“ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ”… ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ !! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ” ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ …ΑΛΛΑ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_5

Έτσι άρχισε η συζήτηση των εκλεκτών γιατρών – μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. για το πανιατρικό ζήτημα “Νίκος Αντωνιάδης”:

 

 

Χθες έκανα τις πρώτες δημοσιεύσεις για Κοτανίδου – Πατσουράκο.

Σήμερα θα πάμε μία παράγραφο πιο πίσω, στην αξιότιμη κυρία Γκάγκα.

Την Μίνα Γκάγκα, υφυπουργό Υγείας, η οποία και αυτή εν τω μεταξύ, κάποιους μήνες μετά τα “πράγματα και θαύματα” που έκανα στο ΣΩΤΗΡΙΑ, ομολόγησε ότι κατέγραφαν ψευδώς θανάτους από “κορωνοϊό”, θανάτους ασθενών κατά χιλιάδες που πέθαναν από άσχετες αιτίες, και που απλά τύχαινε να είναι και θετικοί (εντός ή εκτός εισαγωγικών -δικό μου αυτό…), στον κόβιντ. Για την άλλη απάτη μέσα στη συνολική απάτης της λίστας του Ε.Ο.Δ.Υ., αυτή με το 50% των θανάτων των ασθενών που ούτε αυτοί πέθαναν από κόβιντ, αλλά από μικροβιακές λοιμώξεις (πέραν των χιλιάδων που πέθαναν από άσχετες αιτίες), δεν την άκουσα να λέει κάτι. Είπαν άλλοι γι αυτήν όμως, να μην ανησυχεί.

Τι διαβάζουμε λοιπόν στην παραπάνω παράγραφο;

Ότι ο κ. Πατσουράκος επικοινώνησε, λέει, “σήμερα” (δηλαδή την 1η Απριλίου 2021) με την κ. Γκάγκα, και πως αυτή του είπε ότι και στο δικό της το ΣΩΤΗΡΙΑ έχω κάνει πράγματα και θαύματα. Και αυτά τα πράγματα και θαύματα “μπορείτε να τα διαβάσετε”, είπε στους συναδέλφους του ο κ. Πατσουράκος.

Επομένως, του τα έστειλε γραπτώς.

Πάρα πολύ ωραία.

Έφτασε η ώρα να τα …διαβάσω και εγώ.

Τι λέτε…;

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: