ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ “Α ΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ” – ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! “ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    emv

    Χτύπησε πάλι ο Νίκος Ευαγγελάτος που πολλοί εδώ και χρόνια τον αποκαλούν και “Εισαγγελάτο”.

    “Ψευτόμαγκες όσοι δεν θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, να κάτσουν σπίτι χωρίς επίδομα των 800 ευρώ.”

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    114 Σχόλια

    1. …..ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ….ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΟΥ…ΖΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΑΚΟΗΘΕΣΤΑΤΗ ΕΠΑΡΣΗ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ…ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΕΛΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ…ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΒΙΖΙΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΚΙΤΣΙ !!!! ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ..ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΑ !!! ΥΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.

    2. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ….ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΟΒΙΑ ( Η ΚΟΚΑ ΕΙΝΑΙ…..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ -ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΥΡΙΩΝ ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΤΟΦΩΛΙΩΝ..Ε..ΤΑΤΙΑΝΑ ??- ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ..) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΙΣΟΒΙΕΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΕ ΓΑΜΙΚΟ..Ε ΝΙΚΟΛΑΚΗ ?? ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ…..ΠΑΤΑ ΛΙΓΟ ΦΡΕΝΟ.. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ…ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ..ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΥΠΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ…ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ! ΕΥΓΕ ΣΑΣ !! ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !! ΥΣ1 ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΝΙΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΜΜΕΝΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 1922 ΣΤΑ 17 ΤΗΣ…ΡΟΥΦΑΓΕ ΚΟΚΕΣ..ΚΑΒΑΛΑΓΕ ΣΤΗΛΟΥΣ..ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ..ΚΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΑΘΩΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ..ΥΣ2 ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑ ΚΕΡΑΤΟ..ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ..ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ ΣΟΥ!!! ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

    3. καλύτερα στο σπίτι κλεισμένος και υγιείς , παρά τσιπαρισμένος και κάτω απ’τη γης

    4. Οι ιδιοι ανθρωποι ειναι αυτοι που κοπτονται για τα δικαιωματα των γυναικων για τις εκτρωσεις που διαπραττουν φονο, τωρα ερχονται σε αντιθεση με αυτα που υποστηριζουν για υποχρεωτικους εμβολιασμους. Που θα κρυφτουν εχουν σκεφτει οι Ευαγγελατοι, οπου τυχει και την δουμε αυτη τη μαιμου πρεπει να μετραει σπασμενα κοκκαλακια.

    5. Ο μονος τροπος να κανουμε ολοι ασυζητητι το εμβολιο ειναι να κλασουμε μεντες δλδ να φοβηθουμε στο επακρο.
      Μαλλον θα μοιρασουν δευτερη γυρα covid -19 πολυ πιο ζορικια απ αυτη που περναμε τωρα.
      Θα μας φτασουν σε σημειο να παρακαλαμε γονατιστοι. Ετοιμαστειτε.
      Αν πεθανω πριν πεθανω
      τοτε δεν θα πεθανω
      οταν ειναι να πεθανω.

    6. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    7. ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ NTΠ TV

    8. ΕΣΡ ΓΡΗΓΟΡΑ…ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΣ7 ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ…..ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ

    9. Εμένα μου δίνει να καταλαβω πως τα λέει αυτά για να κάνουν ένα μυστικό γκάλοπ στην ουσία,για να μετρήσουν αντιδράσεις των Ελλήνων στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
      Όσο εμείς τους γράφουμε στα @πακια μας τόσο αυτοί τραβάνε πιο πολύ τον περιορισμό μας στο σπίτι.
      Έτσι κερατάδες Έλληνες θα λένε,δεν θέλετε τα εμβόλια ε;,φάτε άλλο μισό μήνα μέσα στο σπιτάκι σας.
      Ψυχολογικό πόλεμο μας κάνουν,μέχρι να πούμε οκ στον εμβολιασμό.
      Γι’αυτό χτυπιέται ο Κυρ Νίκος.Αρε κυρ Νίκο πονηρε!

    10. Για να δείτε τι θα παθαίνουν όσοι δεν το κάνουν.

    11. Να δεις τι έπαθε ένας δημοσιογράφος δεξιου ιδιωτικού καναλιού που παιζει συνέχεια τουρκικές σειρές πριν καιρό που έλεγε όλο μ@λ@ κιες συνέχεια…..Χμμμμ
      Βρε παιδί μου προσπαθώ να θυμηθώ……..Α το θυμήθηκα.
      Του την έπεσε ο ρουβικωνας ένα βράδυ και κρύφτηκε κάτω από τον καναπέ.
      Κοίτα να δεις που θα έχεις επισκέπτες σύντομα.
      Θα σε έχουν βάλει στη μαύρη λιστα σιγουρα.

    12. Εάν δεν επέμβει εισαγγελέας για τα λεγόμενά του θα αποδειχθεί πόσο πουλημένο είναι το δικαστικό σύστημα.πριν ένα χρόνο ήρθε στην εταιρεία που δουλεύω με ένα μαύρο τζιπ και πίσω τον ακολουθούσε ένας αστυνομικό με μηχανή με πολιτικά φυσικά και τον περίμενε στην είσοδο της εταιρείας για να τελειώσει την συνάντηση του μια να τον ακολουθήσει και ο ίδιος είπε ότι είναι αστυνομικός , πληρώνει λοιπόν ο ελληνικός λαός την φύλαξη του εισαγγελέα του για να μας απειλεί κιόλας . Εάν υπάρχει εισαγγελική αρχή να επέμβει στις δημόσιες ΑΠΕΙΛΕΣ του.

    13. Τόσο πόνο να κάνουμε το εμβόλιο..αν το κάνεις εσύ και η οικογένεια σού δεν θα υπάρχει φόβος . γιατί να το επιβάλουν καί στους υπόλοιπους..κουμαντο στο κολο μου δεν θα κάνει κανείς, ιδίως οι απατεώνες που με προπαγάνδα κατάντησαν τη Ελλάδα Αφρική

    14. Ευαγγελατε δεκανικι της παγκοσμοιοποιησεις να πας να τα χωσεις στην γυναικα σου την μπαρμπι και στους κανακαριδες σου που εκανες και ερευνα τσολι της παραπληροφορησης

    15. Θέλουμε να πεθάνουμε ρε μαλάκα. Δεν είναι δικαίωμά μας; Ούτε μάσκα θέλω να βάλω. ΕΊΜΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΌΧΙ ΠΟΥΛΊ!

    16. Άμα γουστάρουμε να πεθάνουμε από τον κορωνοϊό και δεν το κάνουμε, δεν είναι δικαίωμά μας; Αυτός που θέλει να ζήσει, να το κάνει. Θα φορέσουμε και τις μάσκες και θα είμαστε σαν πουλιά!

    17. Αν αναλάβει τις ευθύνες για τίς παρενέργειες των εμβολίων,αλλιως να σκάσει οποίος το παίζει ειδικός

    18. Τίτλος τιμής να σε υβρίζει αυτό το δημοσιαγραφικό σκουπίδι. Δε βάζω στο σώμα μου αυτό το κοκτέιλ από τα δηλητήρια και δεν πληρώνω το σύστημα και τις φαρμακοβιαμηχανίες. Όσο και να λυσσάει ο τύπος.

    19. Ο δημοσιογράφος είναι μεσίτης ειδήσεων ΔΕΝ ΕΚΦΈΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΆΠΟΨΗ ΠΟΤΈ!!!!!!!!! Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣΝΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΣ. ΜΗ. ΤΟΥ ΔΊΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

    20. Εγώ πάντως κυρ Νίκο περιμένω να κάνεις μια σοβαρή έρευνα για το πόσοι έκαναν εμβόλιο εποχικής γρίπης και πόσοι απεβίωσαν από αυτούς που το είχαν κανει.
      Και αν αυτοί που το έκαναν ψήνονταν στον πυρετό,και πνιγοντουσαν στα φλεματα.
      Και άσε τις εξυπναδες.
      Για να σε δω!
      Και ο κόσμος θέλει να δουλέψει δεν θέλει ελεημοσύνες και επιδόματα.ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΙΚΟ,ΔΟΥΛΕΙΑ.
      Έκατσε μέσα ο Έλληνας τόσο καιρό και έρχονται μετά οι ξενοφερτοι και τα κάνουν όλα σκατα.Και μας γυρνάνε πίσω σε περιορισμούς.
      Άσε που κάτι δημοσιογράφοι παίρνουν συνεντεύξεις από τον Παχατουριδη χωρίς μάσκα και χωρίς αποστάσεις ασφαλείας και του χώνουνε το μαρκουτσι στη μούρη.
      Δε σε πειράζουν αυτά κυρ Νίκο;
      Αυτα δε σε πειράζουν αλλά σε πειράζει αν θα κάνω εγώ το εμβόλιο;Έτσι σου λένε τα αφεντικά σου να λες αλλιώς…. πας ταμείο ανεργίας.
      Δεν είσαι καθόλου καλά,έχεις κόψει τον αλυσο μου φαίνεται!

    21. 11 …. μύρια ήταν αυτά και πόσα άλλα. Να τα κάνεις εσύ τα εμβόλια ρεεεε και να κάτσεις στο σπίτι σου να μη σε βλέπει και ο ήλιος. Παλιο σαύρες…

    22. Στου ναρκεμπορα….τετοια θα ακουτε…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    23. ευαγγελατο σαλτα γαμησου που μας κανεις και κηρυγμα ειναι δικη μας η ζωη και την κανουμε οτι θελουμε κουραδομαγκα αντε γαμησου ξανα μην πω και αλλα

    24. Πριν από λίγο οι Κινέζοι ανακοίνωσαν ότι το εμβόλιο θα το έχουν έτοιμο το Σεπτέμβριο και θα δοθεί για χρήση παγκοσμίως από το 2021 . Θέλει η π…να ο Γκέιτς να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει. Μας προορίζουν όλους για κινεζουρα εμβόλιο που κι εγώ δε ξέρω τι θα έχει μέσα . Το πραμα είναι ξεκάθαρο. Η μένουμε εδώ και πολεμάμε η αν δε μας παίρνει παίρνουμε τα βουνά και ξεχνάμε το τροπο ζωής που ξέρουμε. Διαφορετικά καθόμαστε και μας εμβολιάζουν και προσευχόμαστε να μείνουμε ζωντανοί. Πάντως προτιμώ να πεθάνω από σφαίρα η βόμβα παρά από εμβολιο

    25. Ευαγγελατε κράτα μου μια δωδεκάδα εμβόλια μόλις έρθουν να κάνω γαμω τα μπολιασματα. Θα βαράω ένα κάθε μήνα και θα μου σκας 800αρι σε κάθε μπολιασμα.

      1. …. με το πρώτο σε βλέπω να παραλύεις, με το δεύτερο να καίγεσαι, με το τρίτο…. Γι’αυτό μην κάνεις όνειρα τρελά….

    26. αυτος ζει στην Χαλκίδα κάπου στην αγια μαρίνα νομιζω οπου τον βλέπετε δίνετε του καμια καρπαζιά γερη γερη

      1. Του πληρώνουμε τους σωματοφύλακες…. Άρα δε μπορούμε ούτε να τον πλησιάσουμε….

        1. Γιατί ποιος σου είπε ότι πρέπει να τον πλησιάσεις από κοντά για να τον πετύχεις!!!
          Οι σωματοφύλακες το λέει και η λέξη προστάτευουν το σώμα όχι όμως το κεφάλι..!!
          Έλα πλάκα κάνω Ευαγγελάτος μην φοβάσαι δεν έχουμε τέτοιο σκοπό απλά λέμε να σου κάνουμε εμείς πρώτοι το ενβόλιο!!

    27. Υπάρχει κόσμος που παρακολουθεί αυτόν τον άνθρωπο σήμερα; Εγώ δεν ξέρω ούτε σε ποιο κανάλι δουλεύει.

    28. Εγω και η οικογενεια μου δεν θα κανουμε το εμβολιο. Ουτε τα «τεστ» θα κανουμε. Βρειτε αλλα κοροιδα μασωνοι. Στο βουνο εξορια? Στο βουνο, κανενα προβλημα. Το τελευταιο σας χαρτι παιζετε, και χαιρομαι που θα ειμαι ενας απο τους πολλους που θα σας το χαλασουν.

      1. αντυι να παμε στα βουνά δε κανουμε ενα ντου κι να πλακώσουμε στις μάπες αυτα ολα τα καθίκια ??????????

        1. Τιποτα δεν προκειται να γινει, κανενας δεν θα πλακωσει κανεναν. Κανονικα ετσι θα επρεπε να γινει, δεν αντιλεγω.. Οταν ομως Μεγαλη Εβδομαδα ημουν εγω και αλλοι 3 στην εκκλησια και ειμασταν με τον νομο του Ιησου και οχι του κρατους, δεν ειδαμε να βραζει κανενα καζανι. Το προστιμο των 150 ευρω ηταν αρκετο για να μην ξεσηκωθει κανενας. Και σου εφερα αυτο το παραδειγμα για να δεις τι κανουν τα 150 ευρω μπροστα στην Πιστη. Οποτε οχι. Την οικογενεια μου και στα βουνα για να ζησουμε με τον νομο του Ιησου. Τοσα χρονια με μνημονια δεν ξεσηκωθηκε κανενας. Ασε που μας φωναζαν την αστυνομια στην εκκλησια κατι ρουφιανοι απο τα μπαλκονια. Απο την εφηβεια μου τα φωναζα ολα αυτα με δρασεις στα πεζοδρομια, οταν οι ελληνες ετρωγαν με χρυσα κουταλια, αλλα απο τοτε ημουν ο φασιστας, ο θρησκοναζι κ.α Αφηνω την επανασταση και το πλακωμα σε καλυτερους απο μενα και θα χαρω αν το κανουν. Αυτα. Χριστος Ανεστη

    29. Συνέχεια από προηγουμενο επισοδειο:
      Κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες λοιπόν οι δύο νέοι
      Ασθένησαν σοβαρά.Απο την σπάνια
      μεταδοτική ασθένεια του κοροιδοιου.
      Έτσι αποφασησαν να λάβουν αυστηρά μέτρα.Περιορισαν τις ερωτικές συναθροίσεις τους κάτω
      των 10 ατόμων.Αλλα τα μέτρα δεν
      απέδωσαν.
      Και Ω του θαύματος ξαφνικά εμφανίστηκε ο πάμπλουτος θείος τους Κουλης ο οποίος έλειπε
      στη Γερμανία και επέστρεψε ξαφνικα δίνοντας τους ένα τεραστιο χρηματικό ποσο για μπορέσουν να θεραπευθούν.
      Ο όρος όμως για να το πάρουν
      ήταν ο εξής:
      Έπρεπε να πείσουν όλους τους
      τηλεθεατές του τηλεοπτικού
      σταθμού που αναφέρθηκε προηγούμενο επισοδειο να κάνουν
      Ένα θανατηφόρο εμβόλιο.
      Οι δύο νέοι το δέχτηκαν μετα
      Χαράς.
      Όμως το εμβόλιο είχε άσχημες
      παρενέργειες.
      Το τηλεοπτικό κοινό τους ΕΦΤΥΣΕ
      κατάμουτρα.
      ΕΞ Αιτίας αυτού στο άμεσο χρονικό
      Διάστημα υπάρχει σοβαρή
      ένδειξη ότι ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ
      ΑΠΟ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ
      Υ.Γ.Το ΚΑΡΜΑ είναι μεγαλη
      Bitch αγάπη μου .

    30. Αποτι βλεπω κανεις απο τους αναγνωστες θελει το επερχομενο εμβολιο. Αυτος ηταν ουτως η αλλος ο σκοπος πλησης εγγεφαλου των μμε σε καθημερινη και σε παγκοσμια βαση (ισως εκτος της Αφρικης) . Ας μην ξεχναμε την μεγαλη απατη της δηθεν πανδημιας της γριππης των χοιρων και των επισημα αναγνωρισμενων παρενεργειων των τοτε εμβολιων (ναρκοληψια, αυτισμος) που τουλαχιστον τα σκανδιναβικα κρατη παραδεχθηκαν και αποζημιωσαν τα θυματα του!!!!

    31. Βρε κολοπαιδο εισαι και συγκρατημενος !! Για τους λαθροκανιβαλους που κατεκλυσαν την πατριδα μας γεματοι αρρωστιες με δωρεαν σπιτια , ρευμα ,νερο ,τα παντα και καρτες προπληρωμενες δεν εχεις να πεις τιποτα ??? Για τον Ελληνα που ζει μια δεκαετια στην τυχη του Τιποτα ??? Παντου βρωμα και σαπιλα ΟΥΣΤ !!!

    32. αντε γαμησου πιθηκομουρη, βριζω και τα ζωα!

    33. Όποιος κάνει εμβόλιο πάει πακέτο για τσιπάρισμα! Τα 800 ευρώ είναι τυράκι στη φάκα

    34. Οταν βγηκε ο Η1Ν1 οι γιατροι ουρλιαζαν νη μην κανουμε το εμβολιο. Τους εμπιστευτηκαμε.
      Αν σε αυτη την περιπτωση οι γιατροι ειναι συμφωνοι με αυτο, τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να το κανουμε.
      Αυτοι θα μας κατευθυνουν αναλογως κι οχι η ιδεολογια ή τα πολιτικα κομματα.
      Ο Ευαγγελατος εδω προφανως ξεσπασε για αλλα προσωπικα του θεματα με αφορμη τον covid.

      1. φιλε οι γιατροί που θα βγουν να το πουν θα ειναι βαλτοί απο αυτούς !!!! εσυ καντο μα αν πάθεις τίποτε μετα αντε γεια !!! αυτο που θα σου βαλουν μεσα σου ουτε φανταζεσαι τι μπορει να εχει

    35. τα τελευταια χρονια οι επωνημοι δημοσιογραφοι των καναλιων εχουν παρει ειδικοτητα …ή μαλλον διδακτορικο…σε πραγματογνωμονες αεροπορικων δυστηχηματων ακομη και πιλοτοι και ξερουν μεσα σε λιγες ωρες ολα τα οργανα…εχουν διδακτορικο σε γνωσεις θαλλασιων ατυχηματων και ναυαγιων τοσο που να λενε και πως πρεπει να καταδυθουν οι ειδικοι πραγματογνωμονες,για ποση ωρα,και το κουφο να εχουν πολλες φιαλες ΟΞΥΓΟΝΟΥ!…το οξυγονο ειναι τοξικο στην καταδυση πανηλιθιοι!…
      εχουν πληρη γνωση για πυρκαγιες,μετεωρολογικα φαινομενα,αγροτικες καλλιεργειες….ασε τους σεισμους…εχουν καταντησει τους σεισμολογους μυρμηγκια μπροστα τους…
      εχουν εμπειρια αναντικαταστατη τοσο που να φαινονται αδαεις ολοι οι αλλοι …
      …κ.ευαγγελατε εχεις καβαλισει το καλαμι,εκτιθεσαι στο επακρο,ξεφτιλιζεσαι σε ολους τους Ελληνες, φανερωνεις τον πραγματικο σου χαρακτηρα φανφαρας,εγω τα ξερω ολα, εισαι ατομο που μας βλεπεις ολους κατωτερους σου μιλωντας με αυτο τον τροπο, εγκεντρικος στο επακρο,αλαζονας κλπ.
      ενταξει εχουμε αποδεχει το ρολο σου ,οπως και πολλων συναδελφων σου στη νεα ταξη πραγματων αλλα δεν βγαινουμε δημοσια σε διαφορα καναλια που κανουν ρεπορταζ στους δρομους να σε πουμε ψευτομαγκα.
      απλα οπως μιλας δειχνεις οτι πισω απο την βιτρινα που εχεις χτισει τοσα χρονια για τον εαυτο σου,κρυβεται ενα παρακατιανο ανθρωπακι…
      …εγω κ.ευαγγελατε…ολοι εμεις κ.ευαγγελατε οι απλοι ανθρωποι ειμαστε αδαεις απο εμβολια,ιους,πανδημιες κλπ…και ακουμε κι διαβαζουμε κορυφαιους επιστημονες οτι το εμβολιο θα αργησει και οταν βγει ισως εχει καποια κενα διοτι χρειαζεται πολλα χρονια δοκιμων…εσυ με ποια ιδιοτητα μιλας για εμβολια και μας αποκαλεις ψευτομαγκες αν αρνηθουμε να βαλουμε μεσα μας ενα ζουμι χωρις να εχει περασει μακροχρονια δοκιμη…ετσι λενε τουλαχιστον καποιοι επιστημονες,εκτος αν οι γνωσεις σου ειναι ανωτερες..
      …ακου κ ευαγγελατε..να το πουμε απλα και λαικα σαν ασχετοι που ειμαστε ολοι εμεις…το εμβολιο δεν ειναι χρωμα που βαφουμε το σπιι μας..βαλε ασπρο,βαλε κιτρινο,βαλε καφε…αντε βαλε και λιγο ωχρα…να ανακατευεις και στο τελος να μην σάρεσει και να βαζεις οτι σου κατεβει για να πετυχεις το χρωματισμο…
      …μαζεψε λοιπον ολο το υπεροπτικο σου στυλ και χαρακτηρα κι αλλαξε τροπο εκφρασης και συμπεριφορας απεναντι σε ολους τους Ελληνες διοτι κατα ενα ποσοσο οφειλεις σε ολουςμας τη διασιμοτητα,την οικονομικη ανεση και την μεγαλη ζωη που κανεις….και καλα κανεις,δεν ειμαστε κομπλεξικοι…εχοντας ακροαματικοτητα το καθε καναλι. που δουλευεις…

    36. Γύφτος από την Κεφαλλονιά….. Για ρωτήστε……. Στο φισκαρδο….. Ανοιχτοχερηηηης…. Και αυτός και η άλλη η βλαμμένη.

    37. Πες του να πάει να γαμηθει κ αυτός κ τα γλυφτρονια!!! Ωξω πουστη δες κ άσχημοι. Δίνει κ 800 ευρω από την τσέπη του ή γαμιολα. Ας έρθει να του δώσω κ τα στοιχεία μου να δει ποιος είναι μάγκας από κοντά πρόσωπο με πρόσωπο ο πουστρακος. Γαμιολες όλες.. Ουστ

    38. Άντε χάσου ρε κουδουνιστρα εσύ και η βρωμιαρα η γυναίκα σου που είστε και ειδικοί και έχετε και άποψη για ιατρικά θέματα….ασχολούμαι λέει πολλά χρόνια με το θέμα…να τη βάλεις την ένεση στα παιδιά σου άμα γουστάρεις ξεφτιλισμενη μαϊμού…🖕🏻🖕🏻🖕🏻

    39. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΜΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ. ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

    40. Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τον χώσει μέσα που θα μας απειλήσει ο πουλημένος δημοσιογράφος που έχει την ιδέα ότι μας πληρώνει αυτός..ξεφτίλα Εσύ και η γυναίκα σου..να το κάνεις εσύ και τα παιδιά σου καλύτερα λέω εγώ και όλοι αυτοί του πουλημένου συστήματος

    41. Ρε τι μαλακας είναι αυτός ποιος νομίζει ότι είναι άντε τσουρέκι Ευαγγελάτε σαπιε μήπως πίνεις κ εσυ αίμα πως είναι έτσι η φάτσα σου ρε..

    42. Η ρομαντική ιστορία δύο νέων που
      η μοίρα τους ένωσε κατω από αντίξοες συνθήκες.Φιφικος και Σκάτη.
      Ύστερα από επίπονο και επώδυνο
      μπούκωμα σε διαδρόμους γνωστού τηλεοπτικού σταθμού η απότομη
      Και οδυνηρή μετάβαση στο ΦΥΓΕ
      ΣΤΕΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΑΧΑΙΡΙ.
      Υ.Γ.Οποιαδηποτε σχέση με πρόσωπα
      Και γεγονότα εντελως συμπτωματικη.
      Η συνέχεια στο επόμενο ………

    43. Ασχολείστε με τον τελειωμένο που άνοιξε διαδικτυακό σουπερμάρκετ για να βγάζει τα προς το ζειν; Έχουν ξοφλήσει κι αυτός και η συμβία του,και στο τέλος θα τους δίνει ελεημοσύνη ή Μπεζαντακου.

    44. Μαύρο τουμπανιασμενο ψοφίμι…. άκου εκεί δεν θα πληρώνουμε εμείς……Μας πληρώνει
      ο Ευαγγελάτος Έλληνες τ ακούτε???

    45. Εάν θέλει αυτός και το σουργελο ή γυναίκα του ας το κάνει. Ας σταματήσει να απειλεί τον κόσμο ο καραγκιόζης. Είναι συνταγματικό μας δικαίωμα να μην το θέλουμε δεν μπορεί κανείς με το ζόρι να μας το επιβάλλει, δεν θα γίνουμε εμείς ζόμπι επειδή κάποιοι σαν τον Ευαγγελάτο τα πήραν αδρά για να μάς πείσουν ή να μας απειλήσουν να το κάνουμε!

    46. Απορώ ποιοι μ@λ@κες (γιατί όσοι τον παρακολουθούν τέτοιοι είναι ή αμοιβάδες) κάθονται και τον ακούνε!
      Κλείστε την τηλεόραση!!! Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί… Όταν αντιληφθούν ότι τους έχουμε χαραγμένους στα …ίδια μας. Θα μας φοβερίσει ο τζουτζές…

    47. Το σιχαμερο λεσι με το ξεπλυμα μιασμα τατι που απο το κερατο βγαζει ολη την κακια της η πατσαβουρα θα επρεπε καθε καναλαρχης εαν ειχε αξιοπρεπεια να μην τους δεχεται για δουλεια Αλλα βλεπεις και αυτοι κονομανε για να βγαινουν αυτα τα παρταλια στην tv

    48. Κρεμάλα σε τέτοια κωθώνια !!!!!! Να το κανεις εσυ το εμβολιο βρωμιάρη…που κουβαλάτε πανω σας όλο το aids!!!!
      Κι εσυ κι η παρθένα η σύζυγος!!! Δεν μας είπες όμως αν πέρασες από τον 6ο βαθμό της μασονίας και ποιος ήταν ο επιβητοράς σου!!Ξύπνα κόσμε!!!!!

    49. Σταματήστε να βλέπετε το μεγάλο κανάλι, καμία θέση για ανθρώπους του είδους του αν δεν υπάρχει τηλεθέαση. Εμείς χρηματοδοτούμε έμμεσα τα βρωμοκάναλα. Σκεφτείτε το

    50. Πριν αρκετα χρονια τοτε που ηταν σε “εξαρση” ο H1N1 ο αβραμοπουλος ειχε φερει τα γνωστα σε ολους εμβολια. Δεν ξερω ποσοι το θυμουνται αλλα ο ζουγλας ειχε βγαλει μια περιπτωση ηλικιωμενης η οποια το που το εκανε ειχε ως παρενεργεια να τρεμουν τα χερια της, ποιος μας εξασφαλιζει αν και ποιες παρενεργειες θα υπαρξουν ?

    51. Και ποιος είσαι εσύ ρε μ@υνοπανο που θα κρίνεις τους ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο? Σαλτα ρε γ@μησου, κερατά.

    52. Άμα το κάνουν νόμο που μπορούν,τη βάψαμε,αυτό βέβαια θα δείξη,πια σενάρια είναι αληθινά πραγματικά,και γιατί δημιουργήθηκε σχεδόν παγκοσμίως αυτή η κατάσταση…., ειδωμεν….

    53. Κλείστε την τηλεόραση.ολο οι ίδιοι και οι ίδιοι τρώνε.το σύστημα δίνει γραμμή.μολων λαβέ!

    54. αντε ρε σουργελο που θα μας πεις εσυ τι να κανουμε πηγαινε και κανε εσυ εμβολιο ρε οργιο εσυ ο πουλημενος δημοσιογραφος που σου εχουμε δωσει αξια

    55. Ωραία μπινελίκια βλέπω και καύλωσα .
      Φέρτε μου τον πούστη να τον πηδήξω .

    56. Ευαγγελατε σου χαριζω και το δικο μου…παρτο….

    57. Ας κρατήσουν το κομμουνοεπίδομα οι νεοταξίτες ιεροεξεταστές. Θα προτιμήσουμε την ελευθερία στην εργασία,στα πολιτικά πιστεύω και στο το τι θα μπαίνει μέσα στο σώμα μας.

    58. Οσοι έχουν έστω και λίγο μυαλό τον έχουνε γραμμένο εδώ και πολλά χρόνια.Πριν καιρό λόγω του κορωνοιού έτυχε να δω 10 λεπτά από την εκπομπή του και στις απευθείας συνδέσεις με κόσμο παρουσία δημοσιογράφου του καναλιού όπως γίνεται πάντα ρώταγε αυτό που ήθελε και τους έκλεινε την σύνδεση λες και ήταν σκουπίδια.Επίσης για τον καναλάρχη που δίνει αυτές τις γραμμές στους υπαλλήλους του δεν λέτε τίποτα…

    59. Είναι από τις λίγες φορές που ο Ευαγγελάτος λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Ο σκοπός είναι να κάνουμε όλοι το εμβόλιο ώστε να εξαλειφθεί αυτή η κατάρα. Μόνο αν εμβολιαστούμε θα εξαλειφθεί και το πρόβλημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για πρώτη φορά πρότεινε και κάτι καλό. Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Φανταστείτε να μην το είχε κάνει τι θα γινόταν. Ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του. Εύγε Κυριάκο.

      1. Λέμε και καμιά λαλακία να περάσει η ώρα ρε φίλε.Μην τσιμπάς..

      2. Τι χάπια παίρνεις;; Πρέπει οπωσδήποτε να τα αλλάξεις, γιατί έχουν σοβαρές παρενέργειες. Περαστικά σου!

      3. …ποια είναι η κατάρα, και τη ζητάς κιόλας…. Μην είσαι τόσο αφελής, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται….

      4. ΦΑΕΘΩΝ ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα, τρέξε μαζί με τον Ευαγγελάτο να το κάνετε, εμάς να μας αφήσετε ήσυχους..

      5. μπεεεεεεεεεεεεεεεε πρόβατο εμβόλιο βαλε τσιπάκι γιατι στο λεει ο καλος κυριουλης εκει στην tv

    60. Τι λες ρε καραγκιόζη της δημοσιογραφία τα πηρές χοντρά από τους μασόνους για να μας απειλήσεις για τα εμβόλια ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις κουμάντο στην ζωή μας ΑΕΙ στο διάολο μαλακά παλιό γελοίε..

    61. Δεν πειραζει ρε παιδια. Θα τα περνουμε απο αυτους που τα εισπρατουν. τον τροπο τον ξερουμε ολοι

    62. Έτσι! Δείξε από ποιους πληρώνεσαι Ευαγγελάτο, εσύ και η συμμορία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης!

      Δείξε ποιους υπηρετείς ανδρείκελο, εσύ και όλες/όλοι οι τσάμπα μάγκες που στήνεστε στα 4 για τα φράγκα στους νταβατζήδες σας!

      Όταν βλέπουμε τα ΜΜ”Ε” με τόσο πάθος και αγωνία να στηρίζουν όλη αυτή την παράνοια της ΝΤΠ τότε πρέπει να είσαι μεγάλος στόκος για να μην καταλάβεις ότι πρέπει να κάνεις το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!

      Ρεμάλια

    63. ας με βαλουν φυλακη εγω δεν το κανω

    64. ο Ευαγγελάτος εχει τελειωσει καιρο τωρα. Το καρμα του είναι που είναι παντρεμένος με τη χειροτερη καριολα.

      ολοι τον γραφουν στα @@ τους.

    65. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ,ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΟΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΘΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
      ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ;;;;ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ;;;;
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;;;;

    66. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΑΠΑΤΖΑ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΟΛΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

      1. Μόνο για μας “τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού” είναι… Αφού ψάχνουν τρόπους να μας πεθάνουν, το λένε στα μούτρα μας…. Το σχέδιο είναι “να μειωθεί μαζικά ο πληθυσμός”…

    67. Δυστυχώς έχουν ήδη ψηφίσει νομο στη βουλή όπου η κυβέρνηση θα αποφασίζει αν θα πρέπει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά όποιες κοινωνικές ομάδες κρίνουν οτι είναι απαραίτητο. ΝΔ ΚΙΝΑΛ και ΕΛ.ΛΥΣΗ ψήφισαν ναι. Αν είναι να μας υποχρεώσουν να κάνουμε εμβόλιο δεν έχουμε δικαίωμα να μάθουμε τη σύσταση του; Αν πάθουμε κάτι ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να αποζημιωσει τις οικογένειές μας; Η υπόθεση χρειάσεται ένα δικηγόρο με φιλότιμο που θα πάρει τη πρωτοβουλία να μαζέψει υπογραφές

      1. Είδα ένα βίντεο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
        α. Όχι άρνηση
        β. Ζητάς υπεύθυνη δήλωση στο γιατρό αν θα πάθεις κάτι και τυχόν παρενέργειες
        γ, ρωτάς αν έχει εμβρυϊκά κύτταρα από εκτρώσεις
        δ. Ρωτάς αν έχει MRC-5
        ε. Αν ισχύουν όλα αυτά αρνείσαι και νομικά δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα

    68. Mαρινακη δωστου φύλλο πορειας για ΟΑΕΔ! Αμεσα!

    69. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΜΕΓΚΑ ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟΥ?

    70. Στα παιδιά του να τα δοκιμάσουμε πρώτα.

    71. τσουτσέκι της σχολής του Σικάγο, μπάσταρδε για αυτό σας μπούκωσαν με τα εκατομμύρια. Κουμάντο αλλού, ξέρεις που.

    72. Ελα να σε κανω ενβολιο εσενα και την καριολα σου να μην σε πιαμει τιποτα ..μονο την καριολα σου θα πιασει γιατι ειμαι καρπερος να πατε να γαμηθητε νεοταξιτες χρυση αυγη …να ξεβρωμιση ο τοπος…ειμαστε πολλοι και ειμαστε παντου….

    73. Να πάει να γαμηθεί με αράπη η παλιόπουστρα. Αν τύχει και δει το σχόλιο μου να ξέρει ότι θα του κάνω το τάφο αν το δω μπροστά μου. Η γαμημένη ξεσκισμένη πουτάνα της τηλεόρασης που τον έχω ικανό να τον έχουν γαμήσει για να βγει στη τηλέόραση. Εμβόλιο δε κάνω. Γιατί έχτσι γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!!

    74. Άντε γαμησου αρχιδι.Ευτυχως που
      έχω να ανοίξω τη τηλεόραση δύο
      μήνες.

    75. να το βάλει πρωτα στο μ@@@@@νι της γυναικας του για να βλέπει ποσοι την πηδάνε και μετά να λεει για μας το ερπετό γιατί δεν μας λει πόσα του έδωσε ο μητσοτάκης να κάνει προπαγάνδα αλλα να που υπάρχει θεός και τον τιμωρει με τον καρκίνο που του έδωσε

    76. Νικολακη,εσυ κι η Τατη,θα ειστε απ’τους πρωτους,που θα παρετε το χαραγμα.
      Απορω που δεν εχεις φαει ξυλο απ’αυτους που κατασκοπευες…

    77. Πουτανας γιε Εισαγγελατο θα έρθει και η ώρα σου… άμα θες εμβόλιο στην κωλοτρυπιδα σου ή της μάνας σου όπου θέλεις πρωτα

    78. Ποιος είσαι εσύ ρε εισαγγελάτε που θα ασκήσεις ποινικές διώξεις στον κόσμο που δεν θα κάνει το εμβόλιο ? Επειδή έχεις ξεκινήσει λοιπόν πόλεμο κατά των πολιτών σου εύχομαι κ εσένα κ την υπουργό Παιδείας ο Θεός να σας συντρίψει ως σκεύη κεραμέως… Επίσης να είσαι ανεθεματισμένος κ αλλά πολλά που δεν λέγονται.. Πανελλαδική χολέρα ήσουν κ θα είσαι..

    79. Δεν του πέφτει λόγος τι θα κάνει ο κόσμος, είναι προσωπική του επιλογή, να το βουλώσει ο παλιοχιμπατζής που του έδωσε το Μέγκα δουλειά ενώ έπρεπε να μείνει στην ψάθα. Να το κάνει αυτός και να βγάλει 5 μάτια, μεταλλαγμένος είναι ήδη. Δεν μας έφτανε η δικτατορία των πολιτικών έχουμε και την δικτατορία των ΜΜΕ να μας το παίζουν τσαμπουκάδες.

    80. Πουτανας γιε Εισαγγελατο θα έρθει και η ώρα σου

    81. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΣΟΥ.
      ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΗΣ?

    82. ποτε θα σταματησεις επιτελους να γλυφεις τους κωλους της Νεας ταξης και τωρα του σακατη του Μπιλ Γκειτς ρε καλοκουρδισμενο μικροφωνο
      σε βαρεθηκαμε πια

    83. Ανθρωπάκια… Όλα στο βωμό του χρήματος και της “δόξας?”… Πουλιούνται και ξεπουλιουνται… Ποιον μάχονται το Θεό μας? Αύριο τρώμε ένα “χαστούκι” και δε μπορούμε να κουνηθούμε..

    84. Εγω ξερω οτι οταν ηρθαν τα πρωτα εμβολια επι Αβραμοπουλου σχεδον κανενας δεν πηγε να εμβολιαστει,εκτος απο καποιες ευπαθεις ομαδες και αυτοι οχι ολοι..
      Τωρα που ειδα τον Ευαγγελατο να το παιζει και σκληρος ειμαι σιγουρος πως οχι μονο δεν θα το κανω
      αλλα θα σας γραψω και στ @ΡΧ..@ ΜΟΥ κανονικοτατα…

    85. καλα ενας που περνει το ΚΕΑ και δεν εχει οικογένεια μπορη καποιος απο την κυβερνηση να μας πη γιατι δεν δηκεουτε το εκτακτο επιδομα τα 300 ευρο ? φτουσας μ@λακες

    86. Για ποιο εμβολιο μιλαει ο αρχιμαλακας κοκακιας? Βγηκε εμβολιο και δε το γνωριζουμε? Αει στο διαολο σιχαμα.

      1. Μασ προετοιμαζουν τα καθαρματα.Να δουνε πως θα αντιδρασουμε οταν θα ρθει ο καιροσ να μας βαλουν τα εμβολια

    87. “εμεις σα κοινωνια τους δείνουμε”

      ασε ρε ψευτομαγκα ευαγγελατε.απο που και ως που θεωρεις τον εαυτο σου παροχο και αντιπροσωπο της κοινωνιας,εσύ τα δίνεις. αντε ρε με τα σκουπιδια αει σιχτειρ καταστρεψανε την ελλαδα.
      που ξερεις τι θα εχει μεσα αυτο το εμβολιο? και απο που ως που υποχρεωτικο.να το βαλεις σε σενα κ στη γυναικα σου και στα παιδια σου κανε εσυ τον εαυτο σου πειραματοζωο.

      πλωρωμενα τσιρακια του συστηματος που κανουν ζημια στη κοινωνια και το παιζουν κ αντιπροσωποι τους

    88. καλα αυτος ειναι μαλακας απο κουνια ποιος δινει σημασια τι παπαριες λεει δεν κοιταει τα χαλια το θρασιμι

    Comments are closed.