ΏΡΑ 11:17! ΈΚΤΑΚΤΟ! ΦΕΥΓΕΙ! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! «ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ…»

    Κοινοποίηση:
    τσιρασ καμμενος

    Αποχωρούν από την κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου.

    Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση.

    «Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ηταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ανάμεσα σε δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, οπότε ο στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες, δεν μου επιτρέπεται να μη θυσιάσω αυτή την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για εμένα για λόγο εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

    Μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πάνος Καμμένος… ανοίγει τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου στις 12:30. Tο makeleio.gr θα την μεταδώσει ζωντανά!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μπορεί να
      Πω μαλάκια αλλά έχω ένα προαίσθημα για τον πακη θυμάμαι που έλεγε στον πιτσιρικά που του είπε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και αυτός του είπε μην ανησυχείς αυτή δε μπορεί κανένας να στην πάρει…Δεν ξέρω σκέψη κάνω….

    2. ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2019..ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ,ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ,ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ+ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ…ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΥΣ(ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ),ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ (ΠΑΡΑ)ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ…ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ…Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ,ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ…Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ…Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΔΟΣ/ΣΩΤΗΡΙΑ/ΑΡΠΑΓΗ ΠΙΣΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΓΤ ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!

    3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΘΗΜΟΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ

    4. Ποσα πηρες καμμενε;;;;;;αφου εχουν βρεθει οι 151 ρε αλητη,ποιον δουλευεις;;;;;;;;;τσαμπα μαγκας!!!!!!!!!!!

    5. Επικοινωνιακώς και για τα ματια του λαουτζίκου “τα βρόντηξε”
      Στην ουσία ήταν μια προϋλημένη απόφαση και των δυο εταίρων σερβίροντας πλέον την καυτή πατάτα ψήφισης του σκοπιανού ζητήματος στον γουρλομάτη της αντιπολίτευσης.
      Αν ήμουν Κυριάκος τώρα θα πάθαινα 10 απανωτά εγκεφαλικά.

    6. Βρε γιαλαντζί μακεδονομάχοι, μακεδονομάχοι της μίζας, μακεδονομάχοι των ναρκωτικών, μακεδονομάχοι της ρεμούλας και μακεδονομάχοι Της προδοσίας.
      Λουστείτε τα όλα αυτά που γράφατε!!!!!!!
      Πάρτε τα ΑΡΧ…………….

    7. KAΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…ΕΔΩΣΕ ΣΤΑΣΙΔΙΑ ΣΕ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜ/ΦΟΥΣ Κ ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ…

    8. παπαρια μεντολες, οι ψηφοι για την προδοσια εχουν ηδη βρεθει, οποτε η νεοταξιτες κρατανε το χαρτι “καμμενος” ταχα καθαρο για ενδεχομενη μελλοντικη χρηση.. Θα υπαρξουν μακακες νεοελληνες να τον θεωρουν πατριωτη…

    9. Θυσιάζει τί πράγμα? Την καρέκλα του? Αφού πρώτα όμως θυσίασε τον ελληνικό λαό και επιτρέποντας τον Τσίπρα να φτάσει στην Συμφωνία των Πρέπων! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία η συγχώρεση για ότι έκανε! Και που φεύγει πάλι ουσιαστικά βάζει και αυτός την υπογραφή του στην συμφωνία! Αδικαιολογητος και όπως πάντα ένας πολιτικός αλήτης!

    10. ” βαρυς ο πονος και καυμος
      σαν βουρκωμενος ουρανος
      πρωτου ξεσπασει η μπορα
      ωωωωωωωωωωωωω!”
      Δεν μας παρατανε ησυχους, πιο ενδιαφερον εχει το διαζυγιο ενος τραγουδιστη η μιας star !

    11. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ…… ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ……. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ….. ΕΣΥ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…… ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!!

    12. Κριμα ρε αλεξη, δωσε και στο παιδι κανα βαλιτσακι….. τι; στο τσαμπα;

    13. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!!!

    Comments are closed.