ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΒΟΒΟΛΗ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ – ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΒΟΒΟΛΗΣ – ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ – ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ – ΓΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ !

Κοινοποίηση:
showthumb

Έχω επίγνωση της κατάστασης. Ότι η οργάνωση θέλει την κεφαλή του Φαίδωνα Βόβολη επί πίνακι.

Δεν την ενδιαφέρει προσωπικά ο Βόβολης. Στο πρόσωπό του βλέπει ολόκληρη την απέναντί της επιστημονική και ιατρική κοινότητα. 

Απέναντί της βλέπει όλους εμάς.

Απέναντί της βλέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και θέλει πάση θυσία να την συντρίψει. Να ξεμπερδέψει με αυτήν.

Η οργάνωση βλέπει στο πρόσωπο του Βόβολη όλους εμάς που αντιστεκόμαστε και είμαστε εμπόδια στα σχέδιά της. Όλους εμάς που με ακλόνητα επιστημονικά και νομικά επιχειρήματα και αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία και δεδομένα, αμφισβητούμε το αφήγημά της και τορπιλίζουμε το σχέδιό της για τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού, με εμβόλια mRNA και DNA, τις παρανέργειες των οποίων συστηματικά αποκρύπτει. 

Αύριο είναι μία μέρα ιστορική. Όχι μόνο για τη χώρα μας. Αλλά και για όλο τον πλανήτη. Απέναντι στον ιό που χτύπησε την επιστημονική αλήθεια, την αντίθετη επιστημονική θέση και άποψη, την ελευθερία του λόγου και όλες τις συνταγματικές αρχές και ελευθερίες.

Την ίδια τη Δημοκρατία.

Δεν ξέρω αν η απόφαση είναι ειλημμένη.

Μπορεί.

Μπορεί και όχι.

Εμείς όμως πάμε να κάνουμε το χρέος μας.

Πάμε να καταθέσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και θα περιμένουμε να δούμε.

Αν θα κάνουν το λάθος…

Πηγή

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: