ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ: ΒΓΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ORUC REIS ΓΙΑ ΝΑ “ΤΡΥΠΗΣΕΙ” ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ “ΘΥΕΛΛΑ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

    Κοινοποίηση:
    or_252863_227553_type13262

    Στέλνει ξανά το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis σε περιοχή κοντά στο Καστελλόριζο η Τουρκία, όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα τα τουρκικά ΜΜΕ.

    Οι Τούρκοι λοιπόν εξέδωσαν νέα Navtex με την οποία δεσμεύουν για έρευνες συγκεκριμένη περιοχή από το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, μέχρι το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου.

    H νέα Navtex για το Oruc Reis:
    TURNHOS N/W : 1262/20 (Antalya NAVTEX Station) (Published Date: 11-10-2020 23:33)

    TURNHOS N/W : 1262/20

    MEDITERRANEAN SEA

    1. SEISMIC SURVEY, BY R/V ORUÇREİS, ATAMAN AND CENGİZHAN FROM 120600Z OCT 20 TO 222059Z OCT 20 IN AREA BOUNDED BY;

    35 34.82 N – 028 00.13 E

    35 34.83 N – 028 28.78 E

    35 36.77 N – 028 28.77 E

    35 59.87 N – 029 22.85 E

    35 59.87 N – 029 34.20 E

    35 59.92 N – 029 59.75 E

    35 42.52 N – 030 04.35 E

    34 49.53 N – 028 00.07 E

    35 09.32 N – 028 00.05 E

    6 NM BERTH REQUESTED. 2. CANCEL THIS MESSAGE 222059Z OCT 20.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Γιατι να μην τρυπησει;;;;;;;; Αφου ξερουν οτι δεν προκειται να συμβει τιποτα!!!!!!! Οτι θελουν κανουν!!!!!!! Αφου οι πολιτικοι νανοι τους παρακαλουν για διαλογο για να ξεπουλησουν!!!!!!! Ελατε παιδια μην προκαλειτε, θα σας δοσουμε οτι ζητησετε!!!!!!! Αν ηξεραν οτι με το που θα εμπαιναν στην Ελληνικη ΑΟΖ θα ετρωγαν μια κατραπακια που θα τους εκανε να δουν πεταλουδες κοκκινες και πρασινες και κιτρινες, για να θυμηθουμε και την μοναδικη ταινεια, Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο, δεν θα τολμουσαν ολες αυτες τις προκλεισεις!!!!!!! Βρηκαν γυμνοσαλιαγκες και τα κανουν!!!!!! Σε λιγο θα τρυπουν μεσα στο λιμανι του Πειραια!!!!!!!!

    2. Συνέχισε έτσι τουρκόχοιρε ”σουλτάνε” και σε βλέπω να έχεις την τύχη του μέρμηγκα που τον έφαγαν τα μερμηγκάκια όταν τα παραζόρισε, σύμφωνα με το γνωστό τραγούδι του μακαρίτη Λοϊζου…Σου το εύχομαι ολόψυχα…

    3. αν ειναι ΓΙΑ ψευτοπολεμο οπως αυτον στην κυπρο,ΑΣ ΣΥΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.να μην εχουμε και νεκρους.

    4. ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΑ ΚΟΥΛΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΥΛΙ ΚΟΥΛΗ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ

    5. Η Ελλάδα, ως σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, δεν εκβιάζεται. Ου χαχαχαχαχαχα!!!!!

    6. Να πολεμήσει του Κούλη Δράκουλα ο γιός και τα τέκνα των βουλευτών.Τα κορόιδα έχουν τελειώσει.

    7. O Ερτογάν και η Μέρκελ (ΝΕΟΙ ΧΙΤΛΕΡ) έπαιξαν το παιχνίδι τους απλά για να γλυτώσει ο Τούρκος τις κυρώσεις. Τώρα τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Η Τουρκία είναι το πιό ύπουλο κράτος. Μην το εμπιστεύεστε καθόλου.΄Εχει ξεκινήσει πολέμους σε Κύπρο, Συρία, Λιβύη, Αρμενία, Ιράκ, Κούρδους και απειλεί την Ελλάδα. Παντού σκοτώνει αθώους ανθρώπους. Και ο Τράμπ, Μέρκελ και Πούτιν τον θαυμάζουν. Μιλάμε για ξεπεσμό της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και της Ρωσσίας. Πηγαίνουν την ανθρωπότητα αιώνες πίσω.
      Οσο για τους δικούς μας πολιτικούς αποπροσανατολίζουν τον Ελληνικό λαό για 10-20 αμετανόητους φασίστες και για τον κορονοιό και ξεπουλάνε την πατρίδα μας.

    8. Απορώ ποιος έχει σθένος να πάει να πολεμήσει ακόμα για ένα σάπιο κράτος των μητσοτακηδων, των σύριζαιων, των “προσφύγων”, των γυφτων που κάνουν ότι γουστάρουν. Ειλικρινά ίσως είναι καλύτερα να καταστραφεί αυτό το σάπιο κράτος κ οποίος απομείνει ίσως βάλει μυαλό κ αλλάξει η κατάσταση

    9. Όταν με την Τουρκία,, μια χώρα που ζει ανά την ιστορία σε βάρος των άλλων λαών με καταστρεπτικους πολέμους,, συζητάς για διάλογο και ειρήνη,, να ετοιμάζεσαι για πόλεμο,.. Γιατί αυτοί επεξεργαζονται σχέδια επίθεσης… Ακόμα δεν τους μάθατε Έλληνες πολιτικοί…!!?? Που ζείτε… Σε άλλη ήπειρο με τον Τούρκο έχουμε να κάνουμε… Αυτόν που για 400 χρόνια μας είχε σκλαβωμενους….

    10. Ο/Η Εμείς αντιναυτεξ στις ίδιες συντεταγμένες τον ίδιο χρόνο για αεροναυτικες ασκήσεις πυρά λέει:

      Ερντι…. Καιρό είχαμε να σας δούμε στην γειτονιά μας.. Που χαθήκατε…,,,, άλλο κακό να μην μας βρει…,,,, και σήμερα ανακοινώθηκε ότι έρχεται ο μαας ο Γερμανός στην Αθήνα…. Τρίτωσε το κακό.. Οπότε έρχεται αυτός εδώ η Τουρκία κάνει κίνηση σε βάρος μας… Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει υπόγεια συνενοηση μεταξύ Γερμανίας ερντογαν ίσως του λένε αυτοί να μας προκαλέσει…,,,,,,

    11. Θα τα κανονισει ολα ο Στρατηγος παιδια,μην ανησυχειτε,εχει πεταχτει να παρει σπιρτα να ξεκινησει το καψιμο.Βλεπεις τα περιπτερα κλεινουν το βραδυ και δεν προλαβε να παρει.Υπομονη,ψαχνει να βρει ο ατρομητος,εχουν γινει αναρπαστα σπιρτα και αναπτηρες!

    12. Τα γαμομογγολα τριβονται στην γκλιτσα του τσοπανη .,.,

      Νομιζω πλησιαζει η ωρα που θα πρεπει ο σαλταρισμενος μεμετης να καταλαβει οτι ο Ελληνας δεν ειναι Συριος ουτε ΛΙβυος και φυσικα ουτε Κουρδος ..,.

      Οσο η αγγελικουλα του Γ Ραιχ του χαιδευει τα αυτια τοσο θα ξεσαλωνει ο ουγκανος

    13. Τα γαμομογγολα τριβονται στην γκλιτσα του τσοπανη .,.,

      Νομιζω πλησιαζει η ωρα που θα πρεπει ο σαλταρισμενος μεμετης να καταλαβει οτι ο Ελληνας δεν ειναι Συριος ουτε ΛΙβυος και φυσικα ουτε Κουρδος ..,.

    14. Επιτέλους, ας πούμε μια αλήθεια.
      Προκλητικοί ΔΕΝ είναι οι Τούρκοι Μογγόλοι, αλλά οι ξεπουλημένοι «Έλληνες» πολιτικοί, οι οποίοι δεν μας επιτρέπουν καν να δώσουμε τη μάχη γιατί ξέρουν ότι θα τους πάμε μέχρι την Άγκυρα..
      Μητσοτάκης, Τσιπρας κ λοιποί, υπάλληλοι της Μερκελ κ πιόνια της ΝΤΠ

    15. Καλά σας κάνουν ρε ντουγανια .
      Εσείς το βιολί σας να κάνουμε διερευνητικές.
      Πότε θα ξυπνήσετε επιτέλους να δούμε.

    16. Βυθίστε το μπουρδέλο να παεί στόν πάτο και ότι θέλει ας γίνει, ούτως ή άλλως μόνο έτσι θα ξεμπερδέψουμε με αυτούς, δέν καταλαβαίνουν από λόγια.

    17. Η Τουρκία έχει χαλάσει πάνω από 50 δις δολάρια για εξοπλισμούς τα τελευταία 10 χρόνια Ναυπηγει 6 υπερσύγχρονα γερμανικά υποβρύχια και αεροπλανοφόρο από Ισπανία Έχει s400 vεα πλοία drones tanks βιομηχανία Η Ελλάδα αντίθετα χρωστάει 400 με 500 δις τα γλεντούν στο Λονδίνο οι γνωστοί Δεν υποχωρεί η Τουρκία θέλει θάλασσα για υδρογοναθρακεσ ετοιμαστείτε για πόλεμο σύντομα

    18. Δεν πειράζει η κυβέρνηση γιορτάζει τη νίκη της δημοκρατίας φυλακίζωντας τα μέλη της ΧΑ,

    Comments are closed.