ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ – ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή2

    Νέα ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.11.2021) όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο για να καταθέσουν στεφάνι. Νωρίτερα είχαν εκδιωχθεί οι βουλευτές της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου και Χάρης Θεοχάρης.

    Με το… καλημέρα ξεκίνησε η ένταση στο Πολυτεχνείο. Δεν ήταν μόνο τα όσα έγιναν όταν έφτασαν στο χώρο για να καταθέσουν στεφάνι οι δυο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ήταν και το… ξύλο που έπεσε όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να καταθέσουν κι εκείνοι στεφάνι.

    5430817 5430818 5430838 5430839 5430840

    Λίγη ώρα μετά την ένταση που σημειώθηκε στο Πολυτεχνείο, όταν συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την διακοινοβουλευτική επιτροπή από το να εισέλθει στον χώρο και να καταθέσει στεφάνι, πετώντας το μάλιστα, υπήρξε νέος γύρος επεισοδίων.

    Ομάδα ατόμων αντάλλαξε συνθήματα και ύβρεις, ενώ πιάστηκε και στα χέρια. Και εκτός αυτού, στο στόχαστρο βρέθηκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν για κατάθεση στεφάνου, αλλά… άρπαξαν μερικές μπουνιές και κλωτσιές!

    Συγκεκριμένα, λίγο πριν την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα, έφτασε η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας του, με ομάδα φοιτητών να τους εμποδίζει να καταθέσουν τα στεφάνια τους. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση εδώ», φώναζαν. Σπρωξίματα, μπουνιές και φωνές συνέθεσαν το σκηνικό.

    Το… τάιμινγκ του Μητσοτάκη

    Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μήνυμα του για τη σημερινή επέτειο, έγραφε μεταξύ άλλων: «Ας υποδεχτούμε, φέτος, τη μεγάλη επέτειο μακριά από καπηλείες και ακρότητες».

    Εύστοχο το τάιμινγκ…

    Η ανάρτησή του:

    Σαράντα οκτώ χρόνια από την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε και τιμούμε. Εμπνεόμαστε και τολμούμε. Συλλογιζόμαστε και προχωρούμε!
    Τα μηνύματα εκείνων των μεγάλων στιγμών μετατρέπονται, σήμερα, σε καθημερινό προσανατολισμό προς μία ασφαλή Δημοκρατία. Που βαθαίνει τον χαρακτήρα της και απλώνει τα δικαιώματα του πολίτη. Δεν νοσταλγούμε γερασμένα συνθήματα, αλλά υλοποιούμε ζωντανά αιτήματα. Χτίζοντας μία οικονομία, που αυξάνει την ευημερία όλων, σεβόμενη το περιβάλλον. Μια Παιδεία, που προσφέρει εργασία και πρόοδο. Και μία δυναμική κοινωνία, που δεν αφήνει κανέναν πίσω.
    Ας υποδεχτούμε, φέτος, τη μεγάλη επέτειο μακριά από καπηλείες και ακρότητες. Με τις σκέψεις μας στην αληθινή κληρονομιά της. Και με τις πράξεις μας ν’ απαντούν στο πρόταγμα της συγκυρίας, που είναι η δημόσια υγεία: Εμβολιαζόμενοι, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, προφυλάσσοντας τη ζωή μας και τη ζωή των γύρω μας. Άλλωστε, πριν από όλα, ο Νοέμβρης του 1973 δίδαξε ενότητα και αλληλεγγύη. Κυρίως, όμως, την ώριμη κατάθεση της προσωπικής στάσης στη συλλογική κοινωνική δράση.
    Σαράντα οκτώ χρόνια μετά, οι λέξεις «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» ανανεώνουν το νόημά τους. Εμπνέοντας, πλέον, μία νέα και ισχυρή Ελλάδα. Που, ήδη, αλλάζει και ακμάζει!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Τρελό γέλιο, όταν κοπανιούνται οι άπλυτοι αριστεροί μεταξύ τους

    2. Ξέρετε τούς 2 τύπους πού πηγαινοερχονταν μεταξύ στρατηγειου τής Πρεσβείας στόν Κυανού Σταυρό καί Πολυτεχνειο γιά οδηγίες καί αναφορές πρός τους επαναστάτες καταληψίες ; Καί ώ τού θαύματος οί “εδώ Πολυτεχνειο” βολεύτηκαν από τούς “δολοφόνους τών λαων Αμερικανούς” σε Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς καί τελευταία στό Πριγκηπατο τού Μονακό !

    3. Η αχρηστη γενια του πολυτεχνειου!!Κνατ φιλελεδες vs ταγματα εφοδου αναρχοαριστερας τα ιδια συστημικα σκατα!!Τα ψεματα και το καραστημενο τσιρκο του αμερικανοκινητου πολυτεχνειου κωλοχανειου!!Μια ανυπαρκτη στημενη επετειος που πρεπει να τελειωσει.Ο Ελληνικος λαος σας εχει ξεγραψει προπολλου ανθελληνικα νεοταξικα αντιχριστα σιχαματα!!

    4. Η χώρα υποχείριο των καναλιών μέσα στο ψέμα και την υποκρισία, για να ζουν τα κομμούνια μέσα στην χλιδη… (κομμουνια=πολιτικάντηδες ΝΔ, πασοκοσυριζα γιατί είναι όλοι ίδιοι και δημοσιογράφοι) συνεχίστε να κατά κλέβετε και να ριμαζετε την χώρα ανεξέλεγκτα…

    5. ΕΟΡΤΗ ΚΑΦΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

    6. ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ΄΄!!!
      Και να δείτε, τι ξύλο έχουν να φάνε όταν θα πέσουν από την Εξουσία σε λίγο καιρό τα βρωμόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας. Νομίζουν ότι θα τους προστατέψουν οι Αστυνομικοί και οι Εισαγγελείς. ΧΑ ΧΑ ΧΑ… Περιμένετε λίγο καιρό και θα δείτε…

    7. Προσκυνητες του πολυτεχνειου…μια ζωη ηταν, ειναι και θα ειναι μπουρδε@@α.

    8. Αριστερός πολιτισμός! Τελικά ποιος νίκησε, οι φιλονατοικοι του σύριζα ή οι αντινατοικοι του ΚΚΕ? Τελικά οι αριστεροί είναι το αποτέλεσμα ενός σπασμένου προφυλακτικου.

    9. Οπότε τώρα οι Ν.Δ. είναι υποχρεωμένοι νά κάνουν τήν αυτοκριτική τους καί δέν μπορούν νά ξεγλυστρίσουν λέγοντας ότι τά επεισόδια δημιουργήθηκαν από εγκάθετους συρριζαίους.

    10. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    11. ΠΟΙΟΝ “ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΙΜΑΤΕ, ΒΡΕ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?
      ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1973, ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1974 !!!!
      ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΕΔΩΣΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ,ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ, ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!!
      ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ !!!

    12. πολυτεχνειο αλλο ενα ψεμα των ισχυρων και σκατοψυχων το πολυυεχνειο εβγαλε τους πολιτικους που μας εχουν διαλυσει στα σχολεια μας μαθαιναν ψεμματα .

    13. “ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΖΕΙ”……Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ…!!!

    14. πάνε τα γίδια και καταθέτουν στεφάνι στα έργα της CIA,
      και πάνε και τα άλλα γίδια να υπερασπιστούν τα έργα της CIA.
      θέλουμε πολυτεχνεία σε κάθε πόλη, για να έχουμε που να σταθμεύουμε τα άρματά μας.

    Comments are closed.