ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ Ο ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ!!! ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN ΜΕ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!! “ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ” [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    nikos-kapravelos-o-protos-pliros-emvoliasmenos-sti-meth-toy-papanikolaoy

    Επιμένει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά και στο ολοκληρωτικό lockdown o Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

    Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, κατά τη διάρκεια των οποίων είδαμε ότι το lockdown δεν μπορεί να περιορίσει τον ιό και με εμβολιασμένο το 70% του πληθυσμού ο Νίκος Καπραβέλος συνεχίζει να επιμένει στο αφήγημα.

    Την ώρα που οι περισσότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η Όμικρον είναι το «εμβόλιο» που θα τερματίσει την πανδημία, καθώς είναι ήπιας μορφής και λόγω της μεταδοτικότητάς της δημιουργεί την πολυπόθητη ανοσία της αγέλης ο Ν.Καπραβέλος ακάθεκτος ζήτησε να μπούμε σε lockdown και να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμό.

    Κάτι που προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ οι οποίοι εξέφρασαν την διαφωνία τους για το lockdown (άλλωστε είχαν υποσχεθεί στους εμβολιασμένους πολίτες ελευθερία).

    «Ολικό lockdown με 70% εμβολιασμένους έχουμε τρελαθεί;», είπε ο ένας δημοσιογράφος στον Ν.Καπραβέλο. Τελικά οι τόνοι έπεσαν, καθώς συμφώνησαν πάλι κλασσικά πως φταίνε οι ανεμβολίαστοι.

    Χαρακτηριστικό της αγωνία να πλασαριστούν τα εμβόλια είναι η φράση του έτερου τηλέ-ειδικού, κ. Δημόπουλου, Πρύτανη του ΕΚΠΑ, ο οποίος παραδέχθηκε μεν πως η Όμικρον είναι ήπιας μορφής και άπαξ και την περάσουν όλοι, ο ιός δεν θα βρίσκει πλέον περάσματα για να συνεχίσει αυτό το κύμα, αλλά χαρακτήρισε  δυστυχές γεγονός, αν αυτό γίνει μέσω της φυσικής ανοσίας και όχι μέσω του εμβολιασμού.

    Από εκεί και πέρα ο Ν.Καπραβέλος έκανε λόγο για ολοκληρωτικό lockdown γιατί φοβάται την κατάρρευση του συστήματος υγείας. «Δεν φτάνουν τα μέτρα, δεν έχουμε το κυριότερο μέτρο την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, αν από τον Αύγουστο είχαμε υποχρεωτικότητα δε θα φτάναμε στο 4ο κύμα με τέτοιες τραγικές συνέπειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

    «Στο τραπέζι, σημείωσε, είναι και το ολικό lockdown. Δεν αντέχουμε άλλο. Ήπια νόσος αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Ήπια νόσος υπάρχει μόνο στους εμβολιασμένους, αυτοί έρχονται με ήπια νόσο, δεν έχουμε κανέναν ως εισαγωγή με τρία εμβόλια. Αυτούς με δύο που δεν πρόλαβαν την τρίτη δόση έρχονται με απλό κρυολόγημα. Αυτοί με μία δόση με βαρύτερο κρυολόγημα, και επίπτωση αυτή τη στιγμή στους ανεμβολίαστους πάλι».

    «Το lockdown έχει την έννοια πρώτα θα πάμε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό… Δεν είναι λύση το lockdown, αλλά όταν διακυβεύεται η ανθρώπινη ζωή. Χθες 78 οι θάνατοι αύριο πάνω από 100, το ΕΣΥ δεν αντέχει άλλο, με συγχωρείτε όλα είναι στο τραπέζι. Δεν τελειώνει η πανδημία αν δεν εμβολιαστούμε όλοι. Αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε ανάφλεξη της πανδημίας είναι πάρα πολύ επικίνδυνη» προειδοποίησε ο κ. Καπραβέλος.

    «Αυτό που με τρομάζει είναι η μετάδοση της νόσου στους ανεμβολίαστους και τους υψηλού κινδύνου» διευκρίνισε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Επειδή ο καπραβέλος δεν λέει τίποτα για τους πακιστανούς στο σύνταγμα, ζητώ από το πακιστάν να τον καλέσει να δώσει τα φώτα του στην καταπολέμηση της …πανδημίας. Υπόσχομαι ότι θα ακούω …παγώνη όσο λείπει και τον …σαρηγιάννη που μελετώντας τα ..λύματα είπε ότι …αναμένει …κορύφωση στις 20 Ιανουαρίου! Κορύφωση των …λυμάτων ή του ….κοροιδοιού, αυτό δεν το κατάλαβα! Οπότε αυτό να μου το διευκρινίσει ο …πλαστικός χειρούργος εξαδάκτυλος! Είτε μελετώντας τα …λύματα είτε …οτιδήποτε άλλο!

      1. Αν ζουσε σημερα η συχωρεμενη η Βασιλειαδου ο σκηνοθετης θα την εβαζε να “λεει” το γκιογκιο του μωρου αντι για τον καφε.

    2. ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ

    3. Τύποι σαν τον Καπραβέλο μπορούν να πουν το οτιδήποτε προκειμένου να έχουν δημοσιότητα και να νοιώθουν κάποιοι.

    4. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΡΟΒΕΛΟΣ ?????? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚOΥΦΑΡΙ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ

    5. Κατσιβελο, άντε γ@@@@σου ρε!!! Αντί να γυρνάς τα κανάλια, βοηθά τους συναδέλφους σου που απέμειναν (γιατί τους άλλους τους διώξατε και αυτοί που απέμειναν διαμαρτύρονται). Αλλά είπαμε,εσύ είσαι διευθυντής, δεν πέφτεις στην “πυρά” όπως οι κατώτεροι. Παραθυράκιας και εμβολιακιας έγινες

    6. Για να καταλάβω.. Ο καπραβελος, η παγωνη, ο Βασιλακοπουλος και λοιποί μαϊντανοι όταν παρα πληροφορούν και τρομοκρατούν είναι εν ώρα εργασίας; και όχι εντεταλμένης.. Δηλαδή αφήνουν ασθενείς στην τύχη τους για να βγουν στο σκαι ή είναι σπιτάκι τους και έχει λήξει το 8ωρο τους;;; πέρα από όλο αυτό όμως… Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.. Σκοτώνουν κόσμο με τα λεγόμενα τους και δεν υπάρχει εισαγγελέας ούτε για δείγμα… Ούτε ένας ρε;;;; ουτε ένας;;;;;

    7. Ο λόγος που δεν κάνω το εμβόλιο είναι κάτι καθαρματα τύπου καπραβελου και εκείνης της μούμιας με τη μάσκα…μόνο και μόνο που καφροι σαν τον Πορτοσαλτε Ευαγγελάτο και όλα τα καλά παιδιά των ΜΜΕ μου το λένε δεν πρέπει να το κάνω…η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και γνωριζόμαστε

    8. Μόνο η κεραμέως επιμένει να ανοίξουν τα σχολεία .

    9. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΘΑ
      ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΠΟΤΕ
      ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΚΑΙ Κ. ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ
      ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΟΤΕ
      ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

    10. αντε ρε ντοκτορακο κωλογερε παενε σπιτι σου κι πριζε τους δικους σου αν εχεις φυσικα τετοιος πουσε εσυ κι το συναφι σου

    11. Σωστοτατος ο Καπραβελος.Απλα έχει να κάνει με βλαμμένους ψεκασμενους που σκέφτονται την πάρτη τους.

    12. Βρε κοπ@ιτη του σατανα, αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις κι ολο στα μικροφωνα της TV εισαι?Ακομα δινεις
      εξετασεις στα αφεντικα σου? Τι θελεις να καταφερεις? Δεν καταλαβαινεις οτι και εσυ, οπως και τοσοι αλλοι, ειστε
      αναλωσιμοι γι αυτους? Σε πολυ λιγο χρονο θα σε πεταξουν στο βοθρο, οχι στα σκουπίδια, γιατι δεν θα σε εχουν
      αναγκη και γιατι και εσυ ο ιδιος εισαι ΒΟΘΡΟΣ!!!

    13. Είναι ακούραστος γιατί παίρνει Viagra το ραμολημεντο που παριστάνει τον γιατρό.

    14. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ;;;;ΜΠΑ ΔΥΣΚΟΛΟ Ε;;;π

    15. Καπραβελε εσενα και τους αλλους θελω να σας δω …. το τερμα σας ,την καταληξη σας .Αυτο δεν σας περναει απο το μυαλο ;;;

    16. Εγώ είμαι αντίθετος με τα εμβόλια της Νέας Τάξης αλλά ξαφνικά ένιωσα μία απίστευτη αδυναμία.
      Δεν μπορούσα καν να μείνω όρθιος.Απο την άλλη ένιωσα πολύ μεγάλο πόνο στα μάτια.Μεχρι να πάω στο νοσοκομείο είχα φτάσει 39.8 πυρετό σε χρόνο μηδέν με τάσεις για εμετό κτλ.Τωρα σας γράφω από το νοσοκομείο μέσα σε μαύρα χάλια.Αναμενω να δω τι έγινε και με γονάτισε έτσι.Ενα περίεργο πράγμα σας το δίνω όρκο ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι ανάλογο.

      1. Και κυρίως δεν λένε πουθενά (εγώ πριν από λίγο έστειλα μήνυμα στα καλόπαιδα του Σκάι ραδιόφωνο Αναστασοπούλου Κολοκυθάς και κλασικά με έγραψαν – άλλωστε έχουν να ασχοληθούν με τον dj Πίτσι και άλλα σοβαρά θέματα το δικού ΤΟΥΣ δημοσιογραφικού βεληνεκούς 🤣🤣🤣🤣)την εγκληματική αλήθεια. Συμπολίτες μας νοσούν, τα pcr τους έχουν αναρτηθεί από τα διαγνωστικά κέντρα στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και ω του θαύματος : σε περίπτωση που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ μπαίνουν, αν και νοσούντες, σε όποιον κλειστό χώρο γουστάρουν.. ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΌΛΛΗΣΕ ΨΕΙΡΕΣ..

    17. Ετσι απο περιεργεια πηγα σημερα κι εκανα τεστ αντισωματων το οποιο βγηκε φυσικα αρνητικο και με 11 ng/mL.
      Δεν ειμαι μπολιασμενος κι ουτε προκειται να το κανω.
      Αν εχετε κοτσια εσεις οι μπολιασμενοι καντε ενα τεστ να δουμε ποσα αντισωματα εχετε παραπανω με τα σκατομπολια σας

    18. Αυτούς τους αλήτες πληρώνει ο ελληνικός λαός… όταν θα έρθει η ώρα κρέμασμα όλων αυτών

    19. Ενα καλο που εχει ο υποχρεωτικος εμβολιασμος ειναι οτι ξερεις αυτον που τον νομοθετει. Ετσι γνωριζεις ακριβως ποιος σκοτωσε τον πατερα σου την μητερα σου η το παιδι σου. Και φυσικα γνωριζεις οτι δεν θα τον διωξει η δικασει κανεις. Το ιδιο νομιζει και αυτος…

    20. Αυτό το πιθηκοειδές σουργελο, το μασκοφορεμένο ανθρωποειδές στη μέση της οθόνης (τι παριστάνει με την μάσκα, μόνο ο ίδιος ξέρει), υπάρχει εργοδότης που το πληρώνει;;; Καλά να πάθει! Εγώ προσωπικά του χρωστάω χάρη…Είναι ο κύριος λόγος που με έπεισε να μην τρυπηθώ από αυτό το πειραματικό σκεύασμα (φοβήθηκα ότι θα γίνω σαν τα μούτρα του)

    21. τελικα οπως αποδεικνιετε ειναι η πανδημια των εμβολιασμενων που κυκλοφορουν και σπερνουν τον ιο

    22. Καπραβέλο, εδώ πακιστανός συμπολίτης! Για δες υπάρχει κανένα κρεβάτι για κάτι χιλιάδες γιατί συνωστιστήκαμε κάτι ώρες στο σύνταγμα! Και δεν είπες κουβέντα! Μόνο για τα σχολεία λες! Ο πρώην μακεδονομάχος γεωργιάδης είπε για ένα μισάωρο ότι συνωστηστήκαμε και όλοι πιάναμε την κοιλιά μας από τα γέλια! Για δες γιατί με τέτοια …πανδημία, με τέτοια …μετάλλαξη και τέτοιο …συνωστισμό, θα χρειαστείς 10.000 μεθ για να μας βάλεις! Καπραβέλο, και όλοι χωρίς μάσκες την ώρα που θες κλειστά σχολεία με τα παιδάκια να φοράνε μάσκες! Έρχεται τσουνάμι ακαταδίωκτοι!!! Και θα είναι από τους Έλληνες!

    23. Αυτή τη στιγμή που γράφω νοσω τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου και περνάμε τον κορονοιο ήπια είμαστε όλοι ανεμβολιαστοι. Αντε λοιπόν να κουρευεστε εμβόλιο ΠΟΤΕ

    24. ΠΑΠΠΟΥΟΥΟΥΟΥ! ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΓΚΟΓΚΟΒΙΑ?

    25. Μέσα στην οργή και στη λύσσα είναι. Εννοείται πώς δεν είναι οι ανεμβολίαστοι που δίνουν τα νούμερα της πανδημίας για τα οποία θέλουν να κλείσουν. Τυχαία είναι όλα τα τελευταία μέτρα κυρίως για τους εμβολιασμένους;

    26. Κοπροβέλε μας έχεις πρήξει. Σαν Μανιάτισσα μοιρολογίστρα κάνεις. Δεν κάνουμε τα εμβόλια που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω,

    27. θα μαζεψει κανεις εισαγγελεας αυτο τον κομπογιανιτη για ψευδεις ειδησεις επιτελους??Λεει οτι οσο δεν εμβολιαζομαστε μεταλασουμε τον ιο!!

    28. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ..ΚΟΠΡΟΒΕΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ

    29. Αν δούλευαν τα εμβόλια θα είχε τελειώσει η πανδημία. Χθες μας έλεγαν για μία 36 έγκυο,η οποία όλως τυχαίως έπαθε τα πάντα από τον «κορωνοϊό»,αφού έκανε την πρώτη δόση. Όλη η προπαγάνδα για να μην παραδεκτούν τις παρενέργειες των εμβολίων.

    30. Βγες ρε σαλτιμπάγκο και πες τα αυτά σε κεντρικό δρόμο χωρίς αστυνομική συνοδεία, τολμάς? Όχι πίσω από ένα γυαλί! Και κοίτα μη πέσεις στα χέρια όλων εμάς των αρνητών γιατί δεν σε σώζει τίποτα! Με τα κουταλάκια θα σε μαζεύουν μετά!

    31. Η χώρα βράζει από εμβολιασμένους με κορωνοϊό που γυρίζουν ελεύθερα με πράσινα πιστοποιητικά και τον διασπείρουν ολούθε. Κι αυτός ακόμα μιλάει για εμβόλια. Φααααααάρμακα ρε! Φααααααάρμακα! Και προσωπικό στα νοσοκομεία από όπου χωρίς λόγο έδιωξαν 7.000 προσωπικό έμπειρο και απαραίτητο, όταν την ίδια ώρα βρίθουν από κορωνιασμένους γιατρούς και νοσηλευτές. Έτσι θα ξεκάνουμε τον ιό. Οι νέοι θα τον περάσουν χωρίς να καταλάβουν καν. Οι ευάλωτοι και ηλικιωμένοι θα πάρουν θεραπεία. Η ζωή θα συνεχιστεί κανονικά. Φααααααάρμακα. Και τους υγειονομικούς στην θέση τους. Ή μήπως δεν τους θέλετε εσείς οι τηλεγιατροί επειδή σας αποδεικνύουν πόσο λάθος κάνατε;

    32. Ο “ΚΟΠΡΟΒΕΛΟΣ” ΚΑΙ ΟΙ “ΚΟΠΡΙΤΕΣ”!!! Η “ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ” ΑΠΟΤΗΝ ΜΑΝΝΑ-ΦΥΣΗ ΕΦΘΑΣΕ,ΜΕ ΤΗΝ “Ο” ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!! ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ!!! ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ “ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΛΑΣΤΕΣ”..ΝΑ “ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ”…

    33. Αφού οι ανεμβολίαστοι είναι αποκλεισμένοι από παντού πως διασπείρουν ? Κάνε όνειρα Κοπροβέλο ότι θα μπολιαστούμε με τα πειραματικά δηλητήρια για να κονομήσουν μερικοί διαπλεκόμενοι, για τα μονοκλωνικά και τις 8-9 εγκεκριμένες θεραπείες ούτε λόγος δεν γίνεται αρκεί να σπρώξουνε τα εμΦόλια.

    34. Αρε κοπριτη βοιδοπ@τσα στριμμένη που θες ..φουρτακιασμα με τσουκνίδα στα κολια.

    35. Κοπρα Βελο πως σε λενε κοιτα και λιγο τους υγειονομικους συναδελφους σου που ψωφανε απο τη πεινα ενω τους χειροκροτουσαμε απ τα μπαλκονια μας για τον ηρωισμο τους! Τι ψυχη θα παραδωσεις μαλλον δεν σ ενδιαφερει γιατι πιστευεις μονο στο παντελονιασμα! Το μπολι στο πατο σου!

    36. Χίο και Κασσιδιάρη, μια χάρη θέλουμε από εσας, ούτε ρουσφέτι ούτε τίποτα…μόνο να δούμε αυτά τα παλιοτόμαρα τους ψευτοειδικούς και τα τσουτσέκια Πλιώτα κλπ πίσω από τα κάγκελα της φυλακής…Ευχή και κατάρα σας δίνουμε γι αυτή την υλοποίηση

    37. ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;
      ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    38. Κάποιος να του πει πως με απλό κρυολόγημα δεν πας στο νοσοκομειο

    39. Και φυσικά όταν αναφέρεται σε lockdown και υποχρεωτικό εμβολιασμό, εννοεί μόνο για τους Ελληνες!!!Αν έχει καρύδια, να βγει στα ΜΜΕ και να μιλήσει για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους λαθρομετανάστες!!

    40. Κάποιος πρέπει να του απαντήσει με έναν δυνατό, πολύ δυνατό αντίλογο….

    41. πόσο σατανάς είναι αυτη η σκροφα; πόσο μισελληνικο γουρούνι είναι αυτό το καθαρμα; ποτε θα βγάλει σκασμό ο ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥΣΤΡΟΡΑΜΟΛΙΣ;;
      ΟΚ. ΠΌΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;;;;ΠΉΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ. ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.
      ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΆΘΑΡΜΑ ΑΓΑΠΆΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

    42. KOΠΡΟΒΕΛΟ ΟΛΑ ΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ;
      ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΛΙΝΑΤΣΕΣ

    43. Ωραία αφού θέλει να μας κλείσουν μέσα να μας πληρώσουν κιόλας 800€ + ρεύμα + νερό ++++

    Comments are closed.