ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ “ΤΡΟΜΑΞΑΝ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΚΑΡΟΛΑΙΝ: «ΤΟΣΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ”»

    Κοινοποίηση:
    Babis_and_Karolyn1

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος σε δήλωσή του σχετικά με την άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.Μάλιστα τόνισε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας».

    Παράλληλα πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

    Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.

    Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

    Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Μήπως προσπάθησε να αντισταθεί η κοπέλα γιατί είχε και μαύρη ζώνη αν το έκανε ίσως γι’αυτό την στραγγαλισαν τότε.
      Άλλωστε το ίδιο κάνανε και στο σκυλί γιατί σίγουρα τους επιτέθηκε.
      Τον άλλον γιατί δεν τον πείραξαν όμως περίεργο όλο αυτό.

    2. Έσπασε η κάμερα,οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα,το σκυλί σκοτωμενο και κρεμασμένο ο άντρας ζωντανός και σώος,το κορίτσι νεκρό.Για να δούμε μήπως δεν είναι όπως φαίνεται;….

    3. Κάτι βρωμάει πολύ πολύ.Η εξιχνίαση σύντομη.Ελπιζω να μην τα φορτώσουνε σε φουκαραδες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και….. χαρτιά…. Τραγικά πράγματα. Πολύ κριμα για το κορίτσι.

    4. οι βάρβαροι έχουν γίνει αυτοί η εσείς έχετε πλαδαρέψει από τα γραφεία και την κομματίλα

    5. Θα πρέπει, επιτέλους, να αλλάξει ο νόμος, που δήθεν τιμωρεί τέτοια εγκληματικά στοιχεία. Ο τύπος που αυτοαποκαλείται τρελλό κουνέλι έγραψε ότι μπορεί και να μην κατάλαβαν ότι τη σκότωσαν. Αυτό ακριβώς θα ισχυριστούν και αυτοί, αυτό θα είναι το επιχείρημα του δικηγόρους τους, εάν τους συλλάβουν. Θα ζητήσουν μία δήθεν συγγνώμη, θα μείνουν λίγα χρονάκια στην φυλακή και μετά, ας είναι καλά ο Παρασκευόπουλος, ο νόμος του και ο ΣΥΡΙΖΑ που τον ψήφισε. Ας είναι καλά και η ΝΔ και οι λοιποί, που δεν κάνουν τίποτε για να τον αλλάξουν σε κάτι πιο παραδοσιακό. Εάν συλληφθούν, για μένα η λύση είναι μία, πλέον: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Αφού έδωσαν δυστυχία στην κοινωνία, η μόνη λύση είναι να δώσουν χαρά σε ανθρώπους, που το έχουν ανάγκη και αργοσβήνουν καθημερινώς. Καρδιά, νεφροί, ήπαρ, πνεύμονες, κερατοειδείς και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά δυνατόν να δώσουν αμέσως ζωή σε συνανθρώπους μας. Ανακυκλώστε τους και τα κουφάρια τους να αιωρούνται σε κάποιο ευάερο και ευήλιο μέρος και να γίνουν βορά των πετεινών του ουρανού και λοιπών οργανισμών που αναλαμβάνουν ευχαρίστως την διάλυση ενός αχρήστου ανθρωπίνου σώματος. Κανένα έλεος για τέτοια δίποδα. Όπως το λέει και μια ταινία με τον Ρίτσαρντ Γκιρ προ πολλών ετών: NO MERCY.

      1. Το ξέρεις ότι οι δέκτες μοσχευμάτων αναφέρουν ότι εκτός από νέο όργανο αποκτούν και νέα προσωπικότητα;

        1. Εχεις απόλυτο δίκιο. Όχι νέα προσωπικότητα (πράγμα αδύνατον) αλλά αλλοιωμένη η υπάρχουσα σέ κάποιο βαθμό! Αυτό εξηγείται βεβαίως μόνον μέ τήν παραδοχή υπάρξεως τού ψυχικού ατόμου καί τών λειτουργειών του. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα… δυστυχώς..!

      2. Είναι και αυτό μια λύση, όσο για τα περί ψυχής που λένε οι υπόλοιποι σχολιαστές, δεν ισχύει.

    6. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
      &
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      1. όχι, αλλά τους αρέσει να αυτοεξευτελίζονται

    7. Δύσκολο να βγει κάποιο συμπέρασμα από τις ελάχιστες πληροφορίες που βγήκαν στο φως. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η αστυνομία θα κάνει καλά τη δουλειά της. Κρίμα πάντως.

    8. Από έναν έμπειρο ντετέκτιβ καναπέ: Ξεκινήστε με τον πιλότο. Αυτό το πράγμα βρωμάει μέχρι την Καλιφόρνια.

      1. Αυτό σκέφτηκα τηλ για να τηλεφωνήσει στους αστυνομικούς που άφησαν πίσω οι ληστές,και ήταν καθόλου τραυματισμένος κτυπημενος λογικά για να υπερασπιστεί την οικογένεια;;;;;; Τόσο βλάκες ήταν και δεν εξαφάνισαν τα κινητά;;;;;

    9. Δυο ψηλοί και ένας κοντός αρχηγός! Πολλά αστυνομικά έβλεπε κάποιος. Μέσα σε 1 εβδομάδα θα έχει ομολογήσει ο ένοχος.

    10. Ολα θα φανουν απο τους Σα’ι’νηδες..ή Κλουζω της ΕΑ….

    11. Καθολου η σπανια ηταν η εγκ΄ληματικοτητα στη χωρα μας
      απο τοτε που εισεβαλαν και εισβαλουν λαθροεισβολεις
      θα βαινει ποσοτηκως και ως προς την αγριοτητα αυξανομενη η εγκλημ,ατικοτητα.
      Ο Κουλης να δουμε πως θα αποτρεψει την εγκληματικοτητα των λαθρο
      που ως λεωντες οριοντε για να κλεψουν να σκοτωσουν και να βεβυλωσουν ορθοδοξους ναους.
      Ενα μετρο που λαμβανει ο δολιος Κουλης ειναι να κλειδαμπαρωνει τις εκκλησιες
      για να μην εισερχοντε οι πιστοι ,που θα αναβε την οργη και το μισος των λαθρο και θα εισεβαλαν για να σφαξουν τους πιστους.
      Τις Εκκλησιες δεν προκειται να τις ξανανοιξει κανονικα οχι μονον για τον φοβο του κορονοιου αλλα προ παντων για τον φοβο των λαθρο σφαγεων.

    12. Αχρηστοι μπατσοι μονο για δηλωσεις ειναι και να μας τσακιζουν στα προστιμα για κορονο-παραβασεις. Ξαναβγειτε να μας πειτε σε οσους τους βριζουμε οτι “οταν σε ληστευουν την αστυνομια δεν θα φωναξετε ?” Τι να τους κανω ρε μλκ τους μπατσους αμα με σκοτωσουν?. Μονη λυση η αυτοπροστασια και αυτοαμυνα των πολιτων.

    13. Δεν νο.ίζω ότι θα αργήσει η εξυχνίαση. Εύκολη υπόθεση.

    14. ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΆΤΕΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
      Η Αστυνομία ασχολείται με μάσκες , βεβαιώσεις κυκλοφορίας και να ψάχνει στα διόδια έναν – έναν μήπως περάσει κανένας εγκληματίας και πάει στο χωριό του για Σαββατοκύριακο.
      Ρε δεν πάτε στο διάολο όλοι. Λαμόγια ε λαμόγια.

    15. Α αγαπητη ελ.ας, το προβλημα εκτος απο ποσοτικο, αρχισε να γινεται και ποιοτικο; ασχοληθειτε καλυτερα εκει με κανα πιτσιρικα που κανει σουζες η με παπουδες που εχουν τη μασκα κατω απο τη μυτη, μεχρι εκει ειστε, οι μαφιες εδω και 10ετιες κανουν παρτυ και σας εκανε εντυπωση η βαναυσοτητα ε;

    16. ΟΣΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΌΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΛΕΟΝ… ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ…

    17. Αληταράδες , καταραμένοι , πόσο κόσμο έχουν “φάει” απ’το ’90 που μας κατσικώθηκαν;

    18. Επειδή λένε πολλοί πως κάτι βρωμάει. Όντως είναι ύποπτη η υπόθεση και καλό είναι να διερευνηθεί σωστά γιατί παίζει να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών. ΑΛΛΑ, δεν αποκλείεται και να μην είναι. Δεν είναι τόσο παράξενο. Οι περισσότεροι ληστές δεν επιδιώκουν να σκοτώσουν. Η κοπέλα αν κατάλαβα καλά πήγε από στραγγαλισμό. Ίσως να έβαλε τις φωνές κι αυτοί να πήγαν να τη σταματήσουν και να την άφησαν για λιπόθυμη. Μπορεί να μη κατάλαβαν πως τη σκότωσαν. Η αστυνομία ξέρει καλύτερα.

    19. EΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΧΡΥΣΟΙΔΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΛΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ…..

    20. ήρθε η ώρα να πάρουμε τα όπλα ξυπνήστε !!!!!!!

      1. Όχι ρέ, δέν ξυπνάμε!! Η αστυνομία έχει δώσει οδηγίες ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!

    21. Αφηστε τους ελεγχους για τις μασκες και βρεστε εδω και τωρα αυτους τους μπινεδες. Να μην φτασουν σε δικη !!!! Ατυχηματα συμβαινουν στις φυλακες. Επεχειρησαν να δραπετευσουν ……οποτε……

    22. Κάτι βρωμάει σε αυτήν την υπόθεση θα φανεί..την σκότωσε? γιατί του είπε ότι θέλει να φύγει 32 αυτός 20 αυτή στημένο

      1. Σιγά τη διαφορά ηλικίας. Έλεος, δεν πήρε και πενηντάρη.

      2. επιθεωρητης Γιαννης , το ελυσε το εγκλημα σε 1 λεπτο

        1. Κανένας εγκλήματιας δεν σκοτώνει την μάνα θα σκότωναν τον άντρα της συζυγοκτόνος μάλλον

        2. Κάτσε και θα δεις πόσοι επιθεωρητές θα βγάλουν πόρισμα.Ήδη πολλά λαγωνικά γράφουν ότι κάτι τους βρωμάει.Ο Πουαρό και ο Σέρλοκ Χολμς δε πιάνουν μια μπροστά στον Έλληνάρα ντετέκτιβ του πληκτρολογίου.

    23. εμενα ρε παιδια γτ κατι μου μυριζει στην υποθεση

    24. ““«ΤΟΣΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ”» ““ κατα τα αλλα εχετε ηπια εγκληματικοτητα στην ελλαδα, ετσι για να ασχολουντε μερικοι…μερικοι στον ελευθερο χρονο τους……

      1. Ο/Η Αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που ανοιξαν τα συνορα και μπουκαραν ολοι οι καφροι λέει:

        Προς τι το τριτο προσωπο κυρα μαρια , απο ποια χωρα εισαι εσυ? Και ναι κυρα μου σαρεσει η οχι η εγκληματικοτητα στην ελλαδα ειναι εισαγωμενη !

    25. Κατι δεν κουμπωνει…..Σκοτωσαν την μητερα ΚΑΙ ΟΧΙ τον αντρα…???Γιατι …???Αναποδα ειναι το λογικο….Για ψαχτε τον πιλοτο….

    26. Απ’το ’90 και μετά μας έχουν πνίξει τα σκατά…

    27. εγω ψιλιαζομε αλλα πράματα θα δειξει αν δικαιωθώ οτι υποπτευομε η εχω λάθος

    28. Από θανατική ποινη πώς πάμε ; Τί λένε οί ευαίσθητοι κουλτουριαρηδες τού ευρύτερου δημοκρατικού τόξου ;

    29. Τέτοιας αγριοτητας εγκληματα κανουν μονο τα καρτελ.

    30. Ρωτήστε Τσίπρα, Μητσοτάκη και Σία να σας εξηγήσουν για ποιό λόγο συμβαίνουν αυτά τα τελευταία χρόνια, και από πού προέρχεται αυτή η πρωτοφανής βαρβαρότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.