ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ Γ@ΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    pyrovolismoi__4_

    Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην αστυνομία όταν ενημερώθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε Ρομά και αλλοδαπούς που επέβαιναν σε αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως.

    Η πρώτη εικόνα μιλά για έναν τραυματια στο πόδι, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από το σημείο και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

    Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή:

    pyrovolismoi__5_
    pyrovolismoi__2_
    pyrovolismoi__3_
    pyrovolismoi__4_

    Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην περιοχή πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη καθώς και τις ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου.

    Κατά πληροφορίες αστυνομικοί που καταδίωξαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι Ρομά είχαν τροχαίο ατύχημα με το όχημα στην λεωφόρο Κηφισού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα.

    Διαβάστε εδώ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

      1. Γιαννάκη άντε πιες το γαλατάκι σου…και μετά για ύπνο γρηγορα!

        1. Καλα σου λεει νταντα,τραβα να νταντεψεις τον Κουλοτσιπρα και ασε εμας στον δρομο μας κουκλιτσα μου.

    1. Επιδόματα για γέννες και επιδόματα για εγγραφή σε σχολείο μόνο οι γύφτοι η ευπαθείς ομάδα…
      Απ΄την άλλη τα πακιστανά δωρεάν σπίτια φως νερά τηλέφωνα και χαρτζιλίκι.
      Μητσοτάκη και Τσίπρα ήθελαν τα παιδια…

    2. Γιατί το κράτος δεν τους αφοπλίζει επιτέλους; Ποιός εμποδίζει τους Ρομά αν είναι να κονομήσουν να αρχίσουν να οπλίζουν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες; Αυτά δεν τα έχουν σκεφτεί; Πόσοι γάμοι μαιμού γίνονται και έχουμε κάργα ελληνοποιήσεις;

    3. Τα πολιτικά σιχάματα που κατέστρεψαν την χώρα, να κάτσουν και να σκεφτούν, να πάρουν μια εικόνα απ’ το μέλλον και θα δουν ότι σ’ αυτήν την κατεστραμμένη χώρα θα ζήσουν και τα παιδιά τους, όσα λεφτά κι αν μάζέψουν, όσα σπίτια κι αν αποκτήσουν στο εξωτερικό. Στους ίδιους δρόμους θα κυκλοφορούν με τους εγκληματίες που οι πατεράδες τους καθημερινά εκθρέφουν με την ατιμωρησία των εγκληματιών και την βάναυση ψυχική κακοποίηση των Ελλήνων που τους θρέφουν. Ας μην κοιμούνται τόσο ήσυχοι όσοι μας έχουν για υλικό για κατανάλωση. Το κακό πάντα γυρίζει σ’ αυτόν που το προκάλεσε. Μπορεί να αργεί αλλά θα το βρουν μπροστά τους, στα σπίτια τους.

    4. και που εισαι ακομα ….
      τι εχουν να δουν τα ματακια μας!
      πολλα συγχαρητηρια σε οσους ψηφισαν οσους μας εφεραν εδω!

      1. Kαι το μελαχροινο να φωναξεις το Γελλαδισταν θα μεινει Μπουρδελισταν.

    5. Οι ρομα σημερα ηταν εξω απο τις τραπεζες και εκαναν αναληψεις,στα χρηματα των κοροιδων.Αυξανονται και πληθυνονται συνεχως και σε λιγα χρονια θα ειναι πλειοψηφια .

      1. Για να περνουν τα επιδόματα γέννας εμφανίζονται στο ληξιαρχείο μέ μωρό που το ανακυκλώνουν οι γύφτισες μεταξύ τους λέγοντας ότι γέννησαν στο τσαντίρι ή στο χωράφι κάτω απτό δέντρο. Οι αρχές είναι υποχρεωμένες να δεχτούν τη δήλωση της ψευτομανας. Αλήθεια το 2χιλιαρο του Μητσοτάκη σε τι ποσοστο το περνουν οι Ελληνίδες μάνες;

    6. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΘΗΝΑΜΠΟΥΛΕΖΟΙ…
      Η ΑΘΗΝΑΜΠΟΥΛ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥς ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΣ

      ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ

    7. Φαρ Ουεστ η Ελλαδα του Κουλη και η Πρωτεύουσα του Ανηψιου. Δεν Υπαρχει πολη που Λαθρομεταναστες να μην εκληματουν. Ξεκινησαν με σουγιαδες μετα πηραν μαχαιρια υστερα χατζαρες που τις κατασκευαζαν στη δομη της Ριτσωνας τωρα βρηκαν και οπλα. Φορτωσε και αλλους ξευτιλισμένε Μηταρακη που εχεις μπλοκαρει στο Facebook οσους σε επικρινουν. Αληθεια ο Μελαμψος με το αμανικο που μοιαζει αλεξισφαιρο τι παρακολουθει αν κανει καλα την δουλεια της η αστυνομια ? Σε λιγο με την εγκληματικότητα των μουσαφιραιων του Κουλη και του Τσιπρα οι μισοι πολιτες πρεπει να διοριστουν αστυνομοι για να σωσουν του αλλους μισούς. Ενας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ δεν υπαρχει να επεμβει αυτεπάγγελτα να τους καθισει ολους τους Εθνοπροδοτες στο σκαμνι ?

    8. Ο ΜΠΑΚΟΠΟΥΣΤΗΣ ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ….!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ…..ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ…!!!!!

    9. 1. Δράστες περισσότεροι των τριών
      2. Διάπραξη κακουργημάτων (άρθρο 42 του ποινικού κώδικα)
      3. Σκοπός, οικονομικό ή άλλο όφελος

      Αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 187 του νέου ποινικού κώδικα, σίγουρα οι Αρχές έπραξαν με συνείδηση

    10. Κάποιο λάθος έχει γίνει.Η Αθήνα έχει έναν θαυμάσιο Δήμαρχο ένα ομορφόπαιδο μέ πεντάμορφη μαμά.Αυτές οί άθλιες βιτρίνες δέν είναι από τήν Αθήνα τήν πρωτεύουσα τών Ελλήνων.Μάλλον από τήν Βυρητό η από τήν Αφρική η από νοτιοαμερικάνικες φαβέλες.Κάποιοι μάς συκοφαντούν.
      Γιάννης Λάκων

    11. Το μπουρδέλο που δημιουργήσατε τσόγλανοι δεν μαζεύεται πλέον.

    Comments are closed.