ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ !!! ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ KΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΟ, ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ, 60 ΕΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID-19 !!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ !!! ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ Τ Ω Ρ Α !!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ !!!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-11-04, 4.53.56 μμ

Η ιστορία του Δημήτρη Κραβαρίτη, 60 ετών, είναι η εξής:

Είναι 60 ετών, διαβητικός, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία για αιμοκαθάρσεις.

Άνοιξε το πόδι του. Κινδυνεύει να το χάσει.

Ήρθε στην Αθήνα για να γίνει επέμβαση σε ιδιωτική κλινική για να σωθεί το πόδι του από έναν εξαιρετικό ιατρό, με εξοπλισμό που μόνο αυτή η κλινική διαθέτει. Σε δημόσιο νοσοκομείο θα του το κόψουν.

Και ενώ είχε προγραμματιστεί το χειρουργείο, την τελευταία στιγμή βγαίνει θετικός, και ως γνωστόν η οργάνωση τα έχει έτσι όλα κανονισμένα, ώστε όλοι οι δρόμοι για τους θετικούς, ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους, να οδηγούν, όχι στη …Ρώμη, αλλά στα δημόσια νοσοκομεία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” στην Αθήνα, όπου έκανε αιμοκάθαρση.

Από εκεί στο νοσοκομείο του Βόλου.

Εκεί τον πέταξαν σε μία κλινική Covid-19 και άρχισε ο εφιάλτης του.

Ναι μεν έγινε η επόμενη αιμοκάθαρση, αλλά η πληγή στο πόδι είναι τρεις μέρες τώρα στο έλεος του Θεού.

Διαμαρτύρεται ο ίδιος, διαμαρτύρονται και η σύζυγος με την κόρη, ότι κινδυνεύει με γάγγραινα αφού κανείς δεν αλλάζει τις γάζες, τίποτα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, να και το οξυγόνο. Γίνεται θετικός χωρίς οξυγόνο; Αυτά πάνε πακέτο.

Η δικαιολογία των νοσηλευτριών για την πλήρη εγκατάλειψη του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι ότι είναι ένας γιατρός για 90 ασθενείς.

Θυμάστε το έγγραφο του αναπληρωτή προϊσταμένου της Β΄ Παθολογικής του νοσοκομείου του Βόλου για τον έναν ιατρό για 90 ασθενείς;

Αναρωτιέμαι. Μονίμως 90 είναι οι ασθενείς; Ούτε 89 ούτε 91, ας πούμε; Σταθερά 90…;

Τέλος πάντων. Αυτό είναι το λιγότερο.

Δηλαδή, μας λένε, ότι θα τον αφήσουν να πάθει γάγγραινα. Απίστευτα πράγματα. Ε, κύριε Πλεύρη; Αλλά εσείς κρατάτε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε αναστολή για να μη χαλάσει το αφήγημα. Και ας πάθει γάγγραινα ο δυστυχής αυτός άνθρωπος.

Αλλά και πάλι. Δεν ξέρω τι προβλήματα αντιμετωπίζουν με τους άλλους …89 ασθενείς στην κλινική Covid-19, αλλά σοβαρά τώρα; Μία αλλαγή στις γάζες; Να πάθει γάγγραινα;

Έλα όμως που ο ίδιος ζήτησε να τους απαλλάξει. Και να φύγει από εκεί με δική του ευθύνη.

Όχι, του είπαν !!

Δεν μπορείς !!

Σου δίνουμε οξυγόνο !!

Απλά μυτάκια έχει εν τω μεταξύ, και στο τηλέφωνο μιλάει μια χαρά. Με δύο λόγια, και αν ακόμα χρειάζεται οξυγόνο, η “ανάγκη” για το οποίο προέκυψε μόνο αφού βγήκε θετικός, είναι οξυγόνο που μπορεί να πάρει και στο σπίτι.

Και μη μας πουν ότι αυτό δεν γίνεται, γιατί ακόμη και αν είναι έτσι, θα έπρεπε στην περίπτωση αυτή να απαντήσουν στο ερώτημα πόσο οξυγόνο του δίνουν και πόσο έχει ο ίδιος και αν δοκίμασαν να βγάλουν την παροχή για να διαπιστώσουν αν κρατάει το οξυγόνο ή αν πέφτει και πόσο.

Αλλά …γιατρός είναι για να ρωτάει ο Δημήτρης; Έ;

Ή, αν του πουν θα καταλάβει;

Άλλωστε, δεν έχουν σημασία αυτά.

Αφήστε που έτσι δείχνει να αμφισβητεί τους γιατρούς.

Όλα αυτά δηλαδή τα “τρελά” που έχουν ακούσει, και εξακολουθούν να ακούν, εκατοντάδες συγγενείς (αλλά και οι ίδιοι οι ασθενείς όταν “τολμάνε” να ρωτήσουν) από την αρχή αυτής της ιστορίας στις “ενημερώσεις” των “αγωνιστών”.

Ένας απλός άνθρωπος είναι μόνο, διαβητικός, που απλά κινδυνεύει να πάθει γάγγραινα, με τη ψυχολογία να έχει πέσει στο ναδίρ αφού αισθάνεται το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται, τον κίνδυνο να χάσει το πόδι του, και όλα αυτά να τα ζει μόνος του, απομονωμένος από την οικογένειά ως νοσηλευόμενος σε κλινική κόβιντ.

Εν τω μεταξύ, προσέξτε τώρα.

Λένε στην οικογένειά του ότι τον έχουν παρατήσει στη μοίρα του, διότι είναι 90 ασθενείς και δεν μπορούν να τρέχουν για όλους, αλλά ενώ η οικογένεια τους λέει ότι θα τον πάρει σπίτι να τους απαλλάξει βρε αδελφέ από το βάρος του, να έχουν 89 ασθενείς αντί για 90 και να πάρουν και αυτοί μία μικρή ανάσα, ΟΧΙ !!

Εκεί να μείνει !!

Να μην πάει πουθενά !!

Θα το έλεγες και μία μορφή μαζοχισμού, αν δεν ξέραμε τι στην πραγματικότητα συμβαίνει εκεί μέσα, όπως και σε όλα τα νοσοκομεία.  Οι ασθενείς ΠΡΕΠΕΙ να μένουν μέσα για να μη χαλάει το αφήγημα των κλινικών που ασφυκτιούν.

Με δύο λόγια, οι ίδιοι άνθρωποι, γιατροί και νοσηλευτές, που καταρρέουν μπροστά στις κάμερες, οι ίδιοι άνθρωποι που απευθύνουν εκκλήσεις στον κόσμο να εμβολιαστεί γιατί “χανόμαστε”, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όταν οι ίδιοι οι ασθενείς τους ζητάνε να φύγουν, τους ανεβάζουν τα κάγκελα στα κρεβάτια, τους σφραγίζουν τις πόρτες και τους απειλούν με εισαγγελέα.

Δηλαδή, κάνουν τα πάντα για να συνεχίσουν οι κλινικές κόβιντ να είναι γεμάτες.

Γιατί έτσι “πρέπει” να είναι.

Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά για τον Δημήτρη Κραβαρίτη και το νοσοκομείο Βόλου.

Αρχικά, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :

Αλλαγή στις γάζες ΤΩΡΑ !!

Στη συνέχεια να γίνει ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ.

Παραμένει θετικός;

Από το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί πώς θα φύγει αύριο μετά την προγραμματισμένη αιμοκάθαρση.

Γιατί ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

Με απλό ή ειδικό ασθενοφόρο.

Η οικογένεια έχει ήδη εξασφαλίσει ιατρική στήριξη και παρακολούθηση στο σπίτι.

Και μόλις γίνει αρνητικός, ή άμεσα ή στο επόμενο τεστ, θα πάει στην ιδιωτική κλινική στην Αθήνα να σώσει το πόδι του.

Πρώτα όμως τώρα η αλλαγή στις γάζες.

Και εδώ είμαστε και για τα άλλα…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: