ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Η ώρα του ανασχηματισμού έφτασε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο κυβερνητικό σχήμα.
    Δείτε ζωντανά:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΛΟΥΔΔΟΒΙΚΟΚΟΥΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ …ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΟΘΡΟΣ……………….

    2. Το υπουργείο εθνικής Άμυνας ο πουλημένοι το πήρε και γι άλλο λόγο εελενγχε τα χαμηλά στρώματα μπάτσων τόσο μαλακές ήταν οπότε αντί η ψήφοι να πάνε στον σύριζα τελευταία στιγμή τσούλα δώστε όλα

    3. Τον Φεβρ πριν ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ( υπαρχει ΦΕΚ) ερθει η “πανδημια’ στην Ελλαδα σταλμενη απο την ελιτ της παγκοσμιοποιησης, τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ (!!!!!!!!!!!!!) ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ‘ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ’ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ— ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ..Ο κορονο….. !!!!! και το 2017 (!!!!!!!!!!!!!) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΓΙΑ την κορονοκοροιδια—ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ———–ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ στην λιστα με ολες της χωρες που αγορασαν τοτε το ΤΕΣΤ !!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ‘ΜΑΓΟΙ’ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ—Εισαι καλος πολιτικος οταν προφητευεις πανδημιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ!!!
      ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΤΟΛΗ!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΓΚΉΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    5. Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!@

    6. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ στην κυβέρνηση ΝΔ σημαίνει ότι το Βαρδινογιαννέϊκο εξακολουθεί να κυβερνάει την Ελλάδα είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με ΝΔ είτε με ……Πάϊατ!!! ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ως βαφτιστήρι του Βαρδινογιανέϊκου..

    7. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ στην κυβέρνηση ΝΔ σημαίνει ότι το Βαρδινογιαννέϊκο εξακολουθεί να κυβερνάει την Ελλάδα είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με ΝΔ είτε με ……Πάϊατ!!! ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ως βαφτιστήρι του Βαρδινογιανέϊκου.

    8. καταλάβατε πού το πηγαίνει το καθεστώς.

    Comments are closed.