ΑΓΡΙΑ “ΣΦΑΓΗ” ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    im_pakistanoi

    ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓ . ΜΕΛΕΤΙΟ

    Από βίντεο φίλου αναγνώστη. Τον ευχαριστούμε.

    Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι εκτός από τον Παπαδημούλη, κι άλλοι πολιτικοί “επενδύουν” στην περιοχή. Οι ΜΚΟ την υποβαθμίζουν εν γνώσει των αρχών, οι Έλληνες πουλάνε τα σπίτια τους για ένα κομμάτι ψωμί, οι λεφτάδες τα αγοράζουν και στη συνέχεια τα νοικιάζουν ή τα μεταπωλούν για να θησαυρίζουν. Παλιό το κόλπο αλλά συνεχές. Κατά τα άλλα και το υπ.Προστασίας και ο Δήμος Αθηναίων και η περιφέρεια και ο Μηταράκης, κάνουν ότι δεν βλέπουν.

    ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Σε λίγους μήνες ιστορικό κέντρο, δεν θα υπάρχει.

    Συμπλοκή Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Γρήγορα στο μαντρί σας νεοδημοκράτες διότι σας ξέρουμε…

    2. Μαγκες αφηστε τους να σκοτωθουν μεταξυ τους και το εκαβ να μην πηγαινει

    3. το αντιδοτο στον καρκινο της λαθροεισβολης ειναι το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ……

      ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

      1. Φιλε, ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα λέγαμε, γράφαμε και ψηφίζαμε με την ΧΑ. Στο τέλος φάγαμε εμείς τον γλάρο και ο Μιχαλολιάκος τα εκατομμύρια ..

    4. Οι πολιτικοί ξέρουμε δε κάνουν και δε θα κάνουν κάτι !Εμείς σαν Έλληνες τι κάνουμε ;Σε καμία περίπτωση βέβαια δε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε βία .Μπορούμε να κάνουμε συγκεντρώσεις και απεργίες διεκδικώντας μια χώρα όπως την θελουμε!

      1. φιλε εμεις φταιμε για αυτο το χαλι γιατι οταν παμε στην καλπη ψηφιζουμε τυφλα και να τα αποτελεσματα εγω προσωπικα ποτε δεν ψηφισα νδ πασοκ τσυριζα αυτοι οι τρεις καταστρεψανε την χωρα και την ξεπουλησανε και συνεχιζουν το ιδιο υπαρχουν και αλλα κοματα . αφου οι ελληνες ψηφισαν τη οικογενεια που καταδυναστευει χρονια την χωρα καλα να παθουν. το γαμοτο ειναι οτι την πληρωνουμε και εμεις που δεν θελουμε στην χωρα λαθροεισβολεις και επειδη ορισμενοι θα με πουν φασιστα τιμη μου και καμαρι μου

    5. το ιδιο γινεται κ σε μια γειτονια της δυτ.θεσνικης,οι τσακωμοι των λαθροπακιστανων στην οδο μοναστηριου ειναι καθημερινοι καθως κ το εμποριο ναρκωτικων κ λευκης σαρκος οι τιμες των σπιτιων εχουν εξεφτελιστει κ παρολο που ενημερωνουμε τον χρυσοχοιδη την αστυνομια κ υπουργους συνεχεια η κατασταση γινεται χειροτερη φαινεται οτι πολλοι συμμετεχουν στην μοιρασια των περιουσιων φτωχων ανθρωπων

    6. Εκαψε το φαϊ ο “παντοφλακιας” της εβδομαδας και τον εδειραν οι αλλοι που θα μεναν νηστικοι.

    7. Μέσα σε μία τρία άγρια φονικά νέων ανθρώπων και αυτοί μας λένε ότι πέθανε ένας 80χρονος με καρκίνο και άλλες ασθένειες και δεν μας αφήνουν ακόμη να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι.
      Να τους χαίρονται αυτοί που τους έφεραν στην εξουσία.

    8. Θα έχουν όμως το μεγάλο περίπατο ενώ ο Έλληνας δεν θα μπορεί πλέον να κινείται στο κέντρο γιατί θα θέλει 2-3 ώρες να φτάσει.

    9. Η Μπακογιαννενα καταντησε ανοιχτοκολα οπως η προηγουμενη η καμινα.

    10. Σιγά την συμπλοκή. Τέτοιο ξύλο πέφτει καθημερινά απλά έτυχε να υπάρχει κάμερα εκεί γύρω.

    11. Το θεμα δεν ειναι οτι πλακωθηκαν το θεμα ειναι μηπως τυχων απο δικη μας παραβλεψη εξαγριωθηκαν και μας πουν ρατσιστες και ξενοφοβικους ολα τα αλλα βρισκονται ! Ε ρε κλωτσιες που πανε χαμενες !

    12. Ε το άλλο πρέπει να είναι η Βάθη εκεί πέρα αν καταλαβαίνουμε καλά. Εκεί δεν υπάρχει pos ούτε για δείγμα όπως και έλεγχοι από το βρωμοσογο

    Comments are closed.