“ΑΒΑΝΤΑ” ΣΕ ΚΟΥΛΗ – ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΙΝΟΥ: “ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΩ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”! ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    athina-linou

    “Το μεταφυσικό δεν αποδεικνύεται. Επιμένω, όμως, ότι μελέτη παγκόσμια που να αποδεικνύει, να δείχνει ότι μεταδίδεται ο ιός δια της καταπόσεως  και όχι δια της εισπνοής, δεν υπάρχει”!

    Με ιδιαίτερη σπουδή κι επιμονή η κ. Αθηνά Λινού έκανε μια ωραιότατη “αβάντα” στον πρωθυπουργό και τον αρχιεπίσκοπο που συναντήθηκαν και συμφώνησαν πως θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα για να κάνουμε Χριστούγεννα στις εκκλησίες.

    Τι άλλο είπε η αμερικανοτραφής καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ για τις τελευταίες εξελίξεις; Ζήτησε διεύρυνση του αριθμού των τεστ για τον κορωνοϊό, αύξηση της τηλεργασίας και επιδημιολογικές μελέτες, αλλά και επαναλαμβανόμενες σε τυχαίο δείγμα του πληθυσμού. Αυτό είναι το τρίπτυχο των μέτρων στο οποίο πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με την κ. Λινού για ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας στην Ελλάδα.

    Τόνισε ακόμη ότι, με λήψη έγκαιρα περισσότερων μέτρων περιορισμού της διασποράς, τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα μπορούσαν να παραμείνουν ανοιχτά, ενώ αναφερόμενη στον κίνδυνο να μολυνθεί κάποιος από την λήψη της Θείας Κοινωνίας, σημείωσε ότι δεν υπάρχει παγκοσμίως επιδημιολογική μελέτη που να αποδεικνύει ότι με την κατάποση του σάλιου και του ίδιου του κορωνοϊού, μεταδίδεται η νόσος.

    “Τα παιδιά έχουν περισσότερα αντισώματα”

    Υπάρχουν έρευνες που έχουν δημοσιευτεί στο πιο έγκριτο περιοδικό στον κόσμο το Science, που δείχνουν ότι τα παιδιά έχουν αντισώματα προς τον συγκεκριμένο κορωνοϊό, πολύ περισσότερο απ΄ ότι οι ενήλικες επεσήμανε η Αθηνά Λινού και υποστήριξε ότι με λήψη έγκαιρα μέτρων  -όπως λιγότεροι μαθητές ανά τάξη, διασπορά της ώρας έναρξης και λήξης των μαθημάτων- θα μπορούσαν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία να παραμείνουν ανοιχτά.

    Για τη Θεσσαλονίκη, που είναι ήδη σε lockdown δύο εβδομάδες, η καθηγήτρια εκτίμησε ότι «μπορεί να δούμε σύντομα βελτίωση από πλευράς θανάτων και διασωληνώσεων» και επεσήμανε ότι «το ξέραμε από τις αρχές Οκτωβρίου, ότι η αύξηση των κρουσμάτων είναι εκθετική. Θα έπρεπε τα μέτρα να είχαν ληφθεί πολύ νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, όπως η καθολική χρήση μάσκας. «Το έλεγα από το καλοκαίρι για την καθολική χρήση μάσκας. Αν συνοδευόταν και με αύξηση των τεστ, ίσως να μην είχαμε τόσο δραματική αύξηση κρουσμάτων».

    Τέλος, για ενδεχόμενη παράταση του lockdown, τόνισε πως “αν δεν έχουμε μεγάλη εκθετική μείωση των κρουσμάτων, που δεν το βλέπουμε αυτή τη στιγμή, θα αναγκαστούμε να πάμε σε παράταση τον Δεκέμβριο”.

    Δες τι είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ρε δεν σας πιστευουμε γιατι αντι να μεινετε καθηγητες μπηκατε στην πολιτικη! Ποιος να σας πιστεψει ρεεε. Τι δουλεια ειχες ως υποψηφια με τον γιωργακη; πως να σε πιστεψουμε τωρα; και πως εισαι θρησκευομενη και πηγες με τους αθεους;

    2. Ρε αυτοί της κυβέρνησης πρεπει να είναι πολύ μ@λακες. Την ημέρα που απαγόρεψαν τις μετακινήσεις έστειλαν να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας!

    3. Εγώ λέω να διαβάσετε αυτά που λέει ο πρόεδρος της Γκάνας για το πως στήθηκε η ψευτοπανδημία από την ΝΤΠ που ακολουθούν σαν πιστά σκυλάκια της ΝΤΠ η χούντα ΝΔ ΑΕ πως με μια ψευτοπανδημία εφαρμόζει χουντικό λοκντάουν κατά του ελληνικού λαού που σημαίνει νεοταξική χούντα κατά του ελληνικού λαού για να κάνουν μια Ελλάδα νεοταξίτες χουντική χωρίς ελευθερία και δικαιώματα αλλά μια νεοταξική χουντική φυλακή.

      1. Από ότι βλέπω, χρησιμοποιείς επαναλαμβανόμενα τον όρο χούντα. Έχω την εντύπωση ότι, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει αυτό και επιπλέον φαίνεται ότι, είναι όλα ένας αχταρμάς μέσα στο κεφάλι σου. Όπως άλλωστε και της πλειοψηφίας των νεοελλήνων κανίβαλων!

    4. ΧΑΜΟΣ!!!! Παιδιά, κατά εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου οπαδοί του τραμπ κατευθύνονται προς Ουάσιγκτον! Είναι ασύλληπτο, κυκλοφορούν πολλά βίντεο. Μιλάνε πως έχει ξεπεράσει ο κόσμος τα 2εκ!!! Ζητούν να αποκαλυφθεί η απάτη και η νοθεία. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας αυτή την ώρα φυλάνε κτίρια μέσων ενωμερωσης και εταιρειών πληροφορικης!!!!!!! Ιστορική μέρα πραγματικά. Δεν πρέπει να παραιτηθεί, του έκαναν έναν άσχημο πόλεμο από την πρώτη μέρα που ανέλαβε. Πρέπει να τους το ανταποδώσει. Ιθύνων νους στην χυδαία επίθεση εναντίον του αγκελα μερκελ και οι Γερμανοί όπως υποστηρίζουν οπαδοί του. Δεν ξέρω, ίσως είμαστε μπροστά σε κοσμογονικες στιγμές. Ότι και να γίνει όλοι ενωμένοι. Είμαστε άνθρωποι και όχι πολίτες του κόσμου. Η δικτατορία τους δεν θα περάσει. Θέλουμε ελευθερία, δικαιοσύνη. Να μπορεί ξανά ο κάθε άνθρωπος να λέει αυτό που πιστεύει, αυτό που σκέφτεται, αυτό που τον εκφράζει. Όχι στην τυρρανια των πολιτών του κόσμου, η χούντα δεν θα περάσει.

      1. Θέλω να σταθω σε αυτό που έγραψες ότι δεν είμαστε κοσμοπολίτες, δεν είμαστε όπου γής πατρίς, δηλ. κάτι σαν Γ1FΤΟ ρομά, ούτε νομάδες μογγόλοι, είμαστε γηγενείς Έλληνες με ιστορία, παράδοση και είμαστε περήφανοι γιαυτό.

    5. Θα τις δούνε όλοι τις αποδείξεις,αλλά τότε θα είναι και η ημέρα της κρίσης.

    6. Λαβίδα το λένε, αντίστοιχη με αυτήν που πιάνουμε το κάρβουνο (βλ. Προφήτη Ηλία)
      Αν είναι Σώμα και Αίμα Χριστού τότε λέμε λαβίδα, αν είναι σουπίτσα ή γιαουρτάκι το λέμε κουταλάκι.
      Δεν ανάγκασε κανείς κανέναν να κοινωνήσει, ποτέ ως τώρα στην ιστορία.
      Αντίθετα μας ανάγκασαν να φορολογηθούμε για την αναπνοή μας, 1-2 ευρώ με μάσκα, 300 χωρίς…
      μας ανάγκασαν να μη γιορτάσουμε Πάσχα και βυθίστηκε μία χώρα στο Πένθος, ισοπέδωσαν τις Εθνικές μας Επετείους, Παραδώσαμε Ελληνικά ονόματα και πάμε να παραδώσουμε Εθνική Κυριαρχία και πάμε για άλλα…
      Ας το πάρουμε χαμπάρι. Παγκόσμια Θρησκεία ήταν ως τώρα το περιβάλλον, και οι ίδιοι που το μολύνουν κόπτονται δήθεν και μας φορολογούν μέχρι και για την πλαστική τσάντα. Τώρα Παγκόσμια Θρησκεία είναι η Υγεία και οι ίδιοι που κατασκεύασαν τον ιό μας πουλάνε και τα αντιικά
      -αλλά έτσι δεν γινόταν και με τους Η/Υ κάποτε; Ποιος το θυμάται;

    7. Ήθελα να ήξερα αυτό ο Ιερώνυμος πως θα σταθεί απέναντι στο Χριστό και τι θα του πεί;;;;;
      Ότι κιότεψε ότι δείλιασε και έκανε πίσω προδίδοντάς τον και κάνοντας τα χατήρια αντίχριστων;;;;;

    8. Η κυρία μαζί με την Κυβέρνηση μου θυμίζουν τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους λίγο πριν οδηγήσουν το Χριστό στη σταύρωση για 30 αργύρια.
      Τόση είναι η ταρίφα τους.
      Όποιος φοβάται απλά δεν πάει να μεταλάβει είναι μεγάλη απαρτία όμως αυτοί οι Φαρισσαίοι να στερούν το σώμα και το αίμα του Χριστού από όσους θέλουν να μεταλάβουν.

    9. ΟΙ 20000 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ !

    Comments are closed.