ΏΡΑ 10:42! ΩΡΑΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ” – ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ

    Κοινοποίηση:
    simantiko

    Ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την γεώτρηση που θα επιχειρήσει η Τουρκιά στην περιοχή του Καστελόριζου (λέγεται πως θα γίνει τον Αύγουστο…), και μετά τις… γλύκες με τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα στον Κούλη, οι Τουρκαλάδες δείχνουν τα δόντια τους.

    Έτσι, ο Τσαβούς Πασάς αξίωσε σήμερα τον επίσημο διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της κυπριακής ΑΟΖ (για αρχή…) διαμηνύοντας ότι, σε διαφορετική περίπτωση, η Τουρκιά θα συνεχίσει τις γεωτρήσεις στην περιοχή:

    «Είτε θα μοιραστεί δίκαια ο πλούτος και θα βρεθεί μια δίκαιη λύση, ή η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων. Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, που γίνονται στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας. Καμία χώρα ή διεθνής θεσμός δεν έχει δικαίωμα να σχολιάζει για το θέμα αυτό».

    Απάντηση θα υπάρξει από τους Κούληδες; Πάντως, μέχρι στιγμής υπάρχει ύπνος βαθύς που δίνει τον ρυθμό για το μέλλον. Να σας θυμίσουμε ότι κατά τη προεκλογική συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Alpha είχε αποφύγει να απαντήσει ευθέως στο ερώτημα αν θα βυθιστεί το Yavuz σε περίπτωση που προχωρήσει σε γεώτρηση εντός ελληνικής ΑΟΖ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Είναι γελοίο να αποκαλείτε Κούλη τον Πρωθυπουργό μας. Είναι και δικός σας πρωθυπουργός, είναι Πρωθυπουργός όλης της Ελλάδας και δεν είναι τιμητικό να τον προσβάλλετε έτσι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία. Ειναι δε γελοιοδέστερο να θέλετε πόλεμο με την Τουρκία, προτρέποντας τον Μητσοτάκη να βυθίσει το γεωτρύπανο τους.

    2. Τοσους σουπερ Πυραυλους εχει η Α-Βουλη,ας παρουν ενα να βυθιζουν το χαβουζ η τον πορδητη,αιντε κουδουνια μας τακανανε τα τουρκακια.

    3. Απάντηση θα υπάρξει από τους Κούληδες.,.,…,.χαχαχαχααχ

      Θα ρωτησει μερκελ ,μπίλντερμπεργκ, ευρωτοκογλυφους και θα απαντησει .,.,.

    4. γιαυτο και ανοικωμεν εις την δυσην… γιατι οι συμμαχοι μας θα πολεμησουν εις το πλευρον μας

    5. Κάποιος εκεί στη κυβέρνηση αν έχει αρ@@#α να τους πει ότι για να απαιτούν μοιρασιά πρέπει να υπογράψουν πρώτα τη συνθήκη για το δίκαιο της θάλασσας (montego bay 1982)pπου το έχουν υπογράψει όλες οι χώρες του πλανήτη πλιν ΗΠΑ Τουρκία και κΑνα δύο ακόμη αλλιώς να πάνε να γαμηθουνε Αλλά ποιος θα το πει ο Εβραίος οδενδιας ο Κούλης ποιος?

    6. Να πάρουμε τα δικά σας να τα κόψουμε <> και να πάρουμε τα μισά
      Αυτό λέγεται ΚΛΟΠΗ

    Comments are closed.