ΈΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. ΈΓΙΝΕ…

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς τίτλο

    Έγινε της πουτ@νας στο σούπερ μάρκετ. Μπήκε μέσα με μπουφάν της 21ης Απριλίου. Πίσω του στην ουρά ήταν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.

    Μέσα έγινε…

    21aprilioy

    Η συνέχεια αύριο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    Δεν είναι όμως πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

    Έκπληκτοι οι οδηγοί είδαν πριν λίγους μήνες στον Κηφισό μια νταλίκα που είχε καλύψει όλο το πίσω μέρος της με το σύμβολο του φοίνικα με τον στρατιώτη, γράφοντας «Ελλάς. 21η Απριλίου 1967».

    ellinas-fortigatzis-vgike-stin-athina-me-ena-terastio-21i-aprilioy-zografismeno-sto-piso-meros

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Ζήτω. Μπράβο παιδαράδες. Με το καλό και σε σοβαρή εκπροσώπηση.

    2. Η γενια του Πολυτεχνείου μας έβαλε στα μνημονια. Η γενια του πολυτεχνείου έβαλε και άλλες αμερικανικές βάσεις η γενιά του πολυτεχνείου που φώναζε έξω οι βάσεις του θανάτου. Που είναι η Δαμανάκη τώρα? Φυσικά στις Βρυξέλλες και τα τσεπωνει. Εγλυψε εκεί που έφτυνε. Τέτοια είναι η γενιά του πολυτεχνείου εξουσιολαγνοι φιλοχρηματοι προδοτες. Ερχομαστε…..

    3. Οι ψευτοκομμουνιστες μονο με πουστρες αραπηδες και λαθρογυφτους συγκινουνται.,.,.,

      ειναι τα πρωτυπα μια ενθελληνικης ομαδας ηλιθιων .,.,.

      Πατακος και Παπαδοπουλος ειναι λιγοι σημερα .,.,.,για αυτο που χρειαζεται η ΕΛΛΑΔΑ για να ξεβρωμισει

    4. Όταν ο άλλος φοράει μπλούζα του τσεκεβαρα η του Στάλιν που είσαι συριζαιιε ανθέλληνα και κάθε συριζαιιε πούστη να το παίξεις μάγκας. Ρε άντε γαμηθείτε ρε μουνιά
      Ότι θέλει θα φοράει ο καθένας γιατί είναι δικαίωμα του
      Άντε το πούλο γαμώ το κωλοσυριζα σας που ισιπεδωσατε και προδοσατε ολόκληρη την Ελλάδα παλιό καθίκια του κερατά

    5. ΩΡΑΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ!!!
      Η συριζαιος θελει να βλεπει τραβελια και Gay με στριγκ κ ζαρτιερες . Αυτα ειναι νορμαλ για αυτον και τα συναφια του.

    6. “Η μόνη ελπίδα για τον Ελληνισμό” !!..!!..!!
      –που θα καθαρίση την Ελλαδα !!
      –που θα βάλει ολα τα προδοταριά και τα λαμόγια στη θέση τους !!
      –που θα δημιουργήσει Δικαιοσύνη !!
      –που θα δημιουργήσει Αστυνομία !!
      .
      ————ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967——— !!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!

    7. ΑΥΤΗ Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΟΥΓΚΑΝΟΣΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ Ε; ΣΙΓΟΥΡΑ…

      1. Και ξέρεις πως αρχίζει η επανάσταση στο Ελλαδιστάν; γαμώντας μανάβηδες και άλλα ανθελληνικά κου μούνια.

    8. Ήταν λάιτ η χούντα του Παπαδόπουλου δεν θέριζε όπως άλλοι.Εδώ αντί να τους βάλει φυλακή τους άφηνε να πάνε για διακοπές και ζωάρα στο Παρίσι!!!Και μετά σου λένε έκαναν (δήθεν) αντίσταση στην χούντα απο το Παρίσι για γέλια δηλαδή.

    9. ΟΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ !!!!!!!!!!!!
      Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ . ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ 2 0 2 0 .

      1. ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΟΙΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ…ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΦΡΑΝΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ………ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΕΝΑΝ ΦΡΑΝΚΟ ΛΟΙΠΟΝ……….ΝΑ ΣΦΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ…….

          1. Μπατριώτης λέμε τί δεν καταλαβαίνεις αχαχα

      2. ΠΕΣ ΜΟΥΛΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

        1. KΑΛΩς ΤΗΝ ΠΙΠ-ΟΥΛΑ ΤΗΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟΧΟΡΕΥΤΡΙΑ,στο τσαντηρι σου ταχεως τρολοσκουληκα.

    10. SUPER TO ΜΠΟΥΦΑΝ!!!!!!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ..ΕΓΡΑΨΕΣ
      ΛΕΠΡΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΡΑΓΙΑΔΑΚΟΣ ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΠΕΟΓΛΥΦΤΗΣ
      XAXAXAXAXAXAXAXAXA

    11. Επιτελους και κατι ωραιο κατι που μας γεμιζει χαρα ασφαλως στους γκεουλες οχι μονο δενθα αρεσε αλλαθα τους κοπικε το αιμα μακαρι ναγινει μοδα αυτο το ντυσιμο

    12. Συμφωνούμε… Καντην εσύ.. Και εμείς μαζί σου… Και μην την λες χούντα… Δεν είμαστε Ισπανοί…

    13. Κι’ εγώ θέλω μία χούντα, αλλά όποιος από εσάς δεν θα συμφωνεί μαζί μου για το οτιδήποτε, θα τον βάζω φυλακή. Μην με ρωτήσετε το γιατί. Χούντα θα έχουμε, έτσι γουστάρω και το κάνω. Μην με πείτε φασίστα. Μην αρχίσετε τις εκπτώσεις… τώρα, δεν το εννοούσαμε και τέτοια.., χούντα, κανονική χούντα, θα αποφασίζουμε μία ομάδα ανθρώπων και όλοι εσείς θα υπακούτε, αλλιώς στην φυλακή. Συμφωνείτε;

      1. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ Η 21 ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΤΕ ΖΟΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΟΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΜΗΔΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΛΙΘΙΕ ΜΗΔΕΝ ΜΗΝ ΠΟΙΑΣΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΑΙ ΕΔΩ ………ΤΑ ΠΑΝΤΑ….ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ……ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΧΩΡΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ………..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ???

      2. Οχι.Εμεις θελουμε δημοκρατια!Δημοκρατια με προληπτικες προσαγωγες,δημοκρατια που να αποφασιζει να σε χωσει σε μνημονια χωρις να σε ρωταει,δημοκρατια που σου ξεπουλαει τα εδαφη της πατριδας σου χωρις ουτε να σε ρωταει ουτε να σε λαμβανει υποψη της,δημοκρατια που στελνει την “αστυνομια προστασιας του πολιτευματος” στον Χιο γιατι εγραψε κατι εναντιον τους..Δημοκρατια φιλε.Αφηστε ρε πια την καραμελα οτι η χουντα εκανε οτι ηθελε και εχωνε μεσα οποιον ηθελε.Ρωτα και τους Ρουμανους,τους Βουλγαρους τους Αλβανους κλπ,που θα παρακαλουσαν να ειχαν χουντα σαν του Παπαδοπουλου απο το “σοσιαλιστικο παραδεισο” που τους εκατσε στο σβερκο για 45 χρονια.

    14. Ναι ναι ευτηχως που είχαμε χουνταρες και εφτιαξαν δρομους για να κανουμε κοντρες εμεις!!

      1. Σωστός ο παίκτης, με ένα δυνατό gti τους κλάνουμε τους χουνταίους.

    15. Mπραβο ρε Ελληνα!!! Ετσι παντα δυνατα και Ελληνικα και μη ακους τους ψευτονεοελληνες ραγιαδες που σε βριζουν…. Ανθελληνες ειναι απλα.

    16. Ωραίος. Και ο συριζαίος τον έβγαλε φωτό; Γιατί; Για να τον επικηρύξουν στο Indymedia; Όταν τα κομμούνια φοράνε το απαγορευμένο πανευρωπαικώς (πλην Ελλάδος) σφυροδρέπανο ή τον Τσε Παπάρα είναι καλύτερα;

      1. Τσε παπάρας…. σωωωωωωστόόόός

    17. Ο συριζαιος πρεπει να πηρε ψυχοφαρμακα μολις αντικρυσε το μπουφαν.θα του περασει ομως.η αριστερα θα κυβερναει καθε 100 χρονια για μια 5ετια.και θα συζητιεται για 200 χρονια.υπαναπτυκτοι ανθρωποι!!!!!

    18. Ωραιος ο Κυρ-Γιαννης με το μπουφανακι του !

    19. Λοιπόν θέλω και γω μάγκες! Που τα πουλάνε??! 😜Ωραίος ο λεβέντης εγώ έχω μπρελόκ τον αθάνατο Γεώργιο Παπαδόπουλο, καί καμαρωνω και δεν δέχομαι κουβέντα και κάνω και μάθημα ιστορίας, στους προπαγανδησμενους

      1. Και εγώ έχω μπρελόκ την Ντούβλη. Καλύτερη είναι από το βλήμα τον Παπαδόπουλο.

        1. Ασχολήσου με κανα καροτο καλυτερα μπουφε

    20. Η νταλίκα.όμως κυκλοφορεί χρόνια έτσι στις Εθνικές μας οδούς ..την έχω δεί και εγώ πάντα καθαρή και φροντισμένη! Μπράβο στον ..νοικοκύρη!!!

      1. Καβαλιώτης Μακεδόνας Άννα!Σπουδαίος και οργώνει την Ευρώπη με την νταλίκα του!Ο Θεός να τον έχει καλά!!!

        1. Καβάλα στο άλογο για τον γκρεμό με την νταλίκα θα πάει…

    21. γουσταρουμε να φοραμε οτι θελουμε ο βρωμοσυριζαιος τι ηθελε αρκετα δεν κανανε σε αυτην την χωρα μηπως ζηλεψε γιατι δεν εχει και αυτος? σπηλιτο ο μακαριτης ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ εκατσε μεχρι την στιγμη που ηθελε να εκμεταλευτει τον ορυκτο μας πλουτο σε ΔΡΑΧΜΕΣ αλλα τα αμερικανακια εκει τον ξηλωσαν και δημιουργησαν την θεατρικη πατασταση του πολυτεχνειου το μονο του λαθος ηταν που δεν εξοντωσε τα δημοκρατικα αποβλητα που μετα πηραν τις καρεκλες και το αποτελεσμα το βλεπουμε σημερα την καταντια και το ξεπουλημα πηγε ρευμα στα χωρια εκανε δρομους ( μομα ) κλπ σημερα αυτοι μονο για τους λαθροεισβολεις νοιαζονται και τιποτα αλλο αλλα δεν παιρνουν τους κακομοιρους με το IPHONE στο χερι και εχουν θρασος και αυτοι και ντοποιοι αλληλεγγυοι και διαμαρτυρονται . σε κλαπε ολους μαζι και στα ανοιχτα στην θαλασσα και αστο να πηγαινει.

    22. τελικα μακαρι να ειχαμε τη δικτατορια παρα αυτα τα χαμενα κορμια που μας κυβερνουν και εχουν κανει την ελλαδα μπουρδελο.

      1. ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΖΟΥΣΑΜΕ ΑΝΑ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ………………ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΗΣΙΑ ΣΤΑΙΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΟΙΣΘΟ….ΛΑΘΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ…ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΕΝΕΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ………….

        1. ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ, ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΟΥΛΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ.

    23. Ο συριζαιος γιατι στενοχωρεθηκε,δεν ξερει ότι ο μπαμπας τσιπρας εκανε χρυσες δουλειες επι χουντας και ηταν κολλητος του Πατακου;

    24. Ήταν χριστιανουλης ο μακαρίτης καί τό τράβηξε πολύ.. Είναι πολλά τα 7 χρόνια..
      Μπορεί οι προθέσεις του νά ήσαν αγαθές πλην όμως…
      Μας φόρτωσε όλα τά καθηκια στην πλάτη!!!
      Ο Θεός νά αναπαύσει την ψυχή του.

    25. Λ Ε Β Ε Ν Τ Α Ρ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    26. Υπάρχουν και Ελληνες πατριώτες και εγω θα κάνω τέτοιο Μπουφαν

      1. Ναι το σχεδίασε η εθνική μας σχεδιάστρια η Μαρέβα.

    Comments are closed.