ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΕΩΡΓΙΟ (ΤΖΟΡΤΖ) ΤΣΟΥΝΗ ! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ EMAILS ΣΑΣ ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ! Ο F.D.A. TO KATETAΞΕ ΤΟ 2013 ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ (“1”), Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ Η.Π.Α – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_150

[Το οφείλω στον αδελφικό μου αυτό φίλο, τον οποίο μετά τη σωτηρία του στη νικηφόρα μάχη που έδωσα για αυτόν στα ανακριτικά γραφεία και στις δικαστικές αίθουσες, είναι ώρα να τον βοηθήσω και εδώ…]

Κύριε Πρέσβη, διαβάστε την καταγγελία η οποία σας κοινοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εστάλη στην εταιρεία στις Η.Π.Α. και στον F.D.A. H τεράστια βλάβη που έχει υποστεί ο Έλληνας πολίτης προκλήθηκε από το 2008 και εντεύθεν, η δε αστική και ποινική ευθύνη της εταιρείας είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη από το 2013, όταν το επίμαχο εμφύτευμα απεδείχθη ελαττωματικό και άκρως επικίνδυνο για τους ασθενείς και δόθηκαν συστάσεις από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Ιατρικών Συσκευών (F.D.A.) των Η.Π.Α. το έτος 2013, με το μέγιστο βαθμό επαγρύπνησης κινδύνου “1”, η δε εταιρεία μετά από αυτό υποχρεώθηκε να αποζημιώσει τους άτυχους ασθενείς, οι οποίοι προηγουμένως υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις για την αφαίρεση του εμφυτεύματος, μόνο όμως στις Η.Π.Α. Οι αρμόδιες αρχές εκτός Η.Π.Α. δεν ενημερώθηκαν, σε κάθε περίπτωση όχι αυτές της Ελλάδας. Ο πολίτης αυτός ανακάλυψε μετά από δική του προσωπική έρευνα το ιστορικό του εμφυτεύματος αυτού, μετά και τη νέα επέμβαση στην οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί ξανά στο δεξί ισχίο το 2019.

Ο Έλληνας πολίτης βιώνει ένα δράμα από την ώρα που υπεβλήθη σε ολική αρθροπλαστική δεξιού ισχίου το 2008 και έλαβε το αποδεδειγμένα από το 2013 ελαττωματικό και άκρως επικίνδυνο για την υγεία και τη ζωή των ασθενών εμφύτευμα του αμερικανικού κολοσσού. Και τώρα είναι υποχρεωμένος να εγχειριστεί και στο αριστερό ισχίο, το οποίο σακατεύτηκε και αυτό από την πολυετή επιβάρυνσή του λόγω της αχρήστευσης του δεξιού. Η ζωή του καταστράφηκε αφού, εκτός των άλλων, αναγκάστηκε να απορρίψει προτάσεις εργασίας από το εξωτερικό, γιατί τυχαίος καθόλου δεν είναι.

Είμαστε στη διάθεσή σας. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του αμερικανικού κολοσσού να αποκαταστήσει την τεράστια και σε όλα τα επίπεδα της ζωής του Έλληνα πολίτη βλάβη που υπέστη εξαιτίας του ιδίου του κολοσσού και προφανώς των αρμοδίων αμερικανικών αρχών.

Μετά τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Υ.Γ. Για να εκτίθεμαι εγώ δημόσια, καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα εκτός από πολύ σοβαρά είναι και έτσι ακριβώς όπως τα γράφω. Και όταν, δε, διαβάσετε την καταγγελία, θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν γράφω εδώ…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: