ΏΡΑ 20:50! ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ…

    Κοινοποίηση:
    tsipras paulopoulos

    Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου
    Ανοησίες και γελοιότητες είναι η λακωνική απάντηση κύκλων του κυβερνώντος κόμματος στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί ενδεχόμενης μετάθεσης των εκλογών για το Φθινόπωρο. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου.

    Ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει την προκήρυξη εκλογών.

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΡΑ 19:49

    «Την άλλη Δευτέρα θα πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Στο ερώτημα, πάντως, αν θα γίνουν εκλογές τον Ιούλιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα.

    Πάντως, σχετικά με τις πληροφορίες που έφτασαν το πρωί της Κυριακής στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο λόγω της μεγάλης αποχής, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε αρχικά ότι δεν γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα σενάρια διακινήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία».

    Τα σενάρια για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές το φθινόπωρο και όχι στις 7 Ιουλίου όπως ανακοίνωσε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του One Channel, η Κουμουνδουρου.

    Σύμφωνα με τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε εισηγήσεις για αναβολή των εθνικών εκλογών μετά τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ με το διαζύγιο Φώφης Γεννηματά και Βαγγέλη Βενιζέλου, με το σκεπτικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να έχει όφελος από την αναταραχή που επικρατεί στο Κίνημα.

    Κάποιοι στην Κουμουνδούρου υποστηρίζουν, δηλαδή, ότι είναι εφικτός ο διεμβολισμός του Κέντρου και άρα η διεύρυνση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παράλληλα, υπάρχει η εκτίμηση πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπήρξε αρκετός χρόνος να κατανοήσουν οι πολίτες τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης και θεωρούν ότι έως το φθινόπωρο η εικόνα των Ευρωεκλογών θα μπορούσε να ανατραπεί.

    Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο πρωθυπουργός από την ημερομηνία της 7ης Ιουλίου, θα υπάρξουν παρεμβάσεις από συγκεκριμένους εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, οι οποίοι θα ζητήσουν δημοσίως από τον Αλέξη Τσίπρα να μην διαταραχθεί η τουριστική περίοδος και υπάρξει πλήγμα στον βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.

    Πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι πολλά κορυφαία στελέχη αντέδρασαν ήδη στις εισηγήσεις αυτές, θεωρώντας πως μια παράταση των βουλευτικών εκλογών θα αποτελέσει το τελικό χτύπημα στην αξιοπιστία του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του συνολικά του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αργά το απόγευμα της Κυριακής, πηγές της Κουμουνδούρου διέψευσαν, πάντως, τις πληροφορίες περί διεξαγωγής των εθνικών εκλογών το φθινόπωρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. “Παράλληλα, υπάρχει η εκτίμηση πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπήρξε αρκετός χρόνος να κατανοήσουν οι πολίτες τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης και θεωρούν ότι έως το φθινόπωρο η εικόνα των Ευρωεκλογών θα μπορούσε να ανατραπεί”……ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ, ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!….ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΦΤΟΝΕΣ! ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ!….ΑΜ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, “ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ” ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΕΡΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!….Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ‘ΜΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ! ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑΑΑΑΑ…..”ΕΡΓΑ” ΤΗΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗΣ (…τρομαρα σας!) ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ….ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ! ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ! ΟΟΟΟΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!

    2. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ (ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ) ΝΔ-ΚΙΝΑΛ(ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ)- ΣΥΡΙΖΑ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ….ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΧΙΑΤΡΕΙΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ…….

    3. οχι ΜΑΥΡΗ ΜΠΟΤΑ στον λαιμο ΜΑΣ. ουτε ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ουτε ΜΑΥΡΑ ΓΟΜΑΡΙΑ .ΑΙΝΤΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΣΑΣ

    4. Κάνε ρε βρωμιάρη εκλογές το Σεπτέμβριο, να μη βρεις ούτε την ψήφο σου.
      Πριν φτάσει η ώρα θα είσαι ή νεκρός είτε φευγάτος με ελικόπτερο… ίνα βεβαιώσαι τας γραφάς.

    5. KATI FONAZI MESA MOU…, O TSPRAS DEN THA PAI SE EKLOGES ALA OLI MAZI THA LIPOTAHTISOUN APO TIN HORA…, KE ETSI O STRATOS THA INE IPOHREOMENOS NA ANALABI TIN HORA…, O TSIPRAS POTES DEN THA PARADOSI TIN HORA APEFTIAS ME EKLOGES SE ALO KOMA…, AFTO DIHNI OS STIGMIS I ANALISI !!!!!!!!!!!!!!
      SIMERA FANIKE KSEKATHARA OTI EHOUN HASI PANTOU, KE OMOS O TSIPRAS GELOUSE MBROSTA STIS KAMARES,DEN MBOROUSE NA KRIPSI TO GELIO TOU, PANTOS KATI EHI ETIMASI GIA OLA TA KOMATA… KE AFTO POU ETIMASE DEN FENETE NA INE EKLOGES…!!!!!!!!!!!!!!!!!

    6. Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟ@ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    7. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα πάρει άλλες 5 μονάδες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και θα ξεπεράσει το 38%.
      Μόνο σήμερα από την Φώφη πήρε δωράκι 3 μονάδων.
      Ποτάμι, σΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ και Ένωση Κεντρώων διαλύθηκαν και δεν κατεβαίνουν. Το 80% των ψηφοφόρων των θα ψηφίσουν ΝΔ.
      Η Φώφη με Καμίνηδες, Μαργαρίτες και Παπανδρέου, είναι ένας ψευτοαριστερός κλώνος του πσυριζα που μάζεψε όλη την πλέμπα του παλαιού ΠΑΣΟΚ.
      Όλο το Κέντρο τώρα θα ψηφίσει Μητσοτάκη.

    8. Ο Τσίπρας έχει μπερδέψει το σώβρακο με τι γραβάτα που δεν έχει. Δεν καταλαβαίνει αν πηγαίνει προς τα εκεί η έρχεται προς τα εδώ. Είχε πιστέψει ότι όλη η Ελλάδα ήταν ιδιοκτησία του και οι Έλληνες δούλοι του.
      Κούνια που σε κούναγε σκατοτουρκοσπορο!

    9. Τρελανε τους ολους μεγαλε τσιπρα και μην κάνεις καθολου εκλογες!!!! Οπως τοτε με το δημοψηφισμα!!!

    10. Κάνε εκλογές 18 Αυγούστου να τους τρελάνεις όλους…… Άλλωστε οι νεοφιλελεδες πάνε διακοπές τότε, και όχι ο απλός λαός…..

    11. 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές.
      Αν γίνουν Σεπτέμβρη τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει μονοψήφιο ποσοστό!
      Από 31 Ιούλη και κάθε μήνα ο Έλληνας πρέπει να πληρώσει:
      31 Ιούλη: 1η δόση φόρου εισοδήματος (και ΕΦΚΑ οι ελεύθεροι επαγγελματίες)
      30 Σεπτέμβρίου: 2η δόση φόρου εισοδήματος και 1η δόση ΕΝΦΙΑ (και ΕΦΚΑ οι ελεύθεροι επαγγελματίες)
      Επιπλέον ανοίγουν τα σχολεία και πρέπει να πληρώσει βιβλία, τσάντες, φροντιστήρια, ιδιωτικά σχολεία κλπ
      Τέλος ο Ελληνας δεν έχει να εισπράξει ούτε “δώρο”, ούτε τίποτα, γιατί τελειώσαν τα φράγκα του ΣΥΡΙΖΑ.
      ΣΥΡΙΖΑ ήταν και πέρασε.
      Άντε γειά!!!!!!!!!!!!!!!!!

    12. Θα σας θυμησω οτι στις 25 ιανουαριου που νικησε ο τσιπρας στις εκλογες , εκεινο το βραδυ εφυγε ο σαμαρας , με αποτελεσμα την επομενη ημερα που πηγε ο τσιπρας στο μαξιμου αυτος (ο πρωην πρωθυπουργος) δεν ηταν εκει για παραδοση παραλαβη !
      και ετσι ο τσιπρας παρελαβε και ορκιστηκε μονος του !
      πρωτη φορα συναβη αυτο !
      τρομερη κατασταση για καποιον που δεν σεβαστηκε τους θεσμους και την δημοκρατια.

    Comments are closed.