ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ… ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    ntora-kuriakos

    Ο πρώην πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα, Ογούζ Τσελικιόλ έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη και φαίνεται πως αναπολεί τις στιγμές που η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν υπουργός εξωτερικών και… έκανε όλα τα χατίρια στους “γείτονες”.

    Σε ένα σημείο της παρουσίας του, ο Τσελικιόλ αναφέρει πως το “προβληματικό σημείο είναι ότι η Ελλάδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως έκανε το 1821, διακρίνεται να έχει προσφέρει τον εαυτό της προς χρήση από τα μεγάλα κράτη. Αντί να κάτσει και να συζητήσει τα προβλήματα με την Τουρκία, επιδιώκει να προσθέσει σε αυτά την ΕΕ, επιδιώκει να προσθέσει την Κίνα, επιδιώκει να προσθέσει την Ρωσία και επιδιώκει να προσθέσει και τις ΗΠΑ. Αποκαλύπτεται δηλαδή ότι δεν έχουν πάρει το μάθημά τους από την ιστορία”, ενώ λίγο αργότερα αναπολεί την Ντόρα Μπακογιάννη θεωρώντας τη καλύτερη από τον αδερφό της Κυριάκο Μητσοτάκη:

    “Η ιστορία κάνει κύκλο. Δυστυχώς στην περίοδο Μητσοτάκη, διακρίνεται πως η Ελλάδα ξέχασε την ιστορία και προσφέρει τον εαυτό της προς χρήση προς τά ξένα κράτη. Κι όμως, αν έδειχνε προσπάθεια να κάτσει στο τραπέζι και να λύσει τα προβλήματα με την Τουρκία θα είχε χαράξει έναν πολύ καλύτερο δρόμο. Τις περιόδους που υπουργός Εξωτερικών ήταν η αδερφή του η Ντόρα Μπακογιάννη, προς αυτή την κατεύθυνση κινούνταν η Ελλάδα. Αλλά αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, βλέπω πως στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και πάλι κλιμακώνονται πολύ οι παλιές αρρώστιες”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Καλά τόσο ξεφτυλισμένοι είμαστε?
      Έχουμε έναν άχρηστο πρωθυπουργό, μια άχρηστη αντιπολίτευση κι ένα σωρό άχρηστα κόμματα.
      Σε όλα τα πολιτικά πράγματα του τόπου αυτού ,κι όχι μόνο, άχρηστοι είμαστε

    2. Ναι καλά. Η μητέρα του Κυριάκου, η Ντόρα, ήταν και είναι η χειρότερη γυναίκα στην ιστορία της νεώτερης ελληνικής πολιτικής. Η πιο διεφθαρμένη και η πιο βρώμικη ελληνίδα πολιτικός στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Χειρότερη απο αυτήν δεν υπάρχει.

    3. Και αυτή η γυναικα υπάρχει ακόμα στην πολιτική ζωή της χώρας ενώ θα έπρεπε να την είχαμε στείλει να μεγαλώνει τα εγγόνια της,ντροπή μας Και μόνο που την αναφερουμε

    4. Δεν πρεπει να ξεχναμε κ Τον Βαρουφακη…ποσο αγριος ηταν με την τροικα στην αρχή…κ μετα μαθαμε την αληθεια…για το θεατρο των πολιτικων μας….Γιωργαρος

    5. Έχει πλάκα να μη πηγαίνει το μυαλό σας στη συνεπαγωγή Τσαβουσογλου=ποδιτσα
      Δένδιας=ποδιτσα.Ξυπνηστε μας δουλεύουν όλους.

    6. ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
      ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.
      ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΩΣ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.
      ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
      ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΧΑΓΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
      ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    7. Το luben οι ράδιο αρβύλα και όλα τα χιουριστικα βιντεακια προτιμούν Κυριάκο…..

    Comments are closed.