ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! «ΑΘΩΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» – ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΖΗΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ! ΕΞΩ: ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ. «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ» (ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    diki

    Την δίκη παρακολουθεί για το Makeleio.gr o Νίκος Τσιαμτσίκας

    Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναβίωσαν σήμερα οι μνήμες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η εισαγγελέας της έδρας, Αδαμαντία Οικονόμου, άρχισε την αγόρευση της στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μία σημαντική υπόθεση, όπως την χαρακτήρισε στην έναρξη της πρόταση της, επίπονη, η οποία από τώρα έχει διαρκέσει τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες.

    Βόμβα τώρα στη Δίκη της Χρυσής Αυγής!

    Δεν προκύπτει ότι ο Φύσσας ήταν στόχος. Τυχαία η ανθρωποκτονία. Δεν προκύπτει ότι η ηγεσία της Χ.Α. σχεδίασε η έδωσε εντολή για την ανθρωποκτονία λέει η εισαγγελέας της έδρας

    Την ώρα που είναι η παρέα του Φύσσα στο «Κοράλλι» δεν υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία, δεν υπάρχει στοχοποίηση του Φύσσα. Ουδείς από τους φίλους του Φύσσα ισχυρίστηκε ότι ο Φύσσας ήταν στοχοποιημένος και η δολοφονία του σχεδιάστηκε.

    Μία πρωτοβουλία του Γιώργου Ρουπακιά, χωρίς να υπάρχει κανέναν απολύτως σχεδιασμός, δίχως εντολή από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, ήταν η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με την εισαγγελέα Αδαμαντίας Οικονόμου. Η εισαγγελική λειτουργός έκανε λόγο για μια «τυχαία συνάντηση» στην καφετέρια «Κοράλλι», επισημαίνοντας πως δεν προέκυψε ότι ο Παύλος Ρουπακιάς ήταν στοχοποιημένος.

    Η εισαγγελική λειτουργός μάλιστα, ζήτησε την ενοχή του Γ. Ρουπακιά, αφού «δίχως καμία αμφιβολία διέπραξε ανθρωποκτονία», ωστόσο ζήτησε την αθώωση όλων των κατηγορούμενων για συνέργεια στη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως «εκείνο το βράδυ δεν υπήρχε σχεδιασμός».

    «Από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε οτι η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα ήταν προσχεδιασμένη από την ηγεσία και δόθηκε εντολή για αυτή. Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες από τον Ιω. Λαγό προς άλλους κατηγορούμενους δεν προκύπτει κάτι. Αντίθετα, στις τηλεφωνικές κλήσεις του Ιω. Λαγού προς τον Γ. Πατέλη φαίνεται η προσπάθεια του πρώτου να λάβει πληροφορίες για το τί έγινε εκείνο το βράδυ. Αν πράγματι ήταν προσχεδιασμένη κι ήταν στοχοποιημένος ο Π. Φύσσας γιατί να διαπράξουν τη δολοφονία το συγκεκριμένο βράδυ που είχε τον ποδοσφαιρικό αγώνα και θα γινόταν αντιληπτό καο όχι κάποιο άλλο βράδυ σε άλλο σημείο;» ανέφερε η εισαγγελέας.

    Μάλιστα, επικαλούμενη στοιχεία της δικογραφίας και μαρτυρικές καταθέσεις, η Αδ. Οικονόμου ανέφερε ότι «η ανθρωποκτονία ήταν τυχαία», αφού η συνάντηση της παρέας του Π. Φύσσα και τριών χρυσαυγιτών στην καφετέρια «Κοράλλι» ήταν «συμπτωματική», ενώ ταυτόχρονα «δεν υπάρχει στοιχείο στοχοποίησης του Παύλου Φύσσα».

    Η εισαγγελική πρόταση που προκάλεσε τη βουβή οργή των συγγενών του Παύλου Φύσσα και κυρίως της μητέρας του, η οποία σχολίασε «πως αθωώνουν τους δολοφόνους του παιδιού της»

    XA 6

    Δεν είχαν δόλο

    Αναφορικά με τα 17 φερόμενα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας που κατηγορουνται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, η εισαγγελέας επισήμανε ότι θα έπρεπε να απαλλαχθούν από την κατηγορία «ελλείψει υποκειμενικού στοιχείου του δόλου και των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα με την κατάργηση της απλής και άμεσης συνέργειας».

    Όπως είπε στην τοποθέτησή της, δεν ποέκυψε η γνώση της τέλεσης της ανθρωποκτονίας και η αποδοχή της απόφασης του Γ. Ρουπακιά. «Δεν προέκυψε αν γνώριζαν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του Γ. Ρουπακιά και παρέμειναν στο σημείο. Ήταν ελάχιστοι ο χρόνος για να γίνει δεκτό ότι μπορούσαν να αντιληφθούν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη. Ολα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Άλλωστε ουτε οι αυτόπτες μάρτυρες κατάλαβαν ότι υπήρχε μαχαίρι, μόνο ότι ο Ρουπακιάς τον αγκάλιασε» υποστήριξε Προσθέτοντας πως «η παρουσία των κατηγορούμενων οφειλόταν στη βούληση τους να συνδράμουν τους Τσαλίκη και Άγγο κατά όλης της παρέας του Φύσσα κατά την παρουσία τους στην καφετέρια».

    Όσο για το Γ. Ρουπακιά, η Αδ. Οικονόμου ανέφερε ότι μόνος του αποφάσισε και εκτέλεσε την ανθρωποκτονία πράγμα που προκύπτει αφού «ήρεμος με κανονικό βηματισμό επέστρεψε στο αμάξι του καπνίζοντας». Όπως είπε, «ήθελε να φονεύσει τον παθόντα όπως προκύπτει από τα χτυπήματα που καταφέρθηκε με μανία. Είχε ήρεμη σκέψη πριν και μετά την υλοποίηση της πράξης και αποδεχόμενος το θανατηφόρο αποτέλεσμα έπληξε με αναδιπλωμένο μαχαίρι τον Παύλο Φύσσα».

     

    xa5

    Ώρα 10:24! Αγορεύει η εισαγγελέας της Eδρας. Ένοχος για ανθρωποκτονία με δόλο. Δεν ήταν σε άμυνα ο Ρουπακιάς προτείνει η εισαγγελέας.

    «Ο Ρουπακιάς αποφάσισε να εκτελέσει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επιπλέον, πρόθεση του κατηγορούμενου ήταν να φονεύσει τον παθόντα.

    Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, του κατάφερε πλήγματα με μανία σε ευπαθή σημεία.

    Σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που του επέτρεπε την ήρεμη σκέψη, αποδεχόμενος τον βάσιμο κίνδυνο θανατηφόρου αποτελέσματος των ενεργειών του, χρησιμοποιώντας το μαχαίρι έπληξε τον Παύλο Φύσσα.

    Οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου ότι ήταν σε άμυνα πρέπει να απορριφθούν ως αβάσιμοι καυώς δεν αποδείχθηκαν στην ακροαματική διαδικασία».

    xa4

    Ώρα 10:24! Τελευταία δικάσιμος του 2019 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της πρότασης από την Εισαγγελέα Α. Οικονόμου

    xa3

    Ώρα 09:30! Ισχυρά αστυνομικά μέτρα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας Οι διαδηλωτές δείχνουν από τωρα τις διαθέσεις τους. Πρώτη λέξη στο πανό διαμαρτυρίας είναι το «τσακίστε τους»

    Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το Εφετείο Αθηνών μέλη της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). Την ίδια ώρα στο χώρο του Εφετείου έχει ξεκινήσει η αγόρευση της εισαγγελέως για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

    ΧΑ1

    ΧΑ2

    Μάλιστα, κατά την τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου η πρόεδρος του κ. Μαρία Λεπενιώτη είχε ανακοινώσει για σήμερα την επόμενη δικάσιμο, πλην όμως, όπως είχε πει, αν η εισαγγελέας ανακοινώσει ότι δεν έχει προετοιμάσει την πρότασή της, τότε θα της δοθεί και επιπλέον χρόνος, όπως προβλέπεται από τη δικονομία.

    Υπενθυμίζεται ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής είχε ξεκινήσει στις 20 Απριλίου του 2015. Ενώπιον του δικαστηρίου έχουν εξετασθεί 147 μάρτυρες κατηγορίας. Το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας στη δίκη κηρύχθηκε στις 07/11/2019. Είχαν προηγηθεί στο δικαστήριο οι απολογίες των κατηγορουμένων πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα, είχαν υποστηρίξει ότι δεν γνώριζαν τίποτα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά και ότι πληροφορήθηκαν για το έγκλημα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Οι σκευωρίες πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν σε αυτό το κράτος που λέγεται Ελλάδα. Φυσικά ένοχος είναι μόνο ο Ρουπακιάς και κανένας άλλος. Όπως στην δολοφονία Τεμπονέρα το 91 ένοχος ήταν μόνο ο Καλαμπόκας ( στέλεχος της ΝΔ ) Μήπως τότε συνελήφθει ολόκληρη η ΚΟ της ΝΔ?? Η κατηγορήθηκε η ΝΔ για εγκληματική οργάνωση μαζί με όλη την ΚΟ?? Στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής ήταν καθαρά μια σκευωρία λόγο οτι έπαιρνε ψήφους απο την ΝΔ. Όπως λοιπόν έγινε στην δολοφονία Τεμπονέρα, ο οποίος Ν Τεμπονέρας ήταν κλάσεις ανώτερος απο τον Φύσσα, έτσι θα γίνει και τώρα. Αν είναι λόγο οτι ένα στέλεχος απο κάποιο κόμμα διαπράττει κάποια παρανομία, να κατηγορείται ολόκληρο κόμμα, τότε θα έπρεπε να έχουν κατηγορηθεί όλα τα κόμματα για εγκληματικές οργανώσεις. Εξάλλου εγκληματική οργάνωση χωρίς οικονομικό όφελος δεν υφίσταται.

    2. Δεν ψηφίζω ΧΑ γνωριζω προσωπικα το ποιον του κόμματος απο 30ετιας αλλα στη συγκεκριμένη δολοφονια η εισαγγελευς είναι σωστη το πραγμα φωναζε 1ον το ιστορικο η προσωπικοτητα και η εν γένει εξωθεν μαρτυρια του φτωχοδιαβολου Ρουπακια 2ον η ανυπαρξια ωφελιμοτητος για την εκλεγμενη (!) πλεον οργανωση ενος τετοιου συμβάντος αντιθετως ηταν εμφανης η προσπαθεια τους να “εκπολιτιστουν” και να αποσοβήσουν νοοτροπιες και πρακτικες προ της εκλογης τους 3ον δεν εχω την ιδια γνωμη για γις επιθέσεις εναντιον Πακιστανων

    3. Μας έχουν ζαλίσει τόσον καιρό μ έναν αριστεροάπλυτο. Τόσο κόσμος έχει δολοφονηθεί από ισλαμοπίθηκους και δεν έχει ακουστεί τπτ.
      Είναι όμως και το άλλο. ΟΚ ο Ρουπακιάς τον σκότωσε το Φύσσα, θα πάει φυλακή για πολλά χρόνια. Τους 2 χρυσαυγίτες που φάγανε στην Ηρακλείου γιατί δε λέει κανείς κουβέντα; Επειδή όλα τα κωλοκάναλα πάνε κόντρα στη ΧΑ και εντελώς φασιστικά την έχουν φιμώσει, θα πει ότι εκείνοι οι δύο δεν έχει σημασία που δολοφονήθηκαν; Αυτοί δεν ήταν άνθρωποι; Δε τους γέννησε μανούλα; Δε τους έκλαψε και δε τους κλαίει ακόμα;

    4. Τροφη για σκέψη : ποιός πολιτικός επισκέφτηκε μεγάλη πρεσβεία λίγο πριν γίνει η δολοφονία του συγχωρεμενου κ γιατί ? Μηπως τότε η Χ.Α. είχε ξεπεράσει το 18%? Κ τώρα Κασιδιάρη ήρθε η ωρα σου να βγεις μπροστά για το καλό της χωρας μας.

    5. Καμια εκπληξη. Το περιμεναμε οτι το συστημα θα βγαλει λαδι το αγαπημενο του παιδι.

    6. Ας την κάψουν την Αθήνα, έτσι κι αλλιώς η επαρχία δουλεύει για να ταΐσει τους τεμπέληδες αναρχοάπλυτους τριών μεγαλουπόλεων. Ας κάψουν λοιπόν την Αθήνα Την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα μπας και ξεβρωμίση η Ελλάδα.

    7. Και τώρα ξύδι γαμώ το σάπιο σας το αίμα.. Αριστερά απόβλητα.. Τώρα αρχίζουν όλα..

    8. αντιμηνυση τωρα απο χρυση αυγη, σε παντα υπευθυνο αρχιζοντας απο το Σαμαρα… τον παναθηναικακια δικαστη τον “γ@μι@”… να τους “μαμηση”, υπαρχει αφθονο επιβαρυντικο υλικο. η χρυση αυγη να τους παρη και τα σωβρακα, εχει υποχρεωση και σε μας που την ψηφισαμε. και οι Λαγος Γερμενης και Ηλιοπουλος της Ελασυν κι αυτοι να μηνυσουν. με τον Πλευρη στη δικηγορια θα τους μαμησουν τωρα αυτοι… μπρος πισω στα τεσσερα, οκτω και δεκαξι. Και επι τη ευκαιρια να τα βρουν εκει στον πατριωτικο χωρο, να μη εχουμε ψωροδιχονιες και “ζιζανια”, οτι εγινε εγινε, ο Λαος το Εθνος θελει ενωση, και να τους μαμησετε. Αφηστε την Φυσσαινα, αυτη εχασε το παιδι της, πιαστε τα μεγαλα τα ψαρια… ολο το συστημα ενοχο, ολοι δεξιοι κι αριστεροι και τα “μεθια μαζικης εξαπατησης”, ολοι τουs εσκουζαν νυχθημερον και μας πριζαν τα κ@υκ@λα για το ποσο “κακη” ειναι η χρυση αυγη. Δυο φορες ψηφισα ΧΑ και μαφησανε επι δυο ετη σχεδον χωρις εκπροσωπηση… να τους παρει και να τους σηκωσει, ξεσκιστε τους!!!

    9. H φυλλαδα των συντακτων θα μοιραζει κολυβα απο αυριο…Οσο για τους Κεερφαδες πεντε πεντε θα τους παιρνουν τους Πακιστανους το βραδυ απ την στεναχωρια τους

    10. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη και ελέγχεται από την εκτελεστική εξουσία, αλλά εάν ο Μιχαλολιάκος είχε αέρα ηγέτη με σοβαρό κόμμα κανένας δικαστικός δε θα τολμούσε να φυλακίσει το κόμμα με εντολή Σαμαρά ή αλλουνού γιατί θα φοβόταν ότι αργότερα αργά ή γρήγορα θα έπεφτε όταν θα έπαιρνε την εξουσία η σοβαρή χρυσή αυγή θα εξαφανιζόταν και αυτός και οι σκευωροί…Για τη δολοφονία δεν υπάρχει στοιχείο που ακόμα και η διεφθαρμένη δικαιοσύνη του Ελλαδιστάν δεν μπορεί να τον καταδικάσει, αλλά για υποκίνηση συμμορίας για ξυλοδαρμούς λαθρομεταναστών θα του ρίξουν καμιά μικρή ποινή φυλάκισης με αναστολή όπως θα κάνουν και σε κάποιους που πράγματι εμπλέκονται

    11. Κατσανε άδικα φυλακή δηλαδη… Να ζητησουν απόζημιωση από τον Σαμαρά και τον αλογομουρη… Και την Ελένη μου την θεούσα..

    12. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ!
      ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ??
      ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!

    13. Η μητέρα του Φυσσα μια ημέρα μετά την δολοφονία δήλωσε στήν Τατιανα Στεφανιδου στην τηλεόραση τηλεφωνικα , μετά από σχετικό ερώτημα τής παρουσιαστριας, ότι : “Είναι αλήθεια ότι κάποιος έβγαλε video της δολοφονίας τού γιου μου, αλλα έκανε τό λάθος νά τό δώσει στήν Αστυνομία”. Τι ακριβώς εννοούσε ;

    14. .θα καψουν την αθηνα? ε και? ετσι κι αλλιως δεν αντεχεται σαν πολη

    15. Και να κάψουν την Αθήνα χάρη θα κάνουν στην Ελλάδα.

      1. Μα δεν θα κάψουν την Αθήνα την κ8ρη του Ουρανού!Την.Αθηναμπούλ του Ισλαμαμπάντ θα κάψουν οπότε σκασίλα μας μεγάλη!!

    16. ΧΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΦΥΣΣΑΙΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ
      1/ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΣΚΑΤΑ…ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΝ…Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ?

      2/ ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΜΕΙΣ ΤΩΝ 3 ΧΡΥΑΣΥΓΙΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΜΑΣΤΟΥΡΙΔΟΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ

      3 . ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ

    17. Κ κλάματα ο ΣΚΑΪ κ όλα τα τουρκοκαναλα σήμερα ΥΓ:Σήμερα ένας ΦΙΛΕΛΕ της κυβέρνησης είπε για ακόμα 100.000 λαθροπιθηκους ότι θα έρθουν το 2020 αθώωση της χ.α όχι στο 7% θα πάει αλλά στο 17% για πλακα

    18. Και κλάαααμα η μάνα Φύσσα που θα χάσει τα μπικικίνια. Σου λέει η άλλη, η σινιέ από τα βόρεια προάστια του Αλέξη, πήρε 900 χιλιάρικα κι η κόρη της 250 χιλιάρικα (ευτυχώς που δεν ζήτησαν κι οι λοιποί συγγενείς) κι εγώ τίποτα;; Τζάμπα το θέατρο, οι κατάρες και τα σάλια που ξεστόμιζε;;

    19. καθε λογικος ανθρωπος γνωριζε και εγραφε τα τελευταια χρονια , οτι δεν υπαρχει ουτε ενα στοιχειο ωστε να καταδικαστει η χα σαν κομμα..μονο εμμονικοι κατα της χα υποστηριζαν το αντιθετο….τωρα λοιπον που η αληθεια θα αποκατασταθει, πως θα τιμωρηθουν αυτοι που προκαλεσαν το μεγαλυτερο πολιτικο σκανδαλο της νεωτερης ιστοριας, με ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΔΙΚΕΣ προφυλακισεις ενεργων βουλευτων? δεν θα πρεπει η χα να κανει μηνυση κατα καθε σκευωρου και κατα οσων την αποκαλουσαν εγκληματικη οργανωση και τους βουλευτες, εγκληματιες? και τα λεφτα της χρηματοδοτησης που ηταν κομμενα επι 5 χρονια, τι θα γινουν? δεν πρεπει να τα παρει πισω? τελος, δεν πρεπει να ντρεπονται οσοι ακομα βριζουν τη χα?αγαπητοι, αυτο το θεμα, ειναι η μεγαλυτερη σκεωρια της νεωτερης ελλαδας κι αν η χα καταφυγει τωρα στα Ευρωπαικα δικαστηρια, θα κλαψει κοσμος…

    20. Φιλελεδες μασονοδεξιοι και μπολσεβικοι αναρχοαριστεροι ειναι το ιδιο μαγαζι και δουλευουνε μαζι!!
      Ξυδακι στα ανθελληνικα σιχαμενα αντιχριστα παρταλια!!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    21. εγω λεω να μαζευτουμε και να ξεβρωμισουμε τα δικαστηρια απο αυτα τα δολοφονικα ανθεληνικα σιχαμενα παρταλια της κεερφα.

    22. μα γιατι στενοχωρειτε κυρια εισαγγελευς τους εχθρους της χα? αυτοι θελουν καταδικη εστω και χωρις κανενα στοιχειο!!! πως θα δικαιολογησουν τωρα τις βρισιες των βουλευτων της χα σαν εγκληματιες ? τζαμπα θα παει τοση σκευωρια?

    23. Την Χρυσή Αυγή την ψήφισε ο λαός σαν αντίδραση στους αναρχοκομμουνιστές και στην εισβολή
      αφροασιατικής κατσαρίδας, τους ψήφισε για να ΔΈΡΝΟΥΝ και αυτό πρέπει να αρχίσουν κάμνουν!

    24. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΟΠΕΡΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ……

    25. Όσοι ξεσήκωναν το κόσμο εναντίων της ΧΑ θα ζητήσουν συγνώμη για την άσκοπη παρακίνηση μίσους στον ελληνικό λαό? Νομίζω πως αντιθέτως το μίσος που διέσπειραν θα τους κυριέψει περισσότερο και θα γίνει μόνιμο ψυχολογικό πρόβλημα με άγνωστες συνέπειες για τη δημόσια ασφάλεια. Είναι αρρωστημένοι εγωιστές για να παραδεχθούν ΗΤΤΑ..

    26. Υπήρχε περίπτωση να ισχύει το αντίθετο; Ακόμα και αν είσαι άσχετος τελείως δεν πάς να δολοφονήσεις κάποιον με εντολή ως επαγγελματίας, χωρίς να κρύψεις το πρόσωπο σου, με μαχαίρι και μέσα σε κόσμο. Δεν χρειάζεται να δείς ταινία με πληρωμένους δολοφόνους, καμία δολοφονία δεν γίνεται χωρίς οργάνωση. Κάνανε μεσανατολικό έναν φόνο εν βρασμώ γιατί σίγουρα εφόσον ο Φύσσας ήταν αναρχικός θα τον προκάλεσε με βρισίδια, το στόμα τους είναι οχετός όσο είναι το μέγεθος της βλακείας τους και της αχρηστίας τους στην κοινωνία.

      1. Αν κρινουμε από τα βρωμοτραγουδα που εγραφε σιγουρα ειχε στομα οχετο

    27. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΔΟΛΟφΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ…ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΤ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕ!

    28. ενας τον σκοτωσε και τον επιασαν οι αλλοι τι φταιγανε? με την λογικη τους επρεπε να καταδικαστει ολος ο συριζα για τους καμενους της μαρφιν και η νδ για τον θανατο του καθηγητη οσο για τους δυο στο ηρακλειο αυτους φαινεται δεν τους εκανε μανα και αδιαφορουν να δικασουν τους δολοφονους

    29. Λογικό, τσαμπουκάς έγινε όπως πάμπολλες φορές μεταξύ χρυσαυγιτων και αριστεριστων, οι αριστεριστες παράτησαν τον φίλο τους πίσω και έτρεξαν να φύγουνε. Όπως λέει και ο λαός μας, στην περίπτωση του Κερατσινίου ισχύει πως η μάνα του φευγατου δεν έκλαψε ποτέ. Αυτοί οι αριστεριστες που το έβαλαν στα πόδια μια χαρά είναι. Κρίμα πάντως για τον φυσσα, μαλ@κια του ρουπακια.

    30. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟ 18%!!!!!!!!!!!, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΄΄ΖΟΥΓΚΛΑ΄΄ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΟΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΡΟΛΛ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ…………..

    31. μήπως κατάλάθος όλη αυτή η περίπτωση ξεκίνησε από το οπαδικό σενάριο για τον ολυμπιακό? αυτό ήταν το κίνητρο, και στην συνέχεια η ΝΔ το γύρισε ότι δήθεν ήταν κομματικό επεισόδιο με την ΧΑ. και φυσικά ο Έλληνας τρώει κουτόχορτο πιστεύοντας αυτό που του προσφέρουν στο πιάτο οι δημοσιοκάφροι, βλέπε μπογδανος σήμερα βολευτείς στην ΝΔ, και πολλοί άλλοι,
      Τα συμπεράσματα δικά σας

      1. βασιλη το σκηνικο ηταν στημενο τα αρπαξε ο αλλος απο το συστημα και τον εφαγε μονο ενας μαλακασ σκοτωνει μπροστα στον κοσμο. εγω αμα θελω να φαω καποιον θα του την στησω καπου ερημικα αυτο ηταν παραμυθι για τα νηπια ξεκινησαν για τον ολυμπιακο και το κατεληξαν μετα το συστημα κομματικο δεν τρωμε κουτοχορτο και η δεσποινα εχει δικιο στα λεγομενα της αλλα τα προβατα ειναι οτι του παπαγαλιζουν τα κατευθυνομενα σαβουροκαναλα

        1. Πολύ σωστός αδερφέ, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άτομα με διαύγεια.

    32. Αναμενόμενη με τι στοιχεία να έκανε αντίθετη πρόταση από την αθώωση και μάλλον ήταν γνωστή στους Κυβερνώντες που έκαναν ντου για καταληψίες,πλάκωσαν και 2,3 στις φάπες να ασχολούνται τα κανάλια ώστε να να μην ανοίξει μύτη.

    33. Η μονη σωστη αποφαση απο Ελληνικο δικαστηριο υπερ των Ελληνων που εχει βγει τα τελευταια χρονια. Ευγε σε ολους τους δημοσιους λειτουργους της ψευτοδικης. Κλαψτε οσο θελετε τωρα ανθελληνες αναρχοκομμουνιστες ανθελληνες ληστοσυμμοριτες ανθελληνες μπολσεβικοι ανθελληνικα σκουπιδια.

    34. Βρε κοπριες αναρχοαπλυτοι διχως αυριο. Α’ι’ σιαπερα

    35. Το καλύτερο νέο που έχω ποτέ ακούσει, αν και αναμενόμενο.
      Θα αρχίσω να πιστευω ότι υπάρχει θεία δίκη και θεός!!!

    36. περιμενατε το κρατος να καταδικασει το παρακρατος;; τους χρησιμοποιησαν τους εκαναν ηρωες θα τους δωσουν και τα 8 μυρια τωρα για την ψυχικη οδυνη και ολο το συστημα ειναι κερδισμενο

    37. Μα φαινόταν από χιλιόμετρα πως θα αθωωνόντουσαν. Δεν έχουν μισό στοιχείο εναντίον της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Το ότι έγιναν τηλεφωνήματα(χωρίς να ξέρουμε το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ) μετά τη δολοφονία Φύσσα είναι αυτονόητο, φυσικό θα ήταν να πάρουν τηλέφωνο να ειδοποιούν ο ένας τον άλλον για μια δολοφονία που έγινε από μέλος της οργάνωσης. Γιατί σε κάποιο άλλο κόμμα θα είχε γίνει κάτι διαφορετικό;

      Όλο αυτό αποδεικνύεται μια σκευωρία του Σαμαρά για να διαλύσει τη Χρυσή Αυγή που του έκοβε ψήφους, μη γελιόμαστε. Είναι σκάνδαλο 1000 φορές μεγαλύτερο της Νοβάρτις, ένας πρωθυπουργός έβαλε λυτούς και δεμένους να χώσουν φυλακή το αντίπαλο κόμμα του “δικού του” πολιτικού χώρου για να μη χάσει τα ψηφαλάκια….

    38. Εσείς που γράφετε αυτά στο πανό είστε γνώριμες φάτσες από δω και πέρα. Θα περάσετε καλά

    39. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΦΙΟΓΚΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ..ΕΞΕΛΙΞΗ….
      ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ….

    40. αυτοι οι λακαμαδες του κερφαα ειναι πρακτορες – δολοφονοι, μαζεψτε τους βρωμιαριδες επιτελους

    41. Αυτοί που φωνάζουν “ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ” τους αρέσει η ασυδοσία-εγκληματικότηα-ανηθικότητα-λαθρομετανάστευση-βιασμοί-να καίνε τις περιουσίες των Ελλήνων φορολογούμενων κλπ της λεγόμενης δημοκρατίας που έχουμε σήμερα.ΤΟ “ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ” δίχως να δικάζονται…..Ολα τα παράσιτα,και ολα τα περιθοριοποιημένα ατομα(ναρκομανείς) γύφτοι , οι αναρχοκουμουνιστές και οι ταραξίες των Εξαρχείων αυτοί όλοι φωνάζουν….ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ- ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΚΛΠ…..ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΑ-ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΛΕΞΗ”ΝΑΖΙ”ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ Η ΚΟΤΑ …….ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΤΕ….

      1. Θυμασαι η καραλεσβια κανελλα τι ειχε πει δυο μερες πριν σκοτωσουν τα αθωα παιδια της ΧΑ; τσακιστε τους ναζι,αυτη η παλιοβρωμα είναι μεσα στο κολπο.

    Comments are closed.