ΑΓΡΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΣΕ ΜΙΑ …ΦΙΛΟΛΟΓΟ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΝΕΘΕΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ -ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ- ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ-300x300 (1)

    Η …ανάπτυξη έρχεται, αλλά ποια “ανάπτυξη”; Μα, φυσικά η …γαλάζια “ανάπτυξη”, αυτή που αφορά μόνο την κυβέρνηση του Κούλη, τους υπαλλήλους και τους ανθρώπους της. Αυτοί είναι που με πρόσχημα τα κονδύλια για την “ανάπτυξη” ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε ένα ακόμη φαγοπότι. Με χρυσά κουτάλια τρώνε ήδη, με ακόμη πιο χρυσά σχεδιάζουν να φάνε για όσο διάστημα ακόμη παραμείνουν στην εξουσία πριν καταρρεύσουν ολοκληρωτικά. Και το φαγοπότι δεν έχει να κάνει μόνο με αυτούς που παίρνουν και θα παίρνουν το επόμενο διάστημα το χρήμα, αλλά κι εκείνους που το μοιράζουν. Οι ευνοούμενοι του καθεστώτος βάζουν τα κονδύλια στην τσέπη, τα οποία κονδύλια γαλάζιοι πραιτοριανοί είναι εκείνοι που τα δίνουν…
    Η σημερινή μας αποκάλυψη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι αποδεικνύει με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο το πώς στήνεται το “πάρτι” για τη μοιρασιά των κονδυλίων από το ΕΣΠΑ την ίδια ώρα που αναμένονται και τα πρώτα δισεκατομμύρια από τα 32 δις που έχει για τη χώρα μας το περίφημο Ταμείο Ανάκαμψης και τα οποία θα μοιραστούν με την ίδια μέθοδο. Και μάλιστα τους έχουν πάρει ήδη χαμπάρι και οι φίλοι τους οι Ευρωπαίοι οι οποίοι καθώς φοβούνται ότι θα πέσει μεγάλο κράξιμο από τις άλλες χώρες, με το πλιάτσικο που θα γίνει, προσπαθούν να τους βάλουν κάποιο χαλινάρι.
    Η απόφαση που φέρνουμε στην επιφάνεια είναι από το υπουργείο Ανάπτυξης του φοβερού και τρομερού Άδωνι Γεωργιάδη. Με την απόφαση αυτή λοιπόν γίνεται με απευθείας ανάθεση ο διορισμός μιας κυρίας η οποία θα ασχολείται ενεργά και άμεσα με τις επιχειρήσεις που θα παίρνουν κονδύλια από το ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2007. Δηλαδή τα προγράμματα δισεκατομμυρίων του ΕΣΠΑ που έχουν αρχίσει ήδη να “τρέχουν” από πέρσι.

    ΑΠΟΦΑΣΙ1

    Το πρώτο ζήτημα είναι και το πιο άμεσο. Η απευθείας ανάθεση στην κυρία αυτή η οποία εμφανίζεται μάλιστα ενώ είναι φυσικό πρόσωπο ως “εταιρεία”. Και η ιδιότητά της η οποία εμφανίζεται στην απόφαση είναι “σύμβουλος Ανάπτυξης”.

    Ζήτημα δεύτερο. Η κυρία που παίρνει με απευθείας ανάθεση τη δουλειά από τον Άδωνι και λέγεται Φωτεινή Κυριακίδου, είναι στην πραγματικότητα μια …φιλόλογος. Μια εντυπωσιακή και …αποκαλυπτική γυναίκα μεν, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που η ίδια αναρτά, η οποία δεν παύει όμως να είναι φιλόλογος η οποία χρίστηκε -ή και αυτοχρίστηκε- και σύμβουλος ανάπτυξης. Με τέτοια κάλλη και με τέτοια εμφάνιση φαίνεται όντως ότι είναι για μεγάλη “ανάπτυξη”.

    ΑΠΟΦΑΣΗ2

    Το τρίτο ζήτημα είναι ότι η εν λόγω “σύμβουλος ανάπτυξης” με τα θεσπέσια γυναικεία προσόντα είναι ταυτόχρονα και υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος της ΝΔ. Ανήκει στο κομματικό στράτευμα και έχει μπόλικες θέσεις στον κομματικό μηχανισμό, σε διάφορους τομείς.

    Για την ακρίβεια, η  Φωτεινή – η Φαίη, όπως είναι το χαϊδευτικό της- Κυριακίδου εμφανίζεται να συμμετέχει σε κομματικές δραστηριότητες της ΝΔ και να αρθρογραφεί με τις εξής ιδιότητες:

    Σύμβουλος Ανάπτυξης

    Εκπαιδευτικός, Φιλόλογος, Παν. Ιωαννίνων

    Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Δ.Π.Μ.Σ. πάνω στην ”Κοινωνική Καινοτομία και την Στρατηγική Ανάπτυξη”, Παν. Πελοποννήσου και Ε.Κ.Κ.Ε.

    Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Σμύρνης

    Εκλεγμένη Σύνεδρος του 14ο Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

    Επίσης την βρίσκουμε να γράφει μαζί με άλλους νεοδημοκράτες προπαγανδιστικά κείμενα για τις συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του Μ. Τσαβούσογλου και τις συζητήσεις μαζί του για τη συνθηκολόγηση και το ξεπούλημα του Αιγαίου που ετοιμάζει ο Κούλης στον Ερντογάν…

    —————————— ——-

    ΔΕΝΔΙΑΣ-ΦΑΙΗ

    Η απόφαση έχει ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου 2022, την υπογράφει για λογαριασμό του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων η γενική γραμματέας Βιομηχανίας Θωμαϊς Ευτυχίδου και έχει ως θέμα: “Απόφαση απευθείας ανάθεσης, στην εταιρεία, με την επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – για την υλοποίηση του έργου «Παροχή Υπηρεσιών τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, για την προετοιμασία δράσεων που αφορούν στην διαδικασία της διαδοχής επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027».

    Και πώς έχει στηθεί αυτό το …μικρό κόλπο -για την προετοιμασία του πιο μεγάλου κόλπου- για τη διαχείριση των δις του ΕΣΠΑ;

    Προηγήθηκε στις 8-2-2022 η “πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- για την υλοποίηση του έργου «Παροχή Υπηρεσιών τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, για την προετοιμασία δράσεων που αφορούν στην διαδικασία της διαδοχής επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027»

    Ακολούθησε την επομένη, 9-2-2022, η “προσφορά της εταιρείας ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΣ , με συνολική προσφερόμενη τιμή ανευ ΦΠΑ 15.600,00€ και με ΦΠΑ 19.344,00€, την οποία αποδεχόμαστε”.

    Και γιατί αυτό το ποσό; Διότι με βάση τη νομοθεσία υπάρχει “δυνατότητα απευθείας ανάθεσης προμήθειας παροχής υπηρεσιών έως του ύψους δαπάνης 20.000,00 ευρώ”. Καταλάβατε;

    —————————— —————-

    Και ως προς το περιεχόμενο της ανάθεσης, η απόφαση ορίζει:

    “ Αναθέτουμε στην εταιρεία με την επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, βάσει του άρθρου 12 παρ 8 της ΥΑ 23451/ΕΥΣΣΑ 493/24-02-2017 (ΦΕΚ 677/Β/2017) «Διαδικασίες κατάρτισης, έγκρισης και υλοποίησης προγραμμάτων τεχνικής βοήθειας, διαδικασίες δημιουργίας και διατήρησης καταλόγων προμηθευτών για την ανάθεση και υλοποίηση ενεργειών Τεχνικής Βοήθειας», την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, για την προετοιμασία δράσεων που αφορούν στην διαδικασία της διαδοχής επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027» ,στο πλαίσιο του έργου «Υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας », με Κωδικό ΟΠΣ 5000573 και εννάριθμο ΚΩΔ ΠΔΕ 2016ΣΕ11910005» Η υλοποίηση του έργου θα γίνει από τον Ανάδοχο, σύμφωνα με την προσφορά του ,την οποία αποδεχόμαστε και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος”.

    Ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Βάλανε το βιζιτακι στην σωστή θέση και τώρα θα πάρουμε τα γαλάζια παιδάκια όλα τα δις της Ευρώπης…Γνωστο το σχέδιο.Το έχουν κάνει σε πολλές άλλες εταιρείες που διαχειρίζονται κρατικά έργα και υπηρεσίες.
      Οι εισαγγελείς πάλι δεν ξέρουν η αστυνομία πάλι δεν ξέρει οι δικαστές πάλι δεν ξέρουν….

    2. ΄Eχει πάρει MAJOR στο ORAL SEX παράλληλα έχει σπουδάσει και Οθωμανικό Δίκαιο
      οπότε είναι κατάλληλη γιά την θεση της.

    3. Δείξτε μαζί και την Γενική Γραμματέα που της το ανέθεσε με το σκυλάκι της Θωμαίς Ευτυχίδου
      Ωραίος ο Άδωνης ούτε στο GNTM τέτοια στελέχη

    4. Πόσο κοστίζει ? Δίνουμε ολόκληρα 100 euro για μία νύχτα με full program..

    5. Με εγχείρηση με πλαστικές σιλικόνες τούμπανο και επίδειξη βυζιών η κυρία φαίνεται τι είναι.. Άνετα βγάζει μεροκάματο σε studio αν και είναι λίγο περασμένης ηλικίας..Noμίζουμε ότι αξίζει ένα 50ρικο για μισή ώρα αρκεί να δίδει και ποπό μαζί..

    6. Εμένα τα δικά μου είναι καλύτερα και φυσικά
      Θα με πάρει και μένα ο Άδωνις;;
      Να μου δώσει κάτι τις;;;;;

    7. Όταν φτάσετε στο παραβάν της κάλπης σκεφτείτε καλά

    8. με τέτοια φουσκωτά προσόντα και λίγα τις έδωσαν, δούλευε μ@λ@κ@ για 700 ευρώ το μήνα

    9. ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΟΥΤΕ 700 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 13 ΜΗΝΕΣ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΡΕ

    10. Ο Γεωργιάδης θα είναι ο νέος Τσοχατζόπουλος !!

      Έμπαινα πάντως στη σύμβουλο !!! Φοβερά προσόντα !!! Μα το ΕΣΠΑ !!!

    11. Τα 32 δις του ΕΣΠΑ θα σταλούν απευθείας στη B’nai B’rith.

    12. Αρπαχτές από την όμορφη μεσόκοπη κυρία, φαντάζομαι πως ο Άδωνις της χρωστάει μεγάλη υποχρέωση και γιαυτό η χαριστική ανάθεση. Τι διάολο, τσάμπα είναι υπουργός στο τσούρμο του Μητσοτάκη και να μην μπορεί να εντυπωσιάσει και μια γυναίκα, η οποία χωρίς την καρέκλα του υπουργού, μόνο βλέμμα περιφρόνησης θα του έριχνε.

    13. Μπασταρδοι πουτανας γιοι Νέο Δημοκράτες ….ψωφο και θάνατο σκουλίκια βρωμερά Θα έρθει η ώρα που πεθάνετε και στις Κάσες σας θα κατουράνε σκύλοι

    14. ΠΩΩΩΩΡΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗΗΗ…19.000 ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΗ ”ΒΙΖΙΤΤΑ”…? ΗΘΙΚΗ ΚΙ ”ΙΣΠΑΝΙΚΗ”..Ε ? ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ”ΣΠΥΡΕΤΤΟ”…ΠΑΡΤΗΝΕ ΑΛΛΑΜΠΡΑΤΣΕΤΤΟ…. ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΤΗ ΣΤΟ ”ΜΙΝΕΤΤΟ” !!! ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΝΑΕΙ ΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑ ”ΜΠΟΥΚΕΤΤΟ”…ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..! ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ”ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ”..ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ”ΑΡΧΕΙΟ”..!

    15. Εαν κρινω απο το μπουστο της εχει 《βαθια γνωση 》 του ποστου που της ανατεθηκε…ευγε στους αριστους της ΝΔ

    16. Πρών μακεδονομάχε γεωργιάδη, δώσε απευθείας ανάθεση και στον πακιστανό συμπολίτη σου, όχι μόνο στην κυρία που είναι ν.δ. Από πακιστάν τον έφερε ο μηταράκης, μέχρι πακιστάν πήγε ο υπουργός σας για να τον ξεσηκώσετε να έρθει, λες και δεν σας έφταναν όσοι παράνομοι πακιστανοί ήταν εδώ! Πουλα του και κανένα κοράνι τηλεβιβλιοπώλη, τώρα είσαι στη φιλοισλαμική ν.δ του κούλη, δεν είσαι στο λαος του καρατζαφέρη που πούλαγες αρχαιοελληνικά βιβλία! Θα σου έλεγα να ζητήσετε και μία συγνώμη από τη Μυρτώ αλλά είναι πολλά τα λεφτά της προδοσίας! Ξεχάσατε, όμως, τη Θεία Δίκη, μέχρι και ο Ιούδας κρεμάστηκε από ντροπή, να ‘ξερες τι τέλος σας περιμένει, του τσοχατζόπουλου δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που θα σας στείλει ο Θεός!

    17. Βυζουμπίνια
      Βυζίκια
      Βυζβυζ
      Βυζοκασέλα
      Βυζοτρακτεροτό
      Βυζίθρα
      Βυζάνοιξη
      Βυζοθήκη

    18. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Άδωνις
      Για τη Κεραμεως που ποδοπάτησε την Ελληνική σημαία έχετε να μας πείτε κάτι;;
      Κάποτε ήσασταν ιδιαιτέρως ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα

    19. ο νεοραγιάς SIMP CUCKOLD θεωρεί ως “θεσπέσιο προσόν” την σπασμένη 40αρα με τους τόνους μακιγιάζ και τα λάστιχα να της σηκώνουν το στήθος που τσεπώνει εκατομμύρια διότι έχει την ψευδαίσθηση ό,τι αν οι γυναίκες έχουν ελευθερίες θα πηδήξει και αυτός…..

    20. ΜΠΑ !!! ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ‘Η ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ !

    21. μπλε συριζαίοι, οι μεγαλύτεροι καταχραστές δημόσιου χρήματος

    22. Φιλόλογος για την καινοτομία και τις επενδύσεις, φαντάζομαι οι αρχαίοι Έλληνες θα παρακινηθούν από την κυρία για να επενδύσουν στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Το υπουργείο του επίσης φιλόλογου και βιβλιοπώλη κ. Άδωνι καταγράφει σημαντικές επιτυχίες στην υποχώρηση της ανταγωνιστικότητας και στην αύξηση του ρυθμού αποεπένδυσης της χώρας. Προβλέπεται μεγάλη πείνα πατριώτες, ο Άδωνις και ο Μητσοτάκης το προσπαθούν με όσες δυνάμεις έχουν. Μια λύση υπάρχει, να τους στείλουμε στο διάλο.

    23. Η Ευγενία γέρασε…. Τώρα θέλει φρέσκο πράμα ο χλιμίτζουρας, κι επειδή είναι σαν ανάποδο γ@μώτο, πρέπει να πληρώσει…. Με τα δικά μας λεφτά….

    24. Τη μόνη συμβουλή για ανάπτυξη που μπορεί να δώσει η μανδάμ, είναι για σιλικόνη στα βυζιά. Να μας τα αναπτύξουν, για να έχουμε να τα τραβάμε με δαύτους

    25. Είδες τα καλά του να καλείς τον κόσμο να σε ψηφίσει “για την Μακεδονία μας” ;

    26. θα ξηγηθηκε κανα βιδωτο τσι..πουκι στο μπουμπουκο η κυρια και πηρε τη δουλεια
      19 χιλιαρικα για χαβαλέ

      λεφτα υπαρχουν για ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    27. Κλεπτοκρατία στο φουλ οι μηχανές και ο λαός στην πείνα.
      Θα φάνε ένα πακέτο καλό και θα χρεώσουν τους επόμενους και όλους εμάς
      Μειώστε άμεσα τους φόρους τουλάχιστον δεν δικαιολογείται πληθωρισμός αρα αυξημένα έσοδα του κράτους από το φπα και όλα δικά τους.

    28. με το αζημίωτο…η βαλίτσα της βαλίτσας…κάτι θα σπρώχνει και στο μεγάλο αφεντικό
      δεν είναι κορόϊδα στην οικογένεια

    Comments are closed.