ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ&ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ…

    Κοινοποίηση:
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    Σε μία εκδικητική πράξη κατά των ανεμβολίαστων ηλικιωμένων προχωράει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού σύμφωνα με το νομοσχέδιο Υγείας που τέθηκε σε διαβούλευση το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στους άνω των 60 ετών που δεν είχαν εμβολιαστεί, θα επιστραφεί μόνο σε αυτούς που τελικά εμβολιάστηκαν ή εξαιρέθηκαν επίσημα από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για λόγους υγείας!

     Όπως αναφέρει το άρθρο 58 ανακαλούνται αναδρομικώς και αυτοδικαίως από την αρμόδια αρχή τα διοικητικά πρόστιμα μετά των αναλογούντων τόκων εκπρόθεσμης καταβολής, που έως την έναρξη ισχύος της παρούσας επιβλήθηκαν σε φυσικά πρόσωπα υπό την προϋπόθεση:

    α) είτε να εμβολιάστηκαν με δεύτερη δόση εμβολίου ή με μία δόση μονοδοσικού εμβολίου σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες έως και την 31η.12.2022,

    β) είτε να εξαιρέθηκαν από την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19.

    Το επιστρεπτέο διοικητικό πρόστιμο μετά των αναλογούντων τόκων εκπρόθεσμης καταβολής τυγχάνει ακατάσχετο και δεν υπόκειται σε κανένα συμψηφισμό κατά την επιστροφή του ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.».

    Σκοπός της προτεινόμενης διάταξης είναι η ανάκληση των προστίμων που επιβλήθηκαν στον ανεμβολίαστο πληθυσμό άνω των 60 ετών, που πλέον είτε εμβολιάστηκαν είτε εξαιρούνται από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έως το τέλος του τρέχοντος έτους και η επιστροφή των τυχόν εισπραχθέντων ποσών.

    Και αυτό, διότι ο σκοπός του νομοθέτη δια της επιβολής των προστίμων αυτών ήταν η προστασία της ατομικής και της δημόσιας υγείας, η οποία επιτυγχάνεται με τον εμβολιασμό των άνω πολιτών έστω και την ύστατη στιγμή.

    Παράλληλα με το νομοσχέδιο που τέθηκε σε διαβούλευση παρατείνεται η υποχρέωση των ανεμβολίαστων εργαζόμενων για υποχρεωτικό rapid test μέχρι και τις 31 Μαρτίου σε μία άλλη ακατανόητη ενέργεια.

    Νέα διάταξη σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που βγαίνει σε διαβούλευση, παρατείνει το υποχρεωτικό rapid test στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2023!

    Ειδικότερα, παρατείνεται έως την 31η.3.2023 η υποχρέωση επίδειξης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης από τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

     Φυσικά τίθεται το ερώτημα για ποιο λόγο θα πρέπει οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους ένα άχρηστο επί της ουσίας τεστ.

    Για να ξέρουν αν αρρώστησαν και να μην διαδώσουν τον κορωνοϊό;

    Μα οι ανεμβολίαστοι αποτελούν την μειοψηφία. Οι περισσότεροι έχουν εμβολιαστεί και μεταδίδουν «ελεύθερα» τον ιό χωρίς μάλιστα να υπάρχει κανένας έλεγχος από κανέναν.

    Ο μόνος λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση επέλεξε να ταλαιπωρήσει τους ανεμβολίαστο τους μέχρι την άνοιξη είναι ο λόγος της εκδίκησης. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι τόλμησαν να την αψηφήσουν και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τους αναγκάσει να πραγματοποιήσουν ιατρική πράξη στο σώμα τους χωρίς τη δική τους έγκριση και ελεύθερη βούληση.

    «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας – Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

    Έτσι, με αρνητικό rapid test θα συνεχίζουν να πηγαίνουν στη δουλειά τους οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι μέχρι 31 Μαρτίου 2023.

    Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με φυσική παρουσία στον χώρο εργασίας που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νοσήσει από κορωνοϊό το τελευταίο εξάμηνο υποβάλλονται υποχρεωτικά -και με δική τους επιβάρυνση- σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό (rapid test) μια φορά την εβδομάδα.

    Ο έλεγχος ισχύει μια εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Κατά την πρώτη εφαρμογή της ΚΥΑ, ο έλεγχος διενεργείται οποτεδήποτε εντός της εργάσιμης εβδομάδας κάθε εργαζομένου, χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω δυσμενή συνέπεια.

    Συνεπώς, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να προσέρχονται στην εργασία τους με αρνητικό rapid test το οποίο θα δηλώνεται στην πλατφόρμα του gov.gr.

    Ήδη από τον Σεπτέμβριο πήρε παράταση η προηγούμενη απόφαση για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους. Σύμφωνα με την απόφαση που πήρε παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου, η υποχρέωση των ανεμβολίαστων εργαζόμενων για πραγματοποίηση διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) είναι για μία φορά τη βδομάδα.

    Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 διενεργείται έναντι αντιτίμου με επιβάρυνση του ίδιου του εργαζομένου, υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια ή σε ιδιωτικές κλινικές ή σε φαρμακεία ή σε ιδιώτες ιατρούς. Στους διαγνωστικούς ελέγχους δεν προσμετρώνται οι διαγνωστικοί έλεγχοι που διενεργούνται, ως οικειοθελής παροχή του εργοδότη, χωρίς επιβάρυνση του εργαζόμενου.

    Πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται:

    α) όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου και β) όσοι έχουν εμβολιαστεί για κορωνοϊό COVID-19 με την πρώτη δόση του εμβολίου των δύο δόσεων, κατόπιν νοσούν από κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό πλήρους κάλυψης-ανάρρωσης και εμβολιασμού με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

    Στις περιπτώσεις που οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα κληθούν να παραστούν εκτάκτως στο χώρο εργασίας, ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης, rapid test, δύναται να διενεργείται και αυθημερόν.

    Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 είναι υποχρεωτικός για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους προκειμένου να παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία στον συμφωνημένο στην ατομική τους σύμβαση τόπο εργασίας.

    Οι εργαζόμενοι που εργάζονται μία (1) ημέρα την εβδομάδα ή δύο (2) ημέρες την εβδομάδα με χρονική απόσταση μεταξύ αυτών κατά μέγιστο μία (1) ημέρα, υποχρεούνται, στη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου νόσησης, υπό τους ίδιους όρους, μία (1) φορά την εβδομάδα έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στον χώρο εργασίας.

    Στους διαγνωστικούς ελέγχους δεν προσμετρώνται οι διαγνωστικοί έλεγχοι που διενεργούνται, ως οικειοθελής παροχή του εργοδότη, χωρίς επιβάρυνση του εργαζόμενου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Βάλτε τα εμβόλια στον κ..λο σας, λοατκι της Νεας Παιδεραστίας

    2. Όρθια νοικιασμένα δίποδα είναι βέβαιο ότι θα ψηφίσετε δεξιά γιατί σας άρεσε πολύ η π@υτσα….. Κάνατε τον βρωμοκ@λο σας ψ@λοθήκη της δεξιάς παρατάξεως…..Ανθρωπάρια ανάξια λόγου..

    3. Ρε βαλτε τον στο ψυχιατρειο. Θα ηταν εξω αυτος σε αλλες εποχες; Θα του ειχαν κρεμασει τενεκεδες και θα τον επαιρναν στο κατοπι τα πιτσιρικια γιουχαροντας τον.Μουρη για πρωθυπουργος. Κανα τσιγαρο στο Δαφνι να ζηταει απ τους τουριστες, μονο για κει τον εχω.

    4. Εύχομαι στα μπολιασμένα πειραματόζωα της Πφίζερ καλή ξαφνικίτιδα,γιατί μας κάνανε τη ζωή δύσκολη και ακόμα μας λένε ψέκια,ενώ και οι ίδιοι νοσούν και μεταδίδουν και ψοφάνε και καλά να πάθουν.

    5. Εδώ στην Ελλαδα το παίζεις νταης και στους αλβανούς στήνεις κωλα@@@@

    6. Όποιος τουρκόσπορος ψηφίσει τον καταραμένο μούλο να τού κοπεί το χέρι και οι κατάρες του Θεού του Ζώντος στο κεφάλι του και στα παιδιά του.

    7. Εάν σκεφτοντουσαν τις εκλογές δεν θα έκαναν τέτοιες χοντρες μ@λακιες άρα τις έχουν γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του να μη πω κάπου αλλού κ παρεξηγηθεί καποιος.
      Άλλου βασίζονται κ ξέρετε πολύ καλά που….

    8. Μακάρι οι ανεμβολιαστοι να μην ψηφίσουν τον Κούλη και την παρέα του. Αυτό το ποσοστό όμως ποιος θα το πάρει; Βέβαια πάντα πάνω απ’την κάλπη πολλοί ξεχνούν, είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα. Ξέρει καλά να φωνάζει και να κλαίγεται αλλά την Κυριακή των εκλογών παθαίνει αμνησία.

      1. Στέφανο Χίο, με όποιο κόμμα και να βάλει υποψήφιος!!!

    9. Μιζοτακη και συμμορια το 5% σας αρεσει ;
      Αρχιστε απο τωρα να το συνηθιζετε,γιατι εκει θα πατε.
      Θα φατε τετοια π@τσα που δε τη φανταζεστε.
      Πεντε μηνες σας μεινανε,καθικια.

    10. Βρωμοκούλη, αφήνεις τους γύφτους να ρημάζουν τη χώρα, να λεηλατούν, να σκοτώνουν ανήμπορους, να σπέρνουν τον τρόμο και ενώ υποχρέωνες τον κοσμάκη σε εμβολιασμό, το γυφταριό δεν ήξερε τι θα πει σύριγγα.Γιατί;;;τους φοβάσαι;και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα ίδια, το γυφταριό σε περίοπτη θέση και ο κόσμος υπο.Αχρείοι, θέλω να ζήσω τη στιγμή που θα βρεθεί ο τρελάρας που θα σας ξεκάνει

    11. Τωρα θελει το δεσιμο για ψυχιατρειο.Τωρα θελει …. τα παντα για κατεδαφιση.Ελληνες με κιλα υπαρχουν η να στειλουμε τους γυφτους.Μονο αυτοι δειχνουν τα …. κιλα.

    12. Στις επόμενες εκλογές, θα φάνε έναν rapid π@@τσ@, που θα είναι όλος δικός τους!!!Όσο για τους Συνέλληνες που την πάτησαν και έκαναν το εμβόλιο και ακόμα και τώρα επιμένουν να υποστηρίζουν τα εκδικητικά μέτρα της κυβέρνησης, μόνο τούτο έχω να πω.. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά και τα εγγόνια σας!!

      1. Ακριβώς γιατί ακόμα και σήμερα πολλοί εξ αυτών πήγαν να κάνουν το μπολι 2 και 3 φορές επειδή το έλεγε η ΝΔ και εφόσον το κάθε εμβόλιο προστατεύει αυτόν που το κάνει τι δουλειά έχουν να κουνούν το δάχτυλο στους ανεμβολιαστους. Ηλίθιοι, κατευθυνόμενοι, αμαθείς και κομπλεξικοι.

    13. Πλένει με es-SEX.
      Αν και 29 κατασκευαστες πλυντηρίων συνιστούν SKIP.

    14. Μετά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου -για τις «παρακολουθήσεις των στρατηγών»- έγινε γνωστό ότι ο Ισίδωρος Ντογιάκος είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως η συγκεκριμένη έρευνα… «είναι δύσκολη».
      Αν πράγματι, ο πρώτος εισαγγελικός λειτουργός της χώρας, θεωρεί «δύσκολο» να βρει στοιχεία που βρίσκει ήδη το δημοσιογραφικό ρεπορταζ, καλυτέρα να το κλείσει το μαγαζί.

    15. Μια βλαμμένη χτες τι μου λέει όταν της εξηγούσα τη μαφία του Μαξίμου για τη λαθρεμπορία καυσίμων και υπεδραστηριων ανηλίκων λαθρομεταναστών;;
      Ο Μητσοτάκης λέει η βλαμμένη που είναι κι επιχειρηματίας με καταστημα στη Τσιμισκή δε φαίνεται να είναι κακός άνθρωπος για να κάνει τέτοια πράγματα.
      Και γιατί μωρη καργιολα αφού δεν είναι κακός άνθρωπος μόλις ανέβηκε στην εξουσία ανέλαβε προσωπικά την ΕΥΠ και τα ανήλικα μωρη βρωμιάρα ηλίθια;;
      Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντα.
      Προφανώς έχει διορίσει πέντε έξι της οικογενείας της με τη ΝΔ και παριστάνει τη στρουθοκάμηλο.
      Ποιος Μητσοτάκης μωρη ηλίθια πήγα να της πω
      Αυτός κυβερνούσε ή ο σκιώδης ανηψιος εγγονός όπως θέλετε πέστε τον ;; Ή μήπως ο Γεραπετριτης και ο Μυτιληναίος και ο Αλαφούζος;;;
      Οπότε μη ρωτάτε τι ψηφίζουν αλλά πόσα κιλά άχυρο έχουν μέσα στη κλουβια κεφαλή τους που δε τους επιτρέπει να δουν την πραγματικότητα.
      Δυστυχώς αυτός ο πλανήτης κι όχι αυτή η χώρα που λέγαμε μέχρι τώρα ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

      1. Ακριβώς αυτά λέω και εγώ. Φωνάζουμε να βρεθεί κάποιος να μας σώσει αλλά συνεχώς βλέπω με πολλούς που μιλάω όχι ότι δεν καταλαβαίνουν αλλά έχουν συμφέρον και τους ψηφίζουν. Γιατί τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν τελικά σώσει την πλειοψηφία των Ελλήνων. Βολεμενοι, μιζαδοροι με δουλίτσες, επαγγελματίες επιδοτούμενοι, διορισμένοι με παχυλούς μισθούς και συντάξεις, επιχειρηματίες με κρατικές ενισχύσεις και προμήθειες, άνθρωποι με χρήματα και περιουσία που απέκτησαν παρασιτικά χωρίς κανένα ένσημο. Δυστυχώς εμείς η μειοψηφία δεν σωζόμαστε με τίποτα και φυσικά πληρώνουμε το μάρμαρο.

    16. Τί έπαθες μαρή; Χαζεψες; Όλη η υφήλιος έχει καταργήσει μάσκες και τα συναφή όλα αυτά που παρατείνεις εσύ να τα τεκμηριώσεις επιστημονικά . Αλλά τί να τεκμηριώσεις, την εξουσιαστική μ@λ@κι@ που σε δέρνει; Άσε τα σάπια και σταμάτα την ψυχολογική επιβάρυνση του λαού σου. Αχαιρευτε αναίσθητε δικτάτορα ούτε καν το σάλιο μας δεν αξίζεις να φας στην μάπα

    17. τόσο βρισίδι που τρώει από περισσότερους ελληνες το σκατοσογο κ. κανένας τους δεν παθαίνει το παραμικρο. Κ. όλο σε πολυτελειες υπερμπιζνες κ.ταξίδια είναι τα τρισκαταρατα χαζαροταταρικα αφοδευματα ΡΥΠΑΡΗΣ ΦΑΡΑΣ. . μόνον εμείς παθαίνουμε. τι γίνεται εδώ;;;

      1. οι χουντικοι ειστε λιγοι και γραφικοι, ξυπνα!

        1. Μάθε αμόρφωτε ότι οι χουντικοί είχαν τιμηθεί με παράσημο ανδρείας ενάντια στους Ναζί. Ο Παπαδόπουλος ήταν στο οχυρό που έπεσε στο Νομό Δράμας πριν το τελευταίο ηρωικό στο Ρουπελ. Αντίθετα την περίοδο εκείνη ο άγνωστος ως τότε ψευτοεθναρχης σας Καραμαν-Αλής και ο “κολλητός” του ο Ευταξιας κοιμοντουσαν με Γερμανούς γκει αξιωματικούς των S.S. και της WHERMACHT. Ψάξε το καλύτερα και τουμπεκί. Πέρα από την ίδια παπαρια έχετε κανένα επιχείρημα της προκοπής εκεί στη ΝΔουλα σας;;;;

    18. τα γιατροπολιτικά καθάρματα της μξμου, ΚΥΝΟΒΟΥΛ., οι της τβ κλπ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΝ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ή ΘΑΝΑΤΙΚΟ, ΝΑ ΛΕΊΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΛΊΓΟ; ΓΙΑ ΠΟΛΎ;; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;;;.
      ΆΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΦΌΛΑ Κ. ΕΚΑΝΑΝ Φ. ΟΡΟ. ΠΉΡΑΝ Κ. ΧΡΉΜΑ ΟΠΩΣ οι σκατιανατοι κλπ αφοδευματα.

    19. Ας κάνουν και οι εμβολιασμένοι rapid test, αλλά δωρεάν.

    20. Να αποσύρει το πρόστιμο από όλους τους άνω των 60 ετών. Διαφορετικά, εμείς και το σόι μας ολόκληρο, θα ψηφίσουμε Κασιδιάρη. Εάν δεν το αποσύρουν, καταραμένοι να είναι!!!

      1. Δηλαδη εσυ αγανακτισμενε εαν το αποσυρουν θα τον ξαναψηφισεις???

    21. Ο σκατόψυχος με τόση ακρίβεια να βάζει πρόστιμα κανείς πλέον δεν πάει να κάνει εμβόλιο κόβιντ

    22. Ανεμβολιαστοι.Ρωσοφιλοι και Εθνικιστες θα σε πανε γαμ…..ας στις εκλογες που ερχοντε μακάκα.Και φυσικα εμεις οι Ελληνες του εξωτερικου.Θα τσ πουμε συντομα γουρλοματη εσυ και το συναφι σου.

    23. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΩ!

    24. Eρχονται εκλογες Μιζοτακη.
      Τεσσερεις μηνες εμειναν.
      Θα φατε τετοια π@τσα απο τον κοσμο,που δεν τη φανταζεστε.
      Μαυριστε τη συμμορια ολοι,να πανε στο 5% αλλιως ειστε ηλιθιοι και καλα σας κανουν και σας γαμ…

    25. μη το παίζετε τρελιτσα ξέρετε όλοι σας πολύ καλά ότι Ψήφισετε δε ψηφίσετε ο γουρλοματης θα βγει γιατί αυτοί που μετρανε τις ψήφους είναι αυτοί που πατάνε τα κουμπιά της singular logic.

    26. Αν δεν ξεβρωμισουμε απο το πολιτικο καρκινωμα δεν υπαρχει σωτηρια.

    27. Τι βρίζετε ρε ηλιθια υποκείμενα τον Μητσοτάκη? Από την μία κάθεστε να σας γ@μαει χωρίς να αντιδράτε στον δρόμο και από την άλλη βρίζετε στο ίντερνετ να ξεκ@υλωσετε. Πόσο μ@λακας είσαι ρε φίλε? Αυτή την ώρα στην Θεσσαλονίκη ρομα καίνε ότι βρούνε, μέχρι μπουλντόζες και αυτοκίνητα κάδους και ρίχνουν με καραμπίνες. Εσείς τι κάνετε? Σαν την π@υτανα που βρίζει τον νταβατζή της και μετά πάει στο δωμάτιο να την πηδηξει ο πελάτης. Αυτοί είσαστε. Ή θα αντιδράσετε στον δρόμο δυναμικά ή σταματειστε να μας ζαλιζετε τα @@ στο διαδίκτυο. Άιντε π@@@@ες..

    28. μητσοτακη καταραμενη παλιοπουστρα ΤΟΥΜΠΑΝΟ να σε βρουνε και οι ΣΚΟΥΛΙΚΟΙ να σε τρωνε

        1. Δεν σου τάζουν πει σωστά. Ακόμη και αν ο Κάσο δεν μπεί πάλι εσείς θα χάσετε

    29. Με τους 60αρηδες ΔΝΤΕΣ των κλινικών Νοσοκομείων που δεν έχουν εμβολιαστεί και συνεχίζουν να εργάζονται τι θα γίνει ; ;;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτοί δεν χαρακτηρίζονται ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ;;;;;;;;;;;; Μ αυτό το θέμα μακελειό δεν ασχολήθηκες αρκετά

    30. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ….ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ..!!!! ΜΟΝΟ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…!!!!

    31. γαμω το σπιτι σου και ολο σου το σοι γουρλοματι εβραιε

    32. Μαυριστε τη ΜΑΦΙΑ στις εκλογες ολοι.
      Να πανε στο 5% να μην ξαναβγει κανεις τους βολευτης.
      Διαφορετικα,ειστε ζωα και πανηλιθιοι και αξιοι της τυχης σας.
      Μαυριστε τους ολοι,να παρουν τ’@ τους στις εκλογες.

    Comments are closed.