένα μήνα ….ε ρε γέλιο που θα πέσει… καλα ξεμπερδεματα με τους συντεκνους εκεί…

    6. Τα 3/4 δηλαδή τσι περιουσίας των μητσοτακηδων ανήκουν τσι Τούρκοι… Επαε… Μαζί και οι περτσικαλιες και τα λιοδενδρα….ιντα κακό που πάθαμε και κουζουλαθηκαμε…

    7. ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ…ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΒΟΛΕΨΙΑ-ΚΛΕΨΙΑ-ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

      1. Ευτυχώς που έμεινες εσύ ο μοναδικός λεβέντης να μας σώσεις, κομπλεξάρα.

    8. Προσέχτε όπως θα έρχεστε στήν ΚΡΗΤΗ μάς μή σας φύγει κάνας πόντος και σχιστεί το καλσόν αδερφάρες…..ελάτε θα σας έχουμε έτοιμο και το πιλάφι, αγνό ωραίο με στακοβούτυρο.

    9. δεν πειραζει .στην κρητη το μονο που εχει σημασια.ειναι να μην αναιβει η ακροδεξια..

    10. Χαρη μας κανουνε αν παρουνε την κρητη…οι original κρητικοι αφησανε το νησι πριν αιωνες…

    11. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΕΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΠΩΣ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΟΖ Κ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΖΙΚ ΖΑΚ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΙΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΡΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΤ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΩ ….

    12. Κοπιάστε ρε λαμόγια μας έχετε πρήξει τα @@@ρια ελάτε και φέρτε μαζί σας και τους γερμαναραδες που κρύβονται σαν τις αδερφές πίσω από την ψεφτομαγκια σας και όποιον άλλο σας στηρίζει.Ελατε τι φοβάστε μωρέ κότες τον ουρανό μας?….ΚΟΠΙΑΣΤΕ!!!

      1. μεσα ειναι .τι ενοεις κοπιαστε?

        1. Δεν είναι μέσα ακόμα….σαν τις πουτ@@νες γυρνάνε γύρο γύρο το έπιασες?

    13. Φράγκος και λοιποί προσκυνημένοι. Πειθήνια όργανα και ρομποτακια της εξουσίας που είναι αδύναμοι να κάνουν το καθήκον τους. Οι μόνες εντολές που θα έπρεπε να πάρουν τώρα είναι αυτές τις συνείδησης τους για να πάρουν το μάθημα τους οι Τούρκοι. Δυστυχώς ο Εβραίος Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτα διότι δεν είναι Έλληνας και δεν θέλει το καλό της πατρίδας μας. Ανυελληνας Εβραίος ελληνόφωνος που μαζί με τους άλλους ελληνόφωνους Εβραίους της Βουλής κομματιάζουν την πατρίδα μας..δεν υπάρχει τίποτα, ούτε λαός, ούτε τίποτα..ραγιάδες μέχρι το μεδούλι…μόνο για κάνα προσκύνημα στους ρασοφορους την συμφορά του έθνους.

    14. Εγω απορω με την Κρητη τοσο μεγαλο νησι γιατι δεν διεκδικει την ανεξαρτησια της να γινει ανεξαρτητο κρατος να βρει την ησυχια της…Να απαλλαγει απο την οικονομικη κριση της Ελλαδας, να δωσει βασεις και λιμανια σε Αμερικανους, Γαλλους και Ρωσους και να μην τολμα να την πειραξει κανεις…

      Η Κυπρος ειναι ανεξαρτητο κρατος γιατι οχι και η Κρητη;

      1. Και σύμφωνα με την άποψη σου μετά θα έχει σειρά η Πελλοπόνησος?
        Νησί είναι και αυτό…

        1. ΔΕΝ είναι νησί η Πελλοπόνησος! Ο Ισθμός είναι τεχνητός.

            1. Χερσόνησος είναι φίλε μου! Το ότι θα “τσακωθούμε” για την Πελοπόννησο…..με ξεπερνάει!!!

        2. Βάλε μέσα και το Καρπενήσι να μη μας λένε τσιγγούνιδες.

      2. Δε μπορεί να είσαι εσύ Έλλην και να προτείνεις απόσχιση της Κρήτης μας από την Ελλάδα…

      3. Και η δημοκρατία είναι καλό πράγμα , αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να λες τόσο μεγάλες ΜΑΛΑΚΊΕΣ

      4. Μηπως δεν καταλαβες τι ακριβως κερδισε η κυπρος με αυτη της την “ανεξαρτησια”???…αλλα τωρα θα μου πεις ουτε οι οι ιδιοι οι κυπριοι το εχουν καταλαβει…και για ολα τα δεινα τους νομιζουν οτι φταιμε εμεις ….Παντως η κρητη αν θελει ανεξαρτησια πρωτα να παρει και μερος απο τα χρεολικια γιατι αμοιροι ευθυνων εκει στη κρητη δεν ειναι με τιποτα, ειδικα αυτοι… ….και μετα την ανεξαρτησια ας μετρησουμε ολοι μαζι ποσο καιρο θα της παρει , ωστε να μην ειναι “ανεξαρτητη ” αλλα ενα απλο γιουσουφακι…για ακομα μια φορα

    15. Ο γενναίος ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης μέ τήν ναυμαχία τής “Ελλης”τό 1912 κατατρόπωσε τούς τούρκους καί τούς έκλεισε στά Δαρδανέλια γιατί είχε ελληνική ψυχή καί ελληνικό ήθος.Οι ελληνόφωνοι Μητσοτάκης καί Δένδιας είναι κιοτήδες.”Μήν επετρέψετε στούς κιοτήδες νά μά αφανίσουν!! Αν ζούσε σήμερα ο Γεώργιος Καραισκάκης σέ πόσους πολιτικούς θά φορούσε τό παλιόβρακο τής Κατερίνας;
      ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ
      “Δέν έχεις Ολυμπε θεούς,μηδέ λεβέντες Οσσα,ραγιάδες έχεις μάνα γή,σκυφτούς για τό χαράτσι,κούφιοι καί οκνοί
      καταφρονάν τήν θεία τραχεία σου γλώσσα,τών Ευρωπαίων περίγελος καί τών αρχαίων παλιάτσοι…Καί δημοσκό-
      ποι Κλέωνες καί λογοκόποι Ζωίλοι,καί Μαμμωνάδες βάρβαροι,καί καί χαύνοι λεβαντίνοι,λύκοι ω κοπάδια πιστι-
      κοί καί ψωριασμένοι οι σκύλοι κι οι χαροκόποι αδιάντροποι καί πόρνη η Ρωμιοσύνη.
      Κωστής Παλαμάς
      Γιάννης Λάκων

    16. Απλώς ξανασυζηταμε τη συνθήκη των Σεβρών Αφού τους ξυνεται ο κωλος τους

    17. Οπως ειπε και ενας στρατηγος απο το ποιος θα χτυπησει πρωτος θα εξαρτηθει (κατα ενα μεγαλο βαθμο) και η εκβαση του πολεμου, οπως για παραδειγμα ο πολεμος των 6 ημερών αναμεσα σε Ισραηλ κ Αιγυπτο. Τι περιμενουμε….

    18. Η ιστορία έδειξε ότι ο τούρκος καταλαβαίνει μόνο με όπλα. Όσο ο κούλης φοβάται και υποχωρεί τόσο οι τούρκοι κερδίζουν έδαφος μέχρι να κερδίσουν αυτό που θέλουν. Όσο βλέπουν ότι δεν υπάρχει αντίσταση και αντίδραση τόσο αποθρασύνονται. Ακόμα και ο ανθέλληνας τσίπρας δε θα ήταν τόσο δειλός στον ερντογάν. Που το βρήκαμε αυτό το ανδρείκελο? Μας ντροπιάζει σα χώρα και προσβάλλει και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων μας που περιμένουν μόνο μια διαταγή για να χτυπήσουν. Αν συνεχίσει με αυτή την τακτική θεωρώ πως θα χάσουμε κάποιο κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας πολύ σύντομα.

    19. Όπως πάνε αυτοί θα διεκδικήσουν και τον αγ μαυρικιο

    20. Ευτυχώς που ο άντρας μου έχει σπίτι στα Χανιά!!

    21. Μηπως και η Πελοπονησος ειναι Τουρκικη και μας το εχουν κρυψει;;;;;;;;;; Οσο οι φοβικοι ανεκδιηγητοι καραγκιοζηδες, που δηθεν κυβερνουν την Ελλαδα, λουφαζουν σαν τις περδικες, τοσο οι Τουρκοι θα αποθρασυνονται και θα ακουμε τετοιες π@παριες!!!!!!! Δυστυχως η ξευτιλα μας δεν εχει ορια!!!!!!!!!!!

    22. Αύριο η τουρκική σημαία να κυματίζει στη Μόσχα και τη σελήνη!

    23. βουλιαχτε το ρε τι αλλο περιμενεται να πιασει λιμανη και στην κρητη

    24. ερντογαν ηλιθιε μηπως και η νοτιος αφρικη ειναι τουρκικη???????????????????????????????? αντε χασου ρε σκατοφατσα

    25. Και μόνο αυτό θα ήταν αιτία πολέμου αν είχαμε τα απαιτούμενα @ρχίδια.
      Φυσικά το ΥΠΕΞ μας έκανε όλες τις προβλεπόμενες κινήαεις, εκλήθη ο Τούρκος πρέσβης να δώσει εξηγήσεις και κατατέθηκε αγωγή κατά της τούρκικης εφημερίδας και του αρθρογράφου για μόχλευση παθών και μίσους μεταξύ λαών καθώς και προσπάθεια πρόκλησης πολέμου.

    Comments are closed.