“ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ !! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ !! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ !!” – ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ !! ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΑΧΑΛΗ !! ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΒΕΛΑ: ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ !! ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ !! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_90

“Κύριοι,
Συμπληρωματικά στα τρία ηλεκτρονικά μηνύματα που έχετε λάβει με το ιστορικό της δράσης μου κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους από τη φριχτότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματα της Ελλάδας, σας αποστέλλω συνημμένα και όλως ενδεικτικώς την ιατροδικαστική έκθεση της Κατερίνας Αποστολίδου, ειδικής ιατροδικαστού, για τη δολοφονία του Μιχάλη Βραχάλη στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ. Η έκθεση αυτή έχει υποβληθεί στην ποινική δικογραφία που εκκρεμεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο με πράξη και παράλειψη του ανωτέρω ασθενούς.
Αυτό το κάνω για να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι να παριστάνουν τους ανίδεους ή να ισχυρίζονται ότι δεν είναι νομικοί για να κρίνουν τη δράση μου, ενώ είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι το αντικείμενο της δράσης μου ανάγεται αποκλειστικά στην ιατρική επιστήμη. Υποθέτω ότι δεν μπορεί να έχει κανείς αντίρρηση ότι για να κρίνει το περιεχόμενο και αυτής της έκθεσης δεν χρειάζεται να είναι νομικός…
Ούτε πολιτικός…
Πάρτε θέση !
Άπαντες οι αποδέκτες του ενημερωτικού κολάφου έχουν πάρει παράταση μέχρι την 29η Νοεμβρίου. Τη μέρα αυτή θα αρχίσει οριστικά η Δίκη του Αιώνα, προάγγελος της Δίκης των Αθηνών !
Η ιστορία γράφεται !
Επιλέξτε πώς θα γραφτεί το δικό σας όνομα !
Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2022
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: