ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ – ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΠΑΣ

    Την ώρα που οι μαρτυρίες σχετικά με τα όσα φέρεται να γινόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου»,  ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία έχουν εξαφανιστεί.

    Ουδείς γνωρίζει πού βρίσκονται μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην τηλεόραση, στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησαν τα παιδιά για ανυπόστατα ψεύδη.

    Τι ισχυρίστηκαν
    Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, είχαν δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ λέγοντας πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν «κακία», με τον ιερέα να δηλώνει «αγανακτισμένος και θυμωμένος».

    «Βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός. Έχουμε δουλέψει 25 χρόνια με παιδιά και έχουμε δεχθεί ελέγχους από παντού» είπε και εκτίμησε ότι κάποια παιδιά «εκδικούνται» λόγω του ότι δεν επιτρέπεται η παραβατική συμπεριφορά στην Κιβωτό.

    «Αν η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας ‘πληρώνεται’ με καταγγελίες, δεν το καταλαβαίνω», είχε συμπληρώσει η πρεσβυτέρα. «Πώς μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί;», τόνισε η ίδια, λέγοντας ότι όλη αυτή η ιστορία τούς έχει προκαλέσει μεγάλο κακό.

    Ουδείς γνωρίζει πού βρίσκονται
    Η συνέντευξη είχε δοθεί την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ. Από τότε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία… αγνοούνται.

    Σύμφωνα με τον ALPHA, κανένας από την «Κιβωτό του Κόσμου» δεν γνωρίζει που βρίσκονται.

    Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Εδω παπας, εκει ο παπας που ειναι ο παπας οεω? Ας σοβαρευτουμε λιγο κι ας κοιταξουμε τα….πορτοφολια μας! Η Κουλαρα κανει μπιζνες as usual! Το ρημαδι το επικοινωνιακο θα τη φαει αλλα δεν μετανοει! Νομιζει οτι απευθυνεται σε μαου μαου κι αυτη κι ο….δακρυβρεχτος Αλεκθης στο….σηριαλ με τη Κολοβου!

    2. Θα την εκανε με τα εκατομμυρια που θα εχει σπρωξει σε κανα Μεξικο η Βραζιλια και θα πινει μοχιτο χαιδευοντας μαυρες η μαυρους,χαχα

    3. Παρατηρώ οτι το πρόσωπο του είναι ανεκφραστο…. ακόμα και οταν γελάει είναι συγκρατημένος..δυσκολα εξωτερικευει συναισθηματα…αρκετά ευφυές ατομο…..
      Με το προτέρημα που είχε να πείθει κόσμο θα μπορούσε να γίνει κάλος επιχειρηματίας αλλά τον έφαγαν τα πάθη του….

    4. Ραφήνα, Μπαχάμες, Σεϋχέλλες, τουριστική Ινδοκίνα ψάξαμε;;;

    5. Αγνοούνται μήπως γιατί απειλούνται από κυβερνητικούς,εκκλησιαστικούς,δημοσιογραφικούς γκαγκστερς..?????Καθάρισε το τοπίο,το βρωμοσογο κ όλοι οι παραπάνω σε νέες κονόμες,αλητείες,ανωμαλιες…κ τα πρόβατα,μπεεεεε..

    6. Σίγουρα έμεναν στη δομή;;; Οι μαιζονέτες Ραφήνας και Βραυρώνας τί γίνονται και πώς αγοράστηκαν;;;

    7. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο Μητσοτάκης στον απόηχο των ανάλγητων ΕΞΩΣΕΩΝ: “Μικρή εξαίρεση οι πλειστηριασμοί”
      Νομίζουν ότι δεν τους αγγίζει τίποτα…
      Να “ξορκίσει” τις -δικαιολογημένες- αντιδράσεις που προήλθαν τα τελευταία 24ωρα από την on camera έξωση της δημοσιογράφου, Ιωάννας Κολοβού, επιχείρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

      Παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Αχαΐας, ο πρωθυπουργός μόνο που δεν…περηφανεύτηκε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης πάνω στο λεπτό και επώδυνο ζήτημα των πλειστηριασμών.
      Μάλιστα τους χαρακτήρισε…”μικρή εξαίρεση”, αγνοώντας προφανώς επιδεικτικά τις περιπτώσεις για τις οποίες γράψαμε νωρίτερα στο ΕΛ, όπου άνεργες μητέρες και ηλικιωμένα άτομα απειλούνται ΣΗΜΕΡΑ με ΑΜΕΣΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ
      Τι δήλωσε χαρακτηριστικά:

      «Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να χάνει ένας άνθρωπος το σπίτι του σε πλειστηριασμό και κάθε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και με ευαισθησία…Η πολιτική της κυβέρνησης στο ζήτημα των κόκκινων δανείων προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες στους πολίτες να διασώσουν τις περιουσίες τους…Δεκάδες χιλιάδες έχουν προχωρήσει σε ρυθμίσεις, για να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Οι πλειστηριασμοί παραμένουν μία μικρή εξαίρεση και οι περισσότεροι πολίτες σπεύδουν να ρυθμίσουν και πληρώνουν και στο μέτρο των δυνατοτήτων τους είναι συνεπείς.
      Όσοι προσπαθούν να μας επιστρέψουν στις εποχές της οργής ή του κινήματος “δεν πληρώνω” που είχε πολιτικό σπόνσορα να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πληρώνει και προσπαθεί να είναι συνεπής στις ρυθμίσεις. Έχω ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες όσον αφορά στους συνεπείς δανειολήπτες»

      Για τον Μητσοτάκη και τους συν αυτώ, που τα βλέπουν όλα ρόδινα, μάλλον υπάρχουν «δύο Ελλάδες», που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους…

      1. Aυτά που δεν επικοινωνούν με σιγουριά στα τομάρια είναι το (λέμε τώρα) μυαλό τους με τον αφαλό τους…

    8. Εγώ αυτά που είδα σήμερα στην Καλαμάτα είχα άλλη άποψη για των πάτερ Αντώνιος είδα υπερπολιτελεστατα σπίτια για δομές κλπ ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τη ξεπλενωταν εκεί πχ Καλαμάτα και χασισι να πούλαγε πολλή μεγάλη πολυτέλεια,,,,,δεν φέρει ευθύνη η αρχιεπισκοπη για όλα αυτά, Λάθος φέρει ευθύνη διότι ο πατήρ Αντώνιος ένα απλός ιερέας φοράει το ράσο της άμα τη άλλο αν δεν της άρεσε κάτι έπρεπε να καθερεθεικοινως ξοιλωθει κλπ ,,,,εκτός αυτού τη ήταν εκεί ιδιοτικα αναμορφωτηριο δεν μπορώ να καταλάβω, είπε ένας ότι εμπεναν με εντολή εισαγγελέα κλπ δεν μπορώ να καταλάβω, τα ορφανοτροφια αρχιεπισκοπης δεν λειτουργούν γιατί όλα αυτά κλπ ξέφυγε πολλή από τα παιδάκια Κολωνού που μάζευε

    9. Ο Παπανικολάου ελέγχεται πρωτίστως διότι στις δομές μετεφερε παιδιά αλλογενών εισβολέων, με διακυρηγμένη δημοσίως άποψη υπέρ του αποικισμού της Χώρας από Αφροασιατες.
      Έχει δικό του στρατό, που δρα και το βλέπουμε και στο Μακελειό να έμφανίζονται αυτόκλητοι υπερασπιστές του, τους οποίους δεν είχαμε γνωρίσει πριν ως σχολιαστές.

    10. Λες να έχουν plan b τα λαμόγια και να έχουν εξαφανιστεί με τα φράγκα, πετώντας ράσα, ξουρισμενος με κοστούμι Armani και την παπαδιά με συνολακι για Ιταλία;

    11. Αν οντως ηταν αλλο δαπα τα παιδια αυτη ειναι η απαντηση γιατι στρεφονται εναντιον του παπαγιατι τους χαλουσε το υλικο καταστροφης των λευκων.Η υποθεση ειναι μεταξυ τους και δεν μας αφορα,Ενας Τορκοσπορος παπας κατεστρεφε σεξουλικα και κονομουσε απο τις σφαιρες εναντια στο λευκο

    12. Όταν μιλάς για εποικισμο, βγαίνουν τα μαντροσκυλα να σε πουν φασίστα και ξενοφοβικο. Όταν μιλάς για προωθηση της ομοφυλοφιλίας, βγαίνουν τα μαντροσκυλα να σε πουν ομοφοβικο. Όταν μιλάς για χαμηλά αμοιβομενη εργασία, βγαίνουν τα μαντροσκυλα να σε πούν τεμπέλη. Όταν μιλάς για βλαβερά μπόλια, βγαίνουν τα μαντροσκυλα να σε πουν ψεκα, αντιεμβολιαστη, ακροδεξιο, αρνητη κλπ. Κι αν τολμήσεις να κάνεις φιλανθρωπίες, χαλωντας τη πιάτσα των λαμογιων, βγαίνουν τα μαντροσκυλα με τηλεδικες να σε συκοφαντησουν χωρίς στοιχεια για να πας μεσα, επήρεαζοντας ακόμα και την ίδια τη δικαιοσυνη. Και τελος, τα μαντροσκυλα πείθουν τις μάζες, τις αποπροσανατολιζουν και τις ξαναχωνουν στο μαντρί αν πάνε να ξεφυγουν

      1. ατελείωτα τα εκατομμύρια από την ΕΕ, βραβευμένος από τραπεζίτες και κάθε ανθέλληνα της ΕΕ που θέλει να αντικαταστήσει τον πληθυσμό, η λαγνεία του πολυεκατομμυριούχου “παπά” με κάθε λαθρο-εποικιστόπουλο εξυπηρετούσε τις διάφορες μαφίες όπως παιδεραστές, πρεζέμπορες κλπ, μην προσπαθείς πονηρά να ανακατέψεις ένα συστημικό ακριβοπληρωμένο κοπρόσκυλο με ράσα με τις δίκαιες διεκδικήσεις τους κόσμου, ο “παπάς” ήταν μέλος της κατοχικής μαφίας με πολλά εκατομμύρια να πηγαίνουν και να έρχονται….

      2. Και φυσικά όλος ο δήθεν καυγάς για το πάπλωμα… Τί το έχεις το λαμόγιο εκτός από ομοϊδεάτη, ε;;;

    13. Τελικά έγινε έκρηξη διυλιστήρια Ασπροπύργου πρέπει να υπάρχουν θύματα δες τη σιμβενει τα ασθενοφόρα τρέχουν και η πυροσβεστική από μακριά

      1. Αυτή μάλιστα είναι ΕΙΔΗΣΙΣ

    14. Άστα αυτά και δες με τρόπο τη συμβενει Χάλυψ έγινε έκρηξη μεγάλη είναι τσιμεντοβιομηχανια και την είχε χτυπήσει και η 17 Νοέμβρη κλπ ,περνει μόνο Έλληνες εργάτες

      1. Ψωμί Ελλια και κωτσο βασιλιά Ελλια είσαι μεγάλο τρολ

    15. Πώς οι δημοσιογράφοι καταδικάζεται έτσι τον πατήρ Αντώνιο; Δεν το πιστεύω. Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση. Λυπάμαι πολύ που η ανθρωπιά έχει χαθεί για τα χρήματα. Αλλά τί λέω. Τα χρήματα σταύρωσαν τον Χριστό. Επιτέλους σταματήστε.

      1. Κυρα Μαρια οχι μην τη σπασεις την τηλεοραση,δως την σε καποιον που δεν εχει,κ μην ξαναδεις τιποτα εαν δεν αντεχεις,ζησε τη ζωη σου με την ανεση σου χωρις να σε ενδιαφερει εαν παιδια κακοποιουνται,βιαζονται κτλκ ΣΤΕΦΑΝΕ τοσα χρονια μονο διαβαζω κ δεν εχω σχολιασει ποτε πουθενα,ειναι η πρωτη φορα που βγαινω απτα ρουχα μου.Αυτο που πρεπει να κατανοησω εγω μαλλον ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που τους τα φερνεις στο πιατο κ παλι δε θελουν νανοιξουν τα ματια τους ρε παιδι μου!Κυρια μου ενας παπας ηταν ανωμαλος οπως πολλοι αλλοι παπαδες τι δε θελετε να πιστεψετε δηλαδη πειτε μας!Οτι μπηκε στην κλικα με μαεστρια κ κοροιδεψε ολη την ηψηλη κοινωνια κ μη κ εφαγε φραγκα κ ακινητα κ εκανε εμποριο λευκης σαρκως;Αυτο δε θελετε να πιστεψετε;Οταν παιρνεις παιδι το κακοποιεις σωματικα κ ψυχικα κ το εκδιδεις κ του κανεις χιλια δυο,ειδικα τα αλλοδαπα αυτα που δεν ειχαν καν γονεις θελεις να σκεφτεις λιγο τι εχουν απογινει;;Η επειδη εσυ δεν το αντεχεις κ αλλοι σαν κ εσενα να αφησουμε να τα κατακρεουργησουν ολα;

        1. Όταν κάποιος είναι παιδερας, όλο και κάτι θα βρουν στον υπολογιστή του, στο κινητό του, υλικό παιδικής πορνογραφίας λέγεται. Κάτι τέτοιοι είναι τόσο άρρωστοι που δε μπορούν χωρίς αυτά. Σε όλες τις παρόμοιες υποθέσεις βρέθηκαν μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Υπάρχει εδώ κάτι τέτοιο; Μόνο μπλα μπλα, λοιπόν που ειναι το ολοφάνερο στην υπόθεση αυτή; Φυσικά αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο κι εγώ θα συμφωνήσω με όσους το κατηγορούν, αλλά δεν είδα κάτι, πάρα μόνο τηλεδικες

          1. Δηλαδη πριν την εξέλιξη της τεχνολογίας δεν υπήρχαν αυτά? Υπήρχαν..άρα δεν είναι απαραίτητο αυτό εξάλλου μιλάμε για ειδική περίπτωση που ίσως να προσεχε τι κάνει

      2. Σπάστη κυρία μου επιτέλους
        Μόνο για αυτό κάνει η τηλεόραση που έχεις
        Τι το χεις ρε κακομοίρα το internet και το πληρώνεις αφού βγάζεις τα μάτια σου με τη τηλεόραση;;

    16. ακομα δεν έχω πιστει για τίποτα

      ειδικά οταν ακουσα το πρωι τον μικρο κουκουλατο να ΄λεει μας αναγκαζε να αλλαζουμε καλτσες μια φορα την εβδομαδα’….

    17. ΘΑ ΠΕΙΡΑΝ ΚΑΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΖΕΤ ΘΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΧΑΠΑΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ ΔΙΝΑΤΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΣΑΣ….ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΩΡΕΕΣ……..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….

      1. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΥΓΚΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΟΜΗ;

        1. AEI SIXTHR ΡΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΗΑΣ ΩΡΑΣ…. ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΙΔΑΛΟΣ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ…ΜΗΣΟΥ

    18. 25 χρόνια αφιερωμένη η ζωή τους στα παιδιά, 25 χρόνια κανένα πρόβλημα και ξαφνικά βγήκαν 2 – 3 πιασμένοι αφού αλλά λένε το πρωί και άλλα το βράδυ να δώσουν αφορμή στον Μητσοτάκη να ελέγξει την δομή. Φυσικά όχι μόνος του, βρήκε τα γνωστά μ@υνοπανα τους δημοσιογράφους να κάνουν την βρώμικη δουλειά. Δημοσιογράφοι πολιτικοί δικαστές ανώτατοι της ΕΛΑΣ και Ιερώνυμος μια μαφία. Στην Αργεντινή όταν ξύπνησε ο κόσμος το πρώτο που έκανε ήταν να μπαίνει στους σταθμούς και να πετάει τα βρωμοσκυλα δημοσιοκαφρους από τα παράθυρα. Χιλιάδες παιδάκια σώθηκαν και μεγάλωσαν τελικά με αρχές, και αυτόν τον άνθρωπο πολεμάτε μπας και σας δώσει λεφτά ο Μητσοτάκης, ρουφιάνοι και μιάσματα. Ουστ σιχαματα, ουστ κ@ριοληδες.

      1. δεν ξέρω κανέναν να έβγαλε 100.000.000 ευρώ σε 25 χρόνια ταΐζοντας λαθροεποίκους και λαμβάνοντας βραβεία από την ΕΕ και τους τραπεζίτες που προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τι κωλοπιλάλα είχε ο “παπάς” με τους λαθραίους;;;;

    19. τα στερνα τιμουν τα πρωτα…..

    Comments are closed.