“ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ”. ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ” ΤΟΥ SKYPE. ΠΑΓΩΣΕ ΤΑΧΑ Η “BAΛΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ” ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ. «ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ». Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    IOS SKAI 1

    Την μακάβρια «σκυτάλη» στον αγώνα για τις πλέον πληττόμενες χώρες από την πανδημία του νέου κορωνοϊού παίρνουν τις τελευταίες ώρες οι ΗΠΑ, όπου οι νεκροί είναι πλέον πάνω από χίλιοι με τα κρούσματα να φθάνουν τα 68.572, σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

    Το ερώτημα είναι γιατί “καλωδιώνονται” και τι εξυπηρετούν, γιατροί μετανάστες που με ύφος χιλίων καρδιναλίων, σπέρνουν τον τρόμο στην ελληνική κοινή γνώμη. Τι επιδιώκουν; 

    Στη Νέα Υόρκη εντοπίζονται περισσότερα από 30.000 από τα συνολικά πάνω από 65.000 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ ήδη 285 νεοϋορκέζοι πολίτες έχουν πεθάνει από τον ιό. Η πολιτεία έχει κάνει έκκληση για δεκάδες χιλιάδες περισσότερους αναπνευστήρες, νοσοκομειακά κρεβάτια και ΜΕΘ προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες.

    Στην πόλη αυτή, όπου έχουν διαγνωστεί τα περισσότερα κρούσματα του ιού, τουλάχιστον 13 ασθενείς πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες μόνο σε ένα νοσοκομείο, και συγκεκριμένα στο Elmhurst, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου του.

    Κάτω των 45 ετών οι μισοί ασθενείς
    Σκιαγραφώντας τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 στη Νέα Υόρκη, η έρευνα την οποία επικαλέστηκε ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντριου Κουόμο έδειξε ότι οι ασθενείς είναι κυρίως ηλικίας 18 έως 49 ετών.

    Κορωνοϊός: Εφιάλτης στη Νέα Υόρκη from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Εμενα ρε παιδια μου κανει εντυπωση ενα πραγμα.Καθε μερα Ελληνες γιατροι μεσω skype μια απο Ιταλια μια απο Γερμανια μια απο Ζιμπαμπουε μια απο Αργεντινη σε λιγο θα βγει κανενας και απο το φεγγαρι. Μιλαμε και δεν υπερβαλω αυτο το εικοσαημερο πρεπει να χουν βγει καμια 500 αρια απο δαυτους σε ολα τα καναλια. Πιστευω οτι κατι μου βρωμαει

    2. Το ερώτημα είναι γιατί “καλωδιώνονται” και τι εξυπηρετούν, γιατροί μετανάστες που με ύφος χιλίων καρδιναλίων, σπέρνουν τον τρόμο στην ελληνική κοινή γνώμη.
      ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ – ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
      Τι επιδιώκουν;
      ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
      ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ. ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    3. Προχθές που πέθανε ο Γερμανός καθηγητής στην Κρήτη, τον βάλανε λέει σε σιδερένιο φέρετρο, το σφράγισαν και δεν αφήσαν κανέναν να έρθει σε επαφή. Επίσης οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών φορούσαν ειδικές στολές αυτοπροστασίας. Βλέπουμε στην γειτονική μας Ιταλία, όχι μόνο δεν είναι σιδερένια τα φέρετρα, όχι μόνο δεν είναι σφραγισμένα, αλλά είναι απ ότι είδαμε απλά κοινά ξύλινα φέρετρα, μη σφραγισμένα και έρχονται σε επαφή μ αυτά φαντάροι, παπάδες και ένα σωρό άλλοι. Επίσης μας δείξαν χθες αραδιασμένα εντός εκκλησίας στην Ιταλία πάνω από 100 φέρετρα υποτίθεται με νεκρούς επειδή δεν είχαν που να τους πάνε και έναν παπά να μας κάνει ξενάγηση πάνω απο τα φέρετρα…. Αυτοί δεν μυρίζουν? Ποιος δουλεύει ποιόν?

      1. Για αυτοί στην Ιταλία ψοφουν όλοι , γκασμα ε γκασμα

    4. Λίγο γκαντέμης ο Μητσοτάκης.

      Ο Σόιμπλε λιτότητα ήθελε τώρα όλοι κλείστηκαν στα σπίτια τους και δεν αγοράζουν τίποτε.

      Πρόσεχε τι εύχεσαι…

    5. σε κανένα μήνα μπορεί να λεω και πολύ θα τον έχουμε βαρεθεί

    6. Πάντως, δείτε το καί αλλιώς. Πρό ετών, όταν ορισμένοι έγραφαν καί διεκήρυσσαν την ανάγκην ιδρύσεως αποτεφρωτηρίων, κάποιοι φανατικοί θρησκόληπτοι, διαφωνούσαν καί εναντιώνονταν. Τώρα, εξ ανάγκης, θα ιδρυθούν αποτεφρωτήρια παντού εν Ελλάδι.-

    7. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΓΚΩΜΕΝΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.
      ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ….ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ), ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
      ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    8. Καλο το παραμυθι σας και εχει και δρακο και εχει και κουλης-ι , που μας φερνει καθημερινα τις ορδες των βαρβαρων εξ ανατολων για να χτυπησει τον νατιβισμο οπως υποσχεθηκε στην χωρα του Βασιλια,βασιλεων η κοινως King’s Landing.

    9. ρε σεις 8000 νεκροι στην Ιταλια..αφηστε στην συνωμοσιολογια και προστατεψετε τον εαυτον σας και τους δικους σας..εδω θελουμε να βγουμε να ψωνησουμε και δεν βρισκουμε μασκα και τα απαραιτητα μετρα προστασιας..για αυτα να φωναζετε και να παιρνετε τηλεφωνα στο γραφειο του πρωθυπουργου και σε ολα τα υπουργεια, στα καναλια μεχρι να βαρεθουν το βρησιμο…βασικο ειναι να μην κολλησετε γιατι δεν σας λενε Παπαχελα και Πρετεντερη και υπαρχει μια πιθανοτητα να πατε σαν το σκυλι στο αμπελι

      1. 90 απο απλη γροιπη οι νεκροι στιν Ελλαδα 20 και κατι οι νεκροι απο τον Κορονοιο για την Ελλαδα μιλαμε παντα……..20 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ…………..

        1. Πέστα Τάκη απλά μαθηματικά πρώτης δημοτικού είναι, η τηλεόραση τους έχει κάψει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα και δεν μπορούν , ούτε αυτό να σκεφτούν

    10. Πριν λίγες ώρες πέθανε απο τον κορωνοιό μια συμπεθέρα του αδελφού μου σε νοσοκομείο εδώ στη Νέα Υόρκη. Πρίν δυό βδομάδες ήταν μια χαρά η Γυναίκα, όταν πεθάνουν και οι δικοί σας ανθρώποι τότε θα είναι αργά να καταλάβετε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

      1. Θα μπορούσαμε να πληροφορηθούμε, πόσο ετών , ήταν το συγγενικό σας πρόσωπο και εάν είχε κάποια ασθένεια χρονίζουσα;

      2. Και που ξερεις εσυ αμα παιθανε απο γρυπη και το περασαναι ΚΟΡΟΝΟΙΟ??

    11. ΔΩΣΤΕ ΔΩΣΤΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΧΟ

    12. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ? ΔΕΥΤΕΡΟΝ…ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ “ΒΑΡΑΕΙ” ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ “ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ??? ΤΡΙΤΟΝ…ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ “ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ” ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΦΟΥ “ΒΑΡΑΕΙ” Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΣ?? ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙ’ΟΛΑΣ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ “ΧΙΛΙΑΔΩΝ” ΝΕΚΡΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ???

      1. νομιζω τα εκατονταδες φερετρα που βλεπουμε στην Ιταλια σε καμιονια του στρατου και στις εκκλησιες ειναι γεματα πορτοκαλια και πανε για εξαγωγη στην Γερμανια

      2. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΟΥΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΟΣ – ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΟΙ, Ο ΟΜΠΑΜΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΛΠ.
        ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΙ, ΝΟΘΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΩΝ.
        ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.
        ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ: ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΑΡΩΝ ΜΑΣ, ΡΟΥΦΑΝΕ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

        1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΕ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ……………….

      3. γιατι ρε καραγκιοζη ο ιος αυτος ειναι νεος και κανεις δεν ξερει την βιολογια του ακομα

    Comments are closed.