ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΠΕΤΑΞΕ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΦΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    thessaloniki-astynomia-sillipseis

    Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr ένας άντρας πέταξε την γυναίκα του από το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατία, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Έκπληκτοι όσοι είδαν τι συνέβη έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε χτυπήσει κατά την πτώση της. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

    Διερχόμενοι πολίτες κάλεσαν αστυνομικούς της ομάδας Ζ, οι οποίοι ήταν κοντά στο σημείο. Εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων για τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο σύζυγος και τα παιδιά του.

    Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του συμβάντος στην οδό Κ. Καραμανλή. Τον οδήγησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου και κρατήθηκε τη νύχτα. Με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία ο “άνανδρος” σύζυγος το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

    Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival.gr
    epeisodio_2epeisodio_3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Καποιοι το επικροτουν.Ενταξει,δεν εχει μετρο η μαλακια….

    2. Ρε παιδιά, βγάλτε τα νεύρα σας στον πρώτο πολιτικό του ανθελληνικού τόξου.
      Αν είναι να σας χώσουν μέσα, να έχει και κάποια αξία.

      Και ρε βλάκα, μπροστά στα παιδιά; εκτός αν όντως είναι αλμπάν που
      η πρότασή μου είναι να τον δέσουν και να μπούν στο κελί 5-6 γυναίκες αστυνομικοί ….και ….
      …δυστυχώς, πέθανε… χτυπώντας το τηγανοκέφαλο στον τοίχο για να ισιώσει.

    3. Αλβανος. ΑΛΒΑΝΟΣ.
      Και οσοι το επικροτουν ειναι μουλοι αλβανων και γυφτοτουρκων , και μαλλον ουτε που τους το εχει πει η μανα τους .

    4. Θα έπρεπε να ξεσπαμε σε αυτούς που μας έχουν φτάσει σε αυτές τις ακραίες συμπεριφορές στους προδότες που μας έχουν κάνει τρελούς.

    5. Για να την πεταξει ετσι εξω,ενω ειχε και τα παιδια του,φανταζομαι τι του ειχε κανει.Μερικες δεν υποφερονται με τιποτα.

    Comments are closed.