ΏΡΑ 07:14! ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ – ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko2

    Ύπνος βαθύς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του κ. Αποσατολάκη.

    Όπως θα δείτε στην φωτό και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ερντογάν έστειλε το πλωτό γεωτρύπανο Deepsea Metro 1 σχεδόν στις παρυφές του Σαρωνικού χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι.

    Όπως θα δείτε, πριν λίγες ώρες πέρασε ανοικτά από τα Κύθηρα και το πήραν χαμπάρι… πολίτες που το φωτογράφισαν και όχι οι ένοπλες δυνάμεις.

    Ο Σουλτάνος βλέπει ότι οι λεονταρισμοί του δεν περνούν στην Κυπριακή ΑΟΖ και επιλέγει να εφαρμόσει την προκλητικότητά του στον νέο του φίλο τον Τσίπρα. Άλλωστε, πρέπει να αντιμετωπίσει και την αντιπολίτευση στην Άγκυρα που τον κατηγορεί για απομόνωση της χώρας και για τις αποτυχημένες γεωτρήσεις. Δεν θα παραξενευτούμε αν αρχίσει να τρυπάει το Αιγαίο δίπλα από την Πελοπόννησο!

    Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία από το militaire.gr και το adelinfm.blogspot.com:

    geotrp

    Πηγή: Militaire.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΕΔΩ ΠΗΡΑΝΕ ΕΔΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΔΩ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ…….ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΚΤΟΣ

    2. Από την στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα,όλα μπορούν να συμβούν!!!!

    3. Και εκει που ολοι θα περιμενουν εκλογες να και το επεισοδιο. Σιγα σιγα το πανε.

    4. Αν κάποιο πρωινό σας ξυπνήσει ο ιμάμης, να ξέρετε ότι σκίσαμε πάλι στη διπλωματία καθώς και ότισυμβάλλαμε στην ειρήνη και στη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

    5. Τραγουδούσαν σε παραλλαγή «Στα Κυθηρα ποτέ δεν θα μας βρούνε»

    6. Του πηρανε τα μετρα …μην ανησυχειτε για μια πλεουμενη παπια

    7. Ε, εντάξει, πως κάνετε ετςι καλε;;; Δεν έφθασαν και μέχρι την Ακρόπολη…ακομα.
      Σε λιγο θα τους δουμε και πάνω απο τα κεφάλια μας μεσα στις κρεβατοκάμαρες μας. Με αυτους που επιτρέπουμε να μας κυβερνούν, τιποτα δεν με εξέπλητε.

    8. Ε βέβαια ανενόχλητοι οι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο. Πού ξέρουμε τι συμφώνησε ο προδότης με το φιλαράκι του το σουλτάνο όταν πήγε στην τουρκιά;

    Comments are closed.