ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 19 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ -ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ 86ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ 64ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    IOS NEKROI  1

    Τους 19 έφτασαν οι νεκροί από την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς κατέληξαν δύο νοσηλευόμενοι στο «Σωτηρία».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 86χρονη γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα και έναν 64χρονο άνδρα. Και οι δυο τους νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

    Η χώρα μετά και τον θάνατο των δύο νοσηλευόμενων στο «Σωτηρία» μετρά πλέον 19 θύματα από τον κορωνοϊό. Το πρώτο θύμα κατεγράφη στις 12 Μαρτίου, όταν έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο 66χρονος που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους.
    Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε χθες ότι οι νεκροί είχαν φθάσει τους 17 και τα κρούσματα τα 695. Σε ό,τι αφορά στα θύματα, με τα χθεσινά δεδομένα πάντα για τους 17 νεκρούς, η μέση ηλικία τους ήταν τα 76 έτη, ενώ οι 14 εξ αυτών ήταν άνδρες και οι 3 γυναίκες. «Ηταν όλοι ηλικιωμένοι ή είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό τη Δευτέρα.

    Μέχρι χθες το απόγευμα, και σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας, 114 άνθρωποι νοσηλεύονται, οι 35 εκ των οποίων σε ΜΕΘ, διασωληνωμένοι και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. «Η μέση ηλικία τους είναι τα 68 έτη και όλοι είναι άνδρες, εκτός από μία γυναίκα. Το 74% των διασωληνωμένων συμπολιτών μας έχει υποκείμενο σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας», ανέφερε χθες ο λοιμωξιολόγος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Τωρα στο χοτσποτ μαλακασας γυρω στα 100 ατομα ο ενας πανω στον αλλο παρακολουθουν αγωνα που παιζουν ομοεθνεις τους εκει.ζητοκραυγαζουν κιολας.οι παιδικες χαρες ομως κλειδωμενες κ τα γυμναστηρια…

    2. Mην ακουτε τα παγκοσμια ψεματα… περσι βασει του Π.Ο.Υ η Ιταλια ειχε 25.000 νεκρους απο την γριπη, καταλαβατε τι εννοω???? Κοιταξτε τους γειτονες σας..τηλεφωνηστε στους γνωστους σας στους φιλους σας στους συγγενεις σας και δειτε ποσοι ειναι αρρωστοι??? Αντε το πολυ πολυ καποιος να ειναι λιγο αρρωστος οπως ολοι μας συμβαινει καποια εποχη του χρονου. Ξυπνηστε και μην ακουτε τη λενε τα ΜΜΕ οι κυβερνωντες και γενικα απαντες. Ξυπνηστε.

    3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ , ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ , ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ , ΕΝΚΛΗΣΜΟ κ.λ.π.
      ΑΥΤΟΣ Ο (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ) ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ
      ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , & ΕΠΙΔΗ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ & ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ 7 ΞΕΝΕΣ ΓΛΛΩΣΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠ’ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΙΟΣ ΑΠ΄ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ κ.λ.π. ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΚΕΙ
      ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ , ΠΑΕΙ & Η ΜΟΡΓΙΑ , Η ΜΥΤΙΛΙΝΗ , Η ΣΑΜΟΣ κ.ά. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΕΙ ΞΕΦΟΡΤΟΝΑΝΕ
      ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΣΕΡΩΝ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΓΕΙΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕ & ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΟΥΛΙΟ ΙΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΗ & Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝΕ , ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ , Η ΑΓΓΛΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ & ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ , ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝΟ & ΒΙΚΟ , ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ !!

    4. ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΌΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΣΕ ΝΤΟΥΜΠΆΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΊΑ.. ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…;;; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΥΠΉΡΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΌΠΛΟΙΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΟΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΔΊΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΆΛΛΗΛΑ ΜΈΤΡΑ!!! ΑΣ ΤΟ ΨΆΞΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ

    5. Μετα τον ιου-λη ερχονται αλλα. Και ενω δεν θα υπαρχει απαγορευση. Ολοι θα ειναι κλεισμενοι απο τον φοβο τους. Μπαμ μπουμ και μπαμ και μπουμ κοροιδα,ΠΑΛΑΜΑΚΙΣΤΕΣ. Τι ειναι ο παλαμακισμος:
      Ο παλαμακισμος, ειναι μια καινουρια ψυχοφθορα νοσος που εκανε την εμφανιση της στην Ελλαδα το δευτερο 10 ημερο του μαρτιου. Ο παλαμακισμος εχει πολλα κοινα με τον ωχαφερφισμο.για παραδειγμα μονο ενας παλαμακιστης αγοραζει 150 πακετα ρολα υγειας και 530 οινοπνευματα και ανοσοποιητικα σε περιοδους κρισης. Ο παλακισμος πιστευει οτι του λεει η τηλεοραση και η κυβερνηση. Ο παλαμακιστης θεωρει οτι κανει το σωστο,και δεν ενδιαφερετε για την οικονομια της κοινωνιας. Γενικα ο παλαμακιστης ειναι ανθρωπος φοβιτσιαρης. Ερευνες δειχνουν οτι ο παλαμακιστης, δεν απεχει πολυ ωστε να μεταλαχθει σε ρουφιανο.

    6. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΟΛΟΝΟΙΟ? ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ?

    7. Κάθε μέρα πεθαίνουν στα νοσοκομεία και απο αλλεργίες νεότεροι.Τώρα όλους θα τους συμπεριλάβουν στον κορονοιό.

    8. 64 ετων δεν ειναι μεγαλος ρε γαμωτο…θα μπορουσε να ειχε αλλα 10-15 χρονια ζωης.

    9. Αν μπουν νοσοκομείο όλοι οι 60 φεύγα και
      80 άρηδες μετά να κλαίς αν είσαι κάτω από αυτές τις ηλικίες…γιατί απλά Τα νοσοκομεία θα φρενάρουν και δε θα μπορείς να βρεις ούτε γωνία μέσα στο νοσοκομείο να σου ξεσφινωσουν το παλούκι

    10. Η πρωινη μου αναρτηση γιατι δεν δημοσιευεται? Ενοχλει?

      1. Ξαναγράψτην….κ μένα πολλές φορές δεν δημοσιεύονται κ εδώ και στο π.θ…. Δεν ξέρω αν είναι τυχαία η εμπλοκή

    11. ΓΡΙΠΗ υπαρχει εμβολιο.

      Σαρς,εμπολα υπαρχει φαρμακο η ιαπωνια ειχε την πατεντα και τωρα αρχισε και η παραγωγη στην κινα αυτο ειναι που πηραν η τουρκοι, επισης ο ιος ο συγκεκριμενος δεν κανει ζημια μονο στα πνευμονια αλλα επηρεαζει και το αιμα μεσω το ερυθρων αιμοσφαιριων.

    12. Τοσο πολυ σας ενοχλουν οι αναρτησεις μου και δεν τις δημοσιευεται? Πεστε μου τουλαχιστον να μην ασχολου-
      μαι αλλο με το σαιτ σας και οχι μονο.Με βαζεται σε σκεψεις οτι ισως και εσεις ειστε του συστηματος και οτι το
      ενοχλει το κρυβεται?Δεν θελω να το πιστευω.Περιμενω απαντηση στο ερωτημα μου.Ειμαι πιστος οπαδος σας απο την πρωτη ημερα που υπαρχεται, μη με απογοητευεται!

        1. Ενώ εσύ που ξέρεις Ελληνικά γιατί δεν βάζεις τόνους ΜΟΥΛΕ;

          1. Σωστός… Επίσης πες του ότι την ελληνική γλώσσα την έχουν καταστρέψει οι κυβερνήσεις.. Προσωπικά προτιμώ να κάνει κάποιος λάθη, αλλά να γράφει ελληνικά και όχι με λατινικούς…
            Ο τύπος απλά είναι ηλίθιος..

    13. ΠΩ ΠΩ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ 120+ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ. ΤΩΡΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ.

      1. Συγνωμη αλλά βλέπεις με παρωπίδες.. Παγκόσμια χούντα θες να πεις… Επίσης θα σου πρότεινα πρώτα μια βόλτα στο σωτηρία.. αν μπορείς φυσικά… Επίσης σου εύχομαι να μην παρακαλέσεις τους χουντικούς γιατρούς..

        1. ΜΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ. ΠΟΣΟ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    14. Ποπο φεύγουν τα νιάτα της. Πατρίδος μας….αλλά για κάνετε μια έρευνα πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα πολέμους βία κάπνισμα κακή διατροφή κτλ κτλ….ο ιός αυτός μπροστά σε όλα τα κακά της ανθρωπότητας είναι ένας άγιος

      1. Άντε στην κόλαση ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΘΙΚΕ.. σε καταριέται ένας νέος 65χρ.. Στα τσακίδια μουσικό.

    15. 64 o ανθρωπος ο αλλος.χωρις προβληματα υγειας λενε.τι να πει κανεις με αυτο το κακο που βρηκε τον κοσμο

      1. δεν το ξέρει κανένας αν έιχε ή αν δεν είχε.Αφού δεν κάνουν νεκροψίες να δούνε από τι χάθηκε ο κάθε ένας

      2. Αν μπουν νοσοκομείο όλοι οι 60 φεύγα και
        80 άρηδες μετά να κλαίς αν είσαι κάτω από αυτές τις ηλικίες…γιατί απλά Τα νοσοκομεία θα φρενάρουν και δε θα μπορείς να βρεις ούτε γωνία μέσα στο νοσοκομείο να σου ξεσφινωσουν το παλούκι

    16. Εντάξει ρε Μακελειό με την εικόνα που έχεις βάλει ,μην μας περνάς για τόσο ψεκασμένους ,όλοι νομίζουν και θέλουν ότι θα φτάσουν τα 100 χρόνια ζωής αλλά δεν είναι έτσι και ο Μητσοτάκης το ήθελε αλλα στα 99 είδε τα ραδίκια ανάποδα.Τέλος όταν τελειώσει η δήθεν πανδημία θέλω να κρατάς αρχείο νέο, με τις αυτοκτονίες που θα έχουμε .Και νίπτω τας χείρας μου.

    17. Τωρα οποιος ηλικιωμενος,μην πω υπεργηρος πεθαινει απο αρρωστειες της ηλικιας του,θα τον προσμετρατε στα θυματα του κορονοιου για εκφοβισμο της μαζας;

    Comments are closed.