ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ! …”ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ” ΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_25

Οι τράπεζες ΔΕΝ ανοίγουν τραπεζικό λογαριασμό στο κόμμα, προβάλλοντας διαρκώς και νέες δικαιολογίες. Δηλαδή θα ανοίξουν, αλλά ΟΧΙ μέχρι την Παρασκευή που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή του ηλεκτρονικού παραβόλου των 20 χιλιάδων ευρώ.

Ο καθηγητής όμως που με έχει πάρει από το χέρι και με οδηγεί από την προηγούμενη εβδομάδα με ασφάλεια σε όλη τη διαδικασία από την ίδρυση του κόμματος, την δήλωση συμμετοχής του στις ευρωεκλογές και την υποβολή του παραβόλου και των στοιχείων των υποψηφίων στην διαδικτυακή πύλη, βρήκε τον τρόπο να παρακάμψουμε στο κρίσιμο αυτό στάδιο το εμπόδιο των τραπεζών. Επικοινώνησε με το υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε πριν από λίγο ότι το παράβολο μπορώ να το καταβάλω και εγώ ως πρόεδρος του κόμματος!

Ώστε, φίλες και φίλοι, η οικονομική συμμετοχή σας στην προσπάθεια ενίσχυσης της μάχης στην Ευρώπη, μπορεί να γίνει νομιμότατα με τη χρήση των γνωστών λογαριασμών στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Eurobank. Νομιμότατα μέσω αυτών των λογαριασμών θα καταβάλω εγώ ως πρόεδρος της “ΚΑΘΑΡΣΗΣ” το παράβολο (έστω και αν χρειαστεί να ματώσουμε οικογενειακά), εφόσον βεβαίως συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται.

Ο αγώνας αυτός, να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να συμμετάσχει το κόμμα στις ευρωεκλογές, μόλις αρχίζει, καθώς μετά το παράβολο των 20 χιλιάδων θα απαιτηθούν τουλάχιστον 30 χιλιάδες για την πληρωμή των ψηφοδελτίων.

Καταλαβαίνετε από όλα αυτά και με δεδομένο ότι εγώ δεν έχω πίσω μου επιχειρηματίες, εφοπλιστές και αφανείς μεγαλοχρηματοδότες και κεφάλαια, εσείς, οι Έλληνες, θα αποφασίσετε εάν θέλετε αυτό που αποφάσισα την τελευταία στιγμή, και όπως αποδεικνύεται καθημερινά σας έχω πείσει για τα κίνητρα και τον σκοπό αυτής της απόφασης, να γίνει πράξη.

ΕΔΩ λοιπόν οι δύο λογαριασμοί, οι οποίοι πλέον αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τη μάχη:

 

EUROBANK

GR33 0260 1010 0005 6010 0646 511

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR24 0172 0830 0050 8310 5744 464

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response