ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ! ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    χιος - αντωνιαδης

    ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ,

    ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ,

    ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ 22ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ,

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ,

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ,

    ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ,

    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ.

    Λέει πάρα πολλά…

    Στην Κρατική Ασφάλεια με χειροπέδες ο Χίος για πρωτοσέλιδο στο “Μακελειό” – Το επίμαχο ΕΞΩΦΥΛΛΟ!

    ΣΠΕΡΜΑ

    ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η ελληνική δικαιοσύνη είναι υπόλογη στον Κύριο Χίο. Και στον Θεό. Του χρωστάτε, δεν σας χρωστάει.

    2. Α ΡΕ ΘΗΡΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΕΡΑΣΑΤΑΙ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    3. Φοβερό και αληθινό το εξώφυλλο του Μακελειό. Μπράβο και στους δύο.

    4. Μπράβο Στέφανε. Ο αγώνας για την απελευθέρωση της Ελλάδας ξεκίνησε και οι προδότες τρέμουν παρότι τους φυλάει η μισή αστυνομία του πρώην αρχηγού της κνε θεοδωρικάκου! Ρε ούτε στην Τανζανία δεν θα έβαζαν πρώην αρχηγό της κνε ως υπουργό προστασίας του μετανάστη και όχι του πολίτη.

    5. Μπράβο σας, είναι μία μεγάλη νίκη για τους γνήσιους Έλληνες!!!! και με την αθώωση σας, αποδεικνύονται ευθέως οι πραγματικοί ένοχοι !!!! ΜΠΡΑΒΟ

    6. Πέφτει η χούντα του γουρλομάτη άχρηστου ψυχασθενή ψιττακού μιζοκούλη, γκρεμοτσακίζεται, ούτε ο βοθροποταμίσιος θεοδωράκης δεν την σώζει, με τις στημένες “συνεντεύξεις”

    Comments are closed.