Παρελθέτω ἀπ’ ἐμοῦ τό ποτήριον τοῦτο…

Κοινοποίηση:
Screenshot_74

Στην ΑΘΗΝΑ έστειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών τη δικογραφία της μήνυσης εναντίον μου του …γνωστού γιατρού.

Παρακολουθούν τι παθαίνουν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών οι λίγοι αυτοί πρόθυμοι, και πλέον και ολίγον …εκδικητικοί, εισαγγελείς του κτιρίου 16, και σου λέει, θα βγάλω εγώ τα κάστανα από τη φωτιά…;

Στην Αθήνα λοιπόν και …κόψτε το λαιμό σας !

***

“Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που έχει πράξει…

Εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης ένα μήνα μετά τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ «προσβλητική» της προσωπικότητάς του δημοσίευση που επικαλείται, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ σωρεία όμοιων σε περιεχόμενο δημοσιευμάτων και διαδικτυακών εκπομπών ήδη από τον …Μάιο του 2021 !

Τα οποία …δεν τον ενοχλούν.”

***

“Είναι αφενός προδήλως και ακραία προσχηματική η «ευαισθησία» που επιδεικνύει μόλις τον Ιανουάριο του 2023, αφετέρου το περιεχόμενο της μήνυσής του είναι ταυτόχρονα ακραία επίσης και βαρύτατα προσβλητικό της δικής μου προσωπικότητας.

Ώστε ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ αντίδρασης…

Με κατηγορεί ευθαρσώς εμένα ότι αναφέρομαι «χωρίς στοιχεία και τεκμήρια» και «γενικόλογα» στις ποινικές ευθύνες για τον συγκεκριμένο θάνατο, πλην όμως είναι αυτός που παντελώς αόριστα και γενικόλογα «αντικρούει» τα επιστημονικά τεκμήρια της δημοσίευσης. Παρά τις περγαμηνές που παραθέτει στην εισαγωγή των δικογράφων του, δεν καταφέρνει να αντικρούσει ούτε μία λέξη από αυτά, παρά γενικόλογα και αόριστα αναφέρεται σε «πρωτόκολλα», σε αγωγές και εξετάσεις, χωρίς όλα αυτά να προσδιορίζονται χρονικά ούτε κυρίως να αντικρούεται με αυτά, ούτε κατ’ ελάχιστον, η αντίθετη επιστημονική τεκμηρίωση με βάση τα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής, των εργαστηριακών εξετάσεων και του ιατρικού φακέλου. Διαβάζοντας κανείς το κείμενο και της εγκλήσεως, δεν θα καταλάβει καν ότι στην περίπτωση αυτή διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή (από την ιατροδικαστή και προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, παρουσία του τεχνικού συμβούλου της κόρης του θύματος), δεν θα μάθει ότι στο πιστοποιητικό θανάτου που εκδόθηκε μετά τη νεκροψία-νεκροτομή βεβαιώθηκε ως αιτία θανάτου η εγκεφαλική νέκρωση στη θέση της νόσου Covid-19 που είχε βεβαιωθεί από το νοσοκομείο μετά τον θάνατο, την οποία εγκεφαλική νέκρωση ουδόλως επίσης αναφέρει. Δεν θα καταλάβει καν ότι εν προκειμένω έχει κινηθεί από τον Μάιο του 2021 ποινική διαδικασία για ανθρωποκτονία. Αντ’ αυτού, η μόνη αναφορά του στον «εισαγγελέα» και στην ποινική εν γένει εκκρεμή ποινική διάσταση της υπόθεσης, είναι ότι εγώ …«γενικόλογα» αναφέρω ότι …«όλα αυτά θα τα πάω στον εισαγγελέα», δήθεν αόριστα.

Πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να είναι ότι ο μηνυτής επιχειρεί να στήσει ένα σκηνικό «αντίδρασης» στα όσα έχω δημόσια καταγγείλει λίγο πριν παρουσιαστεί στον εισαγγελέα. Πλην όμως, κατορθώνει κυριολεκτικά να παρουσιάσει μία προσβολή για την οποία, αν αυτή ήταν πραγματική, βασικός υπεύθυνος για τη διατήρησή της επί …είκοσι μήνες θα ήταν ο …ίδιος δια της πλήρους σιωπής του και της παντελούς έλλειψης αντίδρασης επί όλο αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα !”

Και άλλα πολλά που μετατρέπουν τον “κατήγορο” σε κατηγορούμενο.

Οπότε, τι να κάνει και η Πάτρα.

Athens;

Patras is calling…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: