ΑΓΚΑΖΕ ΠΟΥΤΙΝ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΑΝ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ – Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΟΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο… ΜΑΥΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    tagip-vla

    Σαν δύο καλοί φίλοι από παλιά κυκλοφορούσαν στη Σύνοδο της Σαγκάης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Βίντεο από το περιθώριο της 22ης Συνόδου Κορυφής Αρχηγών Κρατών του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης, δείχνει τους δύο πολιτικούς να κρατάνε ο άλλος τον άλλον αγκαζέ και να «τα λένε».

    Σημειώνεται πως η Τουρκία δεν είναι παρά «εταίρος διαλόγου» του ΟΣΣ, στον οποία συμμετέχουν η Κίνα, η Ρωσία, η Ινδία, το Πακιστάν και τέσσερις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της κεντρικής Ασίας (Καζακστάν, Κιργιστάν, Ουζμπεκιστάν και Ταζικιστάν). Ο ΟΣΣ δημιουργήθηκε το 2001 ως εργαλείο πολιτικής και οικονομικής συνεργασίας, καθώς και συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, ανταγωνιστικό των δυτικών οργανισμών.

    Πάντως, ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τοποθετήθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Όπως λέγεται, ανέφερε πως ο πόλεμος πρέπει να τερματιστεί μέσω της διπλωματικής οδού. Μάλιστα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων επισημαίνοντας την ίδια ώρα πως η Τουρκία, λόγο της γεωγραφικής θέσης της, αποτελεί μια γέφυρα της Ασίας με την Ευρώπη.

    Βέβαια, αυτές οι αγκαλιές και τα χαμόγελα, μόνο θετικά δεν είναι για την Ελλάδα. Η χώρα μας, χωρίς να το θέλει η πλειοψηφία, στάθηκε απέναντι στη Ρωσία στον πόλεμο με την Ουκρανία, ενώ ο Ερντογάν έκανε το παιχνίδι του πιο… πονηρά. Αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία θα έχει πάντα τη χείρα βοηθείας από τη Ρωσία, σε αντίθεση με εμάς που μας πιάνουν και τα αντίποινα για τις κυρώσεις που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για την Ελλάδα, αλλά σίγουρα πιο… ζεστός για την Τουρκία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η εξωτερικη πολιτικη ειναι συμφεροντα και στρατηγικα παιχνιδια , ΔΕΝ ειναι « κοινές » θρησκείες και διαφορες φαντασιωσεις που εχουν διαφοροι γραφικοι υπερ-ορθοδοξοι πατριωτες .Ο πουτιν ΔΕΝ θα σας δωσει την Πολη , αυτο ειναι σιγουρο . Ο Πουτιν θελει να δημιουργησει τεραστιο ρηγμα στο νατο για αυτο και θα ευλογησει τυχον επιθεση της τουκιας στην ελλαδα ,βεβαια το καλυτερο του θα ηταν να βγει η τουρκια απο το νατο και μαλλον προς τα εκει παμε , θα φαει σουταρισμα η τουρκια απο το νατο . Ομως στο θεμα της ουκρανιας ,η ελλαδα επρεπε να κρατησει πιο ουδετερη σταση , δεν εχουμε κανα συμφερον να υποστηριζουμε τους ουκρανους , αυτο ηταν μεγαλο λαθος.

    2. Σιχαμένε κοντοστουπη πλησιάζει η ώρα σου.
      Δεν τη βγάζεις καθαρή κέρατα.
      Νυχτα θα σε φάνε οι δυτικοί.

    3. Όλοι βλέπουμε τον γλύφτη Ερντογάν να επιδιώκει αυτή τη στάση σε αντίθεση με τον Πούτιν που κρατάει ίσιο το σώμα και προχωρά κανονικά. Ο Ερντογάν με τα χέρια λάθος είναι σαν την νυφούλα.
      Νομίζετε ότι οι ρώσσοι δεν ξέρουν την εστί τουρκία ?
      Δεν ξέρουν ότι παίζει σε διπλό ταμπλό με βάρκα το συμφέρον ?
      Την εκμεταλλεύονται και την ελέγχουν οι ρώσσοι μέχρι να πέσει ο Ερντογάν.

    4. Όταν πριν δυο χρόνια κάποιοι φώναζαν να γίνει πράξη το δόγμα του ορθοδόξου τόξου για να μην ζήσουμε ένα νέο 1922 εδώ κάποιοι κοιμόντουσαν και έβαζαν μασκουλες για τον κοβιντ. Μπράβο στον Ερντογάν παίζει πολύ καλά το παιχνίδι που του έχουν πει . Όσο για τους εδώ τέτοιους που λένε για ρωσοφιλους τους απαντάμε να σταματήσουν τα μπουκιτσι στους σιωνιστές.Εσεις είστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας που θα ματώσει όπως το 22 σας το είπε ο Κούλης

    5. Ρουσκολάγνοι Νεοτσιφτετέλληνες απολαύστε τον “απελευθερωτή” σας Σλαβομογγόλο.

    6. Ο Πούτιν ο χριστιανός Ορθόδοξος έτσι; Στα παπά… του η Ελλάδα ανέκαθεν. Καλύτερα με την δύση εμείς και θα το δείτε συντομα.

    7. Αυτα να τα βλεπουν τα ζωα οι οι ρωσολαγνοι που υποστηριζουν αυτα τα σλαβικα κτηνη των ασιατικων στεπων….

    8. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ,η πολιτική κ η διπλωματία είναι business, ητε μας αρέσει ητε όχι .

    9. ….ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΟ-ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚ-ΑΚ ΜΠΑΡ!!!!…..

    10. Εξω η Τουρκία απο το ΝΑΤΟ, ο δικτάκτορας Πούτιν αναγκαλιάζει τους Τούρκους και έβαλε τους Τσετσένους ισλαμιστές να σφάζουν τους ορθόδοξους Ουκρανούς.

    11. Δεν είναι θέμα αν έχουμε δίκιο το αν οι άλλες χώρες “σύμμαχοι” μας υποστηρίζουν ή όχι, αλλά θέμα ισχύος.Όσο κι αν κλαιγόμαστε για τις παραβιάσεις, κανείς δε πρόκειται να μας δώσει σημασία Και ο Ερντογάν , αλλα και οι προκάτοχοι του κέρδισαν το σεβασμό των χωρών του ΝΑΤΟ και όχι μόνο , συν το οτι πολλοί δε μας χωνεύουν από ανέκαθεν .Φροντισαν επίσης να είναι ισχυροι τόσο παραγωγικά , όσο και τουριστικά, και δε πιστεύω πως είναι τόσο χαλια οικονομικα ,όπως προσπαθούνε να μας πείσουν ορισμένοι.Πιο χάλια απο μας αποκλείεται να είναι πάντως .Το “καλύτερο παιδί ” κι αν είμαστε δε φέρνει τίποτα σαν θετικό αντάλλαγμα, το αντίθετο μάλιστα. Οταν τελειώσει ο πόλεμος Ρωσσίας ΝΑΤΟ , η Τουρκία θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο μεταξύ δύσης και Πούτιν, κι εμείς θα μείνουμε στον άσο , ανυπόληπτοι όπως πάντα , απορροια των καρπαζοεισπρακτόρων πολιτικών μας που μόνο σεβασμό δεν εμπνέουν. Και τότε θα δούμε πραγματικά διεκδικήσεις των τούρκων κατά της χώρας μας

    12. Εγω δεν βλεπω κανενα Πουτιν να κραταει αγκαζε,το σκυλακι του ο Ερντογαν τον αγκαζαρει σαν καλη σκυλα…

    13. Επιτελους δεν μπορούν να δουν οι δυτικοι τι παιχνιδι παιζει;
      Να τον πεταξουν αμεσως εξω απο το νατο και να βαλουν κυπρο και οποια αλλη χωρα το επιθυμεί.
      Επισης να αποσυρουν ολα τα εργοστασια τους οι ευρω πεη απο τουρκια και οτι επενδυσεις εχουν κανει μ αυτη τη προδοτικη χωρα

    Comments are closed.