ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ !!! ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ !!!

Κοινοποίηση:
Screenshot_79

Σας το λέω από χθες. Το είπα αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Οι εξελίξεις θα είναι πλέον κατακλυσμιαίες. Όλοι μέσα στο σύστημα περίμεναν τι θα γίνει την 7η Ιουνίου.

Και είδαν.

Εμένα να “πετάω” έξω τον εφέτη Ζαγοριανό, τον ανακριτή της Siemens, να παίρνω την δικαστική παραδοχή ότι δεν μπορώ να δικαστώ χωρίς απομαγνητοφώνηση, ώστε ούτε η σύλληψη, ούτε η δίωξη, ούτε η παραπομπή, έπρεπε να είχαν γίνει χωρίς την απομαγνητοφώνηση αυτή, ούτε το Συμβούλιο Εφετών έπρεπε να απορρίψει την προσφυγή, αλλά έπρεπε να διατάξει αυτό που διέταξαν χθες οι τρεις εφέτες συνάδελφοί τους. Και μετά να παίρνω την τελική απόδειξη του τρόμου της εγκληματικής οργάνωσης, ειδικά για τη δίκη αυτή, συνολικά για μένα και τη δράση μου, αφού αντί οι εφέτες να διακόψουν για την απομαγνητοφώνηση, ανέβαλαν τη δίκη για τέσσερις μήνες, όταν για πραγματογνωμοσύνες σε ολόκληρους ιατρικούς φακέλους μαζί με τις εργαστηριακές οι εισαγγελείς δίνουν μόλις ένα μήνα στους πραγματογνώμονες.

Με τον “εξαιρετικά επικίνδυνο” δικηγόρο να καταντά το ανέκδοτο του αιώνα, αφού κανένας δεν πιστεύει πλέον ότι έξι πια εφέτες άφησαν επί τέσσερις και πέντε μήνες, και δέκα συνολικά με τον μήνα της διακοπής της 4ης Μαΐου, να παρασύρει ανθρώπους στον θάνατο. Και ότι απλά χθες ανέβαλαν τη δίκη του δικηγόρου που στην πραγματικότητα τους μόνους που παρασύρει στον “θάνατο” είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και τον αρχηγό τους Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και κατάλαβαν.

Ότι όλα τελείωσαν.

Ακόμα και στο Χαϊδάρι περίμεναν. Και ένα 24ωρο μετά τη δίκη κάλεσαν σήμερα τον Σπύρο Καραπιπέρη να καταθέσει.

Λεπτομέρειες για το τι θα κάνουμε, αργότερα.

Γιατί είναι όπως είπα…

Όλα τρέχουν…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με το να λες ότι η εγκληματική οργάνωση ανέβαλε την δίκη, είναι σαν να λες ότι οι εφέτες υπακούν στην εγκληματική οργάνωση.

Comments are closed.