ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ… ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_5

Σαν τώρα θυμάμαι που τους είχα συναντήσει στο πάρκινγκ του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην εθνική οδό. Την Μάρθα και τον Άγγελο. Όταν μου έφεραν τον φάκελο του Δημήτρη. Που με μεγάλη πίεση δική μου τον πήραμε.

Τον είχα δώσει στον Μάριο Φαρμάκη, τον εκπληκτικό αυτό άνθρωπο και γιατρό, αυτόν που όπως έχω πει με έκανε «πνευμονολόγο» με …εντατικά μαθήματα. Στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας. Αυτόν που έκανε την πρώτη μονάδα εντατικής θεραπείας στην Ελλάδα.

Τον φάκελο του Δημήτρη τον είχα δώσει στον Μάριο μαζί με τον φάκελο του Χρήστου Καρτάλη. Και μόλις τους έριξε την πρώτη ματιά, μου είπε πώς δολοφονήθηκαν και οι δύο.

Βγήκα και το είπα δημόσια.

Ούτε η Δράμα με την Αλεξανδρούπολη αντέδρασαν για την δημόσια κατηγορία μου για την δολοφονία του Χρήστου Καρτάλη, ούτε το ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ στην Αθήνα για την δολοφονία του Δημήτρη Κασσάρ, του Dj Decibel. Tότε που όλα τα συστημικά μέσα έγραφαν ότι «έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό».

Ο Μάριος έφυγε από τη ζωή. Και οι φάκελοι έμειναν στο σπίτι του.

Από σεβασμό στον πόνο της χήρας, δεν ενόχλησα. Εν τω μεταξύ έτρεχαν οι ποινικές διαδικασίες κατά των κολαστηρίων, ώστε τελικά …όλα στην ώρα τους.

Είναι αλήθεια ότι όταν μπήκα ξανά στο σπίτι του Μάριου, ανατρίχιασα. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν τον έβρισκα εκεί να μου μιλήσει για τους ιατρικούς φακέλους και να με …εξετάσει στην πνευμονολογία.

Πήρα και τους δύο φακέλους από την χήρα και σκέφτηκα σε ποιους ιατροδικαστές από την ομάδα μου θα τους δώσω.

Αποφάσισα.

Ο ένας εδώ, και ο άλλος εκεί.

Παραδόθηκαν ήδη.

Πρέπει να σας πω από τώρα, ότι μετά από αυτά που θα διαβάσετε στην έκθεση που θα συνταχθεί για τον Δημήτρη, αυτά που έχετε διαβάσει στις εκθέσεις που έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα θα φαντάζουν πταίσματα.

ΔΕΝ είναι μόνο όσα έγιναν ή δεν έγιναν στη Μ.Ε.Θ., που εντόπισε τότε ο Μάριος.

Είναι και το ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ο Δημήτρης στη Μ.Ε.Θ.

Ένας Δημήτρης που πήγε περπατώντας στο νοσοκομείο, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι…

Για το πόσο μικρός είναι ο κόσμος θα ρωτήσετε τώρα.

Λοιπόν, ποιος έθαψε τον Δημήτρη και ποιος ήταν στην εκταφή του;

Ο Σπύρος Καραπιπέρης…

-«Εμένα με έσωσε ο Αντωνιάδης», είπε στην Μάρθα.

Αχ, Θεέ μου.

Μιλούσα πριν λίγο με τον αδελφό της.

Του είπα να της εξηγήσει ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Δεν είναι η μόνη που δεν άκουσε. Και δεν ζήτησε την επέμβασή μου στον κρίσιμο χρόνο.

ΔΕΝ μπορούσαν να πιστέψουν οι άνθρωποι τι έκαναν στα νοσοκομεία…

Πάμε τώρα για τη δικαίωση της ψυχής του.

 

Υ.Γ. Δεν είχαν σκοπό να βγεις, αγόρι μου…

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ,ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ.Επιστήμονας που είχε τον άνθρωπο πάνω από τα λεφτά,επιστήμονας που έβαζε την επιστήμη πάνω από τα υπαγορευμένα από κρατούντες πρωτόκολλα.Σε μία από τις τελευταίες του δημοσιεύσεις στο φέησμπουκ τόνιζε την ανάγκη τιμωρίας των εγκληματιών αυτών…..
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ….ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ…..

Comments are closed.