ΆΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ MAKELEIO.GR, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ.

    Κοινοποίηση:
    koulis

    Φίλε αναγνώστη του MAKELEIO.GR τρέχεις και εσύ κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ «σαν τον τρελό» και στο τέλος του μήνα δεν σου μένει φράγκο.
    Έχεις άνεργα παιδιά και τα βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραζώνουν;
    Κατάφερες και επέζησες τα πρώτα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης χωρίς να πάρεις ουτε ένα ευρώ βοήθεια από αυτό το ρημάδι κράτος μας;
    Eεε τότε ήρθε η ώρα να το δεις και αυτό.

    Η φωτογραφία είναι από την Λέσβο
    Οι λαθρομεταναστες εκεί περιμένουν στις ουρές για να κάνουν την ανάληψη των ευρώ τους.
    Δεν τα έχουν δουλέψει, αλλά τους τα δίνει ο ΟΗΕ, με τις εισφορές που πληρώνεις και εσύ ο Έλληνα φορολογούμενε.
    Όσο κάθε μήνα τα ευρώ θα ρέουν δεν θα αδειάσουν ποτέ τα νησιά του Αιγαίου μας από τους λαθρομεταναστες

    λεβος λαθρο atm

    H ίδια εικόνα και στην Σάμο

    Το βίντεο είχε αποκαλύψει πρώτο το makeleio.gr
    Από πίσω του αλλοδαποί προβαίνουν επίσης σε αναλήψεις
    Λαθρομετανάστης Πακιστανός, μας εξηγεί γιατί χαίρεται ιδιαίτερα που βρίσκεται στην Σάμο.


    Συνολικά, τον Νοέμβριο του 2019,  63.853 άτομα έλαβαν χρηματικό βοήθημα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR). Συνολικά ήταν 30.762 οικογένειες, ενώ το σύνολο των ατόμων αυτών αποτελείται από 23% γυναίκες, 38% άνδρες και 39% παιδιά.
    Να σημειωθεί ότι οι οικονομικοί μετανάστες δεν δικαιούνται οικονομικά βοηθήματα, καθώς δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του πρόσφυγα, ο οποίος δικαιούται προστασία και περίθαλψη σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

    Η όλη χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο υλοποιεί σε συνεργασία με την UNHCR.
    Όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα οικονομικού βοηθήματος της UNHCR για τους πρόσφυγες, «το χρηματικό βοήθημα αποτελεί μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας που παρέχουν διαφορετικοί φορείς στην Ελλάδα. Το βοήθημα ΔΕΝ χορηγείται ούτε χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση της Ελλάδας. Συντονίζεται, ωστόσο, από την Ελληνική Κυβέρνηση και τη Γενική Διεύθυνση ECHO. Χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ECHO – Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας)».
    Πόσα χρήματα παίρνουν οι πρόσφυγες
    Όσοι χαρακτηρίζονται πρόσφυγες και ανάλογα με την ημερομηνία εισδοχής τους στη χώρα, λαμβάνουν χρηματικό βοήθημα, από τη UNHCR και όχι από το Ελληνικό Κράτος, το οποίο σύμφωνα με το epirusnews.eu, είναι 90 Ευρώ μηνιαίως για ένα άτομο και φτάνει μέχρι και 550 Ευρώ το μήνα, συνολικά, για επταμελή οικογένεια.
    Αναλυτικά:
    -Οι ασυνόδευτοι ανήλικοι 10 ευρώ συν 10 ευρώ στην κάρτα τους.
    -Ενήλικος σε Καμπ που σιτίζεται 90 ευρώ τον μήνα.
    -Ενήλικος σε σπίτι χωρίς σίτιση 150 ευρώ τον μήνα.
    -Ζευγάρι ή ένας γονιός με παιδί 280 τον μήνα χωρίς σίτιση.
    -Τριμελής οικογένεια 340 ευρώ τον μήνα χωρίς σίτιση.
    Τι είναι το χρηματικό βοήθημα
    Σύμφωνα με το πρόγραμμα της UNHCR , «το χρηματικό βοήθημα είναι ένα πρόγραμμα που οργανώθηκε με σκοπό να εξασφαλίσει τη δίκαιη πρόσβαση όλων, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις διπλοεγγραφές.
    Το πρόγραμμα προορίζεται ως ανθρωπιστική βοήθεια ώστε να μπορούν οι αιτούντες άσυλο, μεμονωμένα άτομα και οικογένειες, να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, όπως την επικοινωνία, τις μεταφορές, το εκπαιδευτικό υλικό, τις φαρμακευτικές παροχές, την ένδυση, την υπόδηση, τα προϊόντα υγιεινής και άλλες αγορές ή την πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες. Ωστόσο, ΔΕΝ αποτελεί επίδομα. Η διάρκεια του χρηματικού βοηθήματος θα βασίζεται στη μηνιαία χρηματοδότηση του προγράμματος από φορείς δωρητές.
    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ μαζί με άλλους φορείς συνεργάζονται ώστε να παραδώσουν ένα εναρμονισμένο πρόγραμμα χρηματικού βοηθήματος για να υποστηρίξουν τους αιτούντες άσυλο, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που περιγράφονται πιο κάτω. Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να παραδοθεί και δεν θα μπορέσει να διανεμηθεί ταυτόχρονα σε όλες τις τοποθεσίες, μα σταδιακά θα γίνει παντού διαθέσιμο. Οι φορείς θα μοιράσουν κάρτες και θα εξηγήσουν τη διαδικασία για τη χρήση τους, καθώς και τη χρήση των μηχανημάτων ΑΤΜ και την πρόσβαση στον ατομικό αριθμό ΡΙΝ. Η διανομή των καρτών θα γίνει οργανωμένα σε κάθε σημείο και θα υπάρξει ανακοίνωση της ημέρας και της ώρας.
    Τα μεμονωμένα άτομα και οι οικογένειες δικαιούνται μόνο μία κάρτα και μια μεταφορά μετρητών τον μήνα. Αν εγγραφείτε για πολλαπλές κάρτες σε διαφορετικά σημεία, μόνο μία από αυτές τις κάρτες θα περιέχει μετρητά, γιατί οι φορείς που διανέμουν τις κάρτες ανάληψης μετρητών θα το ανακαλύψουν. Αυτή η ενεργοποιημένη κάρτα θα είναι η κάρτα που λαμβάνετε στο σημείο όπου διαμένετε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Καθε φορα τα ιδια παντα μετανοιωμενοι αφου βρε ηλιθοιοι και τωρα να γινουν εκλογες το ιδιο θα κανετε Τι φταιμε ομως εμεις να ζουμε σε μια χωρα προδοτων και ηλιθιων

    2. Αυτη η τελευταια λαθροπιθηκινα τι παριστανει με την μασκα ?

      το ΖΟΡΟ ?

      Γιατι ρε γαμωτο επιτρεπουν αυτα τα μασκαρεμενα παρασιτα να κυκλοφορουν σε μια χριστιανικη χωρα ?

      1. ελα μου ντε……………….. οι επενδυτριες και οι επενδυτες παρουσες και παρωντες. Αυτες πρεπει να απαγορευθουν. δεν εχει να κανει με ρατσισμο ουτε με θρησκευτικα ηθη. η ασφαλεια και ο σεβασμος στην χωρα που τους φιλοξενει και δεν θελουν να την καταπατησουν, (εαν ειναι πραγματικοτητα / που δεν ειναι, γιατι καταπατουν την ελλαδα και την ευρωπη), πρεπει να ειναι ντυμενες με σεβασμο στα δικα μας ηθη και νοοτροπιες. οχι ξεβρακωτες σαν τις πιο πολλες αλαφρομυαλες κατοικους της ελλαδας αλλα οχι και με αυτο το μαυρο, τρομακτικο, διαβολεμενο ντυσιμο. εγω φοβαμαι να σταθω διπλα απο αυτες. δεν ξερεις τι εχουν κατω απο τις μπουρκες. αυτες ειναι χειροτερες απο τους αυτοπυρπολουμενους αντρες τους.

    3. Ζουσαν στα δενδρα και ετρωγαν ψητες χελωνες και βραστες νυχτεριδες ,..,.

      Τωρα εδω στην ΕΛΛΑΔΑ βρηκαν τον παραδεισο .,.,..,σπιτακι φαγακι μεροκαματακι και λιαζονται.,.,.,

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ?

      μονο μια ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ θα τους κανει να κρυφτουν παλι στα δενδρα
      (που καταντησε ενα περηφανος λαος .,.,.,.)δυστυχως πλησιαζει και αυτο

    4. Όποιοι μαλάκες και μαλακισμένες ψηφίσαμε ΝΔ τα σκατά τα φάγαμε (εγώ πρώτη) .
      Που να ξέραμε τι κοπριά είναι ο Κούλης !
      Γέμησαν τα νησιά και η ηπειρωτική χώρα ΓΥΦΤΟΥΣ , ΧΑΝΟΥΜΕ την ΑΟΖ και τα κοιτάσματα της Κρήτης, ο στρατός άφαντος, η ανεργία στο κόκκινο , το 1ο εξάμηνο είχαμε 9000 αποποιήσεις κληρονομιάς λόγω φόρων , τι σκατά άλλο να γράψω ?

      1. Εισαι η μαρι συφιλιασμενη,καλα να παθεις στραβελογιανε

    5. Ο Κούλης θα δώσει και λίγα αναδρομικά και αυξήσεις στα γερόντια που τον ψήφισαν και έτσι δε θα φωνάζουν πια για τον λαθρεποικισμό. ΄Τα γερόντια που είναι και η πλειοψηφία, μόνο την τσεπούλα τους σκέφτονται και τα ξεχνάνε όλα τα άλλα. Πάει καλά το σχέδιο.

    6. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

    7. Δημοκρατία ήθελαν. Φάτε τώρα δημοκρατία και αντιφα.

      Θα ήθελα να δω όλους τους νεοελληναράδες πως θα τρέχουν από τους μογγόλους και τα λαθροπιθήκια όταν θα μας επιτεθούν.

      Οι Βουλευτές με τις οικογένειές τους, τα σόγια τους, οι πλούσιοι & οι celebrities, οι πούστηδες & οι δημοσιογράφοι θα πάρουν το 1ο αεροπλάνο και μη τον είδατε τον Παναή.

      Εδώ θα μείνουν οι μαλάκες που έτρωγαν σανό (και αυτοί θα μπουν στα λαγούμια τους) & οι πατριώτες οι οποίοι θα βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά, έχοντας να αντιμετωπίσουν τους μογγόλους, τους λαθροπίθηκους και τα αναρχοκωλόπαιδα.

    8. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥ ΔΥΟ ΔΡΑΜΙΑ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΦΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΜ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ( ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΣΥΡΙΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ, ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΤΛ), ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΥΡΚΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

    9. Εξωτερική πολιτική Ελλάδος:
      • για λαθροεισβολή από θαλάσσης ελπίζουμε στον κακό καιρό
      • για μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης ελπίζουμε να κερδίσει ο Χαφτάρ να το ακυρώσει
      • θυμάστε τις Πρέσπες;… ελπίζαμε να μην περάσει από τη σκοπιανή βουλή.
      ΕΜΕΙΣ θα κάνουμε κάτι, έτσι για αλλαγή;

      1. “””” Που να ξέραμε τι κοπριά είναι ο Κούλης !”” στην ελλαδα δεν ζειs????? πληροφορησου πριν αφησεις καποιον να σου μαμησει την πατριδα και το μελλον σου. δεν υπαρχουν συγνωμες ουτε σκατα. το ηθελες και τον ψηφησες. ισως με καποιες ελπιδες βολεματος. εγω σε ξενη χωρα και πριν ψηφησω πληροφορουμαι, ενδιαφερομαι, κοιταζω γυρω μου τι συμβαινει.

      2. δυστηχως “” ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ δεν θα κανετε κατι, ετσι για αλλαγ稔”. το μονο που θα ξανακανετε ειναι να ματαψηφησετε τις ιδιες οικογενειες που εχουν διαλυσει την ελλαδα και ακομη την διαλυουν. ολα καλα.

    Comments are closed.