ΈΚΤΑΚΤΟ! ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ! ΥΠΟΥΡΓΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    tora

    Από αρχές Σεπτεμβρίου ο αποκαλούμενος Φαρούκ έψαχνε τρόπο να περάσει στη Σύμη μαζι με συμπολεμιστές του. Ο ηττημένος τζιχαντιστής του FSA Φαρούκ, επιχειρούσε να βαπτιστεί πρόσφυγας κατατρεγμένος.

    φ1

    φ2

    φ3

    φ4

    Στις 2 Σεπτεμβρίου ο τζιχαντιστής θα καταφέρει να φτάσει στην Ελλάδα

    Φ5

    Η είδηση εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο των κοινωνικών δικτύων.

    xrusoxoidis-antzela-dimitriou

    Κύριε υπουργέ της προστασίας του Πολίτη βγείτε και ξεκαθαρίστε.
    Ο αποκαλούμενος Φαρουκ, έχει βρει καταφύγιο στην Ελλάδα;
    Έχει έρθει ως πρόσφυγας;
    Επιτελούς βγείτε μπροστά και πείτε στον Ελληνικό λαό την αλήθεια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Να’ταν ο μονος βρωμομουσλιμας μαχητης, να πω οτι αξιζε η ειδηση.
      Αλλα να ειναι χιλιαδες εδω μεσα και να κανετε ειδηση τον Φαρουκ, με ξεπερναει

    2. Σουρωτηρι το Ελαδισταν γεματο να κατι τρυπες σε εβρο,νησια και ο Τσιπροκουλης κοροιδευει τα μουσχαρια μοιραζωντας απλετο Νεο Σανο οικολογικο βεβαιως,βεβαιως.

    3. Αν πιστεύει κανείς ότι ο τύπος είναι ο μόνος τζιχαντιστής εν Ελλάδι, είναι τραγικά γελασμένος.
      Περιμένετε δε απ΄τον άθεο Χρυσοχοΐδη να κάνει κάτι Εθνικά και Θρησκευτικά σωστό ?
      Πλάκα μου κάνετε ?????
      Το παιχνίδι είναι κανονισμένο από καιρό και οι κύριοι υλοποιούν ασύστολα.
      Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει χαθεί δια παντός.
      Το ξέρουμε κατά βάθος όλοι μέσα μας, αλλά εθελοτυφλούμε…
      Το κακό που έχουμε να πάθουμε απ΄ το ρέμπελο που μας μάζεψαν εδώ, είναι ανείπωτο. Οι σφαγές, οι βιασμοί και κάθε είδους βασανιστήριο θα είναι καθημερινά φαινόμενα θυμίζοντας Χίο και Ψαρά. Άλλωστε ομόθρησκοί τους τα έκαναν και τότε.
      . Το κακό είναι ότι τώρα είμαστε Εθνικά διχασμένοι λόγω κομμάτων & ξενόφερτης ιντερνετικής νεοεποχήτικης κουλτούρας, Θρησκευτικά από χλιαροί ώς παγωμένοι (οπότε με ένα βασικό συνδετικό κρίκο σπασμένο), με μίσος & απαξίωση προς κάθε μορφής εξουσία και απόλυτη αδιαφορία για τους γύρω μας, με ένα τεράστιο εγωισμό έκαστος.
      Οι πιθανές προβολές στο μέλλον είναι 2.
      . α). Απλά θα χαθούμε από την Ιστορία, γενόμενοι ένας γραφικός λαός σκορπισμένος σε όλο τον πλατήτη, πουλώντας τρέλα, Σωκράτη, Πλάτωνα, Όμηρο (ίσως και όχι, γιατί τον διεκδικεί ο σουλτάνος), Αριστοτέλη, (Αλέξανδρο όχι, τον δώσαμε αλλού), Λεωνίδα (νά ‘ναι καλά το Χόλυγουντ και οι 300) ίσως λίγο ’21, κάτι ψιλά από ’40 (ποιός θα θυμάται άλλωστε τον Τσώρτσιλ και το ότι οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες), συρτάκι (Τσάμικο όχι, το θέλουν άλλοι) και πιτόγυρα με μπόλικο τζατζίκι στους ξένους. Σε 3 γενιές δεν θα μιλά κανείς Ελληνικά πλην μερικών ξένων λογίων.
      . β). Θα επιβιώσουμε, κόβωντας όμως τις μαλακίες μαχαίρι. Να αρχίσουμε άμεσα να νοιαζόμαστε για τους γύρω μας. Να μάθουμε πως λένε τον γείτονά μας και να ανταλλάξουμε τηλέφωνα για αλληλοϋποστήριξη. Να οργανωθούμε με ομάδες περιφρούρησης γειτονιάς. Να κάνουμε την ΠΡΟΣΕΥΧΗ μας καθημερινά όπως οι παλιοί και να λέμε ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ακόμα και όταν μας κάθεται στραβή. Καντήλι ακοίμητο αναμένο σε κάθε σπίτι μπροστά στην Παναγιά. Να προμηθευτούμε όσο προλαβαίνουμε με τρόφιμα μακράς διάρκειας και να εφαρμόζουμε τον κανόνα πρώτο μέσα – πρώτο έξω. Αυτό θα σημαίνει ότι θα επενδύσουμε 1 φορά και θα τρώμε τα παλιότερα αντικαθιστώντας τα με νεώτερα. Να βρούμε συνταγές που θέλουν λίγο νερό και ενδεχομένως (θα έχει νερό, θα έχει ρεύμα? ) καθόλου ψήσιμο. Πχ τα μακαρόνια φουσκώνουν αν μείνουν σε νερό για ώρες όπως και τα όσπρια. Αν μαγειρεύουμε και μυρίσει φαγητό, θα έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες. Να πάρετε να διαβάσετε οδηγούς επιβίωσης και να ενημερωθείτε για αστικό πόλεμο. Θωρακίστε τα σπίτια σας από εισβολείς. Προφανώς θα χρειασθούν και άλλα πράγματα πχ φάρμακα, χαρτί υγείας, σερβιέτες, απολυμαντικά μαντιλάκια, φίλτρα νερού κλπ. Μεγάλα παιδιά είστε βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Πάρτε μαθήματα αυτοάμυνας. Για όπλα δεν λέω, απαγορεύονται και αν σας καρφώσει ο πωλητής ή κάποιος καλοθελητής, θα πάτε μέσα και η οικογένειά σας θα μείνει μόνη και αβοήθητη. Δεν χρειάζεται ανησυχία γι αυτό, άλλωστε ο πρώτος που θα μπεί στο σπίτι σας, θα σας φέρει δωρεάν όπλο και σφαίρες, φτάνει να είστε σε θέση να τον εξουδετερώσετε καί να του το πάρετε. Ο επόμενος θα φέρει το 2ο, το 3ο μέχρι να αποκτήσουν όλοι οι ενήλικες της οικογένειας και οι γείτονες από ένα. Για τα πτώματα μην ανησυχείτε, όταν θα ξεσπάσει το κακό, το μόνο που δεν θα νοιάζει κανένα, είναι τα πτώματα στον δρόμο. Φροντίστε απλά να μην είναι το δικό σας και της οικογένειάς σας. Κάποια στιγμή ο Στρατός θα επαναφέρει την τάξη στα αστικά κέντρα. Το θέμα είναι να αντέξουμε μέχρι να έρθει ο Στρατός μας κοντά μας.
      . Και λέγοντας Στρατός, για να υπάρχει, πρέπει όταν γίνει η επιστράτευση να μην λείψει κανείς και να πιέσουμε όσα παιδιά μας φοβηθούν, να πάνε. Σε πόλεμο βάσει προφητειών δεν θα μπλέξουν, θα είναι σε ελεγχόμενο περιβάλλον, θα έχουν νερό, φαγητό, και μέρος να κοιμηθούν ζεστά, άρα καλύτερα από εμάς που θα μείνουμε πίσω λόγω ηλικίας, να υπερασπίζουμε γέρους, γυναίκες, εγγόνια αλλά και την γυναίκα και τα παιδιά του γείτονα που θα είναι σε υπηρεσία.
      . Τελειώσανε τα ψέματα. Η σκύβουμε το κεφάλι, βάζουμε πλάτη και τα βγάζουμε πέρα σαν Έθνος όπως γράφω παραπάνω ή κρυβώμαστε σαν την στρουθοκάμηλο και θα μας φάνε έναν, έναν.
      Διαλέχτε και πάρτε.

    4. Ποιος θα βγει να μιλήσει; Ο Χρυσοχοίδης ή κάποιος άλλος από τους προδότες του Ανθελληνικού Τόξου;

    5. ΓΙΑΤΙ ΑΠΩΡΕΙΤΕ….ΟΣΟΙ ΕΨΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ. ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΧΑΛΑΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΟΙΡΙΝΟ. Η ΚΟΥΛΤΟΎΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΦΩΜΙΩΣΗ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ. Η ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ. ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΆ.

    Comments are closed.