Ο ΙΟΣ ALIEN… ΠΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΤΑ ΙΔΙΑ ;; “ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΒΙΝΤ” ;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ;; ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ Ο 73ΧΡΟΝΟΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ “ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ο ΚΟΒΙΝΤ” ;; ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ;; ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-16, 9.03.13 μμ

Εντάξει.

Το έχω ακούσει, και μέσα από τις δημοσιεύσεις μου αλλά και τις δικές σας εμπειρίες πάρα πολλοί από εσάς, το έχετε ακούσει και εσείς άπειρες φορές αυτό το  “τα κάνει αυτά ο κόβιντ”, όταν στα νοσοκομεία οτιδήποτε συνέβαινε στους ασθενείς, είτε το προκαλούσαν οι ίδιοι οι γιατροί, είτε επέτρεπαν να συμβεί, είτε γινόταν τυχαία και δεν το αντιμετώπιζαν, το απέδιδαν στον κόβιντ. 

Έφτασε να γίνει σλόγκαν, όπως αυτό το “ένας εισαγγελέας να τον μαζέψει”.

Κάποια στιγμή όμως σταματάει να είναι αστείο, ειδικά όταν πια παρατραβάει, ενώ λες ότι κάποια στιγμή επιτέλους θα το κόψουν.

Πριν από λίγη ώρα μίλησα στο τηλέφωνο με έναν άνθρωπο από την Λάρισα. Και επειδή ο κόσμος είναι μικρός, γνωριζόμασταν. Είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν. Εξαιρετικό παιδί.

Ο πατέρας του είναι μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Είχε περάσει παλαιότερα εγκεφαλικό, και ο γιος του (ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησα) δεν είχε σταματήσει να τους λέει γι αυτό και να τους ρωτάει αν του δίνουν αντιπηκτικά. 

Μου είπε και κάτι ακόμα που μου θύμισε την Ειρήνη και την Αθηνά. Βραχάλη. Κόρη και χήρα του Μιχάλη. Γιατί ο γιος του 73χρονου πέρασε στη “ζούλα” στον πατέρα του τις πρώτες μέρες τρία μπουκάλια νερό και ένα τοστ, γιατί ήταν διψασμένος και νηστικός. Όπως είχαν περάσει στη “ζούλα” στο Αττικόν η Ειρήνη με την Αθηνά νερά στο Μιχάλη. Λες και πλάσαραν σε ναρκομανή κρατούμενο στον Κορυδαλλό τις δόσεις του…

Αυτό με τα νερά θα ξυπνήσει άσχημες μνήμες και στη Βίκυ Βαρασιά.

Και σε δεκάδες ακόμα δυστυχώς ανθρώπους…

Και ενώ όλα πήγαιναν καλύτερα και ο κίνδυνος, όπως τους είχαν πει, περνούσε αφού φτάναμε στην 7η μέρα, στη μία το βράδυ της 8ης μέρας τους ειδοποιούν ότι ο άνθρωπός του, ο πατέρας του φίλου μας, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό !!

Η πρώτη αξονική, λέει, δεν έδειξε τίποτα, ώστε, όπως τους είπαν, μπορεί να ήταν αιμορραγικό, και η επόμενη το πρωί έδειξε ισχαιμικό !!

Ο γιος τους ρώτησε πώς είναι δυνατόν να έπαθε τέτοιο εγκεφαλικό και αν του έδιναν αντιπηκτικά, και η απάντηση ήταν αυτή που είπαμε:

Τι να κάνουμε… Τα κάνει αυτά ο κόβιντ… Προκαλεί συνεχή εγκεφαλικά…“.

Εγκεφαλικό, βεβαίως, παρά λίγο να προκαλέσει στον γιο του 73χρονου αυτό που άκουσε, αλλά τέλος πάντων…

Τώρα, ο φίλος μας με ρωτάει αν μπορούν να ζητήσουν να δει τον φάκελο ένας δικός τους γιατρός εκεί στο νοσοκομείο.

Του απάντησα ότι σύμφωνα με την παθολόγο-εντατικολόγο του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης Χριστίνα Κυδώνα,ευχαρίστως μπορεί να έρθει ο γιατρός που εμπιστεύεστε εσείς, να μπει μέσα, να ντυθεί με τη στολή μας, να δει τον άρρωστο και όλο τον φάκελο, και αν έχει διαφορετική γνώμη για το θεραπευτικό πρωτόκολλο να τον αναλάβει αυτός σε όποιο ίδρυμα εσείς επιλέξετε“.

Έτσι δεν είναι, κυρία Κυδώνα;

Τη θυμάστε.

Είναι η κυρία με την οποία θα τα πούμε στα δικαστήρια για την …φάμπρικα των μηνύσεων και για αυτά που είχε πει για μένα, τότε που ακόμα έπιαναν τον ταύρο…

Υπάρχουν επιτήδειοι και συγκεκριμένο νομικό γραφείο που έχει στήσει μπίζνα πάνω σε αυτό“….

Και:

‘Παρόλο που είχε πολύ καλό κορεσμό, τον διασωλήνωσαν και του εφήρμοσαν το πρωτόκολλο θανάτου’, θα γράψει ο τίτλος της ανάρτησης, που θα περιλαμβάνει και ντοκουμέντα, τα οποία φυσικά παρουσιάζονται με παραπλανητικό τρόπο“…

“Πρωτόκολλο θανάτου”. Καλύτερα να είχε δείξει τη φωτογραφία μου. Όλο και κάτι θα μπορούσε να πει και ότι την μπέρδεψα π.χ. με άλλου δικηγόρου…

Ενώ με το “πρωτόκολλο του θανάτου”, άστο…

https://www.iatronet.gr/article/103886/hristina-kydona-etsi-leitoyrgei-h-famprika-ton-ekviasmon-sta-nosokomeia

Αυτά προς το παρόν.

Και ελπίζω στην επόμενη ενημέρωση από τον φίλο μας να μην μάθω και για τίποτα άλλα που θα έχει κάνει εν τω μεταξύ αυτός ο κόβιντ, ο οποίος φαίνεται πως κακοποιείται και αυτός σαν τον ταύρο…

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: