ΑΙΣΧΟΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΕΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..! ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ; ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    domna ok

    Ή είναι στον κόσμο της ή είναι στον κόσμο της, δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ , η υφυπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου για τους Έλληνες που αντιδρούν στην μετακίνηση λ@θρομεταναστών στην περιοχή τους.

    Μιλάμε ότι αυτά δεν τόλμησαν να τα πουν ούτε οι θείτσες του ΣΥΡΙΖΑ, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Μιχαηλίδου,
      εάν ήσουν στην θέση της δασκαλίτσας στους Μεταξάδες Εβρου,
      σε περικύκλωναν 20 μελαμψοί χαρμάνηδες
      και σε ξεκ@λιαζαν,
      θα μας έλεγες τις ίδιες εξυπνάδες ?

    2. Να του σταματήσει η κυβέρνηση. Μέχρι να δείξουν και η Ευρώπη τη Αλληλεγγύη. Και να αφήσουν το μεστανατη και το πονάει η καρδιά μας. Γιατί σε λίγο θα σας βάλουν και μπούκα. Κάτσε και να δείτε που θα φτάσει. Ο Σκαι φοναζουν κάθε πρωί. Αλληλεγγύη. Αλλά δεν ακούμε να λένε να πάνε και Καλάβρυτα. Από εκεί πρέπει πρωτα να αρχίσουν.

    3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?????ΜΠΑ!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    4. Άγγελε από το Μιλάνο, εφόσον στηρίζεις ακόμα τη Νέα Δημοκρατία ,ή δεν καταλαβαίνεις ότι και αυτή είναι συστημικό κόμμα που είναι γεμάτο μασώνους, ή είσαι κι εσύ μέρος του συστήματος αυτού…

    5. Η τυπισσα ειναι πολυ προχωρημενη.τι δεν καταλαβαινετε?

    6. Αγγελε απο το Μιλανο,καλα σου τα ειπε και λιγα ο Αααχ.
      Κι εγω ειμαι Καραμανλικος και μαλιστα Σερραιος,πηγαινα στο πρωτο γυμνασιο πισω απο τη Εκκλησια Ταξιαρχων,αν γνωριζεις απο Σερρας.
      Σε αυτες τις εκλογες δεν πηγα να ψηφισω γιατι ακουσα μασημενα λογια απο τον Κουλη.
      Μασημενα σχετικα με το Μακεδονικο(θα το αμβλυνουμε χαχαχα),μασημενα σχετικα με του λαθρο(θα τους προωθησουμε στις χωρες τους χαχαχαχα),μασημενα με τη Τουρκια(θα πιεσουμε Ε.Ε και ΝΑΤΟ χαχαχαχα) και πολλα αλλα χαχαχαχα.
      Εχω τη συνειδηση μου καθαρη και το ενστικτο μου δεν με γελασε ποτε οταν συνεθετα ιστορικα τα κομματια του πολιτικου “παζλ”και οχι μονο.
      Γιατι οποιος αγνοει την ιστορια κανει λαθη.Ο Καραμανλης παρεδωσε εν μια νυκτι τη εξουσια στον Παπανδρεου λογω κουρασης,το ερμαφροδιτο δημοψηφισμα του Τσιπρα,η εκλογη του Μπουταρη κ.λ.π.Οποιος αγνοει τις δυνατοτητες της τεχνολογιας της Singular Logic εχει μαυρα μεσανυχτα κι ας με αποκαλεσει γραφικο,φαντασμενο η ψυχοπαθη.
      Οποιος αγνοει τις κυριαρχες δυνατοτητες των Τεκτονικων στοων,ζει σε αλλον γαλαξια.
      Το τι “παιζει”στη Ελλαδα μας και τι σε ολο τον τον κοσμο το εχω αντιληφθει τα τελευταια χρονια και αυτο βεβαια δεν με τιμα.
      Εκ των πραγματων λοιπον ειμαι υποχρεωμενος να ζησω μεσα σε αυτη τη ζουγκλα της αδικιας,της ανισοτητας,της ψευτιας,της ξεφτιλας,της προδοσιας και βαλε….
      Εκανα λοιπον την επιλογη μου και ειμαι τρισευτυχισμενος,ηρεμος και χαμογελαστος.Πλεον προσπαθω να κανω οτι ευαρεστει τον Κυριο μου Ιησου Χριστο.
      Υ.Γ. Το ιερατειο το βλεπω με κατανοηση και κρατω τις αποστασεις μου.
      Καλο βραδυ.

    7. Ωχ, πολλή ροχάλα στα σχόλια…
      Το κοριτσάκι δεν ξέρει από πολιτική. Ούτε καν γνωρίζει ότι η ΝΔ δεν πήρε ούτε το 1/5 των ψήφων αλλά κυβερνά λόγω των 50 μπόνους εδρών. Για την ακρίβεια δεν γνωρίζει καν τι κάνει στο υπουργείο που βρίσκεται.

    8. Ολοι οσοι βρηζουν και κατηγορουν τους αλλους να το κανουν απο τον καναπε οταν μουκαρουν τα λαθρο σπιτια τους

    9. Οι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών όταν τους λες ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται και δεν τους θέλει στην περιοχή τους σου λένε: “Άστους να διαμαρτύρονται. Να εφαρμοστούν οι νόμοι”. Όταν τους λες ότι σύμφωνα με τους νόμους πρέπει να δώσουμε άσυλο μόνο στους πρόσφυγες ( που είναι το 10%) και στους υπόλοιπους που είναι οικονομικοί μετανάστες (που είναι το 90%) όσοι δεν έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα φυλάκιση και απέλαση και όσοι έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα τουριστική βίζα και όταν λήξει η βίζα απέλαση, σου λένε ότι αυτός ο διαχωρισμός σε πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες είναι φασιστικός και πρέπει πρόσφυγες και οικονομικοί μετανάστες να αντιμετωπίζονται το ίδιο. Για σταθείτε ρε παιδιά. Όταν σας λένε ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται λέτε να εφαρμοσθούν οι νόμοι, όταν σας λένε να δεχόμαστε μόνο τους πρόσφυγες και όχι τους οικονομικούς μετανάστες γιατί εκεί να μην εφαρμοστούν οι νόμοι? Ό,τι σας συμφέρει?

    10. Όποιος ενδιαφέρεται έστω και ελάχιστα για τα κοινά, γνώριζε εκ των προτέρων ότι ΝΔ = ΣΥΡΙΖΑ και αντίστροφα. Κάποιοι άλλοι που τα παιδιά τους έχουν γίνει μετανάστες, ακόμη να καταλάβουν ότι οι ίδιοι ευθύνονται για τα δεινά των παιδιών τους…

    11. ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ…ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΤΩΡΑ

    12. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΩΛΟΓΥΝΑΙΟ ΣΟΥ ΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΑΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ? Ο Π@@ΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ

    13. Τελικα η ΝΔ μας βγήκε ΣΥΡΙΖΑ. Εμεις που το ξέραμε, το φωνάζαμε, αλλα ποιος μας άκουγε;;;;

    14. παρε τους σπιτι σου κυρα μου να περνατε καλα με οργια εμεις δεν τους θελουμε αλλα εσεις ειστε χειροτεροι απο τους προηγουμενους . για να μην πω τα ιδια αποβλητα

    15. ΠΩ ΠΩ ΠΩ… ΧΤΙΚΙΑΣΑΜΕ!
      ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ!

    16. ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟ 1974 ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΣΟΡΟΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ Α.Ε ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

    17. Μα καλα Ελληνες π[ου ψηφησατε την ψωφοδεξια.Δεν τους ξερατε?Δεν ξερατε οτι ειναι η θλιβερη συνεχεια των κουμμουνιστων του ΣΥΡΙΖΑ?ΕΛΕΟΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?ΠΟΤΕ?

    18. Να ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΙ άμεσα από το Δημόσιο αξίωμα της, ως παντελώς ΑΝΑΞΙΑ! Φωνάξτε τον κ.Κυραννάκη ΤΩΡΑ, εκεί στα γραφεία, να επιληφθεί του θέματος!!!

    19. …..ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΑ!…. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΜΕΤΑ….ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ!!

    20. ΑΠ’ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ….ΚΑΤΑ 25%….
      ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ………………….
      ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ 0,2555%…. ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;;;;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ…..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
      ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ.

    21. Αγαπητέ Στέφανε,

      Τι μας Λες Κοπέλα μου… Επειδή τα Κανάλια ΔΕΝ Δείχνουν Όλα Αυτά που Συμβαίνουν στις Διάφορες Περιοχές με τις Αντιδράσεις των Ελλήνων και Δείχνουν Μεμονωμένες Καταστάσεις, Μιλάς για Μειοψηφία που Έχει Αποδεχθεί Όλο Αυτό το Οποίο Κάνετε;

      Όταν θα Δεις ΌΛΗ την Ελλάδα να Ξεσηκώνεται και θα Βλέπεις να Πετούν τους Λαθρο-Μετανάστες στη Θάλασσα, ΤΟΤΕ Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ Ότι θα Αλλάξεις Γνώμη.

      Κοιτάξτε στη ΝΔ, Αλλάξτε Γραμμή, Διότι Όλο Αυτό θα Γυρίσει Μπούμεραγκ σε Εσάς και ΔΕΝ θα Μπορείτε να το Μαζέψετε. Λάβετε Πολύ Σοβαρά τις Αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών, είτε στην Ηπειρωτική Χώρα, είτε στα Νησιά.

      Εμείς ΔΕΝ θα Σταματήσουμε να Υποστηρίζουμε ΝΔ, Εσείς Όμως ΔΕΝ Ξέρω Εάν θα Συνεχίσετε να Είστε στη ΝΔ, Διότι Αργά ή Γρήγορα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Διά Μέσου της Πίεσης του Κόσμου της ΝΔ, και Υπό το Φόβο Κοινωνικής Αναταραχής και τον Κίνδυνο ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, θα σας Διώξει και από την Κυβέρνηση και από το Κόμμα.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Εχω δει και αλλο σχόλιο σου, οπου δηλωνεις την στήριξη σου στην ΝΔ. Λυπάμαι που θα σου το πω, πίστεψε με, θελω να ειμαι ευγενής, αλλα δεν μπορω. Με πνιγεί ολο αυτο και επειδη ειμαι άνθρωπος που δεν κρατάω το στομα μου κλειστό οταν συγχιζομαι θα σου πω αυτο που πιςτευω ανοιχτά και ξάστερα. Νομιζω πως και εσυ, οπως και η κοπέλια, δεν πας καλα. Δεν ντρέπεστε καθόλου μωρε;;; Να στηρίζετε τους δολοφονους των Ελληνων, αλλα κατα τα αλλα να το παίζετε Ελληνες;;; Ντροπή σας!! Τι ακριβως στηρίζεις στην ΝΔ;;; Την χαρα του Κουλη που επιτελους η Ελλαδα γινεται πολυπολιτισμική χώρα;; Εεεε;;;; Αυτο στηριζεις;;; και μη μου πεις πως δεν το άκουσες. Μεσα στην Βουλή το είπε. Και δεν ντρέπεσαι;;;; Αιντε πια, μέ τα βρωμερα κόμματα, ξεκολλήστε επιτελους. Κόμμα = κομματιαζω, τεμαχίζω. Ποτε θα το καταλαβετε;;; Πάνω απο ολα η Ελλαδα.

    22. Η μειοψηφία που λέει η κυρία είναι όσοι δεν φοβούνται να φωνάξουν ΟΧΙ. Κάνεις δημοψήφισμα να δούμε αν ο Ελληνικός Λαός τους θέλει ? Εάν τους πάς στα κρυφά τα χαράματα μάλλον ξέρεις ότι δεν είναι μειοψηφία και φοβάσαι την κατακραυγή. Οι τοπικές Χούντες πρέπει να σταματήσουν. Εάν δεν έχετε τη λύση για τους λαθρεποίκους γιατί κατεβήκατε στις εκλογές ? Για να κονομήσετε ?

    23. Ψηφισατε Συριζα ψηφισατε Νδουλα καλα να παθετε νεοελληνες ραγιαδες, αφου ξερατε οτι και τα δυο ειναι ανθελληνικα κομματα εσεις τα ψηφισατε. Φατε σκατα τωρα και σκαστε. Δεν θελατε Χρυση Αυγη εε?? Σκασμος τωρα ραγιαδες. Οσο για αυτη την ανθελληνικη σαυρα που μιλαει της πεταγα ανετα ενα πασαλειμμα στη μουρη..

      1. ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΣΥ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΦΩΣ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ………………………….

    24. Τι είπες μωρή λέπρα; Αμόρφωτο σκουπίδι.. Μία τυραννία της μειοψηφίας είναι η αγέλη της νέας φασιστοκρατίας δηλαδή του κόμματός σου μαζί με σύριζα και δημοκαφρικό τόξο που είσαστε γεμάτοι με πούστιδες, σκατόψυχα πορνίδια, κομπιναδόρους, αρπακτικά, εμετικά αποβράσματα παιδοφιλων, κλέφτες, κλέφτες, κλέφτες που όλοι σας ανεμίζεται κοπρανόχαρτα εβραιόδουλάκια που τα λέτε χρήματα και νομίζεται πως έχετε δύναμη Σας γελάσανε.. Την ώρα που αντιστέκεται ο λαός αμέσως εσείς με τα μίντια οχετούς συναδέλφους σας βγήκατε να λοιδορίσεται τον εναπομείναντα Έλληνα αγωνιστή. Θέλω να σου πω πορνίδιο οτι έχετε τελειώσει και θα πέσουν κεφάλια όπως το δικό σου μασόνα του κερατά. Πάνω σου θα ξεσπάσει ο Έλληνας.

    25. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΈΛΕΓΕ ΟΎΤΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΟΎΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΑΠΟΔΕΊΧΘΗΚΕ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΆΝΗΚΕ ΕΞΆΛΛΟΥ ΑΠΌ ΤΑ ΜΠΆΝΙΑ ΠΟΥ ΈΠΑΙΡΝΕ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΗ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΑΠΌ ΤΑ ΛΑΘΡΟ. ΜΌΝΟ ΈΝΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ ΠΡΏΤΑ ΚΑΙ ΣΥ, Χ@ΜΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

    26. Ε ναι , τι περιμένατε .. Αυτούς που φώναζαν πρώτα οι Έλληνες , και εμπρός στην πολιτική που χάραξε ο Ορμπαν , τους πετάξατε στα σκουπίδια γιατί ήταν, λέει , ναζί ρατσιστές και εγκληματική οργάνωση μισαλλόδοξων , φάτε τώρα στην μάπα την δημοκρατία της ελευθερίας της ισότητας και του πολυπολιτισμού μαλακοραγιαδες.
      Γουστάρω!

      1. Ποιο ειναι αγγελικο προσωπο??
        Ενα χαζοχαρουμενο παρταλι ειναι σαν το αλλο το καυλοραπανο του ΣΥΡΙΖΑ

    27. Απο το πολυ το παραδακη που επεσε απο την ΕΟΚ
      εχουν σαλεψει τα μυαλα των νεοπλουτων και πρωην νυστηκων.
      χορτασε η κοιλια σαλαψαν τα μυαλα.

    Comments are closed.