ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΜΟΙΡΑ… ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_66

Αυτό είναι το τέλος ενός από τα σημαντικότερα κείμενα που θα υποβληθεί την Δευτέρα…:

[…Θα τελειώσω με δύο επιλόγους.

Τον επίλογο της μήνυσής μου κατά του «ΣΩΤΗΡΙΑ» τον Ιούνιο του 2020, ο οποίος όχι απλά παραμένει επίκαιρος αλλά επιβάλλεται να επαναληφθεί:

«κ. Εισαγγελέα,

Έχετε τη δύναμη, την εξουσία αλλά και το καθήκον, να αναζητήσετε και να βρείτε τις απαντήσεις που περιμένει ο ελληνικός λαός, για να μάθει επιτέλους εάν για όλο αυτό το κακό που συνέβη υπάρχουν υπεύθυνοι. Εάν υπάρχουν ένοχοι.

Είστε το τελευταίο καταφύγιο του Έλληνα Πολίτη.»

Και τον επίλογο από το συνοπτικό 13σέλιδο ιστορικό της τιτάνιας αυτής για τα ελληνικά δεδομένα νομικής μάχης μου από την 26/04/2020 μέχρι και σήμερα. Είναι το ιστορικό αυτό το οποίο μεταφρασμένο σε πέντε γλώσσες θα ταξιδέψει πολύ σύντομα σε όλο τον κόσμο, συνοδευόμενο από επίσης μεταφρασμένο και υποτιτλισμένο κολοσσιαίο αποδεικτικό υλικό:

«Εγώ, το χρέος μου στην πατρίδα μου και στους συνανθρώπους μου το έχω κάνει. Και μόνο η βοήθεια που έδωσα σε τόσους ανθρώπους να ξεφύγουν από τη μέγγενη των κολαστηρίων και να σωθούν, με έφερε κοντά στο Θεό. Οι μοναδικές φορές που «έσπασα» σε αυτή την τρομακτική διαδρομή της μάχης ήταν όταν άνθρωποι που θα μπορούσαν να ήταν οι γονείς μου, με ευχαριστούσαν με ξεψυχισμένη από τον τρόμο που βίωσαν φωνή γιατί τους έσωσα τη ζωή. Ή όταν διαβάζω τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που δικαιώνουν τις ψυχές των αδελφών μας. Αλλά ακόμα περισσότερο, όταν δεν κατάφερνα να σώσω ανθρώπους που χάθηκαν στα κολαστήρια.

Θα το φέρω βάρος στη ψυχή μου μέχρι το θάνατό μου και ας μην ήταν δικό μου φταίξιμο.

Ίσως σε άλλους, όλο αυτό να αρκούσε.

Για μένα όμως δεν είναι αρκετό.

Μπορεί να έσωσα τόσους ανθρώπους αμέσως [ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 82] και ακόμη περισσότερους εμμέσως {πόσα είναι τα μηνύματα ανθρώπων που με ευχαριστούσαν επειδή όλα άλλαξαν και μόνο με την επίκληση του ονόματός μου ή επειδή αναγνώριζαν τα στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου που εγώ έκανα γνωστό στο πανελλήνιο και ήξεραν τι αντιμετώπιζαν [ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 83]}, αλλά έχω μία αποστολή.

Και η αποστολή μου είναι να φτάσω αυτό που άρχισα την 26η Απριλίου 2020, μέχρι το τέλος.

Και αυτό θα κάνω.

Μέχρι το τέλος για το τέλος.»]

Μέχρι το τέλος για το τέλος…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: