ΦΟΒΑΣΤΕ !!! ΤΡΕΜΕΤΕ !!! Το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων περνάει η κυβέρνηση σε άσχετο νομοσχέδιο !!! Για γνώμη ή ψήφο στην επιτροπή !!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ !!!

Κοινοποίηση:
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ VS ΤΣΙΟΔΡΑ-ΣΥΨΑ

Η κυβέρνηση είναι σε πανικό !! Οι λοιμωξιολόγοι είναι σε πανικό !! Και τρέχουν οι πρώτοι να σώσουν τους δεύτερους με τροπολογία σε άσχετο όπως πάντα νομοσχέδιο, για τον νέο κώδικα των δικαστικών υπαλλήλων, για γνώμη ή ψήφο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους !!

Μετά την προσπάθεια του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου να πετύχει ασυλία για τους γιατρούς στα νοσοκομεία, την οποία ακύρωσα εν τη γενέσει της με τα έγγραφά μου στις Ενώσεις Εισαγγελέων και Δικαστών και Εισαγγελέων, τις οποίες ρώτησα αν θα ανεχθούν να υποκατασταθούν από επιτροπές ιατρών εντός του Π.Ι.Σ. που θα αποφασίζουν ποιες μηνύσεις κατά …συναδέλφων τους  θα φτάνουν στον εισαγγελέα (δηλαδή καμία…), έρχεται τώρα η κυβέρνηση να θεσπίσει το ακαταδίωκτο τουλάχιστον για τα μέλη της εθνικής επιτροπής, συνεργούς της στην εγκληματική οργάνωση.

Τι φοβάστε ;;

Όλα καλά δεν τα κάνετε ;;

Γιατί ζητάτε το ακαταδίωκτο ;;

Εμείς δεν είμαστε οι συνωμοσιολόγοι, οι ψεκασμένοι και οι επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία που μας ψάχνει να μας “μαζέψει ο εισαγγελέας” και θα έπρεπε να ζητάμε το ακαταδίωκτο ;;

Εσείς γιατί ;;

Όλα καλά δεν τα κάνετε και τα λέτε ;;

Το ξέρω.

Τον εαυτό της προστατεύει η κυβέρνηση !!

Γιατί αυτή σας λέει να κάνετε και να πείτε ό,τι κάνετε και ό,τι λέτε !!

Έτσι δεν είναι ;;

Μήπως λοιπόν εσείς της εθνικής επιτροπής, ΦΟΒΑΣΤΕ την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος σας και την παραπομπή σας σε δίκη για την ψευδή βεβαίωση στην εισήγηση για τις μάσκες στα σχολεία ;;

Είναι η μήνυση που κατέθεσα εναντίον σας επειδή βεβαιώσατε ψευδώς στην εισήγησή σας για τις μάσκες στα σχολεία (και είπατε ότι είναι ασφαλείς για τα παιδιά μας) ότι λάβατε υπόψη σας την ανύπαρκτη τότε ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, η προδικασία έχει ολοκληρωθεί, η δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, και αυτός καλείται τώρα να αποφασίσει αν θα σας ασκήσει δίωξη και θα σας παραπέμψει να δικαστείτε για το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης ή αν θα την αρχειοθετήσει.

Με την απόφαση για δίωξη και παραπομπή να αποτελεί μονόδρομο για την Εισαγγελία.

Μήπως εσείς κ. Τσιόδρα, κ. Σύψα και κ. Λινού, ΦΟΒΑΣΤΕ την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος σας και την παραπομπή σας σε δίκη για παράβαση καθήκοντος και διασπορά ψευδών ειδήσεων, για τα ομολογημένα  από την κ. Λινού, στις 20 του περασμένου Ιουλίου, ψέματα για τις μάσκες ;;

Είναι η μήνυση που  κατέθεσα εναντίον σας επειδή είπατε ψέματα, είτε όταν βεβαιώνατε τον κόσμο ότι τις μάσκες πρέπει να τις φοράνε μόνο οι πάσχοντες, είτε όταν βεβαιώνατε ότι πρέπει να τις φοράνε όλοι, η προδικασία έχει και εδώ ολοκληρωθεί, η δικογραφία είναι και εδώ στα χέρια του εισαγγελέα, και καλείται τώρα και αυτός να αποφασίσει αν θα σας ασκήσει δίωξη και θα σας παραπέμψει να δικαστείτε για τα εγκλήματα της παράβασης καθήκοντος και της διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) ή αν θα την αρχειοθετήσει.

Με την απόφαση για δίωξη και παραπομπή να αποτελεί και εδώ μονόδρομο για την Εισαγγελία.

Και είναι βέβαιον ότι οι εισαγγελείς σας έχουν πει ότι δεν έχουν επιλογή.

Γιατί είναι νομικές κινήσεις ρουά ματ !!

Ώστε τρέχετε τώρα πανικόβλητοι στην κυβέρνηση να σας σώσει, για να σωθεί και εκείνη, παρέχοντας την απόλυτη αποδειξη της ενοχής σας !!

Τι πιστεύετε ;;

Ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ;;

Αλλά τα βάλατε κάτω.

Είναι προτιμότερη η ανώδυνη ομολογία ενοχής και η μικρότερη και ελεγχόμενη διαπόμπευση και με την κάλυψη των δικών σας Μ.Μ.Ε., από την πολύ μεγαλύτερη διαπόμπευση με μία παραπομπή σας σε δίκη και την καταδίκη σας που θα κάνει τον γύρο του κόσμου !!

Δύο πράγματα πρέπει να γνωρίζετε όμως.

Το πρώτο είναι ότι με το ακαταδίωκτο αυτό αποδείξατε την ενοχή σας και δικαιώσατε πλήρως τις μηνύσεις μου και όλα όσα κάνω για να γκρεμίσω την απάτη και να πάρουμε πίσω της ελευθερία μας που εσείς με τους συνεργούς σας μας στερήσατε ένα χρόνο τώρα !!

Σας έχω στήσει στον τοίχο !!!

Το δεύτερο είναι ότι το ακαταδίωκτο αυτό για “γνώμες” και “ψήφους” δεν σας απαλλάσσει από το βασικό και μεγαλύτερο έγκλημά σας !!

Την συμμετοχή σας στην εγκληματική οργάνωση !!!

Την οργάνωση που σχεδίασε και εκτέλεσε τα φριχτότερα εγκλήματα στην ιστορία του ελληνικού έθνους στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων και εφάρμοσε αδίστακτα τα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου.

Ό,τι και να κάνετε, όσες τροπολογίες και να περάσετε, τίποτα πλέον δεν σας σώζει !!!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ !!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Οπως οι ιδιοι εχουν ομολογησει, εχουν αφησει εκτος “Υγειονομικου” προγραμματος, τους Λαθρομεταναστες! Εσκεμμενα και απολυτα συνειδητα, κατα την γνωμη μου! Γιατι σκοπος τους ηταν, να τους χρησιμοποιησουν, ως “Υγειονομικη Βο.μ.βα! Καπως ετσι, δεν εξαφανισαν και την Φυλη των Ινδιανων; Σκορπωντας αρρωστιες και πανδημιες; Γιατι οχι και τους Ελληνες, που τοσο αγαπουν, να μισουν! Αλλωστε ο Κουλης, εδωσε δημοσιως υποσχεση, οτι θα πολεμησει τον Νατιβισμο! Και αυτο, κανει! Παμε, παρακατω!
    Υποτιθεται οτι εδω και χρονια οι κυβερνωντες, ειχαν εκπονησει σχεδια, για την αντιμετωπιση των Μεταδοτικων Μολυσματικων Νοσηματων! Που ομως ποτε, δεν εφηρμοσαν! Στους Λαθρομεταναστες (ΣτΕ). Αλλα τα εφαρμοζουν τωρα, στους Ελληνες!

    ● ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    Υγειονομική βόμβα χαρακτηρίζονται απο το υπουργείο Υγείας οι μετανάστες, ενώ όπως ανακοινώθηκε σήμερα απο τους υπουργούς Υγείας Α. Λοβέρδο και Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη, θα είναι υποχρεωτικός ο ιατρικό έλεγχος των μεταναστών ώστε να έχουν πιστοποιητικό Υγείας.

    Μάλιστα στις νέες διατάξεις προβλέπονται διώξεις για όσους μετανάστες πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα.

    https://www.eumedline.eu/post/YPOXREWTIKOS-O-IATRIKOS-ELEGXOS-OLWN-TWN-METANASTWN

    ● ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Η διάταξη των Α. Λοβέρδου και Μ. Χρυσοχοΐδη προβλέπει την “υποχρεωτική παραπομπή στις υγειονομικές δομές της χώρας των πασχόντων και των ατόμων που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου, προκειμένου να διενεργηθούν οι αναγκαίοι έλεγχοι και να παρασχεθεί η απαιτούμενη θεραπευτική αγωγή».

    Αφορά κυρίως σε κρούσματα λοιμωδών μεταδοτικών νοσημάτων που χρήζουν🆘απομόνωσης ή καραντίνας και συγκεκριμένα σε: πανδημική γρίπη, SARS, Ιογενείς αιμορραγικούς πυρετούς, Χολέρα, Διφθερίτιδα, Ενεργό φυματίωση, Πανώλη, Ευλογιά, Κίτρινο πυρετό.

    Υ.γ.Ποιοι τελικα, μπηκαν σε καραντινα; Οχι παντως, οι Λαθρομεταναστες (ΣτΕ).

    http://www.matrix24.gr/2012/04/υποχρεωτικοι-ιατρικοι-ελεγχοι-σε-λαθ/

    ● Σε υποχρεωτικές εξετάσεις οι αλλοδαποί που νοσούν
    ● Κράτηση και παραπομπή σε νοσοκομεία προβλέπει τροπολογία!

    Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας, η μεγάλη συγκέντρωση λαθρομεταναστών στα μεγάλα αστικά κέντρα δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία «αν ληφθούν υπόψη οι συνθήκες διαβίωσής τους (άθλιοι χώρου διαμονής, πορνεία, χρήση ναρκωτικών κα) καθώς και τα λοιμώδη νοσήματα που κατ’ ανάγκη μεταφέρονται από τις χώρες προέλευσής τους».

    https://www.google.com/amp/s/www.newsbeast.gr/politiki/arthro/329068/se-upohreotikes-exetaseis-oi-allodapoi-pou-nosoun%3famp=1

    ● «Συναγερμός» για τους λαθρομετανάστες! (2012)! Σκεφτειτε τωρα, καθως αυξανονται και πληθυνονται!

    Ταξιδιωτική οδηγία

    Ηδη, ως γνωστόν, δυναμική επανεμφάνιση έχει κάνει στη χώρα μας η ελονοσία, με δεκάδες κρούσματα στη Λακωνία, την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Λάρισα και την Ανατολική Αττική. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο Οκτώβριο το Αμερικανικό Center for Disease Control and Prevention εξέδωσε ειδική ταξιδιωτική οδηγία για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Πελοπόννησο. Στις 16 Δεκεμβρίου, ύστερα από διάβημα των ελληνικών αρχών, η οδηγία αποσύρθηκε, ωστόσο έκτοτε η χώρα μας θεωρείται υπό επιτήρηση.

    Υ.γ. Μηπως γι’ αυτο, η κηρυξη Πανδημιας; Που τελευταιως αρχισα να πιστευω, οτι υφισταται; Οχι ομως λογω του Κορωνοιου, η ονομασια του οποιου μαλλον εδοθη χαριν συντομιας, αλλα και της επικαλυψης και αποκρυψης της πραγματικοτητας! Αλλα λογω των μεταδοτικων μολυσματικων ασθενειων, που μας κουβαλουν οι Λαθρομεταναστες(ΣτΕ)! Αρχισα να πιστευω επισης, οτι η εν γενει τρομολαγνεια των ΜΜΕ και λοιπων, πηγαζει απο το γεγονος οτι ολοι αυτοι γνωριζουν την αληθεια, π.χ. οτι προκειται για Φυματιωση! Ισως και πολλων αλλων, θανατηφορων ασθενειων!

    https://www.google.com/amp/s/www.skai.gr/synagermos-gia-tous-lathrometanastes/amp

    ● Μόνο με πιστοποιητικό υγείας θα εργάζονται οι μετανάστες!
    Υ.γ. Πως ειπατε; Εγω βλεπω, οτι το εφαρμοζουν στους Ελληνες, αντι σε αυτους!

    https://www.thessalonikipress.gr/mono-me-pistopoitiko-ygeias-tha-ergazontai-oi-metanastes/

    Υ.γ. Και πολλα αλλα, που αποδεικνυουν τα γραφομενα μου και παραλληλα επιβεβαιωνουν το σκεπτικο μου!

  2. πρέπει ολοι οι δικαστες μην καταπατήσουν τον ορκο τους και να μην φοβηθούν για να σώσουν και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους Να βγει στο φως η αλήθεια για να σταματισουν τα εγκληματα

    παραθέτω εδω ενα λινκ απο facebook λογω οτι ο κόσμος που μπαίνει εδω ειναι ψαγμένος Εγω δεν μπορεσα να βρω ακρη αν εχει καποια αλήθεια Ενας εμπείρος γιατρος μπορεί να καταλάβει Ελπιζω μην ειναι αληθεια γιατι θα ειναι πολυ τρομαχτικο αυτο που θα ζήσουμε σε λιγους μηνες

    https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/1632712983601417

  3. Νικολάκη τι έγινε…. Άρχισες να μαζεύεις ταλληρακια από τα προβ.. Συγνώμη από τους ακόλουθους σου ή ακόμα.

  4. Ο καντηλανάφτης ό Σωτήρης καί ό νεκροθάφτης ό τρομοκράτης ό Σύψας.”Οί γονέις νά μήν αγκαλιάζουν τά παιδιά.
    “Οι πρόσφυγες δέν προσβάλλονται από τόν κορωνοιό”.
    Ο Σωτήρης έκανε τήν μεγάλη απάτη μέ τήν γρίπη τών χοίρων μέ τά 16.000.000 εκατομμύρια εμβόλια τής Novartis πού παρήγγειλε μαζί μέ τόν μεγαλύτερο απατεώνα της μεταπολεμικής
    Ελλάδας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.Εκαναν τήν μεγάλη κονόμα.Κύριε Αντωνιάδη έχεις μπρο-
    στά σου δύο οικονομικούς εγκληματίες.
    Γιάννης Λάκων

  5. Καθότι η ίδια η κυβερνηση δίνει μαθήματα
    ΑΝΟΜΙΑΣ, αυτό που θα πρέπει να περιμένει
    είναι ΑΝΟΜΟΙ δικαστές που θα έχουν χεσμένο
    αυτο το Συνταγμα και αυτούς τους Νομους του.

  6. Δικηγοροι να η ευκαιρια σας να αποδειξετε τι αξιζετε ανοιχτε τον δρομο στους εισαγγελεις,και θα ακολουθησουν και οι δικαστες

  7. Και εγώ να ρωτήσω… οι υπόλοιποι δικηγόροι πού είναι???

  8. Για κατι νουμερα σαν και εσενα το ακαταδιωκτο Αντωνιαδη

  9. Ανευθυνότητα και επιστήμη δεν πάνε μαζί. Ο κάθε ένας που είναι ανεύθυνος δεν είναι επιστήμων.

  10. Μπράβο κ. Αντωνιάδη για τη ντομπροσύνη σας, τα απίστευτα γρήγορα αντανακλαστικά σας, την άψογη γνώση και χρήση της Ελληνικής νομοθεσίας. Εύχομαι μέρες που έρχονται, να μετανοήσουν συνάδελφοι σας και δικαστικοί και να σας βοηθήσουν, να δυναμώσει η φωνή σας. Σας ευχαριστούμε για την τόλμη σας.

  11. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ ΠΑΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ?????
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ???

  12. πολιτικούς και λοιμωξιολόγους απτα λιντλ, δεν τους σώζει τίποτα !!

  13. Eρμαιο η χώρα στα χέρια μιάς εγκληματικής συμμορίας και ο ένας και μοναδικός σωτήρας μας ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

  14. νικολα αξιος……σε αυτη τη χωρα ομως μην περιμενετε αποτελεσματα ….τιποτα δεν θα γινει ….τα τομαρια στα εδρανα ειναι ειτε μπουκομενοι ειτε υποτακτικοι….ποιοι δικαστες και εισαγγελεις……για κανενα καημενο να πεσουν να τον φανε μονο….

  15. οι αλλοι δικηγόροι τι σκατα κανουν? κοιμούνται??

    οι δημοσιογράφοι?

    οι εισαγγελείς?

    η δικαστικοί?

    υπάρχει η χώρα Ελλάδα?

  16. Α αυτο ειναι σοβαρο που συνεβη τη βγαζουν λαδι

  17. Αυτο ακριβως κυριε Αντωνιαδη τους στησατε στον τοιχο με τα μουτρα τους να τον κοιτουν!!!!!!! Τωρα ουτε απο εδω ουτε απο εκει………. Αναμενουμε την εξελιξη με κομμενη την ανασα.

  18. Ξυπνήστε και άλλοΙ δικηγοροι ρε παιδιά και κυνηγήστε τους ,παμεεεε

  19. Δωσε πονο Νικολα ευχομαι να δικαστουν ολοι αυτοι και να δικαιωθει και ο αγωνας που κανεις για ολους τους Ελληνες μπραβο σου για ολα ο θεος να σε κραταει γερο και να σου δινει υγεια και δυναμη.

Comments are closed.