ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ …ΟΛΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ

Κοινοποίηση:
1380098775

Είχα μία ελπίδα ότι τουλάχιστον ο Μαρκέλας ξέφευγε λίγο από την απύθμενη βλακεία που δέρνει το τσίρκο του, όνομα και πράγμα, “παραλογισμού”.

Της εγκληματικής δηλαδή αυτής ομάδας που δρα ανενόχλητη υπό την πλήρη κάλυψη της εταιρείας Teleperfomance εδώ και δυόμιση χρόνια με σχεδόν αποκλειστικό αντικείμενο την επιχείρηση εξόντωσής μου, η οποία όμως ομάδα καταρτίζεται κατά κύριο λόγο από βλαμμένους (αυτούς είχαν, αυτούς χρησιμοποίησαν), γύρω από τους οποίους έχει συσπειρωθεί μία ομάδα υγειονομικών που συμμετέχει με τον έναν ή τον άλλο ρόλο στο πρωτόκολλο του θανάτου και στην προπαγάνδα της απάτης και των εμβολίων.

Το ότι είναι βλαμμένοι, αυτό δεν τους κάνει λιγότερο επικίνδυνους, και για το λόγο αυτό μία εχθρική προς εμένα εισαγγελική αρχή κίνησε τη διαδικασία της δικαστικής συνδρομής για την ταυτοποίηση του πυρήνα των βλαμμένων. Για το λόγο αυτό επίσης θα γίνει και η συνάντηση στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τις αμέσως προσεχείς μέρες.

Μετά την τελευταία δημοσίευση για τους βλαμμένους, ο Μαρκέλας έκρινε σκόπιμο να και να πει σε …όλο τον κόσμο ότι είναι …και αυτός βλαμμένος. Παρά λίγο να μου βάλει και …χέρι που τον εξαίρεσα.

Συγγνώμη, Μαρκέλα.

Δεν ήξερα πόσο βλαμμένος είσαι και εσύ τελικά…

Από τη δημοσίευση αυτή, ο Μαρκέλας κατάλαβε ότι κάτι εκκρεμεί …εναντίον μου στην υπόθεση Σταύρου, ενώ ήταν ο ίδιος που παραμύθιαζε τα ούγκανα της ομάδας του ότι περίπου όπου να ‘ναι θα … μου ‘ρθει από την υπόθεση αυτή.

Άρχισε το γνωστό παραλήρημά του ,

“και ναι, ναι, ναι, θα πάει κατηγορούμενος” ,

“και ναι, ναι, ναι, θα κριθεί προφυλακιστέος” ,

και όλα αυτά, βεβαίως – βεβαίως, “λίγους μήνες πριν καταδικαστώ σε πολυετή ειρκτή” ,

δηλαδή έπιασε πάλι τη δίκη του αιώνα που ακόμα βάζει κρέμες για το τσούξιμο (τι τσούξιμο, έγκαυμα ήταν…) με το “πάρτε την” και ολόκληρη την απόφαση της αναβολής της 29ης Νοεμβρίου των “όπου φύγει, φύγει” εφετών ,

και όλα αυτά με λίγα λόγια που τους κάνουν να βρέχουν τα σεντόνια τους τα βράδια στις ονειρώξεις…

Εκτός του ότι πάνω στην αστρονομικών διαστάσεων βλακεία του, ομολόγησε στα ούγκανά του ότι τόσο καιρό τους έλεγε ψέματα για την υπόθεση Σταύρου, ιδίως μετά το σοκ της αρχειοθέτησης της υπόθεσης του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ,

ήταν σαν να έστειλε μήνυμα στον βλαμμένο στη Σουηδία ,

“μην στεναχωριέσαι, και εγώ βλαμμένος είμαι”…

Υ.Γ. Τον βασικό λόγο για τον οποίο ασχολούμαι με τους βλαμμένους, θα τον μάθετε σε λίγες μέρες…

ΙΔΟΥ…

 

 

 

 

 

Διερωτάται κιόλας

Τέρμα βλαμμένος και ο Μαρκέλας.

Κρίμα…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: